SMTheGreat
کاربر سایت
به خودتون بستگی داره.اگر تا اون موقع میتونید صبر کنید خوب بی شک سری ۸ انویدیا بهتر خواهد بود! در مورد مانیتور هم اگر واقعا گیمینگ براتون اهمیت داره مانیتورهای IPS اصلا پیشنهاد نمیشه چون رفرش ریت پایین و سرعت پاسخگویی بدتری نسبت به مانیتورهای TN دارند و پیشنهاد من به شما یک مانیتور 144hz ایسوس با زمان پاسخگویی 1ms هست که تجربه جدیدی از گیمینگ رو به شما میده! با توجه به اینکه شما قصد خرید یک سیستم بسیار خوب دارید اون مانیتور LG نه تنها کیفیت پنل Asus رو نداره بلکه با توجه به صفحه بسیار بزرگش 60hz هم به شما رفرش نخواهد داد که با توجه به گرافیکی قصد خریدش رو دارید اصلا ارزش اون هزینه رو نداره! پیشنهادم اینه که بگید براتون یک مانیتور ۲۷ اینچ Asus VG278HE با رفرش ریت 144hz بیارن.سلام دوستان میخواستم ببینم درسته که کارت های تاپ سری 800 اندویا نیمه چهارم 2014 میان یا خیر؟ Enthusiast منظورمه
به یکی از دوستانم تو کانادا گفته بودم برام مانیتور um95 و دو تا RX290 بخره بفرسته
گفت صبر کنم سری 8 که اومد بگیرم
به نظرتون تا قبل از 2015 کارت های تاپ سری 8 میاد؟ مثلا یه چیزی شبیه 880ti؟ اگر بیاد هم قیمت 780ti الان میشه دیگه یا چون MAXWELL شده قراره قیمت ها بره بالاتر؟
معلوم نیست مکسول چقدر (حدودا چند درصد) قوی تر از نسل فعلی میشه؟ یعنی برای منی که میخوام بازی های 2015 روی UM95 اولترا بازی کنم منطقی تر هست که تا آخر 2014 صبر کنم دو تا 880ti SLI کنم؟
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk