مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
میدونم سوالم زیاد ربطی به این تاپیک نداره، اما جای بهتری پیدا نکردم.
میخواستم بدونم از نظر اساتید کی خرید کنیم مناسبه؟ الان یا دمه عیدی یا اصن بعد عید تو اردیبهشت؟

پاور GREEN 750OC توصیه میشه.
مادربرد هم ASUS Z87-PLUS
کیس هم X6

فن پردانده اگر منظور هست هم Thremalright TRUE SPIRIT 120
هارد هم یه WD GREEN 2TB توصیه میشه.

[/QUOTE]

بله امروز خریدم این قطعات توان sli رو دارن؟؟ بعد کل قیمت اینا چه میشه من تا نهایت 2 تومن واسه مادر و کیس و پاور و فن پردازنده میتونم هزینه کنم

سلام
میخواستم بدونم از نظر اساتید کی خرید کنیم مناسبه؟ الان یا دمه عیدی یا اصن بعد عید تو اردیبهشت؟
رو بازار هیج جوره نمیشه حساب کرد ولی میشه گفت با توجه به رفع تحریم ها شاهد یه ارزونی نسبی باشیم اونم فکر نکنم اون قدر تاثیر بزاره رو قیمتا ....

نه همون سیستم دوم تا چه حد میتونه اجرا کنه ؟ یعنی تا 1-2 سال رو جواب نیازهاشو میده یا نه ؟

جوابگو هست، اما کارت گرافیک رو اگر بالاتر هم بردارید ضرر نکردید.

سلام

بازار ثباتی نداره که بشه پیش بینی کرد، اما شب عید قطعا قطعات گرون میشه( از اوایل اسفندماه) و بعد از عید هم تا مدت زیادی تمام اجناس(مخصوصا قطعات حرفه ای) موجود نخواهند بود تا سری جدید با سیاست های جدید گمرکی وارد بازار بشن.

پاور GREEN 750OC توصیه میشه.
مادربرد هم ASUS Z87-PLUS
کیس هم X6

فن پردانده اگر منظور هست هم Thremalright TRUE SPIRIT 120
هارد هم یه WD GREEN 2TB توصیه میشه.

بله امروز خریدم این قطعات توان sli رو دارن؟؟ بعد کل قیمت اینا چه میشه من تا نهایت 2 تومن واسه مادر و کیس و پاور و فن پردازنده میتونم هزینه کنم[/QUOTE]

بله، مخصوصا این مدل توصیه شد بخاطر SLI

ASUS Z87-PLUS
X6
GREEN 750OC
Thremalright TRUE SPIRIT 120

این 4 قطعه حدود 1600 میشن.

سلام آقا فرشید.بنظرتونram corair 2*2gb xms3 1600رو چند میتونم بفروشم؟

60 تا 70 تومن حدودا

خب مدل پردازنده 4130 باید باشه که اشتباهی جلوی مدل مادربرد نوشتید
بقیه ی قطعات خوبن ، بودجه رو هم می گفتید بد نبود.

سلام اون مدل سی پی یو که اشتباهی اومده بود پایین جلوی مادربورد.شما درست اشاره کردین.
من بودجه ام برای زیر 2200 هستش برای قطعات کیس.
یه کیس و
مانیتور هم معرفی کنین ممنون میشم.

خب مدل پردازنده 4130 باید باشه که اشتباهی جلوی مدل مادربرد نوشتید
بقیه ی قطعات خوبن ، بودجه رو هم می گفتید بد نبود.

سلام اون مدل سی پی یو که اشتباهی اومده بود پایین جلوی مادربورد.شما درست اشاره کردین.
من بودجه ام برای زیر 2200 هستش برای قطعات کیس.
یه کیس و
مانیتور هم معرفی کنین ممنون میشم.

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS R9 270X GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600A-HP
CASE:GREEN X1

اینا حدود 2300 میشه و بهترین گزینه هست، اون 100 تومن رو فرآهم کنی برای بازی ارزشش رو داره!

مانیتور هم SAMSUNG 20B315 توصیه میشه که حدود 410 تومن هست.

دوستان یه سوال
سیستمی با این مشخصات :
66201737905881785061.jpg
به علاوه یه مانیتور LG - W1641 S و یه موس و کیبورد گیمینگ A4Tech - و خود کیس ام Cooler max هست ( مدلش و نمیدونم ) - کارت گرافیک هم تو عکس بالاییه نیوفتاده (GTX 9500 ) هستش !
حدودا چند میتونم قیمت بذارم روش ؟

CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS R9 270X GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600A-HP
CASE:GREEN X1

اینا حدود 2300 میشه و بهترین گزینه هست، اون 100 تومن رو فرآهم کنی برای بازی ارزشش رو داره!

مانیتور هم SAMSUNG 20B315 توصیه میشه که حدود 410 تومن هست.

اقا فرشید ببخشید من تو سایت ایسوس هم که دیدم این مدل مادربوردی که شما معرفی کردین یعنی h81 plus قابلیت پشتیبانی از پی سی ای اکسپرس سه رو نداره در صورتی که این کارت گرافیک r9 270x از پی سی ای کسپرس سه پشتیبانی میکنه.مشکلی از این بابت نیس؟
من به خاطر همین مادرورد b85 plus رو انتخاب کرده بودم.

بله، متاسفانه نمیشه روی حرف فروشنده های بدون پیش زمینه ی فنی حساب کرد، اکثرا هم با همین سطح اطلاعاتی که گفتید مدلهای مدنظر خودشون رو توصیه می کنن. screen protector هم معمولا باعث کاهش کنتراست و کیفیت صفحه میشه و برای پنل های جدید توصیه نمیشه، مگه اینکه دیگه صفحه نمایشش آزاردهنده باشه.

حالا یه کار دیگه بکنیم، شما بودجه ی مورد نظرت رو بگو، منم مدلهای دیگه ای رو جستجو کنم، پیشنهادات رو کنار هم بزاریم و یکی رو خودت انتخاب کنی.

چقدر کنتراست و کیفیت رو پایین میارن تقریبا ؟؟ این v5-573 کیفیت بالایی داره فکر کنم جواب بده روش . نه ؟
والا من تا 3 تومن هست بودجم ولی حالا یکم بالاتر هم باشه مشکلی نیست (مثلا همین acer v3-772 قیمتش 3،400،000 تومن هست یعنی بود هفته پیش ولی به نظرم می ارزید یجوریایی نسبت به قیمتش برای همین تو لیست بود)

- - -ویرایش - - -

اقا فرشید ببخشید من تو سایت ایسوس هم که دیدم این مدل مادربوردی که شما معرفی کردین یعنی h81 plus قابلیت پشتیبانی از پی سی ای اکسپرس سه رو نداره در صورتی که این کارت گرافیک r9 270x از پی سی ای کسپرس سه پشتیبانی میکنه.مشکلی از این بابت نیس؟
با اجازه آقا فرشید من جوابتونو میدم ... تمام pci express x16 ها به هم میخورن و مشکل و کانفلیکتی با هم ندارن . تو تئوری میگن که هر ورژن سرعتش بیشتر از قبلی هست ولی تا جایی که من میدونم در عمل تفاوت محسوسی با هم ندارن !

دوستان یه سوال

به علاوه یه مانیتور LG - W1641 S و یه موس و کیبورد گیمینگ A4Tech - و خود کیس ام Cooler max هست ( مدلش و نمیدونم ) - کارت گرافیک هم تو عکس بالاییه نیوفتاده (GTX 9500 ) هستش !
حدودا چند میتونم قیمت بذارم روش ؟

شاید حدود 400 تا 450 بشه قسمت گذاری کرد.

درسته، مادربرد مذکور PCI-Ex 3.0 نیست اما همونطور که دوستمون در بالا خاطرنشان کردند برای سیستم با این بودجه داشتن آخرین استاندارد روی این اسلات اهمیتی نداره، بخاطر اینکه اصولا برای کارتهای گرافیکی سریعتر از این هم گلوگاه نیست و اصلا باعث افت سرعت نمیشه، با صرفه جویی در انتخاب مادربرد باید اولویت اصلی رو به خرید کارت گرافیکی قدرتمندتر داد.

چقدر کنتراست و کیفیت رو پایین میارن تقریبا ؟؟ این v5-573 کیفیت بالایی داره فکر کنم جواب بده روش . نه ؟
والا من تا 3 تومن هست بودجم ولی حالا یکم بالاتر هم باشه مشکلی نیست (مثلا همین acer v3-772 قیمتش 3،400،000 تومن هست یعنی بود هفته پیش ولی به نظرم می ارزید یجوریایی نسبت به قیمتش برای همین تو لیست بود)

این رو دیگه نمیشه بدون تست کردن روی پنل پیش بینی کرد، خودم که اصلا اعتقادی به استفاده از هیچگونه محافظ اضافی روی صفحه ندارم
مدل ذکر شده هم کیفیت پنل بسیار خوبی داره، چه از نظر کنتراست و چه همنواختی صفحه و چه درجه ی پالت رنگی که کالیبره شده.

خودم این آخری با ASUS N56VV کار کردم که تجربه ی خوبی بوده و چندین دستگاه هم به کاربران مختلف و یکی از دوستان خودم هم دادم.

این رو دیگه نمیشه بدون تست کردن روی پنل پیش بینی کرد، خودم که اصلا اعتقادی به استفاده از هیچگونه محافظ اضافی روی صفحه ندارم
مدل ذکر شده هم کیفیت پنل بسیار خوبی داره، چه از نظر کنتراست و چه همنواختی صفحه و چه درجه ی پالت رنگی که کالیبره شده.

خودم این آخری با ASUS N56VV کار کردم که تجربه ی خوبی بوده و چندین دستگاه هم به کاربران مختلف و یکی از دوستان خودم هم دادم.

متاسفانه قیمتش نسبت به کانفیگش بالاست یکم این مدل که گفتین !

من الان که دو دو تا چهار تا کردم دیدم که یک ذره وعضم خرابه و باید زیر 3 تومن حساب کنم ... با این حساب بین دوتا دستگاه موندم . یکی lenovo y510 که 2،850،000 قیمت دارم (8 گیگشو) و یکی acer v5-573 که 2،350،000 قیمت دارم
حالا میخواستم ببینم نظر شما درباره هر کدوم از اینا چیه ؟؟؟ و اینکه کدوم رو شما پیشنهاد میکنید ؟

میبخشید که این همه اذیتتون کردم تو این چند وقت

یه سوال دیگه هم دارم ... میخواستم بدونم که این کیس رو چند میتونم بفروشم ؟

asus p5q-pro
e5200
patriot 800 2*2GB
zotac gts250
green 530
green magnum
pioneer DVD-WR
WD green 1TB

باز هم ممنون بخاطر کمکتون

متاسفانه قیمتش نسبت به کانفیگش بالاست یکم این مدل که گفتین !

من الان که دو دو تا چهار تا کردم دیدم که یک ذره وعضم خرابه و باید زیر 3 تومن حساب کنم ... با این حساب بین دوتا دستگاه موندم . یکی lenovo y510 که 2،850،000 قیمت دارم (8 گیگشو) و یکی acer v5-573 که 2،350،000 قیمت دارم
حالا میخواستم ببینم نظر شما درباره هر کدوم از اینا چیه ؟؟؟ و اینکه کدوم رو شما پیشنهاد میکنید ؟

میبخشید که این همه اذیتتون کردم تو این چند وقت

یه سوال دیگه هم دارم ... میخواستم بدونم که این کیس رو چند میتونم بفروشم ؟

asus p5q-pro
e5200
patriot 800 2*2GB
zotac gts250
green 530
green magnum
pioneer DVD-WR
WD green 1TB

باز هم ممنون بخاطر کمکتون

باز هم نگفتی این دو مدل رو با چه ترکیبی در نظر داری که بشه مقایسه کرد

سیستم خودت رو هم می تونی حدود 450 قیمتگذاری کنی.

باز هم نگفتی این دو مدل رو با چه ترکیبی در نظر داری که بشه مقایسه کرد

سیستم خودت رو هم می تونی حدود 450 قیمتگذاری کنی.

Acer Aspire V5-573G-74508G1Taii - لپ تاپ ایسر اسپایر V5-573G

Lenovo IdeaPad Y510p - A - لپ تاپ لنوو آیدیاپد Y510p

البته این lenovo با رم 8 گیگش رو میگفتم (فقط رمشون فرق دارن)

حالا یه چیز دیگه ... من اگه 16 گیگ رم داشته باشه دستگاهم میتونم 8 گیگشو رم دیسک کنم ؟؟ چقدر تاثیر داره ؟ (مخصوصا تو بازی) چون فکر کنم در حال حاضر عملا 8 گیگ بیشتر نیاز نباشه برای کار من . نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or