SMTheGreat
کاربر سایت
دوستان پردازنده های نسل اول اینتل اسمشون چیه؟
Bloomfield
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
دوستان پردازنده های نسل اول اینتل اسمشون چیه؟
برای بازی در ضمن مادر بوردی که بهشون بخوره و امکانات خوبی هم داشته باشه معرفی کنین Spartacusچطوره؟
خیلی ممنون فقط در مورد کارت گرافیک و رم سایر قطعات چه پیشنهادی دارین به نظر شما رم ۱۶ و هارد 2 ترا و ssd 128 چه مارکی مناسبه
سوکت 775 خیلی وقته منسوخ شده و هیچی براش پیدا نمیشه. اگه بخوای مادربرد رو عوض کنی باید رم و CPU رو هم باش عوض کنی.آقا من مادربرد p5ql دارم بهترین cpu چی میتونم بندازم روش قیمت مهم نیست فقط حال ندارم کل مادر بردو رمو اینارو عوض کنیم الان مشل cpu دارم ضعیفه e7400
آقا من مادربرد p5ql دارم بهترین cpu چی میتونم بندازم روش قیمت مهم نیست فقط حال ندارم کل مادر بردو رمو اینارو عوض کنیم الان مشل cpu دارم ضعیفه e7400
سلام تا سقف 2800 سیستم خوب فقط کیس چی پیشنهاد میدین ؟ ممنون . کارت گرافیک فقط انویدیا
ببخشید پس شد CPU:CORi7 4790 و مادر برد :ASUS MAXIMUS لطفا سایر قطعات رو پیشنهاد بدین ممنون
رم 16 و هارد 2ترا مناسب هست و اگر هس چه برندی
وSSDچند گیگ و چه برندی مناسبه
سلام
اگه می شه یه هیت سینک و فن تا 120-30 تومن برای AMD Phenom II X6 1055t معرفی کنید که خیلی کم صدا باشه. لامصب هیت سینک فن خودش صدای جارو برقی میده، اعصاب نزاشته.
چیزی وجود نداره که بشه روی اون برد بست و ارزش خرید داشته باشه، همه رو باید با هم عوض کنی.
الان قیمت یه مادر برد نسبتا خوب چنده و چیه ؟
ازین مادر بردا که رم 8 ساپورت میکنه قیمت رم؟
فکر کنم پاورمم باید عوض کنم اونم پیشنهادی داری ؟
کارت گرافیک دارم gtx 650 ti boost
رمم 4 گیگه ولی چون ddr 2 هستش 100 % نمیشناسه مادربردای جدید
سقف هزینه این 3 تا میخوام 1000-1200بشه
CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 770 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
حالا شد:
CPU:INTEL Core I7 4790K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 2000
M/B:ASUS Z97 MAXIMUS HERO
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO/ADATA SX910 128GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7
SSD برای سیستم گیمینگ یه 120 گیگی هم کفایت می کنه که البته حتما از نسل جدید و پر سرعت باشه.
من می تونم Tuniqu Tower 120 EXTREME و Thermalright True SPIRIT 120 رو با این حدود قیمت کاندید خرید کنم. شک نکن که با فن استوک خودش خیلی توفیر می کنه!
الان قیمت یه مادر برد نسبتا خوب چنده و چیه ؟
ازین مادر بردا که رم 8 ساپورت میکنه قیمت رم؟
فکر کنم پاورمم باید عوض کنم اونم پیشنهادی داری ؟
کارت گرافیک دارم gtx 650 ti boost
رمم 4 گیگه ولی چون ddr 2 هستش 100 % نمیشناسه مادربردای جدید
سقف هزینه این 3 تا میخوام 1000-1200بشه
هارد هم باید عوض شه ؟
Bloomfield
Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
اولین سری I این بوده. قبل از اون هم چیز های دیگه بوده.یعنی قبل از سندی بریج این بوده؟؟؟
پس نهالم که میگن یعنی چی؟