مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

برای بازی در ضمن مادر بوردی که بهشون بخوره و امکانات خوبی هم داشته باشه معرفی کنین Spartacusچطوره؟

در حال حاضر CPU Intel Haswell Refresh Core i7 4790k یا Intel Haswell Core i7 4770k بهترین گزینه ها برای گیمینگ هستند و مادربوردهای چیپ Z87 و Z97 بهترین ساپورتر این CPU هستند. قیمت CPU ها حدود ۱۱۳۰ و ۱۰۸۰ و مادربوردها از ۵۵۰ تا ۱۶۰۰ متغیر هستند. بسته به کارایی های سیستم میتونید مادربوردهای Maximus Asus و G.1 Sniper GIGABYTE که مخصوص گیمینگ هستند با قیمتی بالاتر از مادربوردهای معمولی تر Z خریداری کنید

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

خیلی ممنون فقط در مورد کارت گرافیک و رم سایر قطعات چه پیشنهادی دارین به نظر شما رم ۱۶ و هارد 2 ترا و ‏ssd 128‏ چه مارکی مناسبه

دوست عزیز، سوالتون رو یکجا و کامل بپرسید، اینکه تک تک می پرسید و راجع بهش بحث می کنید وقت بیشتری رو از ما و شما می گیره و آخر هم معلوم نمیشه چی به جیه!

آقا من مادربرد p5ql دارم بهترین cpu چی میتونم بندازم روش قیمت مهم نیست فقط حال ندارم کل مادر بردو رمو اینارو عوض کنیم الان مشل cpu دارم ضعیفه e7400

آقا من مادربرد p5ql دارم بهترین cpu چی میتونم بندازم روش قیمت مهم نیست فقط حال ندارم کل مادر بردو رمو اینارو عوض کنیم الان مشل cpu دارم ضعیفه e7400
سوکت 775 خیلی وقته منسوخ شده و هیچی براش پیدا نمیشه. اگه بخوای مادربرد رو عوض کنی باید رم و CPU رو هم باش عوض کنی.

ببخشید پس شد ‏CPU:CORi7 4790‎‏ و مادر برد :‏ASUS MAXIMUS‏ لطفا سایر قطعات رو پیشنهاد بدین ممنون
رم 16 و هارد 2ترا مناسب هست و اگر هس چه برندی
وSSDچند گیگ و چه برندی مناسبه‎ ‎

سلام
اگه می شه یه هیت سینک و فن تا 120-30 تومن برای AMD Phenom II X6 1055t معرفی کنید که خیلی کم صدا باشه. لامصب هیت سینک فن خودش صدای جارو برقی میده، اعصاب نزاشته.

چیزی وجود نداره که بشه روی اون برد بست و ارزش خرید داشته باشه، همه رو باید با هم عوض کنی.

سلام تا سقف 2800 سیستم خوب فقط کیس چی پیشنهاد میدین ؟ ممنون . کارت گرافیک فقط انویدیا

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 770 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

ببخشید پس شد ‏CPU:CORi7 4790‎‏ و مادر برد :‏ASUS MAXIMUS‏ لطفا سایر قطعات رو پیشنهاد بدین ممنون
رم 16 و هارد 2ترا مناسب هست و اگر هس چه برندی
وSSDچند گیگ و چه برندی مناسبه‎ ‎

حالا شد:

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2000
M/B:ASUS Z97 MAXIMUS HERO
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO/ADATA SX910 128GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

SSD برای سیستم گیمینگ یه 120 گیگی هم کفایت می کنه که البته حتما از نسل جدید و پر سرعت باشه.

سلام
اگه می شه یه هیت سینک و فن تا 120-30 تومن برای AMD Phenom II X6 1055t معرفی کنید که خیلی کم صدا باشه. لامصب هیت سینک فن خودش صدای جارو برقی میده، اعصاب نزاشته.

من می تونم Tuniqu Tower 120 EXTREME و Thermalright True SPIRIT 120 رو با این حدود قیمت کاندید خرید کنم. شک نکن که با فن استوک خودش خیلی توفیر می کنه!

چیزی وجود نداره که بشه روی اون برد بست و ارزش خرید داشته باشه، همه رو باید با هم عوض کنی.
الان قیمت یه مادر برد نسبتا خوب چنده و چیه ؟
ازین مادر بردا که رم 8 ساپورت میکنه قیمت رم؟
فکر کنم پاورمم باید عوض کنم اونم پیشنهادی داری ؟
کارت گرافیک دارم gtx 650 ti boost
رمم 4 گیگه ولی چون ddr 2 هستش 100 % نمیشناسه مادربردای جدید
سقف هزینه این 3 تا میخوام 1000-1200بشه

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 770 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

حالا شد:

CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2000
M/B:ASUS Z97 MAXIMUS HERO
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO/ADATA SX910 128GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

SSD برای سیستم گیمینگ یه 120 گیگی هم کفایت می کنه که البته حتما از نسل جدید و پر سرعت باشه.

من می تونم Tuniqu Tower 120 EXTREME و Thermalright True SPIRIT 120 رو با این حدود قیمت کاندید خرید کنم. شک نکن که با فن استوک خودش خیلی توفیر می کنه!

هارد هم باید عوض شه ؟

هارد هم باید عوض شه ؟

مادربورد Asus B85-Plus گزینه خوبیه که قیمتی حدود ۳۳۰ تومن داره.رم Kingstone Hyperx 8GB 1600 قیمتی حدودا ۲۶۰ تومن ، CPU هم Intel Core i5 4430 قیمت حدودا ۵۵۰ تومن داره.یک پاور Corsair VS 550 هم با قیمت حدود ۱۹۰ تومن برای این سیستم کافیه.کلا حدود ۱۳۰۰ میشه و سیستم نسبتا خوبی خواهد بود.میتونید مادربورد ارزونتر Asus H81-Plus هم انتخاب کنید.اگر هارد هم بخواید 1TB Seagate Barracuda 7200 rpm 64mb Cache قیمت حدود ۱۹۰ تومن داره.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or