مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام و درودی دوباره :دی
فرشید جان تصمیمات نهایی گرفته شد و میتونم تا 3 تومن خرج سیستم کنم ( منتها بصورت خرد خرد میخوام جمع کنم یعنی اول مثلا سی پی یو میگیرم بعد vga و ... )
در حال حاضر سیستمم اینه :
cpu :
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
RAM : 4GB
VGA :
GeForce GT 520
motherboard :
P5KPL SE
---
یکی از دوستان این سیستمو پیشنهاد داد :

core i5 3570
vga gtx 660
رم 8 گیگ

--
حالا تو این سیستم پیشنهادی گفته CPU رو از فرشید جان بپرسم که چی بگیرم :دی ( که با اون بندو بساط خودمم مچ بشه چون باید دونه دونه بخرم , یعنی مثلا امروز اگه مادر برد رو بخرم 2 هفته دیگه کارت گرافیک میگیرم 1 ماه دیگه هم رم و ... )
الان اول اینکه فرشید جان شما چه مادربردیو پیشنهاد میکنی "که خیلی گرون نباشه" و دوم اینکه به اول کودوم قطعه رو بخرم که با قطعات فعلیم جور باشه ؟ چون همونطور که گفتم باید دونه دونه بگیرم . اینم گفتش که برای بازی این سیستم عالیه و میشه تا اواخر 2014 بازی کرد باهاش و نهایتا مجبور میشی کارت گرافیکو عوض کنی :دی

قطعات خودت بجز رایتر و هارد بقیه کارایی نخواهند داشت و به درد سیستم جدید نمی خورن

خوب من با توجه به همون 3 تومنی که گفتی نهایی رو این میگیم:
CPU:Core I5 4670K
RAM:Kingston HyperX Blu 1600MHz 2*4GB DDR3
M/B:ASUS Z87-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
Power: Green 650W OC

همین قطعات پیشنهاد من هم هست، امیدوارم قانع شده باشی.
با 600 تومن بیشتر هم اگر GTX 770 برداری ضرر نکردی!

فرشید خان جواب من یادتون رفت

یادم نرفت، جواب دوستمون درست بود دیگه تکراری ننوشتم!

قطعات فعلی:
main:m3a78 asus
graphicard;4850 ati
ram:2
power:redmax 600 real
cpu:9850 black amd
در ضمن بودجه من 2.200 هست فکر میکنم power مناسب سیستم بعدی باشه.

قطعاتی که دوستمون گفتن بهترین گزینست:

CPU:Core i5 4670
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5

گفتم که فکر نکنی ندیدم!
پاور هم خوبه

سیستم گیمینگ به اون صورت نمیشه بست که هم مانیتور داشته باشه هم باقی قطعات!

CPU:Core i5 4440
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
Farassoo FCR-6160 Keyboard
Farassoo FOM-3180 Tous Mouse یا A4Tech X5-70MD
Farassoo FMS-2030 USB Speaker یا Logitech S150 USB Speaker
19" S19B150N LED Monitor SAMSUNG

نزدیک به 2750 میشه یه ذره بالا یه ذره پایین حالا آقا فرشید هم یه نگاهی بندازه که مطمئن شید!انتخاب موس و کیبورد و اسپیکر هم فکر میکنم سلیقه ای هست و خودشون انتخاب کنن بهتر هست ولی موس و کیبوردی که گفتم هرجفتش رو تجربه شخصی دارم ازشون!

آقا من این موسی که به من معرفی کردی Razer CopperHead بود درسته؟خوب به نظرت Logitech G400s 4000Dpi Gaming mouse بهتر نیست؟هم قدرت DPI بالاتر هست هم کلیدهای کاربردیش بیشتر هست هم برای گیمینگه هم خوشگلتره (:ی) قیمتشم لیون 149 زده و مشکلی از بابات قیمتش ندارم! راستش از این کوپر هده از نظر ظاهری خوشم نیومد (بعد پد موس فعلا" پول ندرم تا بیاد دستم روی همین پد های معمولی هم جواب میده دیگه؟)بعد این کیبورد Arctosa میخواستم ببینم نور پیش زمینه داره کلیدهاش ، بعد برای گیمینگ خوب هست؟یعنی Logitech مدل مشابه چیزه بهتری با همین قیمت نداره؟
یه کولر خوب هم معرفی میکنی در حدود 60-70 تومن (بیشتر نشه انصافاگ آه در بساط ندارم) که به سوکتای 1366 و 1150 بخوره معرفی میکنید؟برای اورکلاک در حد متوسط میخوام که خنکش کنه !
ممنون از شما و فرشید خان!
فقط اگه به جای این کور آی فایو یک کور آی تری ببنده این قیمت 2750 چقدر کاهش پیدا میکنه!؟
چون طرف سقف بودجش 2500 هست!

ممنون از شما و فرشید خان!
فقط اگه به جای این کور آی فایو یک کور آی تری ببنده این قیمت 2750 چقدر کاهش پیدا میکنه!؟
چون طرف سقف بودجش 2500 هست!
میتونه به جاش I3 4310 یا I3 4440 ورداره که حدود 150 تا 200 کم میشه (البته قیمت دقیق دستم نیست) ولی 250 ارزش داره بیشتر خرج کنه ها واقعا با یه I3 ضعیف در ضعیف میشه!

دوستان 2 تا سوال دارم

1 - روی سیستمی که الان Intel E7300 هست با تعیوض Cpu به Q6600 تو بازیهایی که مثلا بین 32 تا 40 فریم داره میگیره ، چقدر تاثیر هست ؟
2 - از I3 مدلی هست روی سوکت 775 کار کنه ؟

سلام.
از کجا می تونم دمای cpu و کارت گرفیک و....در زمان بازی و زمان های معمولی ببینم..
در ضمن چه طوری می تونم بفهمم تو بازی ها چند فریم می گیرم؟دمای cpu و کارت گرافیک در حالت نرمال و موقع پردازش های سخت مثل بازی کردن باید چند درجه باشه؟..از چه دمایی به اونور نگران کننده هست؟
ممنون

دوستان 2 تا سوال دارم

1 - روی سیستمی که الان Intel E7300 هست با تعیوض Cpu به Q6600 تو بازیهایی که مثلا بین 32 تا 40 فریم داره میگیره ، چقدر تاثیر هست ؟
2 - از I3 مدلی هست روی سوکت 775 کار کنه ؟

ممکنه در بازیهایی که بار زیادی روی پردازنده میزارن فریم افزایش پیدا کنه، اما همون Q6600 هم توی برخی بازیهای فعلی گلوگاه هست و بازم ترمز کارت گرافیکی رو می گیره!
روی سوکت 775 هیچ مدلی از پردازنده های با معماریCore نصب نمیشن.

سلام.
از کجا می تونم دمای cpu و کارت گرفیک و....در زمان بازی و زمان های معمولی ببینم..
در ضمن چه طوری می تونم بفهمم تو بازی ها چند فریم می گیرم؟دمای cpu و کارت گرافیک در حالت نرمال و موقع پردازش های سخت مثل بازی کردن باید چند درجه باشه؟..از چه دمایی به اونور نگران کننده هست؟
ممنون

برای کارت گرافیک از برنامه ی MSI AfterBurner و برای پردازنده از برنامه ی RealTemp GT استفاده کنید.
برای فریم بازیها هم از برنامه ی FRAPS استفاده کنید.

دمای نرمال برای پردازنده های متفاوت با مدلهای متفاوت فرق می کنه، برای پردازنده های امروزی باید بین 30 تا 70 یا ماکزیمم 80 درجه بسته به لود در نوسان باشه. دمایی که به 90 یا بالاتر نزدیک بشه قابل کنترل نیست و برای قطعات دیگر هم خطرناک خواهد بود.

با سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان!
دوست من میخواد یه سیستم جمع کنه با 2 میلیون بودجه برای گیم و گرفتن بیشترین فریم ممکن در بازی ها
برای همین میخوام در حد امکان سیستمی رو پیشنهاد بدین که هاردش 500 گ.ب یا 1 ت.ب باشه برای اینکه بتونیم کارت گرافیک بهتری بگیریم
درضمن 2 میلیون رو اختصاص بدین به کیس کامل(هارد - دی وی دی رایتر و ...) کیبورد مانیتور(ترجیحا 19 اینچ) یعنی ماوس و اسپیکر نمیخواد.

برای کارت گرافیک از برنامه ی MSI AfterBurner و برای پردازنده از برنامه ی RealTemp GT استفاده کنید.
برای فریم بازیها هم از برنامه ی FRAPS استفاده کنید.

دمای نرمال برای پردازنده های متفاوت با مدلهای متفاوت فرق می کنه، برای پردازنده های امروزی باید بین 30 تا 70 یا ماکزیمم 80 درجه بسته به لود در نوسان باشه. دمایی که به 90 یا بالاتر نزدیک بشه قابل کنترل نیست و برای قطعات دیگر هم خطرناک خواهد بود.
پردازنده i5 4430 هسش و گرافیک giga gtx 760 oc
در ضمن برای کارت گرافیک گیگابایت می شه از برنامه msi استفاده کرد یا گیگابایت هم واسه خودش یک نرم افزار داره؟
لطفا لینک برنامه ها رو بده!

با سلام و خسته نباشید خدمت آقا فرشید و بقیه دوستان!
دوست من میخواد یه سیستم جمع کنه با 2 میلیون بودجه برای گیم و گرفتن بیشترین فریم ممکن در بازی ها
برای همین میخوام در حد امکان سیستمی رو پیشنهاد بدین که هاردش 500 گ.ب یا 1 ت.ب باشه برای اینکه بتونیم کارت گرافیک بهتری بگیریم
درضمن 2 میلیون رو اختصاص بدین به کیس کامل(هارد - دی وی دی رایتر و ...) کیبورد مانیتور(ترجیحا 19 اینچ) یعنی ماوس و اسپیکر نمیخواد.
متاسفانه با این قیمت میشه یه سیستم رده میانی (بلکم کمتر) معرفی کرد و نباید انتظار فریم بالا تو بازی ها رو داشته باشید!

CPU:Core i3 4130
RAM:2*4GB 1333 DDR3
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:ASUS GTX 650 1GB GDDR5
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
Farassoo FCR-6160 Keyboard

بدون مانیتور 2050 حدودا" درمیاد و حداقال سیستم هستش با این قیمت واقعا" مبلغ کمی هست که بشه باهاش مانیتورم خرید مانیتورم به نظرم دست دوم نو پیدا کنید خیلی بهتره! اگر بازم پایین تر میخواین کلا" صرف نظر کنید بهتره در غیر این صورت باید تغییر سوکت بدین که دور ریختن پول هست حالا فرشید جانم یه نظر بدن بد نیست!
در ضمن مگه هارد 500 با 1 ترا چه قدر تفاوت قیمت داره که بخوایم با مبلغ اضافی از اون یه کارت گرافیک بهتر سفارش بدین؟!

پردازنده i5 4430 هسش و گرافیک giga gtx 760 oc
در ضمن برای کارت گرافیک گیگابایت می شه از برنامه msi استفاده کرد یا گیگابایت هم واسه خودش یک نرم افزار داره؟
لطفا لینک برنامه ها رو بده!

پس اون ارقام در مورد پردازنده ی شما هم صدق می کنه
نرم افزای که معرفی شده برای تمام کارتها و برندها کار می کنه، مختص MSI نیست. برای دانلود هم کافیه یه گوگل ساده کنید اسم برنامه ها رو.

سلام دوستان
یک کیس ( بدون لوازم جانبی و مانیتور) خیلی سبک که سی پی یو دو هسته داشته باشه و ویندوز 7 رو اجرا کنه جهت انجام امور روزمره و بورس و فارکس به کمترین قیمت ممکن پیشنهاد بدین مرسی

سلام دوستان
یک کیس ( بدون لوازم جانبی و مانیتور) خیلی سبک که سی پی یو دو هسته داشته باشه و ویندوز 7 رو اجرا کنه جهت انجام امور روزمره و بورس و فارکس به کمترین قیمت ممکن پیشنهاد بدین مرسی

CPU:INTEL G2030
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
HDD:SEAGATE 500GB
POWER:GREEN 480w
CASE:MAGNUM2

این سیستم حدود 1 تومن میشه.

پس اون ارقام در مورد پردازنده ی شما هم صدق می کنه
نرم افزای که معرفی شده برای تمام کارتها و برندها کار می کنه، مختص MSI نیست. برای دانلود هم کافیه یه گوگل ساده کنید اسم برنامه ها رو.

راستی فرشید جان دمای گرافیک رو نگفتی باید در چه میزانی باشه؟!

راستی فرشید جان دمای گرافیک رو نگفتی باید در چه میزانی باشه؟!

دما باید در حد معمولش یعنی بین 35 تا 75 یا 80 درجه باشه برای کارت شما ،

مشکلات سخت افزار و کارت گرافیک تاپیک جداگانه ای داره.

سلام
کیس تو دفتر کارم مدلش اینه 775Dual-VSTA:مادربرد و کارت گرافیک:nvidia GeforceForce 210 و رم 2 گیگ DDR2 و نهایتا پاور 450 وات.
حالا میخواستم اگه میشه کارت گرافیکش رو ارتقا بدم و دست کم یه 50 درصدی بهتر بشه.اگه امکانش هست و اصلا کارت گرافیکی برا این عتیقه وجود داره لطفا راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or