یه جا من خونده بودم این کارتا سری 290 چون حرارات زیادی تولید میکنن عمر کمتری دارن ؟ میخوستم ببینم درسته یا با توجه به سیستم خنک کننده ی قویه msi 290 x حرارات تو عمرش تاثیر نداره ؟ قیمت این کارت هم الان تو بازار چنده ؟
و سوال دومم به نظر شما این شیب ملایم قیمت :d رو به بالا تو قطعات تو تو تابستون هم ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی زودتر بگیرم بهتره یا صبر کنم ؟
و در اخر یه سوال بیربط من زیاد تو بازار پایتخت و چهار را ولیعصر زیاد خرید کردم ولی فروشنده منصف ندیدیم . شما جایی سراغ دارید من برم از همونجا بگیرم ؟
خیلی پرسیدم
با تشکر
حرارت زیادی تولید می کنن اما دلیلی نداره که در مورد عمر مفید کارت که خیلی بیشتر از عمر کاری یه قطعه ی PC هست نگرانی داشته باشیم، در واقع قطعات چنین کارتی برای حرارت بالا انتخاب می شن و مثلا اگر بصورت عادی 10 سال عمر قطعاتشون باشه میشه تا 8 سال روی سلامت کارت حساب باز کرد که این خیلی بیشتر از عمر متوسط یه کارت گرافیکی در دنیای PCهست! 5 سال دیگه این کارت رو یه کارت متوسط هم برای اجرای بازیها محسوب نخواهند کرد.
در مورد قیمت هم وضعیت به نرخ ارز بستگی داره، پیش بینی نمیشه که خیلی نوسان داشته باشه اما احتمال افزایش مجدد قیمت هنوز هم وجود داره، من فکر می کنم در شرایط فعلی خرید کردن ضرری نخواهد داشت.