مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان من میخوام سیستم خودم رو ارتقا بدم الان سیستمم این هستش
CPU:AMD Athlon II X4 620
RAM:4G DDR3
M/B:ECS IC780M-A2
VGA:NVIDIA GeForce GTX 260
POWER:GREEN 450

فقط میخواستم سیستمم نصبت به کارت گرافیک VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5 ارتقا پیدا کنه(کارتم رو همین میخوام بخرم)

بعد یه سوال دیگه دارم که امکانش هست که من کارت VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5 رو به همین مادربوردم بزنم

در مورد CPU و RAM
و POWER بگین که چی بگیرم

فقط میخواستم سیستمم نصبت به کارت گرافیک VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5 ارتقا پیدا کنه(کارتم رو همین میخوام بخرم)

بعد یه سوال دیگه دارم که امکانش هست که من کارت VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5 رو به همین مادربوردم بزنم

در مورد CPU و RAM
و POWER بگین که چی بگیرم

خب شما باید بودجت رو مشخص کنی تا دوستان راهنماییتون بکنن ... همه کارتا رو تمامه مادربوردا کار میکنن

سلام .
اغا ما میخایم یه سیستم بخریم بین اینا گیر کردم.
سیستم 1:
mb:h81 cpu core i3 graphic 7790
سیستم2:
mb p85 cpu i3, grapic 7770
سیستم 3:
mb p85 cpu g3220 graphic7790
یعنی بین این سه قطعه گیریم.اگه ممکنه خیلی زود جواب بدین .راستش یه هفتس میخایم بخریم هروز یه قیمت میدن دیگه فردا قرار گذاشتیم ساعت 12 بخریم.هر چی شد ،شد.خیلی خیلی ممنون

در مورد CPU و RAM
و POWER بگین که چی بگیرم

سیستم شما قدیمی شده و دیگه بدرد ارتقا نمی خوره و متاسفانه باید تمامی قطعات اصلی عوض بشن تا نصب یه کارت گرافیکی جدید برای بازیها تاثیرگذار باشه
هر چند می تونید اون کارت گرافیکی 760 رو روی همین مادربرد نصب کنید اما پردازنده ی شما توان بهره گیری از نصف قدرت این کارت رو هم نخواهد داشت و پاور شما هم قادر به تامین نیروی مورد نیاز کارت نخواهد بود. خرید پردازنده ی قویتر برای مادربرد فعلی شما هم افزایش راندمان مطلوب نخواهد داشت و خیلی به صرفه نیست.

CPU:Core i5 4430
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
POWER:GREEN 600w

بدون کارت گرافیکی حدود 1570 درمیاد.

سلام .
اغا ما میخایم یه سیستم بخریم بین اینا گیر کردم.
سیستم 1:
mb:h81 cpu core i3 graphic 7790
سیستم2:
mb p85 cpu i3, grapic 7770
سیستم 3:
mb p85 cpu g3220 graphic7790
یعنی بین این سه قطعه گیریم.اگه ممکنه خیلی زود جواب بدین .راستش یه هفتس میخایم بخریم هروز یه قیمت میدن دیگه فردا قرار گذاشتیم ساعت 12 بخریم.هر چی شد ،شد.خیلی خیلی ممنون

گزینه ی اول انتخاب بهتری هست بدون شک!

اقا فرشید الان این سیستمی که نوشتی

بازیهای سنگین رو راحت و با کیفیت اجرا میکنه(بازی این نسل جدید)

و بعد یه سوال دیگه که الان هارد قبلیم مشکلی با این سیستم نداره و روش بالا میاد

بله، این سیستم تمام بازیهای فعلی و نسل بعدی رو با کیفیت بالا و اکثرا فریم مناسب اجرا خواهد کرد،
هارد قبلی شما هم قابل استفاده خواهد بود.

شما این سیستم رو بگیری میتونی تا اواخر نسل بهتر از کنسول ها بازی رو اجرا کنی. اما خوب اواخر نسل با اینکه مجبور میشی روی Low و Medium اجرا کنی اما بازم از کنسول ها کیفیت بیشتری داره.

دوستان چند سوال داشتم

1 - رمی که 1600 باشه روی مینبوردی که حد اکثر ساپورتشoc 1333 هست کار میکنه ؟ ( DDR3 )
اصلا جواب میده یا روی Bus کمتری کار میکنه ؟
برای Lga 775

2- گذاشتن یک ماژول 4 و 2 گیگ ( موقت ) کنار همدیگه ( برند متفاوت ) مشکلی ایجاد میکنه ؟ تو این حالت dual channel میشن یا single ?

3 - کلاک رم برای خرید چقدر مهم هست ؟ الان کلاک مناسب برای 4GB DDR3 1333 چند باید باشه موقع خرید بهش دقت کنیم ؟

مرسی

دوستان چند سوال داشتم 1 - رمی که 1600 باشه روی مینبوردی که حد اکثر ساپورتشoc 1333 هست کار میکنه ؟ ( DDR3 ) اصلا جواب میده یا روی Bus کمتری کار میکنه ؟ برای Lga 775 2- گذاشتن یک ماژول 4 و 2 گیگ ( موقت ) کنار همدیگه ( برند متفاوت ) مشکلی ایجاد میکنه ؟ تو این حالت dual channel میشن یا single ? 3 - کلاک رم برای خرید چقدر مهم هست ؟ الان کلاک مناسب برای 4GB DDR3 1333 چند باید باشه موقع خرید بهش دقت کنیم ؟ مرسی
1. کار که میکنه، ولی با downclock به 1333.
2. بستگی داره، ولی شدنش رو که میشه. Dual Channel نمیشه ولی، هر کدوم رو توی یه اسلات با رنگ های مختلف بگذارین. ولی پیشنهاد نمیشه کلا، همون 4 گیگ رو فعلا بگذارید تا موقعی که یه ماژول 4 گیگ دیگه هم بگیرید. (دقیقا عین همین مدل باید باشه!)
3. 1600 مناسبه، 1333 هم خوبه. بعد از 1600 دیگه تاثیره محسوسی توی بازی ها نداره.

آخرین ویرایش:
1. کار که میکنه، ولی با downclock به 1333.
2. بستگی داره، ولی شدنش رو که میشه. Dual Channel نمیشه ولی، هر کدوم رو توی یه اسلات با رنگ های مختلف بگذارین. ولی پیشنهاد نمیشه کلا، همون 4 گیگ رو فعلا بگذارید تا موقعی که یه ماژول 4 گیگ دیگه هم بگیرید. (دقیقا عین همین مدل باید باشه!)
3. 1600 مناسبه، 1333 هم خوبه. بعد از 1600 دیگه تاثیره محسوسی توی بازی ها نداره.

ممنونم

من الان برای این سیستم میخوام بگیرم که Lga 775 هست پس بهتره که 1600 بخرم که بعدا که ارتقا دادم cpu و mainboard رو برای I5 بشه ازش استفاده کرد یا اونجا هم زیاد تفاوتی نیست بینشون ؟
مینبورد فقط 2 تا اسلات رم داره تا 8 گیگ ساپورت میکنه DDR3 رو

در موردک کلاک هم منظورم timing رم بود که CL چند باشه

بدون کارت گرافیکی حدود 1570 درمیاد.

!

فرشید جان این سیستم که نوشتی رو Psu و Ram رو بر داری به جاش Gpu 760 رو اضافه کنی چند در میاد ؟

آخرین ویرایش:
خريد سيستم

سلام فرشيدجان

يكي از دوستان ميخواد 2-3 تا سيستم كامل بگيره.براي يكي از سيستم ها مكسيموم هزينه 3 الي 3100 تومن و ديگري 2800-3 تومن. كاري كه با سيستم ها ميخواد انجام بده كارهاي گرافيكي و گيم هست.مانيتورش هم ترجيحا الجي ميخواد بگيره.حالا اگه به نظرت برند ديگه و مدل خاصي مد نظرت هست راهنمايي كني ممنون ميشم و اگه 3 تا مانيتور از يه برند مثلا الجي رو بگي تا قدرت انتخاب طبق هزينه اي كه ميخواد كنه داشته باشه بين مانيتورها.طبعا پيك هزينه روي گرافيك و سي پي يو و مادربورد خواهد بود. ديگه ريش و قيچي دست خودت كه جزييات تخصصيش و...درنظر داشته باشي براش.
(اسپيكر در نظر نگير)

ممنون.

سلام فرشيدجان

يكي از دوستان ميخواد 2-3 تا سيستم كامل بگيره.براي يكي از سيستم ها مكسيموم هزينه 3 الي 3100 تومن و ديگري 2800-3 تومن. كاري كه با سيستم ها ميخواد انجام بده كارهاي گرافيكي و گيم هست.مانيتورش هم ترجيحا الجي ميخواد بگيره.حالا اگه به نظرت برند ديگه و مدل خاصي مد نظرت هست راهنمايي كني ممنون ميشم و اگه 3 تا مانيتور از يه برند مثلا الجي رو بگي تا قدرت انتخاب طبق هزينه اي كه ميخواد كنه داشته باشه بين مانيتورها.طبعا پيك هزينه روي گرافيك و سي پي يو و مادربورد خواهد بود. ديگه ريش و قيچي دست خودت كه جزييات تخصصيش و...درنظر داشته باشي براش.
(اسپيكر در نظر نگير)

ممنون.

200 تومن برای یه سیستم تفاوتی در قطعات ایجاد نمیکنه که موثر باشه.

CPU:Core i5 4440
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S20B315

اینا حدود 2855 میشه
اگر حدود 300 تومن بیشتر هزینه کنید میشه کارت گرافیکی GTX 760 رو به کارت قویتر GTX 770 تبدیل کرد که توصیه میشه. این تنها کار قابل قبول هست اگر اصرار دارید قدرت سیستمها با هم تفاوت بکنه.

برای مانیتور هم از LG چیزی توصیه نمیشه، توی بازار داخلی هم یکی دوتا مدل 19 یا 20 اینچ بیشتر موجود نداره که مدل 20 اینچی حدود 400 تومن هست.
مانیتورهای ASUS توصیه میشن که مدل 207D حدود 430 تومن هست و بهتر از اون مدل 22 اینچی که حدود 600 تومن به بالا هست

دوستان بنده قصد دارم در حد 1 تومن motherboard و Cpu رو عوض كنم

در انتخاب motherboard بسيار دو دل موندم چون براي گيم ميخوام

Cpu هم ترجيحا core i5 باشه بعدان براي گيم عوضش ميكنم فعلا مهم مادربورد هست

با تشكر از دوستان زحمت كش:x:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or