ببخشید من یک کارت GIGABYTE GTX 650 OC 2GB DDR5 میخوام ولی این جا هرکار کردم پیدا نشد ولی توی سایت های خارجی با 120$ میشه خرید راهی نداره از اون ور سفارش بدم؟
GIGABYTE GV-N650OC-2GI GeForce GTX 650 2GB 128-bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready Video Card - Newegg.com
نه عزیز، کارتای ارزون قیمت ارزش این مدل خرید کردن رو ندارن، کارتای گرون قیمت هم مقدار زیادی هزینه ی ارسال می خورن. بجاش مدل GTX 750 رو که موجود هست بخر.
سلام
من چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ شون رو بدید
1-من مادربرد مدل gigabyte z68 ds3 دارم میخواستم بدونم میتونم سیستمم رو ارتقا بدم و cpu i7 و گرافیک gtx 780 روش ببندم ؟!؟!
2-لطفا بر اساس این مادربرد یعنی gigabyte z68 ds3 سه قطعه یعنی کارت گرافیک و سی پی یو و رم تا قیمت 3.3 میلیون تومان معرفی کنید البته با مانیتور !! (مخصوص گیمینگ هست این سیستم)
3-در ضمن میخواستم بدونم که اگه من بخوام بر روی این مادربرد قطعات سطح بالا سوار کنم بازده خوبی خواهد داشت و مانند مادربرد های گرون بازدهی میده یا خیر ؟!؟!( در کل پیشنهاد میشه که روی این مادربرد مذکور قطعات خوب سوار کنم یا نه ؟)
با تشکر از شما ...
1- بله، می تونید، پردازنده ی Core i7 3770K بالاترین مدل مناسب مادربرد شما هست.
2-
CPU:INTEL Core I7 3770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
MONITOR:ASUS VX238H
3- فعلا راندمانش خوب هست و مشکلی نیست. راندمان مادربرد شما با بردای گرون قیمت هم نسل خودش تفاوتی نداره.