نمی دونم کجایی منم تا حالا جایی خرید نکردم ولی اگه از مرکز شهر و یا استانتون بخرید بهتره کارت گرافیکا همیشه گارانتی دارن خیالتون بابت سالم بودن راجت باشه از همین برند Asus هم بگیرید ....
تا سه چهار سال آینده بهت رزولویشن و گرافیک مطلوب رو رو 30 فرم میده خیالت راحت باشه ...
خب یکی از کارتای قوی بازار هست که سری جدیدش با اسم R9 280X وارد بازار شده، بهتره این رو بجاش بخری
البته فکر کنم قیمتش حدود 1400 باشه که در مقابل کارت GTX 770 که کمی سریعتر هست و با 1300 هم میشه خرید جایی برای انتخاب نداره.
سلام
با بودجه 1.500 بهترین CPU و VGA که میشه خرید رو ممکنه بفرمایید:
CPU اینتل باشه و LGA 1155 گرافیک هم ترجیحا Nvidia
مادربورد هم ایسوس P8H77-V هستش
سلام یه سیستم خوب بدون مانیتور با در حد 1200 چی سراغ دارید ؟
لطفا قطعات با قیمت رو بگید
دوستان سلام .... من اگه الان کارت گرافیک نخرم با این مبلغ بهترین قطعات ( فقط مادربرد ، رم و سی پی یو) برای کار با مایا ،زیبراش و نرم افزار های گرافیکی دیگه چی هست؟ من قبلا یه مدلی رو ساخته بودم نمیشد خوب رندر گرفت (سنگین بود برای سیستمم) می خوام اینقدر قوی باشه که جلوه هایی مثل پارتیکل کلود،مو،fur ، cloth و نورپردازی های سنگین و یا متریال های چندلایه یا پیچیده ای مثل sss ها ،اسکین و... رو خوب جواب بده!(سیستم الانم توی رندر مو هم حتی می مونه !) - فقط چندتا سوال هم دارم؟ - از سوکت 2011 هم میشه انتخاب کرد؟ - بین i7 و i5 در رندر فرقی زیادی دیده میشه؟ - سرعت رم مثلا 2400 باشه تاثیری داره (در برابر 1600 و اینا) - مدیریت یک محیط شلوغ بیشتر به رم بستگی داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک OGL؟ تشکر
اقا یه سیستم با بودجه 1 الی 1.2 برای کارهای اداری و همچنین کارهای autocad و کار با اینترنت چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟هنگ و تاخیر نداشته باشه
من مي خوام يه PC جم كنم برا game , بودجه هم نهايتاً تا 5500000 دارم ،لطفا من رو راهنمايي كنيد![]()
سلام. من امروز یه گرافیک 7770 گرفتم و مانیتورمم crt هست.وقتی کارت رو مین بورد نصب میکنم این طوری میشه .میشه بگید مشکلش چیه ؟ ممکنه به خاطر تبدیل dvi-vga باشه؟
http://upload7.ir/imgs/2014-03/81896084736355123716.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/06974317387499037619.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/37241850225039377669.jpg
سلام
با بودجه 1.500 بهترین CPU و VGA که میشه خرید رو ممکنه بفرمایید:
CPU اینتل باشه و LGA 1155 گرافیک هم ترجیحا Nvidia
مادربورد هم ایسوس P8H77-V هستش
بچه ها من یه مادربرد p8H61 دارم.
با 4 گیگ رم و سی پی یو I3 و GTX460 . . .
الان میخوام ببینم میشه همینارو ارتقاء داد؟ مثلا یه کارت گرافیک بهتر و رم بیشتر؟ دیگه کلا از پایه مادربرد رو عوض نکنم؟
اینا اصلا برا بازی نیست باهاش تصویر رندر میکنن ...استاد فرشید خواستم بدونم کارت گرافیک quadro 600 قویتر هست یا 760 GTX ؟(هر دو 900 تومن هستن).....و اینکه من تا حالا کارایی کارت quadro رو ندیدم ...چیکار میکنه؟
SAPPHIRE R260 - 2GB حدود 550 تومنممنون،
گرافیک توی رنج قیمت تا 500 تومان چه چیزیو پیشنهاد میکنید؟ ( حالا کمی بالا و پائین هم مشکل نداره ).
پردازنده هم i5 خوبه نه؟
ممنون،
گرافیک توی رنج قیمت تا 500 تومان چه چیزیو پیشنهاد میکنید؟ ( حالا کمی بالا و پائین هم مشکل نداره ).
پردازنده هم i5 خوبه نه؟
استاد فرشید خواستم بدونم کارت گرافیک quadro 600 قویتر هست یا 760 GTX ؟(هر دو 900 تومن هستن).....و اینکه من تا حالا کارایی کارت quadro رو ندیدم ...چیکار میکنه؟
سلام
بین این 3 تا کدوم بهتره؟
Razer Kraken Pro Gaming Headset
razer tiamat 2.2
asus orion pro
با توجه به اینکه قیمتشون یکیه.
پس اگر نمیشه با hdmi و display port روی مانیتوری که vga داره بدون convertor تصویر گرفت، باید یک مانیتور دیگه بگیرم(چون فکر نمیکنم یک convertor با این قیمت ارزشش رو داشته باشه)خیر، VGA سیگنال آنالوگ هست و به طور مستقیم قابل تبدیل شدن از/به سیگنال دیجیتال HDMI نیست و Convertor لازم داره که خیلی گرونه، حدود 250 تومن.
پس اگر نمیشه با hdmi و display port روی مانیتوری که vga داره بدون convertor تصویر گرفت، باید یک مانیتور دیگه بگیرم(چون فکر نمیکنم یک convertor با این قیمت ارزشش رو داشته باشه)
مانیتور حدود 500 تا 600 چه پیشنهادی داری؟