مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان سلام
به نظرتون کامپیوترم خوبه؟ در حد کنسول هست؟ تا چند وقت دیگه روپاست؟
cpu: core i3 2120 3.30 ghz
ram: 4 gig
amd radeon hd 7800

در حد متوسط هست، ممکنه در بازیهای در راه مثل WatchDogs یا W: New Order کم بیاره، هر چند که مدل کارت گرافیک رو کامل نگفتید.

سلام آقا فرشید با 3800 می خوام برا game کار روزانه ببندم لطفا راهنمایی کنید

CPU:INTEL Core I5 4770
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X3

حدود 3860 می شه.

سلام آقا فرشید بیزحمت اگه ممکنه حدود قیمت این سیستم رو به من بگید...همه قطعات نو هستند...ممنون
Main Board ASUS B85
CPU: Intel COre i5 4440
HARD DISK : 1000 GB TOSHIBA
RAM: 8 GB kingstone 1600
DVD-RW SONY
CASE: GREEN MD 121
POWER: GREEN 480W
CABLE POWER 1.5 m

سلام
میخواستم ببینم نظرتون درباره ی ASUS - ATI RADEON - R9 290X - 4GB چیه ؟ نسبت به GTX780 بهتره ایا ؟
اگه اره یه مادربورد و پاور و CPU که این کارت رو به همراه رمه CORSAIR Vengeance 8GB - 2133 لطفا پیشنهاد بدبد ؟
با تشکر

سلام
یه سیستم مال چند سال پیش دارم میخواستم بدونم ایا میشه چند قطعه جابه جا کنیم و ارتقاش بدم؟
یا نه نمیشه

ممنون
43988081313020354663.jpg

سلام
یه سیستم مال چند سال پیش دارم میخواستم بدونم ایا میشه چند قطعه جابه جا کنیم و ارتقاش بدم؟
یا نه نمیشه

ممنون
43988081313020354663.jpg
خوب بستگی داره برا چکاری میخوای ؟ گیم ؟ یا نت و اینا ! اگه نت و ایناس که جوابگو هست ولی اگه برای بازی میخوای باید به طور کلی همه چیو عوض کنی !
قیمت رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی ! اگرم یه اپگرید معمولی میخوای حدود 1500 اینا هزینه کنی میشه !

خوب بستگی داره برا چکاری میخوای ؟ گیم ؟ یا نت و اینا ! اگه نت و ایناس که جوابگو هست ولی اگه برای بازی میخوای باید به طور کلی همه چیو عوض کنی !
قیمت رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی ! اگرم یه اپگرید معمولی میخوای حدود 1500 اینا هزینه کنی میشه !
:d نت که نزدیک 7 ساله که با این سیستم دارم میام و میرم
گیم هست و بود.پس منصرف شدم .چون اهل بازی نیستم با سیستم و فقط همین یک بازی رو میخوام بازی کنم ARMA3 که تا یه حدودادی دیگه بیخیالش شدم.دلم نمیاد 1500 خرج پی سی کنم .
در کل ممنون

سلام آقا فرشید بیزحمت اگه ممکنه حدود قیمت این سیستم رو به من بگید...همه قطعات نو هستند...ممنون
Main Board ASUS B85
CPU: Intel COre i5 4440
HARD DISK : 1000 GB TOSHIBA
RAM: 8 GB kingstone 1600
DVD-RW SONY
CASE: GREEN MD 121
POWER: GREEN 480W
CABLE POWER 1.5 m

حدود 1920 درمیاد، البته الان Core i5 فعلا موجود نیست.

سلام
میخواستم ببینم نظرتون درباره ی ASUS - ATI RADEON - R9 290X - 4GB چیه ؟ نسبت به GTX780 بهتره ایا ؟
اگه اره یه مادربورد و پاور و CPU که این کارت رو به همراه رمه CORSAIR Vengeance 8GB - 2133 لطفا پیشنهاد بدبد ؟
با تشکر

خب مشخص هست که 290X در بیشتر موارد سریعتر هست اما فقط وقتی ارزش داره که مدل غیر رفرنس مثل ASUs 290X DIRECT CU II باشه.

CPU:INTEL Core I7 4770K
M/B:ASUS Z87-PLUS
POWER:750W GREEN

نظرتون در مورد این کارت صدا برای Razor Tiamat 7.1 چیه؟
Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion PCIe Sound Card | Creative Labs Online Store

کارت خوبی هست اما به پای اون SoundBlaster Z که قبلا ازش نام بردم و آخرین نسل کارتای Creative هست نمیرسه، مخصوصا برای موزیک چندان بهتر از نسل قبلی X-FI عمل نمی کنه، با توجه به تفاوت قیمتشون، همون ZX/SB Z توصیه میشه.

کارت خوبی هست اما به پای اون SoundBlaster Z که قبلا ازش نام بردم و آخرین نسل کارتای Creative هست نمیرسه، مخصوصا برای موزیک چندان بهتر از نسل قبلی X-FI عمل نمی کنه، با توجه به تفاوت قیمتشون، همون ZX/SB Z توصیه میشه.
پس برا چی Recon3D Fatality Champion قیمتش 2 برابر Sound Blaster Z هست اگه به پاش نمیرسه؟:|:d
فاتالیتی چمپیون 199 دلاره ولی ساند بلستر زد 119 دلاره

پس برا چی Recon3D Fatality Champion قیمتش 2 برابر Sound Blaster Z هست اگه به پاش نمیرسه؟:|:d
فاتالیتی چمپیون 199 دلاره ولی ساند بلستر زد 119 دلاره

عزیز من مدل Basic هر نسل رو بر اساس تراشه ی اصلی با نسل دیگه مقایسه کردم، مدل Champion مدل فوق حرفه ای نسل Recon3D هست و قطعا هم قطعات با کیفیتتری داره و هم امکانات جانبی بیشتر!
یه جور دیگه بگم، شما Sound Blaster ZX/ZXR رو در نظر بگیر اصلا که 229 دلار هست.

http://www.soundblaster.com/products/sound-blaster-zxr.aspx

sbzxr_pdtimg1.png

این کارت هم در همون رده ی حرفه ای هست و بهترین کارت صدای فعلی PC در دنیا هست.

خب مشخص هست که 290X در بیشتر موارد سریعتر هست اما فقط وقتی ارزش داره که مدل غیر رفرنس مثل ASUs 290X DIRECT CU II باشه.

CPU:INTEL Core I7 4770K
M/B:ASUS Z87-PLUS
POWER:750W GREEN

به توجه به همه جوانب شما ASUs 290X DIRECT CU II رو پیشنهاد میدین gtx 780 ?
اگه یخوام8 گیگ رم 2133 بندازم نزدیک 600 تومن بیشتر از 8 گیگ رم 1600 اب میخوره . به نظر شما این رم ارزش این پول رد داره ؟ تفاوت چشمگیری بین این دو رم هست یا خیلی تو اجرای بازی فرق نمیکنه ؟
شرمنده زیاد شد و ممنون

به توجه به همه جوانب شما ASUs 290X DIRECT CU II رو پیشنهاد میدین gtx 780 ?
اگه یخوام8 گیگ رم 2133 بندازم نزدیک 600 تومن بیشتر از 8 گیگ رم 1600 اب میخوره . به نظر شما این رم ارزش این پول رد داره ؟ تفاوت چشمگیری بین این دو رم هست یا خیلی تو اجرای بازی فرق نمیکنه ؟
شرمنده زیاد شد و ممنون

نه اتفاقا، در این مورد کارت MSI 290X رو توصیه می کنم چون از مدل ASUS خنکتر کار می کنه.
برای رم هم خیر، 2133 ارزش قیمت خیلی بالاتر رو نداره و اصلا تفاوتش اونقدر نیست. دقت کنید که نباید ماجول تکی بخرید، باید دوتا 4 گیگی یا دوتا 8 گیگی باشه.

نه اتفاقا، در این مورد کارت MSI 290X رو توصیه می کنم چون از مدل ASUS خنکتر کار می کنه.
برای رم هم خیر، 2133 ارزش قیمت خیلی بالاتر رو نداره و اصلا تفاوتش اونقدر نیست. دقت کنید که نباید ماجول تکی بخرید، باید دوتا 4 گیگی یا دوتا 8 گیگی باشه.

یه جا من خونده بودم این کارتا سری 290 چون حرارات زیادی تولید میکنن عمر کمتری دارن ؟ میخوستم ببینم درسته یا با توجه به سیستم خنک کننده ی قویه msi 290 x حرارات تو عمرش تاثیر نداره ؟ قیمت این کارت هم الان تو بازار چنده ؟
و سوال دومم به نظر شما این شیب ملایم قیمت :d رو به بالا تو قطعات تو تو تابستون هم ادامه پیدا میکنه ؟ یعنی زودتر بگیرم بهتره یا صبر کنم ؟
و در اخر یه سوال بیربط من زیاد تو بازار پایتخت و چهار را ولیعصر زیاد خرید کردم ولی فروشنده منصف ندیدیم . شما جایی سراغ دارید من برم از همونجا بگیرم ؟
خیلی پرسیدم
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or