مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان تحقیق کردم میخوام نظر شما رو هم بدونم :
Hp probook 450
core i5 2.6ghz 3230m
Gpu : 8750m
Ram : 4gb ddr3
hdd : 750 gb
قیمت ١٨٣۵ تومن(با گارانتی)
http://rayansaba.com/index.php?productID=6234
خواهش میکنم سریع جواب بدید،عجله دارم یعنی داره رفیقم
یه نکته چند تا مدل هست از این سری،من اونی رو میگم که لینکشو دادم با همون مشخصاتی که گفتم
به نظرتون خوبه این مدل؟
مشکل داغ کردن،یا اینکه صفحه اش مزخرف باشه که نداره؟
ببخشید من تازه کارم،نمیدونستم تو چه تاپیکی مطرح کنم...:-D

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

سلام
خب دوستان من cpu رو همون 4570 می گیرم اما بین این دو مادر برد 1150 کدوم بهتر هست!؟

گیگا بایت

http://lioncomputer.ir/upload/product/orginal_1391436872_H87-D3H - 01.jpg

ایسوس

http://lioncomputer.ir/upload/product/orginal_1375007368_H87 Plus - 01.jpg

اینا هم رده هستن دیگه نه؟
و اینکه من الان مادر بردم ایسوس هست، یه گزینه ای داره به نام EPU ...این و فقط ایسو داره یا نه همه شرکت ها دارن؟

با سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان!

یکی از دوستای من از سر کارش بهش گفتن که میخوایم برات سیستم ببندیم،مشخصاتشو خودت بده!
حالا خواهشا مشخصات یه سیستم برای کارای اداری رو میخواستم! سیستم خوبی باشه خواهشا! یه جوری باشه که بعد یه مدتی کند نشه!برای بازی که نیست قاعدتا ولی سرعت مناسبی داشته باشه!

شما مدل Portableمی خوای پس.
یه سری مدلا هستن که با بلوتوث وصل میسن اما Wi-Fi اینجا ندیدم، اینجور مدلا بدرد گیم و موزیک نمی خورن چون اصولا وضوح و شفافیت و قدرت تفکیکی ندارن.
Logitech Z515 یه مدل بلوتوثی هست که بد نیست. مستقیم به موبایل ها هم وصل میشه.

خیر برای موبایل نمی خوام !! برای پی سی هست ولی جای زیادی ندارم !!! وایرلس بودن مهم هست ولی حالا که میفرمایید از کیفیت کم میکنه فایده نداره !!! یک تکه یا حداکثر دو تکه با اون مقدار بودجه سیمی چیزی پیدا میشه رضایت بخش باشه !!! اون مدلی که گفتید توی سایت سازنده هم گشتم چنین مدلی رو ندیدم !! :d

دوستان تحقیق کردم میخوام نظر شما رو هم بدونم :
Hp probook 450
core i5 2.6ghz 3230m
Gpu : 8750m
Ram : 4gb ddr3
hdd : 750 gb
قیمت ١٨٣۵ تومن(با گارانتی)
HP ProBook 450 / i5 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
خواهش میکنم سریع جواب بدید،عجله دارم یعنی داره رفیقم
یه نکته چند تا مدل هست از این سری،من اونی رو میگم که لینکشو دادم با همون مشخصاتی که گفتم
به نظرتون خوبه این مدل؟
مشکل داغ کردن،یا اینکه صفحه اش مزخرف باشه که نداره؟
ببخشید من تازه کارم،نمیدونستم تو چه تاپیکی مطرح کنم...:-D

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

با این بودجه ASUS A450CC توصیه میشه.

سلام
خب دوستان من cpu رو همون 4570 می گیرم اما بین این دو مادر برد 1150 کدوم بهتر هست!؟

گیگا بایت

http://lioncomputer.ir/upload/product/orginal_1391436872_H87-D3H - 01.jpg

ایسوس

http://lioncomputer.ir/upload/product/orginal_1375007368_H87 Plus - 01.jpg

اینا هم رده هستن دیگه نه؟
و اینکه من الان مادر بردم ایسوس هست، یه گزینه ای داره به نام EPU ...این و فقط ایسو داره یا نه همه شرکت ها دارن؟

در پیام خصوصی پاسخ داده شد.

با سلام خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان!

یکی از دوستای من از سر کارش بهش گفتن که میخوایم برات سیستم ببندیم،مشخصاتشو خودت بده!
حالا خواهشا مشخصات یه سیستم برای کارای اداری رو میخواستم! سیستم خوبی باشه خواهشا! یه جوری باشه که بعد یه مدتی کند نشه!برای بازی که نیست قاعدتا ولی سرعت مناسبی داشته باشه!

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 630 1GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG S20B315

سلام.
نظرتون راجع به این مانیتور چیه؟

LG LED Monitor 20EN32S

از قیافش خوشم اومده.حالا خودتون هم یه مانیتور 20 اینچ بهم معرفی کنید.

مدل خوبیه توی این رده، 19 اینچی اصولا مشخصات خاصی نمی تونه داشته باشه.
برای 20 اینچی هم SAMSUNG S20B315 توصیه میشه که 410 تومن هست.

مدل خوبیه توی این رده، 19 اینچی اصولا مشخصات خاصی نمی تونه داشته باشه.
برای 20 اینچی هم SAMSUNG S20B315 توصیه میشه که 410 تومن هست.

مانیتوری که من گفتم 20 اینچه.
مرسی.حالا که خوبه همون ال جی رو برمیدارم.نمیدونم چرا اصلا از قیافه ی سامسونگ خوشم نمیاد.بازم مرسی.
بعدش اینکه جفت مانیتورا پورت dvi ندارن.مشکلی نیست یعنی کلا فرق زیادی بین d-sub , dvi هست؟
بعد اگه گرافیکی که بخوام بگیرم پورت d-sub نداشته باشه باید تبدیل بزنم؟مشکلی پیش نمیاد که؟

آخرین ویرایش:
با این بودجه ASUS A450CC توصیه میشه.
آقا فرشید اون لپ تاپی که گفتم خوب نیست؟
کارت گرافیکش و سی پی یوش قویتر نیست؟
Hp probook 450 g0-a vs asus a450cc
8750m vs 720m
Intel core i5 3230m vs Intel core i5 3337u
مدل hp نقطه ضعفی داره نسبت به asus????

خود دستگاه که خوبه، اما نرم افزارای همراه HP به کیفیت ASUS نیست، گارانتی معتبری هم مثل ASUS ندارن.
8750 هم اصلا قوی نیست، در واقع هم 720 و هم 8750 برای گرافیک و بازی ضعیف هستن و Rebrand شده ی مدلای نسل قبل هستن.

مانیتوری که من گفتم 20 اینچه.
مرسی.حالا که خوبه همون ال جی رو برمیدارم.نمیدونم چرا اصلا از قیافه ی سامسونگ خوشم نمیاد.بازم مرسی.
بعدش اینکه جفت مانیتورا پورت dvi ندارن.مشکلی نیست یعنی کلا فرق زیادی بین d-sub , dvi هست؟
بعد اگه گرافیکی که بخوام بگیرم پورت d-sub نداشته باشه باید تبدیل بزنم؟مشکلی پیش نمیاد که؟

درسته، من منظورم همون 20 اینچ بود

در مورد خروجی هم چرا، کیفیت DVI خیلی بهتر از RGB هست اما کیفیتش توی رزولوشن 1650*1080 یا بالاتر نمود بیشتری داره، توی رزولوشن این مدل شما تفاوت شاید خیلی زیاد نباشه.

آقا فرشید خسته نباشید ... من امروز acer aspire v5-573 رو گرفتم بالاخره . هنوز نرسیدم باهاش کار کنم ولی خیلی خوب به نظر میاد ، میخواستم تشکر کنم به هر حال بابت کمکتون
در ضمن اون mSSD هم مثل اینکه تو بازار نیست !
راستی یه کول پد خیلی خوب میتونین معرفی کنین بهم ؟؟ یکی دو مدل cooler master و zalman دیدم تو نت ولی تو بازار نبودن و برندهایی که تو بازار بودن همچین گمنام بودن برای من !

سلام
فرشیدجان می‌خوام رم سیستم رو از 8 به 16 مناسب ارتقا بدم. سیستمم اینه
i7-4770K + Maximus VI Hero + GTX780
خودت اول چی پیشنهاد میدی؟
اگه 2x8 بخوام بگیرم نظرت چیه؟ ممنون.

درسته، من منظورم همون 20 اینچ بود

در مورد خروجی هم چرا، کیفیت DVI خیلی بهتر از RGB هست اما کیفیتش توی رزولوشن 1650*1080 یا بالاتر نمود بیشتری داره، توی رزولوشن این مدل شما تفاوت شاید خیلی زیاد نباشه.

رزولیشن این مانیتور 900*1600 هست.مگه من نمیتونم تو رزولیشن 900*1600 بازی کنم؟اصلا تو بازی رزولیشینی با 900*1600 داریم.اگه نه.یعنی من حداکثر میتونم تو رزولیشن 1300 بازی کنم؟
بعد اینکه پاور 530 گرین برای GTX 660 جواب میده؟اینده رو در نظر نگیرید.

آخرین ویرایش:
آقا فرشید خسته نباشید ... من امروز acer aspire v5-573 رو گرفتم بالاخره . هنوز نرسیدم باهاش کار کنم ولی خیلی خوب به نظر میاد ، میخواستم تشکر کنم به هر حال بابت کمکتون
راستی یه کول پد خیلی خوب میتونین معرفی کنین بهم ؟؟ یکی دو مدل cooler master و zalman دیدم تو نت ولی تو بازار نبودن و برندهایی که تو بازار بودن همچین گمنام بودن برای من !

الکی پول خرج کول پد نکن یه معمولی بگیر

1- مادربرد سری Rampage ایسوس مختص گیمینگه؟ مدلی داره که Core i5 3570k روش سوار بشه؟ قیمتش چجوریه؟
2- کیس های گیمینگ کولر مستر تو بازار هست؟ از نظر قیمت تو چه رنجی هستن؟
3- هارد SSD در حد 256 گیگابایت با کیفیت خوب قیمتاش چجوریه و کدوم مارکها خوبن؟
--------------------------
کارت گرافیکم 780ti هست.

خب مبارکه!
کول پد از برند معتبر فقط Microsoft و Logitech و برندهای ارزونتر مثل DeepCool و Genius موجود هستن.

سلام
فرشیدجان می‌خوام رم سیستم رو از 8 به 16 مناسب ارتقا بدم. سیستمم اینه
i7-4770K + Maximus VI Hero + GTX780
خودت اول چی پیشنهاد میدی؟
اگه 2x8 بخوام بگیرم نظرت چیه؟ ممنون.

خب می تونی پک دوال 16 گیگی(دوتا 8 گیگی) از مدل CORSAIR VENGEANCE 1600 یا فرکانس 2000 رو بگیری، البته مدلای GSKILL هم حرفه ای هستن. اما هزینه ی بیخود بابت فرکانس بالاتر نکن!

رزولیشن این مانیتور 900*1600 هست.مگه من نمیتونم تو رزولیشن 900*1600 بازی کنم؟اصلا تو بازی رزولیشینی با 900*1600 داریم.اگه نه.یعنی من حداکثر میتونم تو
رزولیشن 1300 بازی کنم؟
بعد اینکه پاور 530 گرین برای GTX 660 جواب میده؟اینده رو در نظر نگیرید.

مگه من در مورد رزولوشن مانیتور صحبت می کردم؟! منظورم این بود که برای رزولوشن بالا اگه خروجی و ورودی دیجیتال یا همون DVI باشه بهتره و کیفیت بهتری داره.
شما همیشه می تونی توی رزولوشن پایینتر از رزولوشن اصلی بازی کنی(مثل 1600*900 یا 1280*1024) اما کیفیت هم پایینتر میاد و برای بازی توصیه نمیشه

پاورت هم جوابگو هست.

1- مادربرد سری Rampage ایسوس مختص گیمینگه؟ مدلی داره که Core i5 3570k روش سوار بشه؟ قیمتش چجوریه؟
2- کیس های گیمینگ کولر مستر تو بازار هست؟ از نظر قیمت تو چه رنجی هستن؟
3- هارد SSD در حد 256 گیگابایت با کیفیت خوب قیمتاش چجوریه و کدوم مارکها خوبن؟
--------------------------
کارت گرافیکم 780ti هست.

بله، برای گیمرها طراحی شده و امکانات جنبی مناسب برای اونا داره، اما بدرد بودجه های محدود نمی خوره.
برای پردازنده ی شما فقط سه مدل از مادربردهای سری MAXIMUS موجود هست. سری گیمینگ ایسوس رو ROG می گن.

2-کیس های CoolerMaster هم موجودن، خیلی گرونن! از 350 تومن تا 2 میلیون تومن!
3-بهترین مدل SAMSUNG 840 EVO هست و بعد از اون CORSAIR NEUTRON و ADATA SX910 انتخابهای خوبی هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or