مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید.
خسته نباشید.

این مشخصات قطعات PC :
CPU:i7-2600K 3.40GHz
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS P8P67 PRO REV 3.1
VGA:ASUS GTX 550ti :|
POWER:GREEN GP885B

مقداری پول جمع کردم (1500) میخواستم فقط گرافیک رو ارتقا بدم ، بنظرتون ارتقا بدم یا نه Cpu و M/B رو ارتقا بدم و بعداً با اومدن سری جدید کارت های 800 گرافیک بگیرم؟ :d

ممنون

پاور 750 زیاد هم هست، حرف بیخود گفتن!
جمع قیمت کیس هم حدود 3600 میشه، نمی دونم چه مبلغی رو صحبت می کردیم و توصیه چی بوده، احتمالا مانیتور رو از اول توی جمع مبلغ محاسبه نکرده بودیم،

این مدل یه Storage ارزون قیمت و تنبل هست که فقط میشه بجای انباری ازش استفاده کرد! برای آرشیو فیلم و موزیک یا کپی و بکاپ، برای نصب ویندوز یا بازی بدترین و کندترین انتخاب ممکن هست!
یا باید مدل WD BLUE رو بخری یا یه SEAGATE 7200 64MB رو برداری. با پسود مدلهای DM002/003

جمع كل سيستم 3 الي 3100 بشه فرشيدجان.نظرت چيه؟ فقط هرچي زودتر به نتيجه برسيم بهتره چون ميخواد همين هفته سفارش بده.
مرسي

سلام فرشيدجان

يكي از دوستان ميخواد 2-3 تا سيستم كامل بگيره.براي يكي از سيستم ها مكسيموم هزينه 3 الي 3100 تومن و ديگري 2800-3 تومن. كاري كه با سيستم ها ميخواد انجام بده كارهاي گرافيكي و گيم هست.مانيتورش هم ترجيحا الجي ميخواد بگيره.حالا اگه به نظرت برند ديگه و مدل خاصي مد نظرت هست راهنمايي كني ممنون ميشم و اگه 3 تا مانيتور از يه برند مثلا الجي رو بگي تا قدرت انتخاب طبق هزينه اي كه ميخواد كنه داشته باشه بين مانيتورها.طبعا پيك هزينه روي گرافيك و سي پي يو و مادربورد خواهد بود. ديگه ريش و قيچي دست خودت كه جزييات تخصصيش و...درنظر داشته باشي براش.
(اسپيكر در نظر نگير)

ممنون.

سلام دوستان این سیستم رو آقا فرشید پیشنهاد داده این هفته میخوام بگیرمش
اینجا تو اکثر پست ها دیدم این سیستم بری خیلی ها توصیه شده اگر کسی گرفته میخواستم بدونم کیفیت صدا چجوریه؟ مناسب موزیک و فیلم هست؟ چون میخوام کارت صدا بگیرم اگر کیفیت صدای کارت صوتی خود مادربورد خوب باشه خرج الکی نکنم.......

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

جمع كل سيستم 3 الي 3100 بشه فرشيدجان.نظرت چيه؟ فقط هرچي زودتر به نتيجه برسيم بهتره چون ميخواد همين هفته سفارش بده.
مرسي

CPU:Core i3 4130
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
MONITOR:SAMSUNG S20B315

حدود 3100 میشن
من اولین سیستم توصیه شده رو دیدم، شما لیست اول من رو تغییر دادی و بعد اومدی گفتی قرار بوده که 3100 باشه، چرا 3800 شد؟! خود مادربرد و پاوری که خودتون تغییر دادی حدود 250 تا 300 تومن گرونتر هستن!

سلام آقا فرشید.
خسته نباشید.

این مشخصات قطعات PC :
CPU:i7-2600K 3.40GHz
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS P8P67 PRO REV 3.1
VGA:ASUS GTX 550ti :|
POWER:GREEN GP885B

مقداری پول جمع کردم (1500) میخواستم فقط گرافیک رو ارتقا بدم ، بنظرتون ارتقا بدم یا نه Cpu و M/B رو ارتقا بدم و بعداً با اومدن سری جدید کارت های 800 گرافیک بگیرم؟ :d

ممنون

خیر، ارتقای کارت گرافیک به تنهایی کفایت می کنه، بقیه ی قطعات شما هنوز هم نسبتا قدرتمند هستن. فقط کارت گرافیک بخرید. هنوز اسمی هم از سری 800 توی شایعات هم حتی وجود نداره، کو تا بیاد!!

اینجا تو اکثر پست ها دیدم این سیستم بری خیلی ها توصیه شده اگر کسی گرفته میخواستم بدونم کیفیت صدا چجوریه؟ مناسب موزیک و فیلم هست؟ چون میخوام کارت صدا بگیرم اگر کیفیت صدای کارت صوتی خود مادربورد خوب باشه خرج الکی نکنم.......

من که گفتم، بقیه باید نظر بدن!

خیر، ارتقای کارت گرافیک به تنهایی کفایت می کنه، بقیه ی قطعات شما هنوز هم نسبتا قدرتمند هستن. فقط کارت گرافیک بخرید. هنوز اسمی هم از سری 800 توی شایعات هم حتی وجود نداره، کو تا بیاد!!

بنظرتون با 1500 کدوم مدل از کارت گرافیک رو بگیرم ؟

ممنون از راهنماییتون.

CPU:Core i3 4130
MONITOR:SAMSUNG S20B315
آقا فرشید این سیستمی که به دوستمون پیشنهاد دادی حدود چند فریم میده؟ بعد قیمتش بدون مانیتور چنده ؟ همم بجای این کیس Raidmax Blade پیشنهاد میشه ؟

بنظرتون با 1500 کدوم مدل از کارت گرافیک رو بگیرم ؟

ممنون از راهنماییتون.

خب یا GTX 770 OC یا R9 280X ، البته از برند معتبر، ASUS,MSI, GIGA

آقا فرشید این سیستمی که به دوستمون پیشنهاد دادی حدود چند فریم میده؟ بعد قیمتش بدون مانیتور چنده ؟ همم بجای این کیس Raidmax Blade پیشنهاد میشه ؟

بین 30 تا 190 فریم!! :)
خب دوست عزیز، توی هر بازی بسته به رزولوشن، تنظیمات و سنگینی موتور گرافیکی بازی تفاوت می کنه دیگه!

راستي اين سيستم چقدر تموم ميشه:

CPU:Core i5 4440
RAM:2*4GB DDR3 CORSAIR XMS3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
HDD:Western Digital 1TB
DVD/RW:Asus 24X
POWER:GREEN 750w
MONITOR:Asus 207D

فرشيد جان يه سيستم كامل(كيس + مانيتور) هم در حد مكسيموم 3600 تومن معرفي كن لطفا.
درمورد هارد از برند وسترن ديجيتال يا سيگيت؟ و مانيتور ايسوس يا الجي؟

فرشید جان من بر اساس نظر 2سال پیش شما گفتمش ، خدارو شکر سفارش رو کنسل کردم و بازم مدل باراکودا از سیگیت رو سفارش دادم . ( بازم من تو Review های آمازون دیدم خیلیها گفتن که بعد از 2سال معمولاً فیل میشه دایو)
هر دوتا سرعت بالا هستن، فرق زیادی ندارن، مدل SEAGATE چون تک پلات هست سرعت پاسخگوییش بیشتر هم هست.

فرشید جان من بر اساس نظر 2سال پیش شما گفتمش ، خدارو شکر سفارش رو کنسل کردم و بازم مدل باراکودا از سیگیت رو سفارش دادم . ( بازم من تو Review های آمازون دیدم خیلیها گفتن که بعد از 2سال معمولاً فیل میشه دایو)

نظر 2 سال پیش؟!!!!! شگفتا :|

دوستان بعلت کمبود وقت بقیه ی سوالات رو بعد از ظهر پاسخ خواهم داد.

بستگی به سیستم صوتی شما داره.
اگر میتونه از حداکثر توان کارت صوتی استفاده کنه، خرید کارت صدا توصیه میشه.
ولی تو اسپیکر معمولی فرق زیادی بین بورد و کارت صدا نیست.

سلام پاوردسته دوم گرین600وات سریeuدارای 8ماه گارانتی چند فی میخوره
برای خرید رم بین دو مارک کورشیر و جی اسکیل با باس بالاتر از2000نهایت2400 باتوجه به مادربوردp8z77-v مقدار16(2*8gb) یا32(4*8gb) گیگ کدوم بهتره

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان این مشخصات سیستم منه
Intel Core i3-3220
ASUS HD7770 2 gb
GIGABYTE P61A-D3 Intel H61 Cougar Point
ram 2*4 gig ddr3
power 500 w

میخوام ازتون پبپرسم کارت گرافیک عوض کنم یا سی پیو برای بهتر اجرا کردن بازیها​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن