مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

یه بار جای دیگه به شما گفتم، هم از SEAGATE و هم WD فقط باید مدلهای دور بالا و سریع رو برای نصب و اجرای بازی انتخاب کنید!
مدلهای WD GREEN به درد اینکار نمی خوره اما اون مدل SEAGATE دقیقا مدل توصیه شده ی ما هست، کیفیت ساخت هر دو سازنده هم بالاست،همش چن تا سازنده و انتخاب هست که برای خرید هارد اینقدر وسواس می کنی؟!

کیبوردها هم هر دو خوبن، مشکلی رو هم که می گی تا حالا برخورد نکردم، شما بیش از حد به حرف کاربرای عادی اهمیت می دی. برخی مشکلات ممکنه برای هر محصولی رخ بده، مختص مدل خاصی نیست.
ممنون
آخه من اولین بار در مورد هارد پرسیدم ، می خواستم اکسترنال بگیرم که دیدم اینترنال بیشتر به کارم میاد
بعد وسواس من اصلا مارک نیست ، چون هر دو که دادم مدل های 3 ترا دیگه ای دارن با چند برابر قیمت این ها ، برای همین می خواستم بدونم این هارد ها جواب کاری که من می خوام رو می دن یا نه ، و اینکه عمر کوتاه هم نداشته باشن که یکدفعه حجم بالایی از اطلاعاتم از دست بره ،
مرسی

اگه بخوام سی پی یو i3 3220 با مادربرد ga-pa65ud3-b3 و کارت گرافیک evga gts450 رو بفروشم و به جاش
اینارو بخرم چقدر باید هزینه کنم قطعات خودم چند میرن در مورد گرافیک هم تو این سطح ها nvidia یا ati خوبه این r7 260x چجوره

GA-Z87-HD3
asus gtx650ti boost
or any 650 and 650ti model
i3-4130

ضمنا میشه یه سایتی معرفی کنی که قیمت قطعات رو روزانه و به طور درست بزنه؟!!!

آخرین ویرایش:
فرشید خان واقعا از پاسخگوییتون یک دنیا ممنونم
آخه مساله اینجاس که مادربورد خودم PCI express ورژن 2 رو ساپورت می کنه اما این کارت ؛ PCI express ورژن 3 هستش، آیا خود این عیب نیست؟یعنی با وجود این مساله ، کارت سرعت یکسانی ازش کشیده خواهد شد؟
اگر مادربورد
ASUS Z87-PLUS و CPUی که مد نظر خودتون بود (همون i7ه) رو برام بفرستید با کل هزینه هاش دقیقا چقدر میشه؟

الان حتی قوی ترین کارت ها هم سرعت pci express 2 واسشون کافیه.

یه مودم وایرلس میخوام بگیرم با بودجه تقریبا 100 هزار تومن

برا استفاده یه کامپیوتر و دو تا گوشی موبایل

میخوام سه طبقه رو به راحتی جواب بده

دوستان چی پیشنهاد میکنین؟

با سلام !
برای یک بنده خدایی که می خواد با 2.5 میلیون سیستم برا بازی جمع کنه بهترین نوع ممکن رو پیشنهاد بدید!
هم کیس و ما یحنوی و هم سایر مخلفات از قبیل مانیتور و موس وکیبورد و اسپیکر!

با سلام !
برای یک بنده خدایی که می خواد با 2.5 میلیون سیستم برا بازی جمع کنه بهترین نوع ممکن رو پیشنهاد بدید!
هم کیس و ما یحنوی و هم سایر مخلفات از قبیل مانیتور و موس وکیبورد و اسپیکر!
سیستم گیمینگ به اون صورت نمیشه بست که هم مانیتور داشته باشه هم باقی قطعات!

CPU:Core i5 4440
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
Farassoo FCR-6160 Keyboard
Farassoo FOM-3180 Tous Mouse یا A4Tech X5-70MD
Farassoo FMS-2030 USB Speaker یا Logitech S150 USB Speaker
19" S19B150N LED Monitor SAMSUNG

نزدیک به 2750 میشه یه ذره بالا یه ذره پایین حالا آقا فرشید هم یه نگاهی بندازه که مطمئن شید!انتخاب موس و کیبورد و اسپیکر هم فکر میکنم سلیقه ای هست و خودشون انتخاب کنن بهتر هست ولی موس و کیبوردی که گفتم هرجفتش رو تجربه شخصی دارم ازشون!

آقا من این موسی که به من معرفی کردی Razer CopperHead بود درسته؟خوب به نظرت Logitech G400s 4000Dpi Gaming mouse بهتر نیست؟هم قدرت DPI بالاتر هست هم کلیدهای کاربردیش بیشتر هست هم برای گیمینگه هم خوشگلتره (:ی) قیمتشم لیون 149 زده و مشکلی از بابات قیمتش ندارم! راستش از این کوپر هده از نظر ظاهری خوشم نیومد (بعد پد موس فعلا" پول ندرم تا بیاد دستم روی همین پد های معمولی هم جواب میده دیگه؟)بعد این کیبورد Arctosa میخواستم ببینم نور پیش زمینه داره کلیدهاش ، بعد برای گیمینگ خوب هست؟یعنی Logitech مدل مشابه چیزه بهتری با همین قیمت نداره؟
یه کولر خوب هم معرفی میکنی در حدود 60-70 تومن (بیشتر نشه انصافاگ آه در بساط ندارم) که به سوکتای 1366 و 1150 بخوره معرفی میکنید؟برای اورکلاک در حد متوسط میخوام که خنکش کنه !

اگه بخوام سی پی یو i3 3220 با مادربرد ga-pa65ud3-b3 و کارت گرافیک evga gts450 رو بفروشم و به جاش
اینارو بخرم چقدر باید هزینه کنم قطعات خودم چند میرن در مورد گرافیک هم تو این سطح ها nvidia یا ati خوبه این r7 260x چجوره

GA-Z87-HD3
asus gtx650ti boost
i3-4130

ممنون
آخه من اولین بار در مورد هارد پرسیدم ، می خواستم اکسترنال بگیرم که دیدم اینترنال بیشتر به کارم میاد
بعد وسواس من اصلا مارک نیست ، چون هر دو که دادم مدل های 3 ترا دیگه ای دارن با چند برابر قیمت این ها ، برای همین می خواستم بدونم این هارد ها جواب کاری که من می خوام رو می دن یا نه ، و اینکه عمر کوتاه هم نداشته باشن که یکدفعه حجم بالایی از اطلاعاتم از دست بره ،
مرسی

مدلای گرونتر ممکنه مختص سرورها یا NAS توی شبکه باشن که الزاما استفاده از اونها روی PC به صرفه نیست،
WD مدلهای سری Black رو داره که اینجا خیلی گرونن، اما همسرعتش همون مدل Seagate هست که لینک دادید اما با قیمت مناسب.

در مورد عمرشون هم درایوهای مکانیکی هیچ وقت 100 درصد قابل اطمینان نیستن، برای بالابردن ضریب امنیت داده ها می تونید از Raid1 یا Raid5 استفاده کنید اگر مادربردتون این قابلیت رو داره( به دو یا سه هارد بصورت همزمان نیاز هست)

GA-Z87-HD3
asus gtx650ti boost
i3-4130

قطعات خودتون رو می تونید 650 قیمت بزارید، قطعات جدید هم حدود 1540 تومن درمیان.

به نظر من مادربرد رو مدلی از B85 بردارید که 250 تومنی صرفه جویی بشه و بجاش برای گرافیک هزینه کنید، مدلی مثل GTX 760 رو می تونید اینجوری بخرید که خیلی سریعتر هست:

ASUS B85-PLUS
asus GTX 760 OC
i3-4130

سایت فارسی با قیمت بروز هم نداریم.

یه مودم وایرلس میخوام بگیرم با بودجه تقریبا 100 هزار تومن

برا استفاده یه کامپیوتر و دو تا گوشی موبایل

میخوام سه طبقه رو به راحتی جواب بده

دوستان چی پیشنهاد میکنین؟

با یه مودم فقط بشه طبقات مجاور(بالایی یا پایینی ) رو پشتیبانی کرد، اونم تازه با سیگنال متوسط، حالا هر چقدر هم قوی باشه تضمینی نیست که بشه باهاش هر نقطه ای از اون طبقات رو هم پوشش داد.
مودم Dlink 2730 یا TPlink 8951 توصیه میشن.

سیستم گیمینگ به اون صورت نمیشه بست که هم مانیتور داشته باشه هم باقی قطعات!

CPU:Core i5 4440
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
Farassoo FCR-6160 Keyboard
Farassoo FOM-3180 Tous Mouse یا A4Tech X5-70MD
Farassoo FMS-2030 USB Speaker یا Logitech S150 USB Speaker
19" S19B150N LED Monitor SAMSUNG

نزدیک به 2750 میشه یه ذره بالا یه ذره پایین حالا آقا فرشید هم یه نگاهی بندازه که مطمئن شید!انتخاب موس و کیبورد و اسپیکر هم فکر میکنم سلیقه ای هست و خودشون انتخاب کنن بهتر هست ولی موس و کیبوردی که گفتم هرجفتش رو تجربه شخصی دارم ازشون!

آقا من این موسی که به من معرفی کردی Razer CopperHead بود درسته؟خوب به نظرت Logitech G400s 4000Dpi Gaming mouse بهتر نیست؟هم قدرت DPI بالاتر هست هم کلیدهای کاربردیش بیشتر هست هم برای گیمینگه هم خوشگلتره (:ی) قیمتشم لیون 149 زده و مشکلی از بابات قیمتش ندارم! راستش از این کوپر هده از نظر ظاهری خوشم نیومد (بعد پد موس فعلا" پول ندرم تا بیاد دستم روی همین پد های معمولی هم جواب میده دیگه؟)بعد این کیبورد Arctosa میخواستم ببینم نور پیش زمینه داره کلیدهاش ، بعد برای گیمینگ خوب هست؟یعنی Logitech مدل مشابه چیزه بهتری با همین قیمت نداره؟
یه کولر خوب هم معرفی میکنی در حدود 60-70 تومن (بیشتر نشه انصافاگ آه در بساط ندارم) که به سوکتای 1366 و 1150 بخوره معرفی میکنید؟برای اورکلاک در حد متوسط میخوام که خنکش کنه !

سیستم پیشنهادی شما تایید میشه، با این بودجه ی محدود خیلی جای انعطاف نیست،
اما میشه پردازنده رو Core i3 4310 خرید و بجاش کارت گرافیک رو GTX 650Ti Boost گرفت که برای بازی بهتره.

در مورد ماوس هم فکر کنم شما محدودیت گذاشته بودی که این توصیه شد، وگرنه مدلهای گرونتر و جدیدتر زیاد داره Razer ، مثلا Death Adder 2013 یا razer taipan مدلای بسیار قویتر ولی گرونتری هستن
G400 هم همرده ی MX518 سابق هست و مثل مدلای دیگه حرفه ای نیست ولی از مدلهای برندهای متفرقه مثل A4tech خیلی بهتر هست.

برای کیبورد هم مدلی که نور پس زمینه داشته باشه Lycosa هست که گرونتره، از Logitech هم G105s همردش هست اما موجود نیست.
برای کولینگ هم با اون پول می تونی یکی از مدلهای DeepCool رو انتخاب کنی که راندمانشون متوسط هست.

هدفون تا رنج 500 چی پیشنهاد میدید
فرشید جان؟
واسه بازی

من RAZEr KRAKEN PRO رو توصیه می کنم، نزدیک 350 تومن هست. تا 500 تومن فقط مدلهای 7.1 هست که فعلا موجود نیست.

سلام و درودی دوباره :دی
فرشید جان تصمیمات نهایی گرفته شد و میتونم تا 3 تومن خرج سیستم کنم ( منتها بصورت خرد خرد میخوام جمع کنم یعنی اول مثلا سی پی یو میگیرم بعد vga و ... )
در حال حاضر سیستمم اینه :
cpu :
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
RAM : 4GB
VGA :
GeForce GT 520
motherboard :
P5KPL SE
---
یکی از دوستان این سیستمو پیشنهاد داد :

core i5 3570
vga gtx 660
رم 8 گیگ

--
حالا تو این سیستم پیشنهادی گفته CPU رو از فرشید جان بپرسم که چی بگیرم :دی ( که با اون بندو بساط خودمم مچ بشه چون باید دونه دونه بخرم , یعنی مثلا امروز اگه مادر برد رو بخرم 2 هفته دیگه کارت گرافیک میگیرم 1 ماه دیگه هم رم و ... )
الان اول اینکه فرشید جان شما چه مادربردیو پیشنهاد میکنی "که خیلی گرون نباشه" و دوم اینکه به اول کودوم قطعه رو بخرم که با قطعات فعلیم جور باشه ؟ چون همونطور که گفتم باید دونه دونه بگیرم . اینم گفتش که برای بازی این سیستم عالیه و میشه تا اواخر 2014 بازی کرد باهاش و نهایتا مجبور میشی کارت گرافیکو عوض کنی :دی

آخرین ویرایش:
فرشید خان واقعا از پاسخگوییتون یک دنیا ممنونم
آخه مساله اینجاس که مادربورد خودم PCI express ورژن 2 رو ساپورت می کنه اما این کارت ؛ PCI express ورژن 3 هستش، آیا خود این عیب نیست؟یعنی با وجود این مساله ، کارت سرعت یکسانی ازش کشیده خواهد شد؟
اگر مادربورد
ASUS Z87-PLUS و CPUی که مد نظر خودتون بود (همون i7ه) رو برام بفرستید با کل هزینه هاش دقیقا چقدر میشه؟
فرشید خان جواب من یادتون رفت

سلام و درودی دوباره :دی
فرشید جان تصمیمات نهایی گرفته شد و میتونم تا 3 تومن خرج سیستم کنم ( منتها بصورت خرد خرد میخوام جمع کنم یعنی اول مثلا سی پی یو میگیرم بعد vga و ... )
در حال حاضر سیستمم اینه :
cpu :
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
RAM : 4GB
VGA :
GeForce GT 520
motherboard :
P5KPL SE
---
یکی از دوستان این سیستمو پیشنهاد داد :

core i5 3570
vga gtx 660
رم 8 گیگ

--
حالا تو این سیستم پیشنهادی گفته CPU رو از فرشید جان بپرسم که چی بگیرم :دی ( که با اون بندو بساط خودمم مچ بشه چون باید دونه دونه بخرم , یعنی مثلا امروز اگه مادر برد رو بخرم 2 هفته دیگه کارت گرافیک میگیرم 1 ماه دیگه هم رم و ... )
الان اول اینکه فرشید جان شما چه مادربردیو پیشنهاد میکنی "که خیلی گرون نباشه" و دوم اینکه به اول کودوم قطعه رو بخرم که با قطعات فعلیم جور باشه ؟ چون همونطور که گفتم باید دونه دونه بگیرم . اینم گفتش که برای بازی این سیستم عالیه و میشه تا اواخر 2014 بازی کرد باهاش و نهایتا مجبور میشی کارت گرافیکو عوض کنی :دی

اسم اقا فرشید رو اوردی اولا" یه عذرخواهی بابت این که من جواب میدم به جای ایشون (:ی) الان این CPUـی که به شما پیشنهاد شده سوکت 1155 هست یعنی سوکتی که برای یه نسل قبل تر هست الان شما بخوای یه سوکتی بگیری که حداقال تا 4 سال خیالت راحت باشه که میتونی قطعاتش رو تغییر بدی سوکت 1150 هست.بعدش شما گفتی میخوای خورد خورد خرج کنی اینو در نظر داشته باش اگر بخوای بورد رو عوض کنی باید پردازنده رو هم تغییر بدی و بالعکس پس به نظر من اول بورد و سی پی یو رو تغییر بده بعد برو سراغ کارت گرافیک!
اگر در حال حاظر 1500 پول داری برای بورد ASUS Z87-PLUS و برای پردازنده I5 4670K توصیه میشه اگر بودجه ی اولیتم انقدر نیست بگو که با توجه به بودجه ی اولیه سیستم پایه رو ببندی.ولی در کل اگر میخوای زیاد خرج نکنی بورد B85-PLUS توصیه میشه!

در مورد بافقی قطعات اگر مانیتور و کیبورد و اینا نمیخوای بخری میشه راحتتر پیشنهاد داد.
برای رم میتونی یه 1600 DDR3 2*4 بخری که از 250 شروع میشه من توصیم Kingston HyperX Blu 1600MHz 2*4GB DDR3 یا Corsair Vengeance 16GB 2*4 1600Mhz DDR3 هست که هر جفتش در حدود 250-60 در میاد.
برای گرافیکم میتونی GTX 760 OC از برند ASUS رو ورداری که 900 تومن هست (مارک MSI و مختص گیمینگش میره رو 1100) اگرم پاورت ضعیفه یه پاور 600 گرین کفایت میکنه که فکر میکنم دو رو بر 300 باشه!

اینا کلا" رو هم حدود 3 تومن میشه!
قطعات فعلی:
main:m3a78 asus
graphicard;4850 ati
ram:2
power:redmax 600 real
cpu:9850 black amd
در ضمن بودجه من 2.200 هست فکر میکنم power مناسب سیستم بعدی باشه.

CPU:Core i5 4670
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5

دو رو بر 2270 در مورد پاور هم اطلاعی ندارم اگر منظور RaidMax هست که مارک خوبی هست و نیاز به تعویض نداره ار فرشید جانم بپرسید در مورد قطعات!

اقا کیبورد همون Arctosa و موس هم ابيسوس ميرور گرفتم دیگه بادا باد خسته شدم انقدر این دل اون دل کردم!فرشید این I7 920 خودم رو میتونم تا 4 اور کنم بعد با همین کولره که معرفی کردی دماش رو تثبیت کنم؟(چون یه دفعه تا 4 اوردم دماش خیلی زد بالا گفتم میسوزه با فن اورجینالش بود سریع اوردمش پایین باز)!این 4670K هم گرفتم ولی فعلا" نصب نکردم تا تابستون چون کار به اون صورت ندارم تا اون موقع هم احتمالا" پول دستم میاد یه 4770K میگیرم برای همین یه کولر با ساپورت 1366 و 1150 میخوام!

سامان جان اختیار داری :دی جفتتون استادید :دی
داداش مانیتور و موس کیبوردو اسپیکر نمیخوام ! میخوام کیسو با این قیمت ( تا 3 تومن ) بترکونم :دی
پیشنهاد نهایی چی شد ؟ ( یه قطعه فقط بگو چون دوتا دوتا که نام میبری من خودم چون وارد نیستم نمیدونم کودومو باید بگیرم :دی )
آخر سر بورد ایسوز رو وردارم ؟ cpu هم .. ؟ :دی
بعد حالا یه چیزی :دی ! من فرض بگیریم تمام اینکارارو کردم , نهایتا فرض بگیریم تا اواسط سال دیگه خوب جواب بده . آخر سر دوباره مجبورم همه قطعاتو عوض کنم :|!؟ یا نه دیگه قطعات جزئی تر ؟

سامان جان اختیار داری :دی جفتتون استادید :دی
داداش مانیتور و موس کیبوردو اسپیکر نمیخوام ! میخوام کیسو با این قیمت ( تا 3 تومن ) بترکونم :دی
پیشنهاد نهایی چی شد ؟ ( یه قطعه فقط بگو چون دوتا دوتا که نام میبری من خودم چون وارد نیستم نمیدونم کودومو باید بگیرم :دی )
آخر سر بورد ایسوز رو وردارم ؟ cpu هم .. ؟ :دی
بعد حالا یه چیزی :دی ! من فرض بگیریم تمام اینکارارو کردم , نهایتا فرض بگیریم تا اواسط سال دیگه خوب جواب بده . آخر سر دوباره مجبورم همه قطعاتو عوض کنم :|!؟ یا نه دیگه قطعات جزئی تر ؟

خوب من با توجه به همون 3 تومنی که گفتی نهایی رو این میگیم:
CPU:Core I5 4670K
RAM:Kingston HyperX Blu 1600MHz 2*4GB DDR3
M/B:ASUS Z87-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
Power: Green 650W OC

من این رو پیشنهاد میکنم که دور رو بر 3 تومن میشه که همه ی قطعات رو میتونی با گارانتی گیر بیاری.حالا شما اومدی انقدر خرج کردی 1 سال دیگه خاصتی ارتقا بدی اگر نخوای کار رندرینگ و نمیدونم کار گرافیکی و سرور اینا انجام بدی تا3-4 سال فکر نمیکنم نیازی به تعویض بقیه ی قطعات باشه و فقط نیاز داری که خرج کارت گرافیک قویتر بکنی چون بوردتم گرافیکای قوی رو میکشه قشنگ قابلیت SLI هم داره (اینو خوده آقا فرشیدم به من پیشنهاد کرده بود)! بعدها باز اگر خواستی میتونی رو همین بورد سی پی یوی 4770K بندازی که فعلاگ برای شما توصیه نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or