مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام من میخوام یه سیستم حدود 4.5 جمع کنم(با مانیتور بدون ماوس و کیبورد) هم برای بازی و هم 3dsmax
من خیلی تحقیق کردم و دو سیستم زیر به نظرم مناسب اومد ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم که هم برای بازی مناسب باشه و هم برای رندرینگ در ضمن در مورد مانیتور هم نمیدونم چی بگیرم(حدود 400،20 اینچ)
mobo:Asus h87 pro
graphics card:asus gtx 760
cpu:i7 4770
ssd:samsung 840 evo 120GB
ram:dual channel 1600 mhz 2*8GB
------------------------------------------------------------------------------------------
asus z87 pro
cpu:i7 4670k
ram:dual channel 2300 mhz 2*8GB
--------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.

خسته نباشید آقا فرشید ... قبلا لطف کردین سیستم برای بازی بهم پیشنهاد دادین اما من تصمیمم رو عوض کردم الان سیستم دیگه برای بازی نمی خوام یه سیستم می خوام برای کارای روزمره و مخصوصا جون سخت باشه چون فکر کنم من 2 ماهی یه بار سیستم رو خاموش می کنم ... حداکثر کاری که می کنم هم فتوشاپ و افترافکت هستش ... بودجه هم همون 2 تومان ...
بعد کیس الانم رو بخوام بفروشم چقدر می تونم بفروشم !؟
CPU : AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
Graphic card : NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB
ram : 6 gb ddr2

motherboard : gigabyte ma770-ud3

آقا خب من دارم اینقد با منطق و دلیل برات توضیح میدم چرا شما قبول نمیکنی ؟؟؟
در دنیای کامپیوتر چرا بشتر از 2 یا 3 سال نداشته باشیم وقتی همچین کارتی مثه 680 تونسته از سال 2012 تا الان دووم بیاره و تازه الان بعد از 2 سال هم رده 770 شده و 770 هم که میتونه از الان تا 3 سال دیگه دووم بیاره پس چون 770 با 680 برابره پس یعنی 680 هم از الان تا 3 سال دیگه میتونه دووم بیاره 2 سال از اونور 3 سال هم از اینور جمعا 5 سال !
چرا نتونه 5 سال دووم بیاره ؟؟؟
شما اگه جواب قانع کننده به من دادی من دیگه بیخیال این موضوع میشم
چون حرفم رو با دلیل علمی من دارم بهت ثابت میکنم و شدنی هم هست !!!

باشه آقا، من سوالی داشتم می گم شما برام اثبات کنی! هر چی شما می گی.

سلام لطفا یه سیستم و مانیتور با بودجه ۲.۵ معرفی‌ کنین، ممنون

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S20B315

سلام اول از همه چیز میخوام از آقا فرشید بخاطر پاسخگویی سریع و کامل و جامعش تشکر کنم که اطلاعات مفیدی رو در اختیار ما قرار میده . خسته نباشی برادر.
دوم . یه سوال تکراری دارم . مثل بقیه دوستان دارم سیستم رو ارتقا میدم خواستم نظر دوستان رو هم داشته باشم .
من مونیتور lg ips 23 fullhd گرفتم ( قبلا یه مونیتور ضعیف 17 داشتم و مشکلی برای بازی کردن نداشتم ) که این مونیتور hd مجبورم کرده که سیستم رو ارتقا بدم .
سیستمم مال 5 سال پیشه mainboard m3a asus و cpu dual , 8gig ram ddr2 این قطعات رو میخوام تعویض کنم با intelcore i7 4770k و mainboard h87pro یا h87 plus و 8 gig ram corsair در این خصوص چندتا سوال دارم :
1- کارت گرافیکم ddr5 gainward 560 gtx gold sample 1gig هست که نمیخوام ( نمی تونم) تعویضش کنم بخاطر مسائل بودجه- آیا کلا تغییرات فوق با این کارت جواب خوبی میده ؟
2- درمورد mainboard مطمئن نیستم میشه بفرمایید main های مرتبط با 4770k که زیر 500 تومن باشه چی هست ؟ و کدومش بهتره ؟
3- 4770k با 4770 cpuخیلی فرق داره ( تنها فرقی که دیدم تو این دو تا کارت این بود که 4770k قابلیت اورکلاک داره) آیا می ارزه بخاطر اورکلاک اون هزینه بیشتر رو بدم
4- پاور سیستمم الان green 535 watt هست ایا جواب سیستم جدید رو میده ؟
5- یه کولر مستر هم دارم آیا لازمه فن جدید هم بگیرم ( من درب کیس رو همیشه باز میذارم !! )
ممنون میشم سریع جواب بدید تا آخر هفته میخوام بگیرم

1- بله، می تونی ازش استفاده کنی، بجز بازی جای دیگه برات گلوگاه نیست این کارت!
2- یکیش همونی که نوشتی و تمام مادربردهایی که بر پایه ی Z87/H87/H81/B85 باشن، مادربرد ASUS Z87-K قیمتش همین حدود 500 تومن هست که انتخاب بهتریه.
3-فرقشون فقط اورکلاک هست. برای شما لزومی به این کار نیست.
4- اون 535 وات هم جوابگو هست
5- درب کیس رو همیشه ببند! فن شما هم اگر با سوکت 1156 سازگار باشه با مادربرد فعلی هم مشکل نداره.

سلام من میخوام یه سیستم حدود 4.5 جمع کنم(با مانیتور بدون ماوس و کیبورد) هم برای بازی و هم 3dsmax
من خیلی تحقیق کردم و دو سیستم زیر به نظرم مناسب اومد ولی نمیدونم کدومو انتخاب کنم که هم برای بازی مناسب باشه و هم برای رندرینگ در ضمن در مورد مانیتور هم نمیدونم چی بگیرم(حدود 400،20 اینچ)
mobo:Asus h87 pro
cpu:i7 4770
ram:dual channel 1600 mhz 2*8GB
------------------------------------------------------------------------------------------
asus z87 pro
cpu:i7 4670k
ram:dual channel 2300 mhz 2*8GB
--------------------------------------------------------------------------------
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.

بدون شک اولی انتخاب بهتری برای هر دو اولویت هست.
مانیتور هم مدل ASUS MX238 با قیمت 700 تومن انتخاب مناسبیه.

خسته نباشید آقا فرشید ... قبلا لطف کردین سیستم برای بازی بهم پیشنهاد دادین اما من تصمیمم رو عوض کردم الان سیستم دیگه برای بازی نمی خوام یه سیستم می خوام برای کارای روزمره و مخصوصا جون سخت باشه چون فکر کنم من 2 ماهی یه بار سیستم رو خاموش می کنم ... حداکثر کاری که می کنم هم فتوشاپ و افترافکت هستش ... بودجه هم همون 2 تومان ...
بعد کیس الانم رو بخوام بفروشم چقدر می تونم بفروشم !؟
CPU : AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
Graphic card : NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB
ram : 6 gb ddr2

motherboard : gigabyte ma770-ud3

قطعات خودت رو 250 می تونی قیمت بزاری
با دو تومن تفاوتی نمی کنه، همون سیستمی که توصیه شده رو با تغییراتی جزیی باز توصیه می کنم:

CPU:Core i5 4430
VGA:ASUS GTX 610 1GB GDDR3

باشه آقا، من سوالی داشتم می گم شما برام اثبات کنی! هر چی شما می گی.

CPU:Core i3 4310
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
MONITOR:SAMSUNG S20B315

1- بله، می تونی ازش استفاده کنی، بجز بازی جای دیگه برات گلوگاه نیست این کارت!
2- یکیش همونی که نوشتی و تمام مادربردهایی که بر پایه ی Z87/H87/H81/B85 باشن، مادربرد ASUS Z87-K قیمتش همین حدود 500 تومن هست که انتخاب بهتریه.
3-فرقشون فقط اورکلاک هست. برای شما لزومی به این کار نیست.
4- اون 535 وات هم جوابگو هست
5- درب کیس رو همیشه ببند! فن شما هم اگر با سوکت 1156 سازگار باشه با مادربرد فعلی هم مشکل نداره.

بدون شک اولی انتخاب بهتری برای هر دو اولویت هست.
مانیتور هم مدل ASUS MX238 با قیمت 700 تومن انتخاب مناسبیه.

قطعات خودت رو 250 می تونی قیمت بزاری
با دو تومن تفاوتی نمی کنه، همون سیستمی که توصیه شده رو با تغییراتی جزیی باز توصیه می کنم:

CPU:Core i5 4430
VGA:ASUS GTX 610 1GB GDDR3
فرشید جان من این سیستم رو برای بازی میخوام :-s می دونم کارتم خیلی قوی نیست ولی خداییش تا حالا بد نبوده .... بیشتر هدف سوالمم همین بود که اگه این سیستم رو جمع کنم با این کارت مشکل شدید افت فریم خواهم داشت یا مثلا چی میشه مثلا نمیتونم 60 فریم بگیرم دقیقا میخوام بدونم اگه این سیستم با این کارت کار کنه چه اتفاقی می افته

سلام
- حداکثر cpu و کارت گرافیک و رمی که مادربرد زیر میتونه ساپورت کنه لطف کنید بگید همراه با مدل قظعات
مادربرد : Gigabyte Z68P-DS3
- سوال دیگه هم دارم اینه که آیا بازده خوبی خواهد داشت اگه ارتقا بدم و قطعات جدیدی روی این مادربرد قرار بدم ؟
و با توحه به این ارتقا چه پاوری نیاز است ؟

با تشکر از شما ...

دوستان میشه یه سی پی یو از ای ام دی که در حد I3 CORE 3220 باشه معرفی می کنید؟ لطفا قیمتشو هم بگید

اگر برای بازی مدنظر باشه میشه از FX 8350 بعنوان همرده ها نام برد. البته بسته به عنوان نرم افزار یا یازی ممکنه کمی بالاتر یا پایینتر هم قرار بگیرند. قیمتش هم حدود 650 تومن هست.

دوستان اگه میشه یه پرینتر خوب تا 500 تومان معرفی کنید ، اگه چندکاره هم باشه که چه بهتر
ممنون

مدل LaserJet 1132 HP با قیمت حدود 450 تومن یه انتخاب هست که 3 کاره هست. دستگاه 3 کاره ی CANON 3010 هم انتخاب دیگه با همین قیمت هست.

فرشید جان من این سیستم رو برای بازی میخوام :-s می دونم کارتم خیلی قوی نیست ولی خداییش تا حالا بد نبوده .... بیشتر هدف سوالمم همین بود که اگه این سیستم رو جمع کنم با این کارت مشکل شدید افت فریم خواهم داشت یا مثلا چی میشه مثلا نمیتونم 60 فریم بگیرم دقیقا میخوام بدونم اگه این سیستم با این کارت کار کنه چه اتفاقی می افته

کارتی که دفه ی اول توصیه شد برای بازی با تنظیمات متوسط یا پایین و فریم ناپایدار 30 یا 40 قابل توصیه بود، کارت سیستم دوم اصلا برای هیچ گونه بازی توصیه نمیشه! شما هر دوتا رو با هم می خوای که نمیشه، هم ارزون دربیاد هم مناسب همه کار باشه!

سلام
- حداکثر cpu و کارت گرافیک و رمی که مادربرد زیر میتونه ساپورت کنه لطف کنید بگید همراه با مدل قظعات
مادربرد : Gigabyte Z68P-DS3
- سوال دیگه هم دارم اینه که آیا بازده خوبی خواهد داشت اگه ارتقا بدم و قطعات جدیدی روی این مادربرد قرار بدم ؟
و با توحه به این ارتقا چه پاوری نیاز است ؟

با تشکر از شما ...

با آپدیت بایوس می تونه تاما پردازنده های IvyBridge رو هم ساپورت کنه. مثلا تا 3770K رو هم پشتیبانی می کنه. برای گرافیک هم محدودیتی نیست.
بازدهی مادربرد هم خوبه، فقط از نظر پورتهای SATA 6G و تعداد پورتهای USB 3.0 ضعیفتر از مادربردهای با تراشه ی Z77 هست.

پاور مورد نیاز هم بستگی به مدل گرافیک خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
با آپدیت بایوس می تونه تاما پردازنده های IvyBridge رو هم ساپورت کنه. مثلا تا 3770K رو هم پشتیبانی می کنه. برای گرافیک هم محدودیتی نیست.
بازدهی مادربرد هم خوبه، فقط از نظر پورتهای SATA 6G و تعداد پورتهای USB 3.0 ضعیفتر از مادربردهای با تراشه ی Z77 هست.

ممنون از پاسخ کاملتون
1)) فقط من تیکه ی آخر رو متوجه نشدم که گفتید sata 6g . تعداد پورتهای usb 3.0 ضعیفتر از مادربرد های با تراشه z77 هست اینی که گفتید ضعیفتره آیا تاثیری در بنجمارک های بازیها داره ؟؟؟

2)) در مورد رم هم نگفتید که روی این مادربرد محدودیت داره یا خیر ؟؟؟

3)) من الان رم 4 کینگ استون روی این سیستم بستم به نظرتون 4 گیگ دیگه از نوع corsair بذارم روش یا کلا یه 8 گیگ corsair ببندم ؟؟؟

4)) راستی cpu های i5 رو که کلا بدون آپدیت و اینجور چیزا راحت ساپورت میکنه دیگه درسته ؟؟؟

5)) اگه من روی این مادربرد کارت گرافیک gtx 760 همراه با cpu core i5 ببندم با مادربردی دیگر که قوی تر از اینه همین کارت گرافیک یعنی gtx 760 و cpu هم همون core i5 ببندم از نظر سرعت و کیفیت و کلا بنجمارک ها در بازیها با هم تفاوت میکنند یا خیر ؟؟؟ اگه آره جوابتون هست ...چقدر تفاوت میکنند ؟؟؟

ممنون میشم تمامی سوالات رو پاسخ بدید

اگر برای بازی مدنظر باشه میشه از FX 8350 بعنوان همرده ها نام برد. البته بسته به عنوان نرم افزار یا یازی ممکنه کمی بالاتر یا پایینتر هم قرار بگیرند. قیمتش هم حدود 650 تومن هست.

مدل LaserJet 1132 HP با قیمت حدود 450 تومن یه انتخاب هست که 3 کاره هست. دستگاه 3 کاره ی CANON 3010 هم انتخاب دیگه با همین قیمت هست.

کارتی که دفه ی اول توصیه شد برای بازی با تنظیمات متوسط یا پایین و فریم ناپایدار 30 یا 40 قابل توصیه بود، کارت سیستم دوم اصلا برای هیچ گونه بازی توصیه نمیشه! شما هر دوتا رو با هم می خوای که نمیشه، هم ارزون دربیاد هم مناسب همه کار باشه!

سلام آقا فرشید فکر کنم اشتباهی به من پاسخ دادی آخه من اصلا دوتا کارت گرافیک مطرح نکردم ... البته مهم نیست و باز هم ممنونم برای پاسخگویی سریعت . اگه اشکال نداره یه جور دیگه سوالم رو بپرسم :
من میخوام ( البته "مجبورم "بگم بهتره با توجه به محدودیت بودجه ! ) سیستمی با این مشخصات جمع کنم فقط میخوام بدونم برای بازیهای جدید چطور پاسخ میده ( سیستم زیر) مثلا WATCH DOGS یا BF4:البته کارم هم با این سیستم فقط و فقط بازی هست .
intel core i7 4770k
main z87
8 gig ram corsair (البته ممکنه بعدا تبدیلش کنم به 16 گیگ )
GRAPHIC CART : GAINWARD 560 GTX (golden sample) 1 gig DDR5 ( فعلا قدرت تغییر این کارت رو ندارم)
power 535 watt
monitor 23 HD IPS LG

البته بگم من مولتی پلیر بازی نمیکنم اگه تاثیر داره؟ بازم ممنون

ممنون از پاسخ کاملتون
1)) فقط من تیکه ی آخر رو متوجه نشدم که گفتید sata 6g . تعداد پورتهای usb 3.0 ضعیفتر از مادربرد های با تراشه z77 هست اینی که گفتید ضعیفتره آیا تاثیری در بنجمارک های بازیها داره ؟؟؟

2)) در مورد رم هم نگفتید که روی این مادربرد محدودیت داره یا خیر ؟؟؟

3)) من الان رم 4 کینگ استون روی این سیستم بستم به نظرتون 4 گیگ دیگه از نوع corsair بذارم روش یا کلا یه 8 گیگ corsair ببندم ؟؟؟

4)) راستی cpu های i5 رو که کلا بدون آپدیت و اینجور چیزا راحت ساپورت میکنه دیگه درسته ؟؟؟

5)) اگه من روی این مادربرد کارت گرافیک gtx 760 همراه با cpu core i5 ببندم با مادربردی دیگر که قوی تر از اینه همین کارت گرافیک یعنی gtx 760 و cpu هم همون core i5 ببندم از نظر سرعت و کیفیت و کلا بنجمارک ها در بازیها با هم تفاوت میکنند یا خیر ؟؟؟ اگه آره جوابتون هست ...چقدر تفاوت میکنند ؟؟؟

ممنون میشم تمامی سوالات رو پاسخ بدید

1-تعداد پورتهای مذکور توی مادربرد شما از مادربردهای نسل جدیدتر کمتر هست، همین، ربطی به بنچمارک نداره
2-خیر
3- حتما یکی دیگه عین همون و همون مدل کنارش بزار، باید دو تا ماجول باشن
4-خیر، هر پردازنده ای از سری 3XXX بخوای بزاری قبلش باید بایوس حتما آپدیت بشه
5-خیر، تفاوت چندانی نخواهد کرد، بیشتر از 5 درصد تفاوتی نخواهد بود

سلام آقا فرشید فکر کنم اشتباهی به من پاسخ دادی آخه من اصلا دوتا کارت گرافیک مطرح نکردم ... البته مهم نیست و باز هم ممنونم برای پاسخگویی سریعت . اگه اشکال نداره یه جور دیگه سوالم رو بپرسم :
من میخوام ( البته "مجبورم "بگم بهتره با توجه به محدودیت بودجه ! ) سیستمی با این مشخصات جمع کنم فقط میخوام بدونم برای بازیهای جدید چطور پاسخ میده ( سیستم زیر) مثلا WATCH DOGS یا BF4:البته کارم هم با این سیستم فقط و فقط بازی هست .
intel core i7 4770k
main z87
8 gig ram corsair (البته ممکنه بعدا تبدیلش کنم به 16 گیگ )
GRAPHIC CART : GAINWARD 560 GTX (golden sample) 1 gig DDR5 ( فعلا قدرت تغییر این کارت رو ندارم)
power 535 watt
monitor 23 HD IPS LG

البته بگم من مولتی پلیر بازی نمیکنم اگه تاثیر داره؟ بازم ممنون

همه چیز این سیستم خوب هست، اما کارت گرافیکت اون وسط از شرمساری داره گریه می کنه! برای بازیهایی که ذکر کردی در حد Medium یا با ارفاق High جوابگو باشه ولی با فریم نوسان دار
مولتی که بازی می کردی اوضاع از این بدتر می شد!

فرشید جان ازت خیلی خیلی ممنونم
من یکی که به علمم افزوده شد و به تجربیاتم اضافه شد . تشکر ...

من الان رم فعلیم 4gb 1333 کینگ هست حالا سوال من اینه که به نظرت من که الان میخوام بر روی این مادربرد که خدمتت عرض کردم کارت gtx 760 و cpu core i5 بندازم با توجه به این ارتقا , رم رو همون یه 4 تا دیگه از کینگ 1333 اضافه کنم(که در مجموع میشه 8gb) بسشه ؟؟
یا اینکه 8gb corsair بندازم ؟؟ یا اینکه خودت کلا چی صلاح میدونی همونو بگو ...

راستی چطوری باید بایوس رو آپدیت کرد که cpu i5 رو ساپورت کنه ؟؟؟ خودم باید انجام بدم یا بدم بیرون ؟؟

استاد فرشید سلام...خب من هرچی میگردم 760 ایسوس نیست که اینترنتی بخرم همه گیگا دارن که خیلی گرون هست تازه 30 سانت طولش هست که توی کیس کامپوترم جا نمیشه! (دیگه حداکثر 26 سانت)

الان سایت ها فقط ایسوس 660 دارن 810 تومن (که خیلی گرون هست هم قدرتش 7850 هست 700 تومن!)...بعد 270x ایسوس دارن 890 تومن! (که فک کنمهیچ کس نمی خره انگار رو دستشون هنوز مونده!) ....و 660 ti ایسوس دارن که 920 تومن هست...الان من چکار کنم صبر کنم؟بار جدید معمولا کی میاد؟...

الان من کلا دو تومن دارم (حالا ده بیست تومن بیشتر) میشه خودت یه سیستم برام ببندی (از همین کالاهایی که الان موجود هست و با ذکر قیمت واقعی (آخه زنگ یزنم میگم 4440 می خوام 545 تومن ...فروشنده میگه شد 570 تومن!! ....کاربردمم هم برای گیم باشه و هم برای رندر خونگی)...تشکر

فرشید جان ازت خیلی خیلی ممنونم
من یکی که به علمم افزوده شد و به تجربیاتم اضافه شد . تشکر ...

من الان رم فعلیم 4gb 1333 کینگ هست حالا سوال من اینه که به نظرت من که الان میخوام بر روی این مادربرد که خدمتت عرض کردم کارت gtx 760 و cpu core i5 بندازم با توجه به این ارتقا , رم رو همون یه 4 تا دیگه از کینگ 1333 اضافه کنم(که در مجموع میشه 8gb) بسشه ؟؟
یا اینکه 8gb corsair بندازم ؟؟ یا اینکه خودت کلا چی صلاح میدونی همونو بگو ...

راستی چطوری باید بایوس رو آپدیت کرد که cpu i5 رو ساپورت کنه ؟؟؟ خودم باید انجام بدم یا بدم بیرون ؟؟

یه 4 گیگی کینگ کنارش اضافه کن، بهترین کار هست.

استاد فرشید سلام...خب من هرچی میگردم 760 ایسوس نیست که اینترنتی بخرم همه گیگا دارن که خیلی گرون هست تازه 30 سانت طولش هست که توی کیس کامپوترم جا نمیشه! (دیگه حداکثر 26 سانت)

الان سایت ها فقط ایسوس 660 دارن 810 تومن (که خیلی گرون هست هم قدرتش 7850 هست 700 تومن!)...بعد 270x ایسوس دارن 890 تومن! (که فک کنمهیچ کس نمی خره انگار رو دستشون هنوز مونده!) ....و 660 ti ایسوس دارن که 920 تومن هست...الان من چکار کنم صبر کنم؟بار جدید معمولا کی میاد؟...

الان من کلا دو تومن دارم (حالا ده بیست تومن بیشتر) میشه خودت یه سیستم برام ببندی (از همین کالاهایی که الان موجود هست و با ذکر قیمت واقعی (آخه زنگ یزنم میگم 4440 می خوام 545 تومن ...فروشنده میگه شد 570 تومن!! ....کاربردمم هم برای گیم باشه و هم برای رندر خونگی)...تشکر

در پیام خصوصی توضیح داده می شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or