مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آخرین ویرایش:
نمی دونم کجایی منم تا حالا جایی خرید نکردم ولی اگه از مرکز شهر و یا استانتون بخرید بهتره کارت گرافیکا همیشه گارانتی دارن خیالتون بابت سالم بودن راجت باشه از همین برند Asus هم بگیرید ....

تا سه چهار سال آینده بهت رزولویشن و گرافیک مطلوب رو رو 30 فرم میده خیالت راحت باشه ...

من بوشهرم

بابت کمکت ممنونم

هنوز کارتی نخریدم . بورد asus و nvidia کدوماش بهترن؟ برای کارت گرافیک

- - -ویرایش - - -

خب یکی از کارتای قوی بازار هست که سری جدیدش با اسم R9 280X وارد بازار شده، بهتره این رو بجاش بخری
البته فکر کنم قیمتش حدود 1400 باشه که در مقابل کارت GTX 770 که کمی سریعتر هست و با 1300 هم میشه خرید جایی برای انتخاب نداره.

به نظرت چند سال دوام داره واسه بازی ها؟
تصویری چیزی ازش نداری همراه با مشخصات فنیش؟

بچه ها من یه مادربرد p8H61 دارم.
با 4 گیگ رم و سی پی یو I3 و GTX460 . . .

الان میخوام ببینم میشه همینارو ارتقاء داد؟ مثلا یه کارت گرافیک بهتر و رم بیشتر؟ دیگه کلا از پایه مادربرد رو عوض نکنم؟

سلام
با بودجه 1.500 بهترین CPU و VGA که میشه خرید رو ممکنه بفرمایید:
CPU اینتل باشه و LGA 1155 گرافیک هم ترجیحا Nvidia
مادربورد هم ایسوس P8H77-V هستش

سی پی یو :
[h=1]Intel Core i5-3470 Ivy Bridge[/h]گرافیک :
GIGABYTE GTX 760 OC WF 3X 2GB GDDR5
این ها بهترین گزینه هستن، حدود همون 1500 در میاد ، اگه کاربردتون گیم باشه، در درجه اول اهمیت کارت گرافیک . این سی پی یو هم کاملا جوابگوست
کارت گرافیک هم به نسبت بودجه تعیین شده ، با حدود 1 میلیون، با باس 256 و سری ویندفورس 3 گیگا، و قابلیت OC کاملا انتخاب شایسته ای میتونه باشه

سلام یه سیستم خوب بدون مانیتور با در حد 1200 چی سراغ دارید ؟

لطفا قطعات با قیمت رو بگید

CPU:INTEL G3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1

دوستان سلام .... من اگه الان کارت گرافیک نخرم با این مبلغ بهترین قطعات ( فقط مادربرد ، رم و سی پی یو) برای کار با مایا ،زیبراش و نرم افزار های گرافیکی دیگه چی هست؟ من قبلا یه مدلی رو ساخته بودم نمیشد خوب رندر گرفت (سنگین بود برای سیستمم) می خوام اینقدر قوی باشه که جلوه هایی مثل پارتیکل کلود،مو،fur ، cloth و نورپردازی های سنگین و یا متریال های چندلایه یا پیچیده ای مثل sss ها ،اسکین و... رو خوب جواب بده!(سیستم الانم توی رندر مو هم حتی می مونه !) - فقط چندتا سوال هم دارم؟ - از سوکت 2011 هم میشه انتخاب کرد؟ - بین i7 و i5 در رندر فرقی زیادی دیده میشه؟ - سرعت رم مثلا 2400 باشه تاثیری داره (در برابر 1600 و اینا) - مدیریت یک محیط شلوغ بیشتر به رم بستگی داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک OGL؟ تشکر

اتفاقا سوکت 2011 مخصوص کار شما طراحی شده، به شرط اینکه بودجه ی 3500 داشته باشید، وگرنه باید از پردازنده های سوکت 1150 استفاده کنید، اصلا هم نباید Core i5 بخرید، تفاوتشون در کار شما خیلی زیاده!
برای پردازش کار شما پردازنده بیشترین نقش رو داره، رم سرعت بالا در درجه ی دوم هست.

اقا یه سیستم با بودجه 1 الی 1.2 برای کارهای اداری و همچنین کارهای autocad و کار با اینترنت چه سیستمی پیشنهاد میکنید؟هنگ و تاخیر نداشته باشه

دیگه پایینترین چیزی که میشه بست با 1200 هست، اینکه مناسب اتوکد باشه خیر، همچین قابلیتی نداره، فقط مناسب کار اینترنتی هست
توی سوال اول یه سیستم 1200 یی معرفی شد.

من مي خوام يه PC جم كنم برا game , بودجه هم نهايتاً تا 5500000 دارم ،لطفا من رو راهنمايي كنيد:-/

CPU:INTEL Core I5 4670K
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-PLUS
VGA:Geforce GTX 780 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN X7

سلام. من امروز یه گرافیک 7770 گرفتم و مانیتورمم crt هست.وقتی کارت رو مین بورد نصب میکنم این طوری میشه .میشه بگید مشکلش چیه ؟ ممکنه به خاطر تبدیل dvi-vga باشه؟

http://upload7.ir/imgs/2014-03/81896084736355123716.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/06974317387499037619.jpg
http://upload7.ir/imgs/2014-03/37241850225039377669.jpg

این ارور مربوط به درایور کارت گرافیکی هست، ربطی به تبدیل نداره
آخرین درایور را از سایت AMD دانلود و نصب کنید، اگر نشد ویندوز رو از اول نصب کنید.

سلام
با بودجه 1.500 بهترین CPU و VGA که میشه خرید رو ممکنه بفرمایید:
CPU اینتل باشه و LGA 1155 گرافیک هم ترجیحا Nvidia
مادربورد هم ایسوس P8H77-V هستش

CPU:INTEL Core I5 3570
VGA:Geforce GTX 760 2GB DDR5

بچه ها من یه مادربرد p8H61 دارم.
با 4 گیگ رم و سی پی یو I3 و GTX460 . . .

الان میخوام ببینم میشه همینارو ارتقاء داد؟ مثلا یه کارت گرافیک بهتر و رم بیشتر؟ دیگه کلا از پایه مادربرد رو عوض نکنم؟

فقط پردازنده و کارت گرافیک رو عوض کنید کفایت می کنه.

استاد فرشید خواستم بدونم کارت گرافیک quadro 600 قویتر هست یا 760 GTX ؟(هر دو 900 تومن هستن).....و اینکه من تا حالا کارایی کارت quadro رو ندیدم ...چیکار میکنه؟

استاد فرشید خواستم بدونم کارت گرافیک quadro 600 قویتر هست یا 760 GTX ؟(هر دو 900 تومن هستن).....و اینکه من تا حالا کارایی کارت quadro رو ندیدم ...چیکار میکنه؟
اینا اصلا برا بازی نیست باهاش تصویر رندر میکنن ...

- - -ویرایش - - -

ممنون،
گرافیک توی رنج قیمت تا 500 تومان چه چیزیو پیشنهاد میکنید؟ ( حالا کمی بالا و پائین هم مشکل نداره ).
پردازنده هم i5 خوبه نه؟
SAPPHIRE R260 - 2GB حدود 550 تومن
برا یه همچین گرافیکی i3 هم کفایت میکنه ....

ممنون،
گرافیک توی رنج قیمت تا 500 تومان چه چیزیو پیشنهاد میکنید؟ ( حالا کمی بالا و پائین هم مشکل نداره ).
پردازنده هم i5 خوبه نه؟

کارت GTX 650Ti یا بهتر مدل 650Ti Boost که بالای 600 تومن هست
پردازنده هم Core i5 مناسبه.

همونطور که دوستم گفتن کارتای Quadro برای بازی نیست، برای رندر و ویرایش تصاویر سه بعدی و ویدیویی و گرافیکی هست و راندمانش توی بازیها خیلی کمتره.

سلام
بین این 3 تا کدوم بهتره؟
Razer Kraken Pro Gaming Headset
razer tiamat 2.2
asus orion pro
با توجه به اینکه قیمتشون یکیه.

من دوتای اولی رو خودم تجربه کردم، اما می دونم هر سه تا کیفیت بالایی دارن،
خودش شخصا صدای KRAKEN PRO رو می پسندم.

خیر، VGA سیگنال آنالوگ هست و به طور مستقیم قابل تبدیل شدن از/به سیگنال دیجیتال HDMI نیست و Convertor لازم داره که خیلی گرونه، حدود 250 تومن.
پس اگر نمیشه با hdmi و display port روی مانیتوری که vga داره بدون convertor تصویر گرفت، باید یک مانیتور دیگه بگیرم(چون فکر نمیکنم یک convertor با این قیمت ارزشش رو داشته باشه)
مانیتور حدود 500 تا 600 چه پیشنهادی داری؟

پس اگر نمیشه با hdmi و display port روی مانیتوری که vga داره بدون convertor تصویر گرفت، باید یک مانیتور دیگه بگیرم(چون فکر نمیکنم یک convertor با این قیمت ارزشش رو داشته باشه)
مانیتور حدود 500 تا 600 چه پیشنهادی داری؟

مانیتور SAMSUNG S22B315 یا ASUS VX228H توصیه میشه که حدود 700 تومن هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or