مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوست عزیز، کارت گرافیکی شما ارزش این همه خرج کردن رو نداره. بهتره بگردی و از بخش لوازم جانبی یه فن اندازه ی فن سوخته ی کارتت پیدا کنی و جایگزین کنی. بیشتر از 20 تومن هم درنمیاد.

من هم نمیخوام زیاد خرج کنم خودم تو این سایت ها چند تا فن دیدم حدود قیمت 12 15 تومن .میخواستم از همون فن ها بگیرم اما ندازه اش رو نمیدونم ..!!! :) یعنی میگین خطکش بندازم ابعاد رو در آرم دیگه؟ یا اینکه تو سایتی چیزی مدل من رو دقیق داره که زده باشه چند میلی متره ؟

منظورزم این بود عزیز
پست 87 صفحه قبل

خب بر اساس برند که نمیشه نظر داد، همیشه بر اساس بودجه و بهترین انتخاب توصیه می کنیم، هم از AMD و هم از NVIDIA

سلام

خواستم بدوم قیمت دست دوم اینا الان توی بازار چقدر هست ؟(من اول سال 2010 خریدم)

-مادر برد Asus P5Q Turbo(من خریده بودم 170)
-cpu ...E8400 (من خریده بودم 200 تومن)
-کارت گرافیک 4850 xfx (من خریده بودم 180 تومن)
-رم دو گیگ کینگ مکس
-هارد سامسونگ 320
-پاور 585B گرین (من خریده بودم 92 تومن)

70
100
70
20
70
100

اینا قیمت خرید هست، فروش بالاتره.

نظرتون راجع به اين سيستم چيه:
Maximus vi Asus Mb
4770 intel cpu
8gb 2400 trident g skill ram
1tb sata 3 sata hdd
gtx 770 Asus 2gb GeForce VGA
128 gb kingeston ssd
asus internal DVD rw
mx 239 monitor
900w Pfc Huntley power
termaltake nic f4 fan accessories
mk 710 Logitech keyboard
raptor raid max case

آخه قصدم اينه بعد چند وقت 2 ta 770 ببندم

6100000 براي gaming

رم باید حتما دوتا ماجول باشه، برای این سیستم باید دوتا 8 گیگی بزارید، اگر فرکانس 2000 هم شد ایرادی نداره
پاور هم یه 850 یا 1000 وات گرین کفایت می کنه، حتی برای دوتا کارت 780! برند متفرقه نخرید!

من هم نمیخوام زیاد خرج کنم خودم تو این سایت ها چند تا فن دیدم حدود قیمت 12 15 تومن .میخواستم از همون فن ها بگیرم اما ندازه اش رو نمیدونم ..!!! :) یعنی میگین خطکش بندازم ابعاد رو در آرم دیگه؟ یا اینکه تو سایتی چیزی مدل من رو دقیق داره که زده باشه چند میلی متره ؟

خیر، کارتت رو بردار ببر، همونجا توی فروشگاه هر کدوم با فن کارتت تطابق داشت همون رو بخر.

اصلا یه فن معمولی 8 سانتی بگیر با سیم روکشدار دور سینک کارتت ببند! دیگه اینهمه مقدمه چینی نمی خواد که!

CPU i5 3570 برای 2 تا 78Ti که SLI بشن کفایت میکنه؟
پاور 850 گرین برای 2 تا 780Ti که SLI بشن کفایت میکنه؟
-----------------------
لرزش داره 2 تا 780Ti بخرم 6 میلیون یا یکدونش برای 3-4 سال برای 1080 و تنظیمات High و بالاتر کفایت میکنه؟
دوست عزیز من 780ti دو میلیون و چهارصد هم قیمت دارم مجموع 2 کارت 6 میلیون خیلی زیاده

سلام دوستان یه مودم وایرلس usb برد بلند واسه بک ترک می خواستم بهم معرفی کنید
این مدل Alfa AWUS036H بنظرتون خوبه؟ تو ایران پیدا میشه؟
ممنون

سلام به همه دوستان خسته نباشید من الان این سیستمم هست لطفا راهنمایی کنیدکه کدوم قطعه بهتره ارتقا بدم
مادربرد:GIGABAYTE:M68MT-D3
CPU:AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor 3.00GH
VGA:GIGABAYTE NVIDIA GeForce GT 430 1gig
RAM: 4 بعد این کارت گرافیک
GIGATRON - GeForce 630
GT
- 4GB نسبت به مال خودم بهتره?کسی داشته ازش کارش چطوره ممنون میشم یه راهنمایی کنید باتشکر
:x

سلام به همه دوستان خسته نباشید من الان این سیستمم هست لطفا راهنمایی کنیدکه کدوم قطعه بهتره ارتقا بدم
GIGATRON - GeForce 630
GT
- 4GB نسبت به مال خودم بهتره?کسی داشته ازش کارش چطوره ممنون میشم یه راهنمایی کنید باتشکر

اگه هدف برای بازی هست، که کلش باید عوض بشه. حافظه گرافیکی مشخص کننده قدرت GPU نیست. کارت معمولی مثل GT 630 با حافظه 4 گیگ مسلما به هیچ دردتون نخواهد خورد و الکی هزینه اضافه هست و خود GT630 هم فقط برای تصویر گرفتن و فیلم FHD مناسب هست.

سلام
ای که متنفرم از پی سی و دردسر هایش! یه مادر برد میخوام ایسوس، که 760 رو بکشه ! خواهش میکنم چند تا پیشنهاد بدین :)
مادر برد فعلی من p8p67 که بعد از هزاران کلنجار توی یکی از فروم های ایسوس دیدم که نوشته بایوس اش کرات گرافیک مربوطه رو ساپورت نمیکنه !
البته توی پست #4852 کمک خواستم اما جوابی نگرفتم
سیستم فعلی :
I3 2120
8 gig crosair 2x4
gtx 760
power green 530
asus p8p67
ممنونم امیدوارم زود جواب بدید چون سیستم ندارم ! قیمت هم بالاتر از 500 نباشه!
مرسی .

مادربورد asus b85-plus قابلیت crossfire داره ؟

خیر، فقط مدل ASUS Z87-A و بالاتر قابلیت SLI دارن.

میشه دقیق توضیح بدید ASUS ARES 2 چی هست !؟

=================

پاور 450w واسه GTX 650 1GB کافیه؟

CPUم 60 وات نیاز داره.

ASUS ARES 2 دو تا تراشه ی 7970 در حالت SLI و روی یه تک کارت هست. سرعتش از کارت دو تراشه ای 7990 بیشتر هست اما همون ضعف های ترکیب دو کارتی در حالت CF رو داره.

سلام دوستان یه مودم وایرلس usb برد بلند واسه بک ترک می خواستم بهم معرفی کنید
این مدل Alfa AWUS036H بنظرتون خوبه؟ تو ایران پیدا میشه؟
ممنون

اون مدل که نه، اما اگه درست خاطرم باشه یکی از مدلهای Dlink هم چیپش توی توزیع Backtrack ساپورت میشد که زیاد دنبالش می اومدن، اون رو بهتر میشه پیدا کرد.

GIGATRON - GeForce 630
GT

نه 430 و نه کارت جدیدتر 630 برای بازی ساخته نشدن و مناسب بازی هم نیستن
در مورد سیستم هم متاسفانه باید تمام قطعات رو ارتقا بدی، یعنی سیستم جدید بخری! سیستم فعلی قابل ارتقا نیست.

یه کار نصفه نیمه می تونه خرید یه کارت معمولی برای بازی مثل GTX 650 هست که روی سیستم فعلی هم میشه نصبش کنی اما پردازنده ممکنه ترمز بازی رو توی برخی صحنه ها بگیره.

سلام
ای که متنفرم از پی سی و دردسر هایش! یه مادر برد میخوام ایسوس، که 760 رو بکشه ! خواهش میکنم چند تا پیشنهاد بدین :)
مادر برد فعلی من p8p67 که بعد از هزاران کلنجار توی یکی از فروم های ایسوس دیدم که نوشته بایوس اش کرات گرافیک مربوطه رو ساپورت نمیکنه !
البته توی پست #4852 کمک خواستم اما جوابی نگرفتم
سیستم فعلی :
I3 2120
8 gig crosair 2x4
gtx 760
power green 530
asus p8p67
ممنونم امیدوارم زود جواب بدید چون سیستم ندارم ! قیمت هم بالاتر از 500 نباشه!
مرسی .

مادربردت کارت گرافیک رو ساپورت نمی کنه؟! کی همچین حرف بی اساسی زده؟! چه ربطی به مادربرد داره؟ اگه مادربرد شما PCI-ex 1.1 هم بود کارت 760 رو ساپورت می کرد، چه برسه به برد شما که PCI-ex 2.0 هست.

اون مدل که نه، اما اگه درست خاطرم باشه یکی از مدلهای Dlink هم چیپش توی توزیع Backtrack ساپورت میشد که زیاد دنبالش می اومدن، اون رو بهتر میشه پیدا کرد.
حالا مدلش رو نمیتونی بگی؟ قیمتش چنده؟بعد بردش زیاده یا نه ؟

دوستان این تاپیک برای مشاوره در مورد خرید قطعات هست نه عیب یابی قطعات! صحبت های دو جانبه رو توی پروفایل انجام بدید و پستهای اضافی رو پاک کنید

حالا مدلش رو نمیتونی بگی؟ قیمتش چنده؟بعد بردش زیاده یا نه ؟

مدلش DWA-110 بود، سری G هست و دیگه فک نکنم پیدا بشه. 30 تومن بود اون قدیما!

TP-LINK TP-WN722N هم سازگاری داره و فکر می کنم موجود باشه، جدیدتر هم هست. قیمتش هم 38 تومنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or