مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

خب میشه تا 12 تا 18 ماه آینده رو پیش بینی کرد ، بستگی به سیر پیشرفت موتور گرافیکی بازیها داره.
مگه gtx 670 و 680 با gtx 770 و gtx 780 هم از لحاظ قیمت و هم از نظر بنجمارک ها با هم برابری نمیکنه ؟؟؟
پس 670 و 680 هم باید مانند 770 و 780 تا 3 سال آینده جوابگوی بازیها باشند دیگه درسته ؟؟

سلام لطف میکنید بهترین مودم روتری که تو بازار هست بهم معرفی کنید به ویژه از نظر انتن وایرلس خیلی قوی باشه من که دو تا مودم دلشتم تا الان یه اتاق دور تر میشی این انتنش کم میشه حالا چه لپ تاپ باشه چه گوشی....

مگه gtx 670 و 680 با gtx 770 و gtx 780 هم از لحاظ قیمت و هم از نظر بنجمارک ها با هم برابری نمیکنه ؟؟؟
پس 670 و 680 هم باید مانند 770 و 780 تا 3 سال آینده جوابگوی بازیها باشند دیگه درسته ؟؟

بله، برابری می کنند، البته با 760 و 770، کارت 780 توی سری 600 رقیبی نداره.
هیچ تضمینی نیست که کارتای 760 و 770 برای دو سال بعد هم کفایت کنه، کارتهای 780 , 780Ti خیلی قویترن و عمر مفیدشون هم بالاتر خواهد بود.

سلام لطف میکنید بهترین مودم روتری که تو بازار هست بهم معرفی کنید به ویژه از نظر انتن وایرلس خیلی قوی باشه من که دو تا مودم دلشتم تا الان یه اتاق دور تر میشی این انتنش کم میشه حالا چه لپ تاپ باشه چه گوشی....

من TP LINK 8970 رو توصیه می کنم، قویترین آنتن دهی موجود در بازار رو داره، از آنتهای رومیزی 7Db بصورت مجزا هم می شه بعدا بهشون اضافه کرد.

بله، برابری می کنند، البته با 760 و 770
خب همونطور که میدونید و خودتون هم گفتید gtx 680 با gtx 770 برابری میکند درست ؟؟؟
و gtx 770 هم هونطور که میدونید تا سه سال آینده رو میتونه پاسخگوی بازیها باشه درست ؟؟؟ پس اگه 770 تا سه سال آینده رو میتونه پاسخ گوی بازیها باشه یعنی 680 هم میتونه تا سه سال آینده رو پاسخ گوی بازیها باشه درست ؟؟؟
همه ی اینا رو گفتم تا به این نتیجه برسم که کارت گرافیک راحت میتونه تا 5 سال رو پاسخ گوی بازیها باشه چرا که
gtx 680 تاریخ انتشارش 2012 هست همونطور که گفتید و تا الان دو سال تونسته عمر کنه و از اونجایی که الان قدرتش به اندازه ی gtx 770 هست پس میتونه 3 سال دیگه رو هم عمر کنه پس نتیجه میگیریم که یه کارتی مثه gtx 680 میتونه تا 5 سال عمر کنه راحت !!!
پس اگه ما یه کارت قدرت مند رو خریداری کنیم مثه 770 یا 780 راحت میتونه تا 5 سال بازیها رو جوابگو باشه ...
یعنی تقریبا به اندازه ی یک نسل یا شایدم کل نسل رو !!

سلام =نظرتون در مورد سیستم زیر چیه؟
مادربرد crosshair v formula-z
سی پی یو 8350 amd
رم 16 appacer
پاور 750 کولر مستر برنز
گرافیک 770 gtx
اینو بهم پیشنهاد دادن - البته میدونم ذهنا نصبت به AMD ... ممنون میشم پاسخ بدید

سلام
من دو تومن جمع کردم الان می خوام سیستمم و قویتر کنم (فقط برای رم و سی پی یو، مادربرد و کارت گرافیک)

کاربردم هم 50 درصد رندر با برنامه مایا هست 50 درصد هم بازی های نسل جدید که داره میاد
بعد از مشورت و تحقیق اینا رو انتخاب کردم
Asus H87_pluss
4670 اینتل
650 ti boost
corsair 4*2 xms3
اما چند تا سوال دارم....

1- من می تونم رم کینگ استون 8 گیگ تکی (که 250 تومنه) بخرم که 60 تومن برام بمونه، و هم اینکه Gskill 4*2 با سرعت 1800 بخرم که 350 تومنه...الان این تایمینگ و دوال چنل و اینا فرقی هم میکنه که چند باشه ؟ (توی لود ابجکت ها در برنامه مایا و همچنین بازی های سنگین محسوس هست ؟.....پولم و هدر ندم میگم!)

2- فن استوک این cpu نویزش چقدر هست ؟( به دسیبل یعنی) دماش و می تونه خوب کم کنه ؟اگر صداش زیاده من تا 50 تومن چه فنی براش بخرم که هم ساکت و هم خنک باشه؟

3-این کارت گرافیک 650 msi توی بازی بتل فیلد 4 ،یا بازی nfs_rival چند فریم میده؟(توی رزوی 1400) آخه من 4850 دارم اصلا دو دقیقه هم نتونستم بازی کنم (اینو گفتم که بازی DA3 با موتور فروسبایت 3 ساخته میشه و می خوام ببینم این کارت جوندار هست یا نه؟)

4-من الان Dvd رامم IDE هست و مادربرد جدید اون سوکت رو دیگه نداره نه...حالا من اگه توی هاردم یه ویندوز نو دست نخورد سون 64 یتی نصب کنم بعد که قطعات و عوض کردم ویندوزم بالا میاد ؟ (فعلا درایو جدید نخرم میگم)

پاورمم 585 گرین هست خوبه دیگه نه؟.... نظر دیگه ای هم اگه دارین راهنمایی کنین

آخرین ویرایش:
سلام قصد خرید یه سیستم برای موزیک و فیلم همراه با مانیتور دارم
کارت صوتی و اسپیکر و همچنین سرعت کامپیوتر که بالا باشه برام خیلی مهمه
پی سی باز نیستم ولی بد نیس سیستمی باشه که هر از چند گاهی بتونم باهاش گیم هم بزنم
قیمت هارد یک ترابایت و دو ترابایت رو هم لطفا جداگانه بگید
بودجه هم حداکثر 2 تومن (حالا بودجه معلوم نیست احتمال داره بالا پایین بشه بعدا )
ممنون.......

خب همونطور که میدونید و خودتون هم گفتید gtx 680 با gtx 770 برابری میکند درست ؟؟؟
و gtx 770 هم هونطور که میدونید تا سه سال آینده رو میتونه پاسخگوی بازیها باشه درست ؟؟؟ پس اگه 770 تا سه سال آینده رو میتونه پاسخ گوی بازیها باشه یعنی 680 هم میتونه تا سه سال آینده رو پاسخ گوی بازیها باشه درست ؟؟؟
همه ی اینا رو گفتم تا به این نتیجه برسم که کارت گرافیک راحت میتونه تا 5 سال رو پاسخ گوی بازیها باشه چرا که
gtx 680 تاریخ انتشارش 2012 هست همونطور که گفتید و تا الان دو سال تونسته عمر کنه و از اونجایی که الان قدرتش به اندازه ی gtx 770 هست پس میتونه 3 سال دیگه رو هم عمر کنه پس نتیجه میگیریم که یه کارتی مثه gtx 680 میتونه تا 5 سال عمر کنه راحت !!!
پس اگه ما یه کارت قدرت مند رو خریداری کنیم مثه 770 یا 780 راحت میتونه تا 5 سال بازیها رو جوابگو باشه ...
یعنی تقریبا به اندازه ی یک نسل یا شایدم کل نسل رو !!

ببینم شما داری استدلال ریاضی می کنی یا معمای ریاضیات منطقی طرح می کنی؟! همه ی اینا تخمینی هست!
بارها گفتم بیش از 2 یا 3 سال در دنیای کامپیوتر نداریم، 5 سال رو از کجا درآوردی؟؟! بحث بی سرانجام رو طولانی نکن.

سلام =نظرتون در مورد سیستم زیر چیه؟
مادربرد crosshair v formula-z
سی پی یو 8350 amd
رم 16 appacer
پاور 750 کولر مستر برنز
گرافیک 770 gtx
اینو بهم پیشنهاد دادن - البته میدونم ذهنا نصبت به AMD ... ممنون میشم پاسخ بدید

چون می دونید باز می گم که پلاتفرم FX و 8350 و حتی بالاترین مدل Black Edition از این سری هم راندمانش پایین هست و اصلا برای سیستم بازی توصیه نمیشه، در این داستان شک نکنید و اینتل بردارید.

سلام
من دو تومن جمع کردم الان می خوام سیستمم و قویتر کنم (فقط برای رم و سی پی یو، مادربرد و کارت گرافیک)

کاربردم هم 50 درصد رندر با برنامه مایا هست 50 درصد هم بازی های نسل جدید که داره میاد
بعد از مشورت و تحقیق اینا رو انتخاب کردم
Asus H87_pluss
4670 اینتل
650 ti boost
corsair 4*2 xms3
اما چند تا سوال دارم....

1- من می تونم رم کینگ استون 8 گیگ تکی (که 250 تومنه) بخرم که 60 تومن برام بمونه، و هم اینکه Gskill 4*2 با سرعت 1800 بخرم که 350 تومنه...الان این تایمینگ و دوال چنل و اینا فرقی هم میکنه که چند باشه ؟ (توی لود ابجکت ها در برنامه مایا و همچنین بازی های سنگین محسوس هست ؟.....پولم و هدر ندم میگم!)

2- فن استوک این cpu نویزش چقدر هست ؟( به دسیبل یعنی) دماش و می تونه خوب کم کنه ؟اگر صداش زیاده من تا 50 تومن چه فنی براش بخرم که هم ساکت و هم خنک باشه؟

3-این کارت گرافیک 650 msi توی بازی بتل فیلد 4 ،یا بازی nfs_rival چند فریم میده؟(توی رزوی 1400) آخه من 4850 دارم اصلا دو دقیقه هم نتونستم بازی کنم (اینو گفتم که بازی DA3 با موتور فروسبایت 3 ساخته میشه و می خوام ببینم این کارت جوندار هست یا نه؟)

4-من الان Dvd رامم IDE هست و مادربرد جدید اون سوکت رو دیگه نداره نه...حالا من اگه توی هاردم یه ویندوز نو دست نخورد سون 64 یتی نصب کنم بعد که قطعات و عوض کردم ویندوزم بالا میاد ؟ (فعلا درایو جدید نخرم میگم)

پاورمم 585 گرین هست خوبه دیگه نه؟.... نظر دیگه ای هم اگه دارین راهنمایی کنین

1- چون رندر هم یم کنید حتما و حتما باید دو کاناله بردارید، یعنی دوتا 4 گیگی ، ترجیحا 1600 یا بالاتر، چون تو کار شما فرکانس بیشتر تاثیر داره
2- نویزش توی رندر اذیت می کنه، امتحان کردم! مدل GREEN Buffalo توصیه میشه.
3- فریم جالبی نمیده، واسه بازی نباید زیر کارت 760 یا 770 بخرید
4- با فلش می تونید نصب کنید موقتا
5- فعلا کافیه، مگر کارت گرافیک 770 یا بالاتر بخرید

سلام قصد خرید یه سیستم برای موزیک و فیلم همراه با مانیتور دارم
کارت صوتی و اسپیکر و همچنین سرعت کامپیوتر که بالا باشه برام خیلی مهمه
پی سی باز نیستم ولی بد نیس سیستمی باشه که هر از چند گاهی بتونم باهاش گیم هم بزنم
قیمت هارد یک ترابایت و دو ترابایت رو هم لطفا جداگانه بگید
بودجه هم حداکثر 2 تومن (حالا بودجه معلوم نیست احتمال داره بالا پایین بشه بعدا )
ممنون.......

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

هارد 1 ترا حدود 180 و 2 ترا هم 270 تا 290 هست.

فرشیدجان مینیموم PSU که برای کارتای گرافیک نوشته میشه به چه معنیه؟

اونوقت ماکزیممشون چجوری حساب میشه؟

همون پاور یا منبع تغذیه هست.
بر اساس مقدار ماکزیمم مصرف هر قطعه و جمع نهایی اونها

با ده تومن میشه چه قطعه هایی جمع کرد ؟ سیستم رو برای بازی و کار گرافیکی میخوام

CPU:INTEL Core I7 4770K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 18660
M/B:ASUS MAXIMUS HERO
VGA:2*Geforce GTX 780TI 3GB DDR5*ُSLI
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

همون پاور یا منبع تغذیه هست.

:d نه عزیز، منظور من این بود که مینیموم پاور یعنی چی؟ مثلا وقتی مینویسه 450 وات یعنی اون کارت در حالت عادی (مثلا دیدن صفحات وب) اینقدر برق مصرف میکنه یا تعریفش چیز دیگه ایه؟

:d نه عزیز، منظور من این بود که مینیموم پاور یعنی چی؟ مثلا وقتی مینویسه 450 وات یعنی اون کارت در حالت عادی (مثلا دیدن صفحات وب) اینقدر برق مصرف میکنه یا تعریفش چیز دیگه ایه؟

یعنی حداقل پاوری که برای اون قطعه توصیه میشه،
همونطور که گفتم بر اساس حداکثر میزان مصرفی هست که تحت لود 100 درصد مصرف می کنه.

ببینم شما داری استدلال ریاضی می کنی یا معمای ریاضیات منطقی طرح می کنی؟! همه ی اینا تخمینی هست!
بارها گفتم بیش از 2 یا 3 سال در دنیای کامپیوتر نداریم، 5 سال رو از کجا درآوردی؟؟! بحث بی سرانجام رو طولانی نکن.
آقا خب من دارم اینقد با منطق و دلیل برات توضیح میدم چرا شما قبول نمیکنی ؟؟؟
در دنیای کامپیوتر چرا بشتر از 2 یا 3 سال نداشته باشیم وقتی همچین کارتی مثه 680 تونسته از سال 2012 تا الان دووم بیاره و تازه الان بعد از 2 سال هم رده 770 شده و 770 هم که میتونه از الان تا 3 سال دیگه دووم بیاره پس چون 770 با 680 برابره پس یعنی 680 هم از الان تا 3 سال دیگه میتونه دووم بیاره 2 سال از اونور 3 سال هم از اینور جمعا 5 سال !
چرا نتونه 5 سال دووم بیاره ؟؟؟
شما اگه جواب قانع کننده به من دادی من دیگه بیخیال این موضوع میشم
چون حرفم رو با دلیل علمی من دارم بهت ثابت میکنم و شدنی هم هست !!!

آخرین ویرایش:
سلام اول از همه چیز میخوام از آقا فرشید بخاطر پاسخگویی سریع و کامل و جامعش تشکر کنم که اطلاعات مفیدی رو در اختیار ما قرار میده . خسته نباشی برادر.
دوم . یه سوال تکراری دارم . مثل بقیه دوستان دارم سیستم رو ارتقا میدم خواستم نظر دوستان رو هم داشته باشم .
من مونیتور lg ips 23 fullhd گرفتم ( قبلا یه مونیتور ضعیف 17 داشتم و مشکلی برای بازی کردن نداشتم ) که این مونیتور hd مجبورم کرده که سیستم رو ارتقا بدم .
سیستمم مال 5 سال پیشه mainboard m3a asus و cpu dual , 8gig ram ddr2 این قطعات رو میخوام تعویض کنم با intelcore i7 4770k و mainboard h87pro یا h87 plus و 8 gig ram corsair در این خصوص چندتا سوال دارم :
1- کارت گرافیکم ddr5 gainward 560 gtx gold sample 1gig هست که نمیخوام ( نمی تونم) تعویضش کنم بخاطر مسائل بودجه- آیا کلا تغییرات فوق با این کارت جواب خوبی میده ؟
2- درمورد mainboard مطمئن نیستم میشه بفرمایید main های مرتبط با 4770k که زیر 500 تومن باشه چی هست ؟ و کدومش بهتره ؟
3- 4770k با 4770 cpuخیلی فرق داره ( تنها فرقی که دیدم تو این دو تا کارت این بود که 4770k قابلیت اورکلاک داره) آیا می ارزه بخاطر اورکلاک اون هزینه بیشتر رو بدم
4- پاور سیستمم الان green 535 watt هست ایا جواب سیستم جدید رو میده ؟
5- یه کولر مستر هم دارم آیا لازمه فن جدید هم بگیرم ( من درب کیس رو همیشه باز میذارم !! )
ممنون میشم سریع جواب بدید تا آخر هفته میخوام بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or