مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
اقا این سری 8 انویدیا Maxwell 20nm معلوم نیست کی بیاد؟ مخصوصا Mid range مثل کارتی GTX 860 مثلا!
چون دیگه حالم داره بهم میخوره از بازی کردن بازی ها روی کنسول نسل قبل با این گرافیک داغون...کارت خودمم که AMD 6770 هست تجربه ی بهتری بهم نمیده زیاد نسبت به نسل قبلی.
کمترین چیزیم که میتونم تصور کنم واسه ی الان 760 GTX هست که خوب دلم میسوزه اگه 860 بیاد مثلا و زورش از 780 هم بیشتر باشه! با همین قیمت (که بعید هم نیست ! چون نسل جدیده)
برای 1080P بازی کردن بازی ها روی های با AA پایین فریم 40 حداقل ارزونترین کارتی که معرفی میکنین چیه؟
این AMD 6770 رو چند میشه فروخت؟
چوت اگه قرار باشه مکس ول 2015 بیاد من این همه بازی که داره 2014 میاد مثل -COD-Far Cry 4-AC اینارو میخوام روی PC برم و کارت میخوام که بتونه راحت اجراشون کنه.

سلام
اقا این سری 8 انویدیا Maxwell 20nm معلوم نیست کی بیاد؟ مخصوصا Mid range مثل کارتی GTX 860 مثلا!
چون دیگه حالم داره بهم میخوره از بازی کردن بازی ها روی کنسول نسل قبل با این گرافیک داغون...کارت خودمم که AMD 6770 هست تجربه ی بهتری بهم نمیده زیاد نسبت به نسل قبلی.
کمترین چیزیم که میتونم تصور کنم واسه ی الان 760 GTX هست که خوب دلم میسوزه اگه 860 بیاد مثلا و زورش از 780 هم بیشتر باشه! با همین قیمت (که بعید هم نیست ! چون نسل جدیده)
برای 1080P بازی کردن بازی ها روی های با AA پایین فریم 40 حداقل ارزونترین کارتی که معرفی میکنین چیه؟
چوت اگه قرار باشه مکس ول 2015 بیاد من این همه بازی که داره 2014 میاد مثل -COD-Far Cry 4-AC اینارو میخوام روی PC برم و کارت میخوام که بتونه راحت اجراشون کنه.

حداقل GTX 760 یا R9 270x . یکم بهتر GTX 660 ti
۲۵۰ تا ۳۰۰ تومن بسته به تمیزی کارت و انصاف خریدار

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

ممنون کیس ‏x9‏ نسبت به ‏x7‏ بهتر نیست؟ فقط 60 تومن فرق می کنن

اگه موجود بود توصیه میشد، فعلا نایابه.

سلام

از کارتهای نسل 800 انویدیا فعلا هیچ شایعه ای هم منتشر نشده، چه برسه به اینکه بشه تخمین زد کی میاد، اما زودتر از 2015 نخواهد بود احتمالا.
برای شما کمتر از GTX 760 یا 770 توصیه نمیشه.
6770 رو هم 200 میشه قیمت گذاشت

کارت ‏GTX770‏ کارت خوبیه و می تونه بازی های جدید رو با تنظیمات بالا اجرا کنه؟

به شما 780 معرفی شد که!
کارت 770 حدود 20 تا 25 درصد ضعیفتر هست.

سلام اساتید.
بهترین ترکیب CPU/MB با بودجه 1-1.1 چی هست؟ (کارت گرافیک 7950). برای این کارت گلوگاه ایجاد می‌کنه یا نه؟

CPU:Core i5 4670
M/B:ASUS B85-PLUS

اینا برای هیچ کارتی گلوگاه نیستن.

آخه 780 خیلی گرونه حدود 1800 قیمت داره اگه بخوام بین ‏msi‏ و ‏ASUS‏ از770 یکی رو انتخاب کنم کدوم رو پیشنهاد می دین

شما چجوری تشخیص می دی که چقدر باید برای هر قطعه کنار گذاشت که برای 780 می گید گرونه؟! اگه اینطوره من هم می گم Core i7 4790 گرونه و هزینه ی الکی هست،
بعد از اینهمه سوال و جواب این نتیجه وقتی که گذاشتیم نبود، بهتر بود از اول کل بودجه رو تعیین می کردید و بهترین انتخابها رو ما پیشنهاد می دادیم. اگر خودتون بهتر صلاح خریدتون رو می دونید که اصلا لازم نیست ما راهنمایی کنیم!

خب الان قیمت ‏CPU‏ و ‏MB‏ هر کدوم 1100 هستش ولی گرافیک 2 میلیون

دوست عزیز سیستم گیم با یک Core i5 4670k هم کارایی لازم رو در همه ی بازی ها خواهد داشت و یک مادربورد Z87 معمولی هم کافیه ولی گرافیک هر چه قویتر باشد ، سیستم شما حداقل دو سال مشکلی برای اجرای بازیهای جدیدتر نخواهد داشت.شما میتونی کلا ۱۳۰۰ برای مادربورد و سی پی یو کنار بزاری و ۲۶۰۰ برای یک GTX 780 Ti.هزینه ی اصلی رو برای کارت گرافیک بزار.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

واقعا شرمنده من فکر می کردم ‏CPU‏ مهمترین قسمته حالا اگه مم کنه ‏CPU‏ و ‏MB‏ سطح پایین تری پیشنهاد بدین کل سیستم ‏5.5 تا 6 8 باشه‎ ‎
اگه ممکنه ‏cpu core i7‏ و ‏mb z97‏ باشه ممنون

آخرین ویرایش:
ببخشید این سوال رو میکنم هنوزم میشه با کارت گرافیکgt440 انویدیا 4گیگابایت بازی کرد

کارت 440 مگه مدل 4 گیگی داشته؟!
این مدل از اولش هم مناسب بازی نبود، الان که دیگه جای خود دارد. اما اگر منظورتون مدل لپتاپی هست که خب بعضی بازیها رو شاید بتونه اجرا کنه، اما دیگه خیلی ضعیف هست.

واقعا شرمنده من فکر می کردم ‏CPU‏ مهمترین قسمته حالا اگه مم کنه ‏CPU‏ و ‏MB‏ سطح پایین تری پیشنهاد بدین کل سیستم ‏5.5 تا 6 8 باشه‎ ‎
اگه ممکنه ‏cpu core i7‏ و ‏mb z97‏ باشه ممنون

بالاخره 5.5 میلیون ، 6 میلیون یا 8 میلیون؟! یا 86 میلیون؟!
اول که می گی برای پردازنده و مادربرد مدل پایینتری پیشنهاد بدیم، بعد دوباره ویرایش می کنی آخرش می نویسی که پردازنده و مادربرد همون قبلیا باشن؟ کلا درگیر بازیهای جام جهانی شدی انگار!

سلام دوستان

با 2.5 میلیون میشه یه سیستم درست و حسابی جور کرد؟؟ اگه میشه ممنون میشم کل اطلاعات سخت افزاریشو بگید. مثلا رمش چقدر باشه و گرافیک و ... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or