1- چنین چیزی امکان نداره!
با مدل دیگه ای از کارتای خود NVIDIA هم نمیشه SLI کرد، چه برسه به گرافیک آنبرد شرکت رقیب که ار بیخ و بن با SLI دشمن هست! بهتره کارتت رو بفروشی و یه مدل بالاتر بخری، یه 560 دیگه هم بخری می تونی با کارت فعلی خودت SLI کنی، به شرط اینکه مادربردت هم SLI باشه که مدل دقیقش رو نگفتی ببینم هست یا نه.
2-کارت 780*2 در حالت SLI یا R9 295X2 !! رزولوشن 200 می دونی یعنی چی؟ یعنی 4K ! و هیچ تک کارتی فعلا این توان رو نداره.
3-بله، میشه، نهایت 5 تا 10 درصد افزایش راندمان داره، کارت شما که به نسبت قطعات دیگه ی فعلی خیلی ضعیفتره.
ممنون از پاسخت. مادربوردم asus z87k هست فکر کنم sli بشه کردش.آیا اورکلاک کارت گرافیک رو توصیه میکنی ؟
مادربرد شما SLI نیست.
اورکلاک گرافیک رو فقط در صورتی که از مبانی چگونگی کارکرد کارت گرافیکی و اصول اورکلاک اون اطلاع دارید توصیه می کنم، در غیر اینصورت ممکنه سیستم رو ناپایدار کنید.
درود به شما
فرشید جان خواستم بدونم اگه از شما بخوام پاور واسه کارتی مثله 760 OC بم پیشنهاد بدی از برند Corsair کدوم سریشو پیشنهاد میدی؟
بعدش اینکه جسارت نباشه، شما فقط کارتای گرافیک ASUS OC و گاها MSI OC پیشنهاد میدی در حالی که کارتای AMP Edition ZOTAC سرعت بیشتری تو کارتای همرده (منظورم فقط ورژنای اورکلاک شده این برنداس) نسبت به اون دو برند دارند، چرا ZOTAC پیشنهاد نمیدید؟ کلا این برند در چه سطحیه؟
برند که مهم نیست، توان مورد نیاز برای کارت گرافیکی رو بدونید از هر برندی می تونید مدل مناسب رو انتخاب کنید
پاور 600 یا 650 وات برای اون کارت گرافیکی کفایت می کنه.
کارت ZOTAC هم موجود نیست که پیشنهاد نمی دم، بعلاوه فقط سرعت بالاتر داشتن که ملاک برتر بودن نیست، ممکنه در ازای فرکانس بیشتر نویز بیشتری تولید کنه یا خنک کننده ی با کیفیتی نداشته باشه یا اصلا گارانتی معتبری نداشته باشه، همه ی اینها رو در موقع توصیه ی کارت در نظر می گیریم!
سلام
دوستان در مورد کانفیگ زیر نظر بدید لطفا
نکته بسیار مهم!
این کانفیگ قیمتش البته با سایر متعلقاتش مثل اسپیکر و ... نزدیک 4تومن در میاد که سنگینه واقعا
خلاصه اگه دوستان نظری دارن که قیمت بیاد پایین بفرمائید مثلا اگه پاور زیاده (بشرطی که افت قیمت محسوس باشه) یا رم 4 بسته! یا گرافیک رو سبک کنم مثلا ASUS GTX 750 Ti OC Dual Fan 2GB GDDR5 که نزدیک 180 قیمتش پایین تره یا حتی گرافیک پایین تر!! یا بورد ارزون تر مثل h81 ایسوس(چون اصلا قصد اور کلاک ندارم) ولی بشرطی که:
بازیهای روز رو بدون مشکل اجرا کنه و نشه پس فردا بخاطر 400-500 هزینه کمتر پشیمون بشه آدم
درضمن یکی دو ماه سیستم فوق رو میخوام با گرافیک آنبود استعمال کنم بعد براش گرافیک بخرم!
edited:
مثلا این دورو بر 3تومن میشه :
گرافیکش همونه ولی cpu و رم و پاورو کاهش دادم! چطوره؟ i3 کم نمیاره!؟ قراره بازی کنن باهاش!
همون گزینه ی دومی هم انتخاب خوبی هست، اما با قدرت پردازشی محدودتر، نمیشه که هم بودجه ی محدودی داشته باشید و هم توقع داشته باشید که تمام انتظارات شما رو در مورد بازیهای روز برآورده کنه!
با سلام خدمت دوستان عزیز
از تمامی دوستان خواهش میکنم ، اگر اطلاعاتی دارند ؛ کمک کنند.
اطلاعات :
میزان بودجه 4 میلیون تومن هست ولی چون میخوام سه تا مانیتور سامسونگ بخرم (قیمت حدودیشون 475 تومان هست.)
باقی مانده پول به حساب خودم میشه 2.5 میلیون تومن که میخوام همشو بذارم واسه یه سیستم. (کیبورد و موس ... رو جدا میخرم و پولش جدا حساب میشه)
حالا دوستان هر قطعه ای رو دوست دارید با یه دلیل منطقی پیشنهاد بدید. (سیستم کامل هم پیشنهاد بدید که بهتر.)
ارادتمند همه ی شما عزیزان
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
حدود 2650 میشه.
سلام آقا فرشید بی زحمت یه سیستم پیشنهاد کنید برا گیم. بودجه 5 میلیون.
ممنون
CPU:INTEL Core I5 4670K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-PLUS
VGA:Geforce GTX 780 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7
حدود 4860 میشه.
سلام فرشید جان. قصد آپگرید کردن سیستم رو دارم،
CPUـه خودم 2500K بود که بنا به دلایلی مجبور شدم CPU و مادربورد رو به دوستم بدم. حالا قصد دارم CPU/MB/RAM رو دوباره تهیه کنم. یه CPUـی میخوام که واسه کارت 780 گلوگاه ایجاد نکنه. بودجه هم در حد 1.5 برای اون سه قلم هست. اگه با این بودجه نمیشه ترکیبی تهیه کرد که واسه 780 گلوگاه ایجاد نکنه، بگید که بودجه رو افزایش بدم. سپاسگزارم.
CPU:INTEL Core I5 4670K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-K
اینا حدود 1680 میشه. اگر پردازنده ی 4770K رو انتخاب کنید در بازیهای آینده قویتر ظاهر خواهد شد که حدود 400 تومن گرونتر هست با قیمتهای فعلی.
عزیز پست منو هم بررسی کن ممنون
Sent from my Haier HW-W910 MiUI using Tapatalk
گاهی اوقات تعداد پستها اونقدر زیاد میشه که برخی از قلم می افتن و برای پاسخگویی باید 30 تا 45 دقیقه زمان بزارم!