مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه جا من خونده بودم این کارتا سری 290 چون حرارات زیادی تولید میکنن عمر کمتری دارن ؟ میخوستم ببینم درسته یا با توجه به سیستم خنک کننده ی قویه msi 290 x حرارات تو عمرش تاثیر نداره ؟ قیمت این کارت هم الان تو بازار چنده ؟
و سوال دومم به نظر شما این شیب ملایم قیمت :d رو به بالا تو قطعات تو تو تابستون هم ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی زودتر بگیرم بهتره یا صبر کنم ؟
و در اخر یه سوال بیربط من زیاد تو بازار پایتخت و چهار را ولیعصر زیاد خرید کردم ولی فروشنده منصف ندیدیم . شما جایی سراغ دارید من برم از همونجا بگیرم ؟
خیلی پرسیدم
با تشکر

حرارت زیادی تولید می کنن اما دلیلی نداره که در مورد عمر مفید کارت که خیلی بیشتر از عمر کاری یه قطعه ی PC هست نگرانی داشته باشیم، در واقع قطعات چنین کارتی برای حرارت بالا انتخاب می شن و مثلا اگر بصورت عادی 10 سال عمر قطعاتشون باشه میشه تا 8 سال روی سلامت کارت حساب باز کرد که این خیلی بیشتر از عمر متوسط یه کارت گرافیکی در دنیای PCهست! 5 سال دیگه این کارت رو یه کارت متوسط هم برای اجرای بازیها محسوب نخواهند کرد.

در مورد قیمت هم وضعیت به نرخ ارز بستگی داره، پیش بینی نمیشه که خیلی نوسان داشته باشه اما احتمال افزایش مجدد قیمت هنوز هم وجود داره، من فکر می کنم در شرایط فعلی خرید کردن ضرری نخواهد داشت.

سلام دوستان عزیز من می خوام یک سیستم برای بازی بتل 4 ببندم با توجه به اینکه tv plasma samsung 720p دارم و بیشتر از این رزولیشن رو ساپورت نمی کونه حالا با توجه به اینکه من tv این است چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که در این بازی بر روی تنظیمات اولترا [ultra setting] بدون هیچ لگ و افت فریم نرم و روون بتونه اجرا کنه و کم نیاره و در عین حال کاملا بصرفه قیمت باشه برام چه پیشنهادی میکنید

سلام دوستان عزیز من می خوام یک سیستم برای بازی بتل 4 ببندم با توجه به اینکه tv plasma samsung 720p دارم و بیشتر از این رزولیشن رو ساپورت نمی کونه حالا با توجه به اینکه من tv این است چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید که در این بازی بر روی تنظیمات اولترا [ultra setting] بدون هیچ لگ و افت فریم نرم و روون بتونه اجرا کنه و کم نیاره و در عین حال کاملا بصرفه قیمت باشه برام چه پیشنهادی میکنید

CPU:INTEL Core I7 4770K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-PLUS
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

سلام یه کیس میخوام تو قد و اندازه X9 غیر X9 چه کیسی رو پیشنهاد میدین ؟

کیس CoolerMaster Storm Tropper که حدود 920 تومن هست. اگر ارزونتر می خوای که کیسای گرین رو فقط میشه خرید.

Last edited by a moderator:

اخه داداش من سوال قبلیم فرق داشت و نمی دونستم که بستن سیستم که بخوای روی تلوزیون 1080p بازی کنی با تلوزیون من که 720p هست کلی فرقشه این سیستمی که شما پیشنهاد میدید برای بازی با اخرین رزولیشنه وقتی که من اون lcd رو ندارم چرا همچین هزینه ای باید بکنم داداش سیستمی رو پیشنهاد بدید که برای ultra setting در 720p باشه نه full hd با تشکر

Storm Tropper از HAF X گرونتره یعنی ؟

بله، یکم گرونتره.

اخه داداش من سوال قبلیم فرق داشت و نمی دونستم که بستن سیستم که بخوای روی تلوزیون 1080p بازی کنی با تلوزیون من که 720p هست کلی فرقشه این سیستمی که شما پیشنهاد میدید برای بازی با اخرین رزولیشنه وقتی که من اون lcd رو ندارم چرا همچین هزینه ای باید بکنم داداش سیستمی رو پیشنهاد بدید که برای ultra setting در 720p باشه نه full hd با تشکر

منظورم ناظم تاپیک بود که جوابم رو پاک کردن احتمالا، منظورم شما نبودی.
در مورد رزولوشن هم بله، تفاوت دارن، اما من سیستم بالا رو به خواست شمابرای بخش مولتی پیشنهاد دادم و تاکید کردم که این سیستم هم حتی توی 720 باز برخی صحنه های سنگین به 30 یا 40 فریم خواهد رسید، بنابراین اشتباه نگفتم! اگر شما بهتر می دونی که خب خودت قطعات رو انتخاب کن اصلا.

بله، یکم گرونتره.

منظورم ناظم تاپیک بود که جوابم رو پاک کردن احتمالا، منظورم شما نبودی.
در مورد رزولوشن هم بله، تفاوت دارن، اما من سیستم بالا رو به خواست شمابرای بخش مولتی پیشنهاد دادم و تاکید کردم که این سیستم هم حتی توی 720 باز برخی صحنه های سنگین به 30 یا 40 فریم خواهد رسید، بنابراین اشتباه نگفتم! اگر شما بهتر می دونی که خب خودت قطعات رو انتخاب کن اصلا.

عزیز جان من اولین باری که سوال کردم اسم 720p و تلوزیون و این حرفهارو نیاوردم فقط سوال کردم بهترین سیستم برای این بازی با مبلغ 3000000 تومان چی هست شاید شما بنده رو با کسی اشتباه گرفتید نمی دونم والله الان که دیدم tv ایم اینه گفتم چرا هزینه بیخود کنم من که سیستم قوی ببندم نمی تونم بیشتر 720p ازش لذت ببرم پس از دوستای اینجا نظر بخوام ببینم اونها چی پیشنهادی میکنن و گرنه خودم سیستم قوی و حد نهایت رو میدونم که چی هستش
cpu corei7
main asuz z seris
ram هرچی بیشتر باباس هرچه بالاتر
graph asus gtx titan یا amd r9295x2
power 1200w به بالا

اینها که هنر نمی خواد هنر اینه که خودت رو جای طرف مقابل بزاری بعد جواب سوالش رو به نحو عالی بدی وگر نه برادر عزیز اینهایی که شما گفتین با یه سرچ امار سیستم بالا و بهترین دست همه میاد نیازی به سوال نداره متخصص هم نمی خواد

عزیز جان من اولین باری که سوال کردم اسم 720p و تلوزیون و این حرفهارو نیاوردم فقط سوال کردم بهترین سیستم برای این بازی با مبلغ 3000000 تومان چی هست شاید شما بنده رو با کسی اشتباه گرفتید نمی دونم والله الان که دیدم tv ایم اینه گفتم چرا هزینه بیخود کنم من که سیستم قوی ببندم نمی تونم بیشتر 720p ازش لذت ببرم پس از دوستای اینجا نظر بخوام ببینم اونها چی پیشنهادی میکنن و گرنه خودم سیستم قوی و حد نهایت رو میدونم که چی هستش
cpu corei7
main asuz z seris
ram هرچی بیشتر باباس هرچه بالاتر
graph asus gtx titan یا amd r9295x2
power 1200w به بالا

اینها که هنر نمی خواد هنر اینه که خودت رو جای طرف مقابل بزاری بعد جواب سوالش رو به نحو عالی بدی وگر نه برادر عزیز اینهایی که شما گفتین با یه سرچ امار سیستم بالا و بهترین دست همه میاد نیازی به سوال نداره متخصص هم نمی خواد
ایشون بر اساس 720 به شما پیشنهاد داد و گفت که با این سیستم هم تو بعضی صحنه ها افت فریم خواهی داشت اگه پیشنهاد اینشون رو نمی پسندی میتونی خودت تجربه کنی و سیستم ضعیفتر ببندی و بعد یه مدت متوجه بشی هزینت به باد رفته
این سیستمی هم که به عنوان سیستم بالا گفتی خیلی با سیستم HIGH END نهایی نهایی فاصله داره

با سلام.
دنبال یه مین برد ام که به طور 100% روی fx8350 و asus r9 270x 2GB جواب بده.
مین الانیم msi 990fxa-gd65 هست ولی با گرافیک مشکل داره. بایوسش هم آپدیت شده هست. (v20.3 برای مین) (vbios هم برای گرافیک آپدیت شده + آخرین درایور amd)

خواهش میکنم اگه کسی cpu amd fx رو با گرافیک سری r9 جور کرده مین اش رو بهم بگه. واقعاً جرات نمی کنم طرف هیچ مین ایی برم. توی نت گرافیک r9 با بیشتر مین‌های amd مشکل داره. :(
پیشاپیش تشکر میکنم.

ایشون بر اساس 720 به شما پیشنهاد داد و گفت که با این سیستم هم تو بعضی صحنه ها افت فریم خواهی داشت اگه پیشنهاد اینشون رو نمی پسندی میتونی خودت تجربه کنی و سیستم ضعیفتر ببندی و بعد یه مدت متوجه بشی هزینت به باد رفته
این سیستمی هم که به عنوان سیستم بالا گفتی خیلی با سیستم HIGH END نهایی نهایی فاصله داره

سلام دوست عزیز یعنی منظور شما اینه که این سیستمی که دوست مون گفت با این سیستم که الان من میگم فرق قیمت نداره و این سیستم من تو 720 پی نمیشه رو الترا بازی کرد
cpu corei 5 4440
vga gtx 660 ti
ram 2*8g
main asuz h85plus
hdd 1tra
power 500w green
dvd sumsung....
بر فرض مثال گفتم ایا با این سیستم نمیشه بازی رو رو حالت الترا و رزولیشن 720 اجرا کرد این سیستم دوستمه و میگفت توی bf 4 map:golmod شصت فریم میده واقعا مشه بگین اگر با این سیستم میشه در حالت الترا در 720p بازی کرد و لگ هم نداشته باشه غیر از مقدرار نا محسوسی افت فریم چه فرقی در این هستش که من هزینه اونقدری کنم لطفا اگر چیزی هست که من نمیدونم بهم یاد بدید

سلام دوست عزیز یعنی منظور شما اینه که این سیستمی که دوست مون گفت با این سیستم که الان من میگم فرق قیمت نداره و این سیستم من تو 720 پی نمیشه رو الترا بازی کرد
cpu corei 5 4440
vga gtx 660 ti
ram 2*8g
main asuz h85plus
hdd 1tra
power 500w green
dvd sumsung....
بر فرض مثال گفتم ایا با این سیستم نمیشه بازی رو رو حالت الترا و رزولیشن 720 اجرا کرد این سیستم دوستمه و میگفت توی bf 4 map:golmod شصت فریم میده واقعا مشه بگین اگر با این سیستم میشه در حالت الترا در 720p بازی کرد و لگ هم نداشته باشه غیر از مقدرار نا محسوسی افت فریم چه فرقی در این هستش که من هزینه اونقدری کنم لطفا اگر چیزی هست که من نمیدونم بهم یاد بدید
الترا داریم تا الترا
اینو ببینی متوجه میشی:
با یه حساب سرانگشتی حدودا میشه پیش بینی کرد با 720p افزایش فریم چقدر میشه
البته دمورد داشتیم تو سایت طرف با یه ۶۳۰ روی لپ تاپ فول اچدی و الترا۶۰ فریم گرفته این بازیو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[LTR]
  • Intel Core i7-4770K (3.50GHz)
  • x2 8GB Crucial DDR3-2133 (CAS 11-12-11-24)
  • Asrock Z87 Extreme9 (Intel Z87)
  • OCZ ZX Series 1250w
  • Crucial m4 512GB (SATA 6Gb/s)
  • Microsoft Windows 8 64-bit
  • Nvidia Forceware 331.65 Beta
  • AMD Catalyst 13.11 (Beta 7)
[/LTR]
Ultra_168.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن