Fenris Wolf
کاربر سایت
رو بازار هیج جوره نمیشه حساب کرد ولی میشه گفت با توجه به رفع تحریم ها شاهد یه ارزونی نسبی باشیم اونم فکر نکنم اون قدر تاثیر بزاره رو قیمتا ....سلام
میدونم سوالم زیاد ربطی به این تاپیک نداره، اما جای بهتری پیدا نکردم.
میخواستم بدونم از نظر اساتید کی خرید کنیم مناسبه؟ الان یا دمه عیدی یا اصن بعد عید تو اردیبهشت؟
نه همون سیستم دوم تا چه حد میتونه اجرا کنه ؟ یعنی تا 1-2 سال رو جواب نیازهاشو میده یا نه ؟
سلام
میدونم سوالم زیاد ربطی به این تاپیک نداره، اما جای بهتری پیدا نکردم.
میخواستم بدونم از نظر اساتید کی خرید کنیم مناسبه؟ الان یا دمه عیدی یا اصن بعد عید تو اردیبهشت؟
پاور GREEN 750OC توصیه میشه.
مادربرد هم ASUS Z87-PLUS
کیس هم X6
فن پردانده اگر منظور هست هم Thremalright TRUE SPIRIT 120
هارد هم یه WD GREEN 2TB توصیه میشه.
سلام آقا فرشید.بنظرتونram corair 2*2gb xms3 1600رو چند میتونم بفروشم؟
خب مدل پردازنده 4130 باید باشه که اشتباهی جلوی مدل مادربرد نوشتید
بقیه ی قطعات خوبن ، بودجه رو هم می گفتید بد نبود.
سلام اون مدل سی پی یو که اشتباهی اومده بود پایین جلوی مادربورد.شما درست اشاره کردین.
من بودجه ام برای زیر 2200 هستش برای قطعات کیس.
یه کیس و
مانیتور هم معرفی کنین ممنون میشم.
خب مدل پردازنده 4130 باید باشه که اشتباهی جلوی مدل مادربرد نوشتید
بقیه ی قطعات خوبن ، بودجه رو هم می گفتید بد نبود.
سلام اون مدل سی پی یو که اشتباهی اومده بود پایین جلوی مادربورد.شما درست اشاره کردین.
من بودجه ام برای زیر 2200 هستش برای قطعات کیس.
یه کیس و
مانیتور هم معرفی کنین ممنون میشم.
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS R9 270X GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600A-HP
CASE:GREEN X1
اینا حدود 2300 میشه و بهترین گزینه هست، اون 100 تومن رو فرآهم کنی برای بازی ارزشش رو داره!
مانیتور هم SAMSUNG 20B315 توصیه میشه که حدود 410 تومن هست.
بله، متاسفانه نمیشه روی حرف فروشنده های بدون پیش زمینه ی فنی حساب کرد، اکثرا هم با همین سطح اطلاعاتی که گفتید مدلهای مدنظر خودشون رو توصیه می کنن. screen protector هم معمولا باعث کاهش کنتراست و کیفیت صفحه میشه و برای پنل های جدید توصیه نمیشه، مگه اینکه دیگه صفحه نمایشش آزاردهنده باشه.
حالا یه کار دیگه بکنیم، شما بودجه ی مورد نظرت رو بگو، منم مدلهای دیگه ای رو جستجو کنم، پیشنهادات رو کنار هم بزاریم و یکی رو خودت انتخاب کنی.
با اجازه آقا فرشید من جوابتونو میدم ... تمام pci express x16 ها به هم میخورن و مشکل و کانفلیکتی با هم ندارن . تو تئوری میگن که هر ورژن سرعتش بیشتر از قبلی هست ولی تا جایی که من میدونم در عمل تفاوت محسوسی با هم ندارن !اقا فرشید ببخشید من تو سایت ایسوس هم که دیدم این مدل مادربوردی که شما معرفی کردین یعنی h81 plus قابلیت پشتیبانی از پی سی ای اکسپرس سه رو نداره در صورتی که این کارت گرافیک r9 270x از پی سی ای کسپرس سه پشتیبانی میکنه.مشکلی از این بابت نیس؟
من به خاطر همین مادرورد b85 plus رو انتخاب کرده بودم.
دوستان یه سوال
به علاوه یه مانیتور LG - W1641 S و یه موس و کیبورد گیمینگ A4Tech - و خود کیس ام Cooler max هست ( مدلش و نمیدونم ) - کارت گرافیک هم تو عکس بالاییه نیوفتاده (GTX 9500 ) هستش !
حدودا چند میتونم قیمت بذارم روش ؟
اقا فرشید ببخشید من تو سایت ایسوس هم که دیدم این مدل مادربوردی که شما معرفی کردین یعنی h81 plus قابلیت پشتیبانی از پی سی ای اکسپرس سه رو نداره در صورتی که این کارت گرافیک r9 270x از پی سی ای کسپرس سه پشتیبانی میکنه.مشکلی از این بابت نیس؟
من به خاطر همین مادرورد b85 plus رو انتخاب کرده بودم.
چقدر کنتراست و کیفیت رو پایین میارن تقریبا ؟؟ این v5-573 کیفیت بالایی داره فکر کنم جواب بده روش . نه ؟
والا من تا 3 تومن هست بودجم ولی حالا یکم بالاتر هم باشه مشکلی نیست (مثلا همین acer v3-772 قیمتش 3،400،000 تومن هست یعنی بود هفته پیش ولی به نظرم می ارزید یجوریایی نسبت به قیمتش برای همین تو لیست بود)
این رو دیگه نمیشه بدون تست کردن روی پنل پیش بینی کرد، خودم که اصلا اعتقادی به استفاده از هیچگونه محافظ اضافی روی صفحه ندارم
مدل ذکر شده هم کیفیت پنل بسیار خوبی داره، چه از نظر کنتراست و چه همنواختی صفحه و چه درجه ی پالت رنگی که کالیبره شده.
خودم این آخری با ASUS N56VV کار کردم که تجربه ی خوبی بوده و چندین دستگاه هم به کاربران مختلف و یکی از دوستان خودم هم دادم.
متاسفانه قیمتش نسبت به کانفیگش بالاست یکم این مدل که گفتین !
من الان که دو دو تا چهار تا کردم دیدم که یک ذره وعضم خرابه و باید زیر 3 تومن حساب کنم ... با این حساب بین دوتا دستگاه موندم . یکی lenovo y510 که 2،850،000 قیمت دارم (8 گیگشو) و یکی acer v5-573 که 2،350،000 قیمت دارم
حالا میخواستم ببینم نظر شما درباره هر کدوم از اینا چیه ؟؟؟ و اینکه کدوم رو شما پیشنهاد میکنید ؟
میبخشید که این همه اذیتتون کردم تو این چند وقت
یه سوال دیگه هم دارم ... میخواستم بدونم که این کیس رو چند میتونم بفروشم ؟
asus p5q-pro
e5200
patriot 800 2*2GB
zotac gts250
green 530
green magnum
pioneer DVD-WR
WD green 1TB
باز هم ممنون بخاطر کمکتون
باز هم نگفتی این دو مدل رو با چه ترکیبی در نظر داری که بشه مقایسه کرد
سیستم خودت رو هم می تونی حدود 450 قیمتگذاری کنی.