مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام فرشید ممنون که پاسخم رو دادید. یعنی از کلش رو باید عوض کنم چون الان من bf4رو روی همین سیستم دارم راحت بازی میکنم روی کیفیت بالا و مدیوم .بعد این مادربردش هم تا پردازنده 6هسته ای amdمیکشه البته یه مادربرد asrock n68-vs3fxدارم تقریبا مثل همینه ولی پردازنده هایfx8هسته ای رو پشتیبانی میکنه به نظر شما اگه بخوام ازهمین مادربرده استفاده کنم مثلا رم 16گیگ براش بزارم و بین cpuوvga کدومش بیشتر روی گیم اثر میکنه که اول اونو عوض کنم .باتشکر:x

دوستان این تاپیک برای مشاوره در مورد خرید قطعات هست نه عیب یابی قطعات! صحبت های دو جانبه رو توی پروفایل انجام بدید و پستهای اضافی رو پاک کنید

مدلش DWA-110 بود، سری G هست و دیگه فک نکنم پیدا بشه. 30 تومن بود اون قدیما!

TP-LINK TP-WN722N هم سازگاری داره و فکر می کنم موجود باشه، جدیدتر هم هست. قیمتش هم 38 تومنه.
ممنون به این مدل که گفتی آنتن خارجی هم وصل میشه ؟ میشه یه آنتن outdoor خوب هم بهم معرفی کنی ؟

آخرین ویرایش:
سلام،

میخواستم بدونم سیستمم تا کی میتونه بازی های روز رو با کیفیت متوسط اجرا کنه؟ و نهایتن اگه کم آورد کراس فایر با چه کارتی پیشنهاد میشه و چقدر فایده داره؟

Processor:
Intel Core i5 3470
Motherboard:
Asus P8B75V
Memory:
8GB 1600 DDR3
Graphic Card:
Asus AMD/ATI HD 7870 2 GB GDDR5
Hard Drive:
2 TB

ممنون

سلام فرشید ممنون که پاسخم رو دادید. یعنی از کلش رو باید عوض کنم چون الان من bf4رو روی همین سیستم دارم راحت بازی میکنم روی کیفیت بالا و مدیوم .بعد این مادربردش هم تا پردازنده 6هسته ای amdمیکشه البته یه مادربرد asrock n68-vs3fxدارم تقریبا مثل همینه ولی پردازنده هایfx8هسته ای رو پشتیبانی میکنه به نظر شما اگه بخوام ازهمین مادربرده استفاده کنم مثلا رم 16گیگ براش بزارم و بین cpuوvga کدومش بیشتر روی گیم اثر میکنه که اول اونو عوض کنم .باتشکر:x

متاسفانه این راهکار هم توصیه نمیشه، نه برای مادربرد فعلی و نه برای مدل دیگه خرید بالاترین پردازنده ای که ساپورت می کنن هم فایده ای نداره و تلف کردن پول هست، اونها هم سرعت قابل قبولی نخواهند داشت
برای بازی اولویت با کارت گرافیک هست، بعد پردازنده، رم و مادربرد که در مورد سیستم شما همزمان باید ارتقا پیدا کنن.

ممنون به این مدل که گفتی آنتن خارجی هم وصل میشه ؟ میشه یه آنتن outdoor خوب هم بهم معرفی کنی ؟

بله که وصل میشه، فقط آنتن Outdoor رو چجوری می خوای به یه دانگل USB وصل کنی؟! سیستمت رو می بری پشت بام؟!
بهترین آنتنی که وصل میشه یه آنتن Indoor 7db هست که ساخت Dlink هست.

سلام،

میخواستم بدونم سیستمم تا کی میتونه بازی های روز رو با کیفیت متوسط اجرا کنه؟ و نهایتن اگه کم آورد کراس فایر با چه کارتی پیشنهاد میشه و چقدر فایده داره؟

Processor:
Intel Core i5 3470
Motherboard:
Asus P8B75V
Memory:
8GB 1600 DDR3
Graphic Card:
Asus AMD/ATI HD 7870 2 GB GDDR5
Hard Drive:
2 TB

ممنون

سیستم شما هنوز تا 90 درصد پاسخگو هست و کارت گرافیک شما هم به این زودیها بازنشسته نمیشه، اگر یه زمان کم بیاره می تونید به یه 7870 دیگه کراس کنید، کراس به یه کارت سری 7000 دیگه مثل 7970 هم امکانپذیر هست اما ترجیحا توصیه نمیشه. کارت دوم راندمان رو 70 تا 90 درصد افزایش میده.

بازم ما مزاحم دوستان شدیم میخواستم یه سیستم پیشنهادی (فقط کیس) بهم بگین با بودجه 1.800 دمتون گرم
عیدتون هم پیش پیش مبارک باشه

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650Ti 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

نوروز شما هم پیشاپیش مبارک.

پاور 450w واسه GTX 650 کافیه؟

CPUم 60 وات نیاز داره.

اگر پاور واقعی و معتبر باشه بله، کفایت می کنه.

فرشید جان مگه با سیم نمیشه بهش وصلش کرد ؟ اینایی که آنتن outdoor دارن از چه جور کارتی استفاده میکنن ؟

نه عزیز، سیم آنتن TV که نیست هر جا خواستید و با هر طولی بکشید. آنتن های Outdoor دارای گیرنده ی سرخود هستن یا گیرنده( روتر بی سیم) زیر خود آنتن نصب میشه، سیم آنتن Wi-Fi نمیتونه طول زیادی داشته باشه مگر اینکه از آمپلی مجزا استفاده بشه. از آنتن یا روتر اطلاعات با کابل شبکه در مسافت منتقل میشه.

فرشید جان
من یه سیستم دارم روش یه 128 SSD هست با یه هارد اینترنال 1 ترابایت ولی الان جا کمم زده (البته یه هارد اکسترنال 500 گیگ هم دارم )
الان من میتونم روش یه هارد داخلی دیگه هم بندازم خودم ؟ کیس رو باز کنم و فیش ساتاش رو بزنم به مارد بورد ؟ حله ؟ مادربوردم P8z68
------------------------------------------------
بعد میخوام یه فلش 16 گیگ بخرم ، usb 2 باشه ولی سرعتش نوشتنش تا 15 تا برسه ، چی پیشنهاد میکنی ؟ قیمتش هم الکی گرون نباشه

فرشید جان
من یه سیستم دارم روش یه 128 SSD هست با یه هارد اینترنال 1 ترابایت ولی الان جا کمم زده (البته یه هارد اکسترنال 500 گیگ هم دارم )
الان من میتونم روش یه هارد داخلی دیگه هم بندازم خودم ؟ کیس رو باز کنم و فیش ساتاش رو بزنم به مارد بورد ؟ حله ؟ مادربوردم P8z68
------------------------------------------------
بعد میخوام یه فلش 16 گیگ بخرم ، usb 2 باشه ولی سرعتش نوشتنش تا 15 تا برسه ، چی پیشنهاد میکنی ؟ قیمتش هم الکی گرون نباشه

شما به تعداد پورتهای باقیمانده ی SATA روی مادربردت می تونی هارد اضافه کنی، یه کابل دیتا هست که روی مادربرد می خوره و یه کابل برق که از پاور به هارد می خوره، چیز خاصی هم نداره
در مورد فلش دیسک هم بهتره یه مدل USB 3.0 بگیری که سرعت write خیلی بالاتری نسبت به مدلای معمولی USB 2.0 دارن، در اینصورت روی پورت USB 2.0 هم از نهایت سقف سرعت 30 MB/s برای خوندن و نوشتنش بهره مند میشی.

سلام
فرشید جان سیستم زیر رو تا 1800 ازم میخرن به نظرت بدم بره؟
Mainboard : Gigabyte PA65-UD3-B3
> Chipset : Intel H61
> Processor : Intel Core i5 2500 @ 3300 MHz (max : 3700)
> Physical Memory : 16384 MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM )
> Video Card : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
> Hard Disk : ADATA SP600 ATA SSD(64GB)
> Hard Disk : MAXTOR STM3250310AS ATA Device (250GB)
> Hard Disk : Seagate ST1000DL002-9TT153 ATA Device (1000GB)
> dvd w : plextor
> Monitor : Asus VW246 - 24 inches
power:green 630watt
------------------------------------------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:
سلام دوباره
سرعت اکسترنال به سرعت رابطش که USB 3.0 هست محدوده ، اما خود هاردش هم 2.5 اینچی هست و سرعت پایینتری داره، اینم می تونی WD Mypassport ULTRA رو بخری ، اینم گارانتی سازگار یا ویستا
این مدلی که گفتید قطعی شد و امروز میرم برای خرید فقط
آقا فرشید تصمیم گرفتم SSD 128 گیگ رو هم بگیرم پس اگر ممکنه یک مدل با بودجه 400 معرفی کنید
چیز خوبی میشه با این بودجه گرفت که سرعتش افت پیدا نکنه ؟
بهترین گارانتی SSD هم همین دوتاست؟
این الماس چنتا شرکت داره ؟ خاور میانه و خاور دور:d و ... کدومش بهتره؟
شرمنده سوالام هی زیاد میشه :d
پی نوشت : دیگه الان که دیر شد فردا میرم . آخر ساله و میدونم سرتون شلوغه اما ممنون میشم تا فردا ج بدید .
بازهم ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
گرافیکم سوخته و الان یه کارت گرافیک میخوام تا سقف 150 تومن یا نهایتش 200 تومن چون سیستم خودم زیاد بالا نیست
قطعاتم اینه :
CPU: Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz
Motherboard : Gigabyte GA-EP43-DS3L
RAM: 4GB (2x2GB) DDR2
گرافیک خودم ATI 4830 بود که سوخت
اگه بتونه بازیها رو با تنظیمات پایین هم اجرا کنه برام کافیه
درضمن اگه کسی گرافیک دست دوم هم داشت میخرم

سلام
فرشید جان سیستم زیر رو تا 1800 ازم میخرن به نظرت بدم بره؟
Mainboard : Gigabyte PA65-UD3-B3
> Chipset : Intel H61
> Processor : Intel Core i5 2500 @ 3300 MHz (max : 3700)
> Physical Memory : 16384 MB (4 x 4096 DDR3-SDRAM )
> Video Card : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
> Hard Disk : ADATA SP600 ATA SSD(64GB)
> Hard Disk : MAXTOR STM3250310AS ATA Device (250GB)
> Hard Disk : Seagate ST1000DL002-9TT153 ATA Device (1000GB)
> dvd w : plextor
> Monitor : Asus VW246 - 24 inches
power:green 630watt
------------------------------------------------------------------------------------------

اینا بدون احتساب مانیتور 1600 درمیاد، با احتساب مانیتور دست کم باید 1900 تا 2 تومن قیمت گذاری بشه.

سلام دوباره

این مدلی که گفتید قطعی شد و امروز میرم برای خرید فقط
آقا فرشید تصمیم گرفتم SSD 128 گیگ رو هم بگیرم پس اگر ممکنه یک مدل با بودجه 400 معرفی کنید
چیز خوبی میشه با این بودجه گرفت که سرعتش افت پیدا نکنه ؟
بهترین گارانتی SSD هم همین دوتاست؟
این الماس چنتا شرکت داره ؟ خاور میانه و خاور دور:d و ... کدومش بهتره؟
شرمنده سوالام هی زیاد میشه :d
پی نوشت : دیگه الان که دیر شد فردا میرم . آخر ساله و میدونم سرتون شلوغه اما ممنون میشم تا فردا ج بدید .
بازهم ممنون

مدل نسل جدید و مناسب SAMSUNG 840 EVO 128GB هست که همین حدود قیمت داره، بعد از اون هم ADATA SX910 یا CORSAIR FORCE GS انتخابای خوبی هستن و کمترین افت سرعت رو بعد از گذشت زمان و پر شدن دیسک دارن.
گارانتی هر کدومشون هم فرق می کنه و شرکتی هستن.

الماس فقط یه شرکت اصلی هست که اونم الماس خاورمیانه هست، بقیه کپی هستن و اصلا حساب نیستن!

سلام
گرافیکم سوخته و الان یه کارت گرافیک میخوام تا سقف 150 تومن یا نهایتش 200 تومن چون سیستم خودم زیاد بالا نیست
قطعاتم اینه :
CPU: Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz
Motherboard : Gigabyte GA-EP43-DS3L
RAM: 4GB (2x2GB) DDR2
گرافیک خودم ATI 4830 بود که سوخت
اگه بتونه بازیها رو با تنظیمات پایین هم اجرا کنه برام کافیه
درضمن اگه کسی گرافیک دست دوم هم داشت میخرم

کارت GT 620 یا پایینتر GT610 تنها انتخابهای این رده هستن، برای بازی بسیار ضعیفن و فقط می تونن اجرا کنن که در بازیهای جدید ممکنه قابل بازی هم نباشه.

ممنون آقا فرشید
فقط یک سوال دیگه دارم نظرتون در مورد Plextor M5Pro 128GB چیه؟
خیلی ازش تعریف شنیدم توی انجمن های دیگه ( مدیر انجمن بود ) و میخواستم نظر شما رو به عنوان مرجع بدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or