مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

جوابگو از چه لحاظ ؟! اگه اجرا با پایینترین تنظیمات هست که فعلا جوابگوئه اما نمیشه دقیق گفت تا کی (حتی یه سیستم "های اند" هم نمیشه با اطمینان گفت تا کی میتونه جوابگو باشه) اما فکر کنم تا 2 سال دیگه جوابگو باشه

از نظر ارتقا اولویت اول گرافیک هست بعد از اون CPU و مادربورد
جوابگو بازی ها منظورم بود...حالا نه ultra حداقل تنظیمات high...
هزینه ارتقا چقدر میشه؟؟
گرفیک+سی پی یو و مادربورد...

جوابگو بازی ها منظورم بود...حالا نه ultra حداقل تنظیمات high...
هزینه ارتقا چقدر میشه؟؟
گرفیک+سی پی یو و مادربورد...

های روی 1080 ؟! ممکنه همین سال دیگه برای 30 فریم هم کم بیاره اما من نه از میزان پیشرفت گرافیک بازیای آینده خبر دارم نه از میران بهینه بودنشون واسه همین دقیق نمیشه چیزی گفت

هزینه ازتقا هم بستگی داره چی بخوای ، واسه همین 3 قطعه از 700-1600 شروع میشه تا 4-3 تومن که احتمالا هزینه پاور هم اضافه میشه

دوستان میشه یه مقایسه بین gtx770 oc با r9 280x gaming انجام بدید و بگید کدوم بهتره و سر تره ؟

هر دوتا از نظر راندمان و قیمت همرده هستن، ممکنه برخی تستها 770 کمی سریعتر هم باشه.
تفاوت دیگه توی رم گرافیکی هست که 770 دو گیگ هست که به تدریج داره توی بازیها کم میاد ولی 280X رم 3 گیگی داره که از این نظر مناسبتر هست.
(770 مدل 4 گیگی هم داره که خیلی گرونتره)

سلام.
دوستان این سیستم تا کی جوابگو هستش؟؟؟ارتقا نیاز نداره؟؟

ram: 8 gb
cpu: core i5-2500k
mb: asus p8p67
vga: asus geforce engtx 560 ti dcii top

ممنون.

همونطور که دوستان گفتن اولویت با ارتقای گرافیک هست، در رتبه ی بعدی با اهمیت کمتر هم مادربرد و پردازنده.

حالا از بین این دو تا کدوم بهتره؟؟؟
کدوم برند در حال حاضر بهتره؟؟گیگابایت-ایسوز و...؟؟؟

هر دو همرده هستن اما کارت 760 برخی جاها سریعتر هست و 270X هم جاهای دیگه.
ترجیحا مدل OC و از برندهای ASUS یا MSI یا گیگا رو خریداری کنید.

اینم بگم، شما که 560Ti داشتی بهتره بیشتر از 1 تومن و حدود 1300 هزینه کنی که تفاوت کارت جدیدت با کارت قبلی قابل توجه بشه.
کارتهای GTX 770 یا 280X هم توصیه میشن.

هر دو همرده هستن اما کارت 760 برخی جاها سریعتر هست و 270X هم جاهای دیگه.
ترجیحا مدل OC و از برندهای ASUS یا MSI یا گیگا رو خریداری کنید.

اینم بگم، شما که 560Ti داشتی بهتره بیشتر از 1 تومن و حدود 1300 هزینه کنی که تفاوت کارت جدیدت با کارت قبلی قابل توجه بشه.
کارتهای GTX 770 یا 280X هم توصیه میشن.
یعنی توصیه شما GTX 770 هستش؟؟1300 هستش؟؟؟بعد فرشید جان این کارت جدید رو اگه گرفتم دیگه سی پی یو و MB رو نیاز نی تغییر بدم؟؟؟

سلام من میخواستم یه سیستم ارزون بگیرم و فعلا اینا رو انتخاب کردم میخواستم بدونم تا چند سال و تا په حد جواب میده:
Gpu: R7 260X 2GB GDDR3
Cpu: AMD Fx-6300 ghz 6core
Ram: 8GB

یعنی توصیه شما GTX 770 هستش؟؟1300 هستش؟؟؟بعد فرشید جان این کارت جدید رو اگه گرفتم دیگه سی پی یو و MB رو نیاز نی تغییر بدم؟؟؟

770 یا 280

البته 280 دارای 3 گیگ رم گرافیکی هست که از این نظر مزیت داره؛ اما سرعت 770 کمی بیشتر هست.
پردازنده و مادربرد رو بعدا اگر دیدی واجب شد عوض کن، فعلا بیشتر تاثیر توی بازی رو گرافیک خواهد داشت

دوستان الان R9 270X تقریبا قیمتش در چه حدودی میشه؟
نظرتون راجع به hd 7870 چیه؟یکی از آشناها معرفی کرده.یکم قدیمی نیست به نظرتون؟

270X همون تراشه ی بکار رفته در 7870 رو داره و در واقع جایگزینش شده. قیمت از 800 تا 950 بسته به برند و مدل متغیر هست.

سلام من میخواستم یه سیستم ارزون بگیرم و فعلا اینا رو انتخاب کردم میخواستم بدونم تا چند سال و تا په حد جواب میده:
Gpu: R7 260X 2GB GDDR3
Cpu: AMD Fx-6300 ghz 6core
Ram: 8GB

پردازنده انتخاب بهتری می تونه داشته باشه و اون هم INTEL Core i3 4130 هست.
در اینصورت تا دو سال آینده می تونید بازیهای جدید رو با تنظیمات متوسط یا پایین اجرا کنید.

پردازنده انتخاب بهتری می تونه داشته باشه و اون هم INTEL Core i3 4130 هست.
در اینصورت تا دو سال آینده می تونید بازیهای جدید رو با تنظیمات متوسط یا پایین اجرا کنید.
AMD FX-8320 Eight-Core
خوبه ؟ قیمت اینا جمعا میدونین چند میشه؟
Gpu: R7 260x 2gb
Cpu: AMD FX-8320 Eight-core
Ram: 8gb
و یه motherboard و power که به اینا بخوره
و یه هارد 1TB خوب :دی

آخرین ویرایش:
دوستان سوال برام پیش امده
gtx 770 4gb قوی تره یا msi r9 280x 3gb ؟
و سوال بعدی gtx 770 رو میشه با i7 4770 ست کرد ؟
ایا از مادر بورد b85-lplus یا h81-plus میشه برای پردازند i7 4770 و هم کارت gtx 770 4 gb استفاده کرد ؟؟!؟!؟
اگه gtx 770 4 gb بهتره کدام برند پیشنهاد میشه (msi ارزون ترینه ) ؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید

دوستان سوال برام پیش امده
gtx 770 4gb قوی تره یا msi r9 280x 3gb ؟
و سوال بعدی gtx 770 رو میشه با i7 4770 ست کرد ؟
ایا از مادر بورد b85-lplus یا h81-plus میشه برای پردازند i7 4770 و هم کارت gtx 770 4 gb استفاده کرد ؟؟!؟!؟
اگه gtx 770 4 gb بهتره کدام برند پیشنهاد میشه (msi ارزون ترینه ) ؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سوال سومتون:
MB فقط برای CPU و تا حدودی RAM محدودیت ایجاد میکنه و مثلا MB ه 2000 سال پیش اگه PCI-E باشه میتونه Titan هم ساپورت کنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or