سلام.
دوستان این سیستم تا کی جوابگو هستش؟؟؟ارتقا نیاز نداره؟؟
ram: 8 gb
cpu: core i5-2500k
mb: asus p8p67
vga: asus geforce engtx 560 ti dcii top
ممنون.
جوابگو بازی ها منظورم بود...حالا نه ultra حداقل تنظیمات high...جوابگو از چه لحاظ ؟! اگه اجرا با پایینترین تنظیمات هست که فعلا جوابگوئه اما نمیشه دقیق گفت تا کی (حتی یه سیستم "های اند" هم نمیشه با اطمینان گفت تا کی میتونه جوابگو باشه) اما فکر کنم تا 2 سال دیگه جوابگو باشه
از نظر ارتقا اولویت اول گرافیک هست بعد از اون CPU و مادربورد
جوابگو بازی ها منظورم بود...حالا نه ultra حداقل تنظیمات high...
هزینه ارتقا چقدر میشه؟؟
گرفیک+سی پی یو و مادربورد...
دوستان میشه یه مقایسه بین gtx770 oc با r9 280x gaming انجام بدید و بگید کدوم بهتره و سر تره ؟
سلام.
دوستان این سیستم تا کی جوابگو هستش؟؟؟ارتقا نیاز نداره؟؟
ram: 8 gb
cpu: core i5-2500k
mb: asus p8p67
vga: asus geforce engtx 560 ti dcii top
ممنون.
گرافیک تا یک تومن چی باید گرفت؟؟؟همونطور که دوستان گفتن اولویت با ارتقای گرافیک هست، در رتبه ی بعدی با اهمیت کمتر هم مادربرد و پردازنده.
بکنیمش تا 1000$ چی؟
حالا از بین این دو تا کدوم بهتره؟؟؟GTX 760 یا 270X
حالا از بین این دو تا کدوم بهتره؟؟؟
کدوم برند در حال حاضر بهتره؟؟گیگابایت-ایسوز و...؟؟؟
یعنی توصیه شما GTX 770 هستش؟؟1300 هستش؟؟؟بعد فرشید جان این کارت جدید رو اگه گرفتم دیگه سی پی یو و MB رو نیاز نی تغییر بدم؟؟؟هر دو همرده هستن اما کارت 760 برخی جاها سریعتر هست و 270X هم جاهای دیگه.
ترجیحا مدل OC و از برندهای ASUS یا MSI یا گیگا رو خریداری کنید.
اینم بگم، شما که 560Ti داشتی بهتره بیشتر از 1 تومن و حدود 1300 هزینه کنی که تفاوت کارت جدیدت با کارت قبلی قابل توجه بشه.
کارتهای GTX 770 یا 280X هم توصیه میشن.
یعنی توصیه شما GTX 770 هستش؟؟1300 هستش؟؟؟بعد فرشید جان این کارت جدید رو اگه گرفتم دیگه سی پی یو و MB رو نیاز نی تغییر بدم؟؟؟
دوستان الان R9 270X تقریبا قیمتش در چه حدودی میشه؟
نظرتون راجع به hd 7870 چیه؟یکی از آشناها معرفی کرده.یکم قدیمی نیست به نظرتون؟
سلام من میخواستم یه سیستم ارزون بگیرم و فعلا اینا رو انتخاب کردم میخواستم بدونم تا چند سال و تا په حد جواب میده:
Gpu: R7 260X 2GB GDDR3
Cpu: AMD Fx-6300 ghz 6core
Ram: 8GB