دوستان سلام
به نظرتون کامپیوترم خوبه؟ در حد کنسول هست؟ تا چند وقت دیگه روپاست؟
cpu: core i3 2120 3.30 ghz
ram: 4 gig
amd radeon hd 7800
سلام آقا فرشید با 3800 می خوام برا game کار روزانه ببندم لطفا راهنمایی کنید
خوب بستگی داره برا چکاری میخوای ؟ گیم ؟ یا نت و اینا ! اگه نت و ایناس که جوابگو هست ولی اگه برای بازی میخوای باید به طور کلی همه چیو عوض کنی !سلام
یه سیستم مال چند سال پیش دارم میخواستم بدونم ایا میشه چند قطعه جابه جا کنیم و ارتقاش بدم؟
یا نه نمیشه
ممنون
![]()
:d نت که نزدیک 7 ساله که با این سیستم دارم میام و میرمخوب بستگی داره برا چکاری میخوای ؟ گیم ؟ یا نت و اینا ! اگه نت و ایناس که جوابگو هست ولی اگه برای بازی میخوای باید به طور کلی همه چیو عوض کنی !
قیمت رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی ! اگرم یه اپگرید معمولی میخوای حدود 1500 اینا هزینه کنی میشه !
سلام آقا فرشید بیزحمت اگه ممکنه حدود قیمت این سیستم رو به من بگید...همه قطعات نو هستند...ممنون
Main Board ASUS B85
CPU: Intel COre i5 4440
HARD DISK : 1000 GB TOSHIBA
RAM: 8 GB kingstone 1600
DVD-RW SONY
CASE: GREEN MD 121
POWER: GREEN 480W
CABLE POWER 1.5 m
سلام
میخواستم ببینم نظرتون درباره ی ASUS - ATI RADEON - R9 290X - 4GB چیه ؟ نسبت به GTX780 بهتره ایا ؟
اگه اره یه مادربورد و پاور و CPU که این کارت رو به همراه رمه CORSAIR Vengeance 8GB - 2133 لطفا پیشنهاد بدبد ؟
با تشکر
نظرتون در مورد این کارت صدا برای Razor Tiamat 7.1 چیه؟
Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion PCIe Sound Card | Creative Labs Online Store
پس برا چی Recon3D Fatality Champion قیمتش 2 برابر Sound Blaster Z هست اگه به پاش نمیرسه؟کارت خوبی هست اما به پای اون SoundBlaster Z که قبلا ازش نام بردم و آخرین نسل کارتای Creative هست نمیرسه، مخصوصا برای موزیک چندان بهتر از نسل قبلی X-FI عمل نمی کنه، با توجه به تفاوت قیمتشون، همون ZX/SB Z توصیه میشه.
:dپس برا چی Recon3D Fatality Champion قیمتش 2 برابر Sound Blaster Z هست اگه به پاش نمیرسه؟:d
فاتالیتی چمپیون 199 دلاره ولی ساند بلستر زد 119 دلاره
خب مشخص هست که 290X در بیشتر موارد سریعتر هست اما فقط وقتی ارزش داره که مدل غیر رفرنس مثل ASUs 290X DIRECT CU II باشه.
CPU:INTEL Core I7 4770K
M/B:ASUS Z87-PLUS
POWER:750W GREEN
به توجه به همه جوانب شما ASUs 290X DIRECT CU II رو پیشنهاد میدین gtx 780 ?
اگه یخوام8 گیگ رم 2133 بندازم نزدیک 600 تومن بیشتر از 8 گیگ رم 1600 اب میخوره . به نظر شما این رم ارزش این پول رد داره ؟ تفاوت چشمگیری بین این دو رم هست یا خیلی تو اجرای بازی فرق نمیکنه ؟
شرمنده زیاد شد و ممنون
نه اتفاقا، در این مورد کارت MSI 290X رو توصیه می کنم چون از مدل ASUS خنکتر کار می کنه.
برای رم هم خیر، 2133 ارزش قیمت خیلی بالاتر رو نداره و اصلا تفاوتش اونقدر نیست. دقت کنید که نباید ماجول تکی بخرید، باید دوتا 4 گیگی یا دوتا 8 گیگی باشه.