دوست من؛ سیستم رو براساس بودجه میبندن نه بودجه رو براساس سیستم!دوستان سلام میخواستم یه سیستم ببندم برای مولتی بتل 4 که روی اخرین رزو لیشن جواب بده و مناسب در بیاد لطفا راهنمایی کنید و مشخصات دقیق بدین با تشکر فقط قیمت کیس خالی رو بدین
دوست من؛ سیستم رو براساس بودجه میبندن نه بودجه رو براساس سیستم!دوستان سلام میخواستم یه سیستم ببندم برای مولتی بتل 4 که روی اخرین رزو لیشن جواب بده و مناسب در بیاد لطفا راهنمایی کنید و مشخصات دقیق بدین با تشکر فقط قیمت کیس خالی رو بدین
سلام
دی وی دی رایتر لپ تاپم مشکل پیدا کرده. فقط سی دی میخونه. Dvd ها رو به زور بعضی ها هم اصلا. میگن از اپتیکشه و راهی جز تعویض نیست. در صورتی که خیلی کم استفاده شده. در حد یه ویندوز و چند تا نرم افزار و فیلم. سر جمع شاید ۲۰ بار استفاده شده باشه.
حالا میخوام بدونم این مدل های اکسترنال کیفیتشون چجوریه؟ ماندگاریشون از اینترنال لپ تاپ بیشتره؟ میترسم اینترنال بگیرم دوباره زود خراب بشه.
خلاصه اگه اکسترنال بهتره یه مدل خوب معرفی کنید.
قیمتش که عالیه، اره 8 گیگ رو میگیرم
60 فریم رو به راحتی میده دیگه؟دوست ندارم حالا که فقط واسه 60 فریم بودن این بازی سیستمم رو میبندم ، افت فریم داشته باشم و فریم بیاد زیر 60
قیمت قطعات رو حدودی میتونی بهم بگی؟مخصوصا گرافیک، اگه بشه با کمی افزایش قیمت یه مدل بهتر گرفت هم عالیه
و اینکه هارد 1 ترا همین برند بهتره یا وسترن؟
رایتر هم همین طور، سامی یا ایسوس یا سونی یا لایتون؟
من تا 1700 هم جا دارم واسه افزایش قیمت پس اگه از هر کدوم از این قطعات کمی بهترشون رو هم بگیرم عالیه
..................
این سیستم تمام کار های روزمره و عادی رو به راحتی جواب میده؟مثل کار با فتوشاپ و افیس و اتوکد؟
مخصوصا Cpu , این i3 چهار هسته ای هستش دیگه اره؟ یعنی 2 تا واقعی و 2 تا مجازی؟ درست میگم؟ قدرتش خوبه؟
من با چند تا برنامه رشته مهندسی شیمی مثل هایسیس و متلب به شدت کار میکنم ، چند تا برنامه هم مخصوص رشته های مهندسی عمران و مهندسی محیط زیست هست که برادر هام باهاش کار میکنن
به هیچ مشکلی با این سیستم برنمیخورم؟
اگر میخورم بی تعارف بگو که یکم دیگه هم افزایش بودجه بدم
دوستان عزیز من کلا چند ساعت بیشتر مهلت ندارم و امشب باید برم سیستمم رو بخرم
اون سیستم پیشنهادی چند پست بالاتر رو با توجه به نیازهام جواب گو میبینید؟
شاید بتونم 200 این طرفا دیگه هزینه بکنم ایا میتونم گرافیک و cpu بهتری بگیرم؟
ببینید کل نیاز من برای گیم ، گیم های dota 2 , wow با اخرین حد کیفیت و جزییات به صورت اولترا تو 1920 در 1080 فریم بالای 60 رو به راحتی بده ، فریم 120 نیاز نیست حدود 80، 90 هم باشه که نره زیر 60 کافیمه و اصلا سراغ بازی های دیگه نمیرم
مابقی نیاز هام ، میخوام سیستمم هنگ نکنه و روون باشه تو کار با برنامه های افیس و فتوشاپ و اتوکد و متلب و هایسیس و ای جی اس و ... و چند تا دیگر از برنامه های مهندسی شیمی و عمران و محیط زیست
ایا i3 کاملا جوابگو هستش؟بخوام i5 ببندم چه قدر باید روش بزارم؟گرافیک چی؟ کمی از این بهتر هم میشه؟ فرقی نداره از NVIDIA باشه یا AMD
دوستان سلام میخواستم یه سیستم ببندم برای مولتی بتل 4 که روی اخرین رزو لیشن جواب بده و مناسب در بیاد لطفا راهنمایی کنید و مشخصات دقیق بدین با تشکر فقط قیمت کیس خالی رو بدین
ممنون داداش این کارتی که گفتی قیمت دقیقش چنده؟؟؟و یک پرسش دیگه اونم این که من که میخوام مادربوددو سی پی یو و کارت گرافیک و پاور و رم جدید بگیرم و سیستم خودم رو بفروشم به جز خود کیس.حالا بابد کیس من هم عوض بشه یا نه ربطی به این قطعاتی که گفتم نداره و این قطعات رو به راحتی میتونم تو کیس خودم جایگزین کنم؟؟؟؟
ممنون فرشاد جان از راهنمایی های خوبت
بنده سیستم رو سفارش دادم تقریبا و فردا سرهم بندیش میکنم و تحویلم میدنش
فقط یه مورد مونده اون هم گرافیک هستش
GTX 650Ti 1GB رو 550 تومن
R7 260X 2GB رو 600
GTX 650TI BOOTS 2G رو 690
7850 رو 710
7870 رو 785 تومن
میخواستم بدونم که بین 2 تای اولی کدومشون قوی تره؟
و بعدش بین همشون کدوم بهتره؟
این هم سیستمی که قراره تحویل بگیرم البته هنوز واسه گرافیک تصمیم نگرفتم
MB:ASUS H81 PLUS : 255 T
CPU : INTEL I3 - 4130 : 393 T
RAM : APACER 8GB / 1600 : 230 T
H.D.D : WD GREEN 1TB / 64M
DVD RW : ASUS 24X : 63 T
CASE : GREEN X1 - BASIC : 139 T
POWER : GREEN 5300 : 185 T
چطوره خوبه؟
اون I5 4440 رو حدود 690 میداد که 300 از این بالاتره که اصلا به صرفه نیست
همون I3 رو میگیرم
قیمت ها خوبن؟
تمام قطعات با هم همخوانی دادن؟ رم و مادبورد خوبه؟
این مانیتور رو هم گفت داره LG 23 EA63V که IPS و 5 میلی ثانیه هستش با قیمت 770
بهتر از این تو همین حدود قیمت چی میشه؟
من این 2 تا رو دیدم
VX239H که IPS و 5 میلی ثانیه حدود 830
VN247 که IPS نیستش ولی 1 میلی ثانیه هستش حدود 820
بین این 3 تا کدوم بهتره؟ با توجه به اینکه قرار بهش PS4 هم وصل بکنم
ممنون داداش این کارت قیمیتش چنده؟؟ASUS GTX 770 OC DCII 2 GB؟؟؟و یک پرسش دیگه اونم این که من که میخوام مادربوددو سی پی یو و کارت گرافیک و پاور و رم جدید بگیرم و سیستم خودم رو بفروشم به جز خود کیس.حالا بابد کیس من هم عوض بشه یا نه ربطی به این قطعاتی که گفتم نداره و این قطعات رو به راحتی میتونم تو کیس خودم جایگزین کنم؟؟؟؟3- میخوام یک رم و هارد دیسکی معرفی کنید که تا یکی دو سال اینده راحت و رون بازی ها رو اجرا کنه و بودجه هم برای رم و هاردسیک 600000 تومن هست و به اون سیستمی که گفتم{CORE I7 4770K 3.5 GHz-ASUS GTX 760 OC 2 GB- و مادر بورد ASUS B85-PLUS} و پرسش چهارم این که این بودجه ای رو که برای رم و هارد دیسک در نظر گرفتم یه مقدار بیارم پایین تا یک مادر بورد بهتر بگیرم تا اگه خواستم سیستم رو دوباره ارتقا بدم به مشکل بر نخورم یا همین مادر بوردی که معرفی کردید خوبه؟؟؟و این که ارتقا کارت گرافیک به مادربورد زیاد ربطی نداره؟؟ممنون میشم اگه همه ی سوال ها رو پاسخ بدید....
سلام
کیت XSPC EX240 تو ایران گیر میاد ؟ اگه اره قیمت ؟
بود جه ی کلی 2800000 تومان هستش.ممنون

درود
آقا یه سوال سطحی
میشه روی یک PC، هم زمان از دو تا هارد اینترنال استفاده کرد؟!
من الان یه هارد 500 دارم که کاملا پر شده، میخوام ببینم میشه مثلا یه هارد 1 ترا اینترنال بگیرم و بذارم کنار این (کلا بشه 1.5 ترا)؟!![]()
قیمت یه هارد اینترنال 1 ترا چنده تقریبا؟!بله میشه من خودم قبلا دو تا هارد داشتم

قیمت یه هارد اینترنال 1 ترا چنده تقریبا؟!
500 چطور؟!
ارزون ترین هاش رو میخوام![]()
![]()