مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کابل افزایش طول برای کابل پاور به سوکت CPU روی مادربورد هست توی بازار؟؟

بله، اتفاقا همین امروز خودم دنبالش می گشتم برای کیسم، اما پیدا نکردم، خیلی سخت گیر میاد اما هست و دیدم.

با سلام.
دنبال یه مین برد ام که به طور 100% روی fx8350 و asus r9 270x 2GB جواب بده.
مین الانیم msi 990fxa-gd65 هست ولی با گرافیک مشکل داره. بایوسش هم آپدیت شده هست. (v20.3 برای مین) (vbios هم برای گرافیک آپدیت شده + آخرین درایور amd)

خواهش میکنم اگه کسی cpu amd fx رو با گرافیک سری r9 جور کرده مین اش رو بهم بگه. واقعاً جرات نمی کنم طرف هیچ مین ایی برم. توی نت گرافیک r9 با بیشتر مین‌های amd مشکل داره. :(
پیشاپیش تشکر میکنم.

مگه میشه مادربرد فعلی شما با گرافیکت مشکل داشته باشه؟! مادربردی که خودش چیپ AMD هست با گرافیک AMD مشکل داشته باشه؟ اگه اینجوریه که پس باید مادربرد و پردازنده ی اینتل برداری!
من در مورد این مشکل خاص تجربه ای ندارم.

این x9 نیست دیگه ؟ بازار رضا رو پشت و رو کردم نبود که نبود !!!!

تازگی من هم ندیدم، باید از نمایندگیهای خود گرین بپرسی، حتی اگه شده تلفنی.

دوستان برای این کارت چه پردازنده ای را پیشنهاد میدید(هم از intel ,amd بگید)
R9 270X

پردازندهی Core i5 4670 برای بهترین راندمان با چنین کارتی مناسب هست.

دوستان یه مانیتور تو رنج 800-850 چه پیشنهاد می کنید ؟
LG 23 IPS
من دارم خوبه و گزینه SUPER RESOLUTION داره
که تا چهاربرابر کیفیت تصویر رو افزایش میده ( البته بستگی به خودت داره که بخوای این گزینه رو فعال کنی یانه )

- - -ویرایش - - -

دوستان یه مانیتور تو رنج 800-850 چه پیشنهاد می کنید ؟
LG 23 IPS
من دارم خوبه و گزینه SUPER RESOLUTION داره
که تا چهاربرابر کیفیت تصویر رو افزایش میده ( البته بستگی به خودت داره که بخوای این گزینه رو فعال کنی یانه )

سلام ببخشید میخواستم بپرسم که این کولر های ابی (water cooler) نیازی به پر کردن مایعش داره یانه ؟یعنی پس یه مدتی طولانی اون مایعش تموم نمیشه؟

سلام
این کابل صدای optic چقدر تو کیفیت صدا تاثیر گذار هست؟(نسبت به کابل های معمولی)

اون کابل فقط مخصوص اسپیکرها و پخش کننده های خانگی دیجیتال هست، برای اسپیکرهای معمولی که اصلا قابل استفاده نیست.

سلام ببخشید میخواستم بپرسم که این کولر های ابی (water cooler) نیازی به پر کردن مایعش داره یانه ؟یعنی پس یه مدتی طولانی اون مایعش تموم نمیشه؟

خیر، مدار بسته یا Closed Loop هستن و نیازی به سرویس و تعویض چیزی ندارند، تا سالها هم می تونن کار کنن.

دوستان الان اگه بخوام يه سيستم ببندم كه مثلا بتل ٤ رو روي ١٠٨٠ بتونم راحت با ٦٠ فريم بازي كنم چقدر هزينه داره؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

چیش چقدر هزینه داره؟! سیستم کامل؟ قطعاتی خاص ؟ کدومش؟

سلام دوستان یه cpu خوب با یه ram 8 gig که بشه بازی هارو باهاش با حالت خوب و fps بالا رفت میشه راهنمایی کنید حدود 1 میلیون تا 700 تومن هم می تونم هزینه کنم ممنون می شم جواب بدید و راهنمایی کنید :d
مادر بورد ام هم ddr3 هست

آخرین ویرایش:
سلام

من یه سیستم میخوام جمع کنم

خواستم راهنمایی کنید. این سیستمی هست که میخوام جمع کنم

mother bord: ASUS - B85-PLUS

cpu: Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E 3.7GHz

gpu: SAPPHIRE R9 270X 4GB

ram : ADATA 8.0 GB DDR3 1600

میخواستم ببینم این قطعات با هم match هستن یا خیر

ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوستان یه cpu خوب با یه ram 8 gig که بشه بازی هارو باهاش با حالت خوب و fps بالا رفت میشه راهنمایی کنید حدود 1 میلیون تا 700 تومن هم می تونم هزینه کنم ممنون می شم جواب بدید و راهنمایی کنید :d
مادر بورد ام هم ddr3 هست

اصل کاری مدل مادربردت بود که نگفتی، از کجا بدونم که CPU رو باید برا چه سوکتی بهت معرفی کنم؟!

سلام

من یه سیستم میخوام جمع کنم

خواستم راهنمایی کنید. این سیستمی هست که میخوام جمع کنم

mother bord: ASUS - B85-PLUS

cpu: Intel Core i7-4820K Ivy Bridge-E 3.7GHz

gpu: SAPPHIRE R9 270X 4GB

ram : ADATA 8.0 GB DDR3 1600

میخواستم ببینم این قطعات با هم match هستن یا خیر

ممنون میشم کمکم کنید

این پردازنده اصلا برای این پلاتفرم نیست!
شما بگو کلا چقدر بودجه در نظر داری، چه قطعاتی می خوای و اولویتت برای خرید سیستم چی هست تا بهترین انتخاب رو بهت معرفی کنم.

اصل کاری مدل مادربردت بود که نگفتی، از کجا بدونم که CPU رو باید برا چه سوکتی بهت معرفی کنم؟!

شما بگو کلا چقدر بودجه در نظر داری، چه قطعاتی می خوای و اولویتت برای خرید سیستم چی هست تا بهترین انتخاب رو بهت معرفی کنم.

2.900 میتونم خرج کنم

این پردازنده مگه مشکلی داره؟

gigabyte ببخشید g41m4-d3pt:d

2.900 میتونم خرج کنم

این پردازنده مگه مشکلی داره؟

پردازنده مشکلی نداره، ولی نه به بودجت می خوره و نه به مادربردت، جوابم رو هم کامل ندادی که سیستم معرفی کنم.

gigabyte ببخشید g41m4-d3pt:d

برای این مادربرد که به تاریخ پیوسته نه پردازنده ای میشه برای ارتقا خرید و نه اصلا ارزش ارتقا داره، باید کلا قطعات اصلی شامل پردازنده و مادربرد رو یکجا عوض کنی.

پردازنده مشکلی نداره، ولی نه به بودجت می خوره و نه به مادربردت، جوابم رو هم کامل ندادی که سیستم معرفی کنم.

برای این مادربرد که به تاریخ پیوسته نه پردازنده ای میشه برای ارتقا خرید و نه اصلا ارزش ارتقا داره، باید کلا قطعات اصلی شامل پردازنده و مادربرد رو یکجا عوض کنی.

اره ممنون میشم یه cpu,mother bord. gpu.ram

بهم معرفی کنی تو قیمت 2.900

این سیستم رو میخوام برای این که بازی ها رو تو بالاترین رزولیشن اجرا کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or