ميخوام يه سيستم بگيرم واسه بازي، بودجه هم تا ٣ م نهايت ،، بتونه بتل ٤ به خوبي رو الترا اجرا كنه، چي پيشنهاد ميدين؟
سلام
یه سیستم کامل اداری میخواستم برای منشی شرکت مناسب باشه میخوام ارزون در بیاد تا حد امکان و این که کیس اماده به درد میخوره بهم معرفی کنید که دیگه اماده باشه ممنون
سلام دوستان، بنده تا حدود 1.200 پول دارم برای خرید کارت صدای اکسترنال برای لپتاپم(n46vz) می خواستم بدونم، آیا به صرف هست خریدش؟ دوم این که این تقاوت قیمتی که بین مدل های مختلف هست برای چه مواردی هست(منظورم اینه که سعی کنید خیلی دقیق وارد جزئیات شید) سوم این که من برای ضبط سازم(گیتار الکتریک) میخوام این رو بخرم، فعلاً هم یه ساز دارم(قصد ندارم 2 ساز بهش وصل کنم) ولی شاید بخوام بهش میکروفون وصل کنم. خلاصه ببینم چه می کنید![]()
سلام با 1 تومان مادربردو کارت گرافیک و پاور و برای بازی چی هست @};-@};-
کارت صدا درجه یک برای اینکه بتونم نهایت پرفورمنس رو از Razor Tiamat 7.1 بگیرم چی پیشنهاد میدین؟
مادربردم Asus Sabertooth Z77 هست.
سلام با 1 تومان مادربردو کارت گرافیک و پاور و برای بازی چی هست @};-@};-
اه یادم رفت بگم ببخشید ADM Athlon 640 X4 هست حالا بعد که اینا رو خریدم cpu هم میگیرم
با سلام
یک کارت گرافیک پیشنهادی می خوام که قیمتش حدود 600 تومان باشه بعد به مادربردم هم بخوره (ترجیحاً مدل انویدیا باشه )
مدل مادربردم : gigabayte -H55m-s2 هستش
ممنون
سلام فرشید جان
اقا تا 600 تومان برای Mainboard و Cpu چی پیشنهاد میشه ؟
این قرمزه رو متوجه نشدم. یعنی چی USB هست؟اون خودش کارت صدا داره و USB هست دوست عزیز! نیاز به کارت اضافی نداره
سلام اقا فرشید خسته نباشی من همین پلتفرمAMDرو میخوام فقط یه گرافیک با یه پاور و مادربرد میخواستم پیشنهاد بدید باتشکر@};-@};-
این قرمزه رو متوجه نشدم. یعنی چی USB هست؟