سلام
بچه ها نظرتون در مورد این سیستم چیه ؟
MB: ASUS - M5A99FX PRO
CPU: AM3 - FX-8320 - 3.5GHz - X8
GPU: GIGABYTE Radeon HD 5870
RAM: Apecer - 4GB - 1600
---
کلا کارم برنامه نویسی هستش ولی خوب هر از چند گاهی بازی هم می کنم.
و اینکه چه پاوری رو برای این سیستم پیشنهاد میدید.
اقا فرشید به نظرت کدام سیستمو پیشنهاد میکنی ببندم با توجه به اینکه حدود قیمت دوتاشون یکیه
1. cpu:core i5 4670k
motherboard:z87 plus
2. cpu:core i7 4770
motherboard:b85-plus
اورکلاک اهلش نیستم فقط پیشنهاد اول براساس قدرت مادربورد بود و پشتیبانی از رم 3000 bus
بله درسته، ولی کامنتای سایر کاربرا رو که خوندم این نکته ذکر شده بود که متاسفانه فن این مدلی که به ما دادن جوابگوی کارت نیست و احتمال صدمه دیدن برد وجود داره، انگار فنش تقلبی یا ضعیفه و پیشنهاد داده شده که تعویض کنیم، منم بی خیال کارت شدم و امروز بردم کارتو تعویض کردم و به جاش همون ZOTAC GTX 650 گرفتم.قیمتش که درسته، خود کارت هم که تشخیص هویت شد، پس دیگه مشکلی نیست!
The Witcher 3 برای این که روی 1080p و 60 فریم اجرا بشه چه سیستمی میخواد؟(کیس فقط) (لطفا قیمت تقریبی سیستم رو هم بگید)
ممنون
بله درسته، ولی کامنتای سایر کاربرا رو که خوندم این نکته ذکر شده بود که متاسفانه فن این مدلی که به ما دادن جوابگوی کارت نیست و احتمال صدمه دیدن برد وجود داره، انگار فنش تقلبی یا ضعیفه و پیشنهاد داده شده که تعویض کنیم، منم بی خیال کارت شدم و امروز بردم کارتو تعویض کردم و به جاش همون ZOTAC GTX 650 گرفتم.
========================
فرشید جان واسه این GTX 650 پاور Corsair VS550 وات انداختمه، انگار خیلی زیاد از حد پاور در نظر گرفتم، ولتاژ مصرفیش که تو سایت ZOTAC میگه 350 وات مینیموم !؟
مدل کارت synergy edition
ببخشید آقا فرشید
این بودجه تقریبی، برای کل سیستمه یا مثلا برای آپگرید کردن کارت گرافیک؟
سلام آقا فرشید قیمت ها داره میره بالا؟
آقا فرشید ایشون سیستم برای نسل قبلی میخوان نه بعدیاین سیستم "حداقل سخت افزار" پیشنهادی مطابق درخواست شما هست:
CPU:Core i5 4430
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
حدود 2710 میشه.