مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ببخشید قیمت کارت گرافیک GIGABYTE GV-N640D3-2GI چقدره و آیا ارزش داره بزارمش رو اون سیستم پیشنهادیم؟(مدل GDDR5 هستش، اینم لینکش GIGABYTE - کارت گرافیکی - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 600 Series - GV-N640D3-2GI)

این مدل هم هنوز از کمترین حد موردنیاز برای بازی سرعت کمتری داره، فقط کارتهای GTX 650 یا بالاتر و AMD 7790/R7 260X یا بالاتر برای بازی توصیه میشه.
کارت GTX 750Ti هم الان قیمت مناسبی داره و خریدش توصیه میشه، اگر GTX 650Ti Boost رو پیدا کردید سرعتش بیشتر هست اما قیمتش تفاوتی نداره.

quote_icon.png
نوشته شده توسط
amir_amd
MB+CPU تا 450 هزار تومن معرفی کنید لطفا.
کاربرد وبگردی
با تشکر

MSI B85M-P32 LGA1150 B85=269T
Intel Pentium G3220 Haswell=198T

با این ملغ نمیشه core i3 گرفت ؟ حالا اگر سوکت 1155 هم باشه اشکالی نداره .

این مدل هم هنوز از کمترین حد موردنیاز برای بازی سرعت کمتری داره، فقط کارتهای GTX 650 یا بالاتر و AMD 7790/R7 260X یا بالاتر برای بازی توصیه میشه.
کارت GTX 750Ti هم الان قیمت مناسبی داره و خریدش توصیه میشه، اگر GTX 650Ti Boost رو پیدا کردید سرعتش بیشتر هست اما قیمتش تفاوتی نداره.
ببخشید میشه قیمت کارت GTX 650 رو بگین و از کجا میتونم تهیه کنم؟
(بعد من در صورتی این کارت رو میگیرم که مارک GIGABYTE باشه)

با این ملغ نمیشه core i3 گرفت ؟ حالا اگر سوکت 1155 هم باشه اشکالی نداره .

خیر، خود پردازندش فقط به اندازه ی کل این بودجه هست. نسل قبلی هم باشه همینه.

ببخشید میشه قیمت کارت GTX 650 رو بگین و از کجا میتونم تهیه کنم؟
(بعد من در صورتی این کارت رو میگیرم که مارک GIGABYTE باشه)

باید بورس کامپیوتر رو بگردید ببینید چه مدلها و برندهایی هست، دلیلی هم نداره که خودتون رو به گیگابایت محدود کنید، از MSI و ASUS و تعدادی برند معتبر دیگه هم می تونید خرید کنید، برای کارت 400 تا 500 تومن این نگرانیها رو نباید داشت.

سلام دوستان خسته نباشید. یه سوال از خدمتتون داشتم. یک سیستم با مشخصات زیر با چهارماه کارکرد چقدر می ارزه؟
سه هسته ای 2.2Ghz
چهار گیگ رم- هارد 500gig
گرافیک gt240
مانیتور داره ولی موس و کیبورد و اسپیکر نداره- طرف گفته 1200
قیمتش مناسبه؟؟

Intel® Core™ i3-3240=365T
ASRock B75M-GLMB=185T

ایشون بودجش 400 تومن بود، اینا میشن 550 تومن.

سلام دوستان خسته نباشید. یه سوال از خدمتتون داشتم. یک سیستم با مشخصات زیر با چهارماه کارکرد چقدر می ارزه؟
سه هسته ای 2.2Ghz
چهار گیگ رم- هارد 500gig
گرافیک gt240
مانیتور داره ولی موس و کیبورد و اسپیکر نداره- طرف گفته 1200
قیمتش مناسبه؟؟

3 هسته ای که 4 ماه کار کرده باشه یعنی چی؟!
دوست عزیز باید مشخصات دقیقتری می گرفتید، اما به نظر نمیاد این قطعات 1200 ارزش داشته باشن، سیستم نو با این مشخصات بخرید شاید زیاد تفاوتی نکنه با این مبلغ.

برای ضبط کردن بازی ها چه قطعه رو پیشنهاد میکنید
و آیا به نظرتون نرم افزار ضبط کننده میتونه جوابگو باشه و به بهترین شکل ممکن ضبط کنه یا باید سخت افزاری بگیرم؟

برای ضبط کردن بازی ها چه قطعه رو پیشنهاد میکنید
و آیا به نظرتون نرم افزار ضبط کننده میتونه جوابگو باشه و به بهترین شکل ممکن ضبط کنه یا باید سخت افزاری بگیرم؟

به قطعه ی سخت افزاری احتیاجی نیست، نرم افزارهای کارآمدی برای این کار وجود دارن.
بعنوان مثل NVIDIA Shadow Play که به همراه درایور کارتهای گرافیکی این شرکت عرضه میشه همچین قابلیتی رو داره و نرم افزار FRAPS هم برای این کار زیاد استفاده میشه.

احتمالا دوستان برنامه های دیگری رو هم میشناسن که برای این کار استفاده میشه.

خیر، خود پردازندش فقط به اندازه ی کل این بودجه هست. نسل قبلی هم باشه همینه.

باید بورس کامپیوتر رو بگردید ببینید چه مدلها و برندهایی هست، دلیلی هم نداره که خودتون رو به گیگابایت محدود کنید، از MSI و ASUS و تعدادی برند معتبر دیگه هم می تونید خرید کنید، برای کارت 400 تا 500 تومن این نگرانیها رو نباید داشت.

ببخشید من میخوام یه GIGABYTE GTX 650 2G DDR5 بگیرم ولی هر کار مینم گیر نمیاد ولی داخل سایت های خارجی با 120 دلار میشه گرفت راهی نداره که بتونم از اونجا سفارش بدمش؟
GIGABYTE GV-N650OC-2GI GeForce GTX 650 2GB 128-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready Video Card - Newegg.com

- - -ویرایش - - -

ببخشید من یک کارت GIGABYTE GTX 650 OC 2GB DDR5 میخوام ولی این جا هرکار کردم پیدا نشد ولی توی سایت های خارجی با 120$ میشه خرید راهی نداره از اون ور سفارش بدم؟
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125444

سلام
من چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ شون رو بدید

1-من مادربرد مدل gigabyte z68 ds3 دارم میخواستم بدونم میتونم سیستمم رو ارتقا بدم و cpu i7 و گرافیک gtx 780 روش ببندم ؟!؟!
2-لطفا بر اساس این مادربرد یعنی gigabyte z68 ds3 سه قطعه یعنی کارت گرافیک و سی پی یو و رم تا قیمت 3.3 میلیون تومان معرفی کنید البته با مانیتور !! (مخصوص گیمینگ هست این سیستم)
3-در ضمن میخواستم بدونم که اگه من بخوام بر روی این مادربرد قطعات سطح بالا سوار کنم بازده خوبی خواهد داشت و مانند مادربرد های گرون بازدهی میده یا خیر ؟!؟!( در کل پیشنهاد میشه که روی این مادربرد مذکور قطعات خوب سوار کنم یا نه ؟)

با تشکر از شما ...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or