مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام اقا فرشاد پاورمو عوض کردم ویه850 وات گرین گرفتم.مونده فقط کیس تو مدلهای مختلف بیشتر نظرم رو کیس گرینx7کوگار هست ولی تا جایی که پرسیدم گفتند
Corsair H110 Liquid CPU Cooler رو نمی دونیم ساپورت میکنه یا نه حالا تو مشخصا این کیس اندازه فنهاش
Cooling Design:
Front Mounted; 2x120mm Silent Fan
Left Side-Cover Mounted ; 1x140mm Turbine Silent Fan
Top Cover Mounted; 2x120mm Silent Fan
Rear Mounted; 1x120mm Turbine Silent Fan
Bottom (Optional); 1x140/120mm Fan
i
2-Way Fan Speed Controller / Support 6-Cooling Fan

هستش .به نظرتون این کیس این کولر رو ساپورت میکنه یا خیر.

سلام
CPU تا 1000-1200 برای برد Asus maximus V extreme میخوام! گرافیک هم قراره 770 تهیه کنم
این سوکت 1155 دو روز دیگه منسوخ نمیشه مثل 1156؟ ب اینتل اعتمادی نیست آخه
ممنون

آخرین ویرایش:
KINGSTON - Dual Channel 8GB - 2400-(2x4GB) - HyperX Predator
GREEN - GP1200B-OC
ASUS - Z87-PLUS
SAPPHIRE 2x R290x

سلام دوستان برای این سیستم چه CPU رو ببندم بین این دوتا ?
Intel Core i7 - 4770
Intel Core i7- 4770k

یک سوال دیگه توی این عکسه کدوم دوتا از اسلات ها PCIe 3 هست

http://picoolio.net/images/2014/01/14/111333-asus-z87-main-4.jpg

آخرین ویرایش:
این قطعات توصیه میشه:

CPU:INTEL Core I5 4670K
M/B:ASUS Z87-PLUS
حدود 1400 میشن

این مادربرد توانایی SLI رو هم برای 2 تا کارت داره
کارتهای گرافیکی رو میشه مجزا روی مادربرد نصب کرد اما تنها استفادش فقط برای خروجی گرفتن برای چندین مانیتور هست، توی بازیها نمیشه بدون SLI کردن ازشون همزمان استفاده کرد.
خب به نظرتون با این ارتقاهایی که دادم (770 GTX Ocو رم 8 گیگ 1333) لازمه CPU و مادربورد هم ارتقا بدم تا از کارت گرافیکم بالاترین راندمان رو بگیرم؟(الان p8h61 و i3 2100 3.1GHz دارم)
با این سی پی یو و مادربورد تا چه حدی از این کارت راندمان خواهم گرفت؟
سوکت سی پی یوی خودم 1156 و اون مادربوردی که شما معرفی کردی 1155 ه . پس باید هم مادربورد و هم سی پی یو رو باهم عوض کنم درسته؟

GREEN - GP1200B-OC
ASUS - Z87-PLUS
SAPPHIRE 2x R290x

Intel Core i7 - 4770
Intel Core i7- 4770k

دوست عزیز رم هاتو از کجا و به چه قیمتی گرفتی؟

من مدتی هست میخوام سیستمم رو به روز کنم ولی اینکه سی بی یو amd باشه یا intel گیر کردم لطفا کمک کنید البته سیستم قبلی خودم ای ام دی بود .

درضمن برای بازی باشه.

قیمت هم بین 500 تا 600.با تشکر

گیر شما بجا نیست!
برند مهم نیست، مدل و راندمانش مطرح هست که بستگی به بودجه ی کلی داره، متاسفانه با 600 تومن فقط میشه یه دونه CPU خرید!، برای سیستم خیلی خیلی پایین هم حداقل باید 1100 تومن هزینه کرد.

سلام اقا فرشاد پاورمو عوض کردم ویه850 وات گرین گرفتم.مونده فقط کیس تو مدلهای مختلف بیشتر نظرم رو کیس گرینx7کوگار هست ولی تا جایی که پرسیدم گفتند
Corsair H110 Liquid CPU Cooler رو نمی دونیم ساپورت میکنه یا نه حالا تو مشخصا این کیس اندازه فنهاش
Cooling Design:
Front Mounted; 2x120mm Silent Fan
Left Side-Cover Mounted ; 1x140mm Turbine Silent Fan
Top Cover Mounted; 2x120mm Silent Fan
Rear Mounted; 1x120mm Turbine Silent Fan
Bottom (Optional); 1x140/120mm Fan
i
2-Way Fan Speed Controller / Support 6-Cooling Fan

هستش .به نظرتون این کیس این کولر رو ساپورت میکنه یا خیر.

فقط که به اندازه ی فن ها نیست!
اگه اینطور بود تمام کیسها ساپورت می کردن، به اندازه ی رادیاتور و اینکه اوجایی که بسته میشه به مادربرد و یا قطعه ی دیگه ای گیر نکنه هم باید دقت کرد، برا همین نمیشه 100 درصد روی هیچ مدلی دست گذاشت.

سلام
CPU تا 1000-1200 برای برد Asus maximus V extreme میخوام! گرافیک هم قراره 770 تهیه کنم
این سوکت 1155 دو روز دیگه منسوخ نمیشه مثل 1156؟ ب اینتل اعتمادی نیست آخه
ممنون

اول پردازنده می خرن ، بعد مادربرد رو، شما مادربرد گرون قیمت خریدی براش دنبال CPU می گردی؟!

1155 که همین الان هم 1150 جاش اومده و منسوخ شده و دیگه مدل جدیدی روی اون نخواهد آمد، 1150 هم خودش حداقل یه نسل دیگه از پردازنده ها رو میزبانی خواهد کرد و بعد عوض خواهد شد.
پردازنده برا سوکت 1155 هم قویتر از 3770K نداشتیم.

GREEN - GP1200B-OC
ASUS - Z87-PLUS
SAPPHIRE 2x R290x

Intel Core i7 - 4770
Intel Core i7- 4770k

چون مادربردت Z87 هست مدل 4770K رو بخر
اسلاتهای اول و دوم بلندتر که میشه PCIE-16-1 و PCI-E-16-2 از استاندارد 3 استفاده می کنن
فقط این عکس مدل Z87-A هست که از مدل PLUS ضعیفتره.

خب به نظرتون با این ارتقاهایی که دادم (770 GTX Ocو رم 8 گیگ 1333) لازمه CPU و مادربورد هم ارتقا بدم تا از کارت گرافیکم بالاترین راندمان رو بگیرم؟(الان p8h61 و i3 2100 3.1GHz دارم)
با این سی پی یو و مادربورد تا چه حدی از این کارت راندمان خواهم گرفت؟
سوکت سی پی یوی خودم 1156 و اون مادربوردی که شما معرفی کردی 1155 ه . پس باید هم مادربورد و هم سی پی یو رو باهم عوض کنم درسته؟

کدوم سوکت 1156 هست؟!
مادربرد P8H61 سوکت 1155 داره و پردازنده ی Core i5 4570 رو هم ساپورت می کنه، تعویض مادربرد ضروری نیست ولی پردازنده رو ارتقا بدی راندمانت تعادای از بازیها بهتر خواهد شد.

کدوم سوکت 1156 هست؟!
مادربرد P8H61 سوکت 1155 داره و پردازنده ی Core i5 4570 رو هم ساپورت می کنه، تعویض مادربرد ضروری نیست ولی پردازنده رو ارتقا بدی راندمانت تعادای از بازیها بهتر خواهد شد.
یعنی کار کشیدن تا آخرین حد ممکن از این کارت گرافیک ، بدون تعویض مادربورد ؛ و صرفا با تعویض CPU امکان داره؟اون i7ی هم که نوشته بودید هم به همین صورته ؟(منظورم اینه که حیف نیست برای اون CPU مادربورد خودم رو استفاده کنم و میتونه تا آخرین حد ازش کار بکشه؟
راستی اينو جواب ندادید،که با این سخت افزار فعلیم چقدر از گرافیکم راندمان می گیرم و آیا تعویض،cpu برای من ضروریه؟
(واقعا معذرت فرشید خان انقد سوال می پرسم)

آخرین ویرایش:
من این بودجه رو فقط واسه سی بی یو گفتم و گیر من سر اینه که سی بی یو ای ام دی برای بازی مشکل داغ کردن وصدای زیادی داره و خلاصه افت فریم به وجود میاد ولی تو این چند وقته که از راهنمایی شما رو برای بچه ها دنبال میکنم مثل اینکه نظر شما روی اینتله به خاطر همین کمی دو دل شدم.
از لحاظ بقیه قطعات هم خودم لیستهای زیادی رو برا انتخاب کردن دارم ولی اگر شما هم لطف کنید قطعات بیشنهادیتون رو بگید ممنون میشم.

سلام
می خواستم یک هارد بگیرم برای بازی هام ، دوتا هارد دیدم توی سایت ها با قیمت خوب اما حجم بالا ، اما نقد های کاربرهارو که می خوندم مثل اینکه جالب نیستن ،
یکی برای Seagate و یکی هم Western Digital ، قیمت ها هم توی سایت حدود 375 تومن بوده ،
به نظر شما توی این محدوده قیمت چه هاردی رو برای بازی هاس استیم بگیرم که همیشه فعال هم باشه ( البته ویندوزم روی یک هارد دیگه نصب هست و نمی خوام روی این هارد جدید که می گیرم ویندوز نصب کنم و فقط می خوام بازی ها رو توش ذخیره و اجرا کنم )
بعد در مورد کیبورد به نظر شما Logitech G510 بگیرم یا Razer Lycosa Mirror ، البته قبلا نظرتون رو پرسیدم اما خوب می خوام بدونم کدوم رو بگیرم ، دکمه اضافی برام مهم نیست ، خودم بیشتر Razer رو دوست دارم و با شرایط جایی که دارم بیشتر همخونی داره ، اما خیلی ها می گن که کلید هاش گیر می کنه و باید فیش رو بکشیم و دوباره وصل کنیم ، البته شاید مشکل نرم افزاری بوده و تا الان حل کرده باشن ،
شرمنده پر حرفی شد .
ممنون

یعنی کار کشیدن تا آخرین حد ممکن از این کارت گرافیک ، بدون تعویض مادربورد ؛ و صرفا با تعویض CPU امکان داره؟اون i7ی هم که نوشته بودید هم به همین صورته ؟(منظورم اینه که حیف نیست برای اون CPU مادربورد خودم رو استفاده کنم و میتونه تا آخرین حد ازش کار بکشه؟
راستی اينو جواب ندادید،که با این سخت افزار فعلیم چقدر از گرافیکم راندمان می گیرم و آیا تعویض،cpu برای من ضروریه؟
(واقعا معذرت فرشید خان انقد سوال می پرسم)

بله، امکان داره
برای اون مادربرد می تونی Core i5 3570 بخری و راندمانت رو افزایش بدی،
با پردازنده ی فعلی در برخی بازیها ممکنه افت فریم داشته باشی، درصدش متغیر هست،

من این بودجه رو فقط واسه سی بی یو گفتم و گیر من سر اینه که سی بی یو ای ام دی برای بازی مشکل داغ کردن وصدای زیادی داره و خلاصه افت فریم به وجود میاد ولی تو این چند وقته که از راهنمایی شما رو برای بچه ها دنبال میکنم مثل اینکه نظر شما روی اینتله به خاطر همین کمی دو دل شدم.
از لحاظ بقیه قطعات هم خودم لیستهای زیادی رو برا انتخاب کردن دارم ولی اگر شما هم لطف کنید قطعات بیشنهادیتون رو بگید ممنون میشم.

اگه بخوای پردازنده رو عوض کنی باید مادربرد رو هم تغییر بدی

لطفا واضح و گویا بگو چه قطعاتی و چه بودجه ای؟ قطعات فعلی دقیقا چیا هستن؟

سلام؛
میخواستم یه هارد 1 بگیرم؛ چه برندی خوبه؟ Seagate خوبه؟
ممنون میشم جواب بدید.

بله که خوبه، مدل SEAGATE 7200 64MB توصیه میشه

سلام
می خواستم یک هارد بگیرم برای بازی هام ، دوتا هارد دیدم توی سایت ها با قیمت خوب اما حجم بالا ، اما نقد های کاربرهارو که می خوندم مثل اینکه جالب نیستن ،
یکی برای Seagate و یکی هم Western Digital ، قیمت ها هم توی سایت حدود 375 تومن بوده ،
به نظر شما توی این محدوده قیمت چه هاردی رو برای بازی هاس استیم بگیرم که همیشه فعال هم باشه ( البته ویندوزم روی یک هارد دیگه نصب هست و نمی خوام روی این هارد جدید که می گیرم ویندوز نصب کنم و فقط می خوام بازی ها رو توش ذخیره و اجرا کنم )
بعد در مورد کیبورد به نظر شما Logitech G510 بگیرم یا Razer Lycosa Mirror ، البته قبلا نظرتون رو پرسیدم اما خوب می خوام بدونم کدوم رو بگیرم ، دکمه اضافی برام مهم نیست ، خودم بیشتر Razer رو دوست دارم و با شرایط جایی که دارم بیشتر همخونی داره ، اما خیلی ها می گن که کلید هاش گیر می کنه و باید فیش رو بکشیم و دوباره وصل کنیم ، البته شاید مشکل نرم افزاری بوده و تا الان حل کرده باشن ،
شرمنده پر حرفی شد .
ممنون

یه بار جای دیگه به شما گفتم، هم از SEAGATE و هم WD فقط باید مدلهای دور بالا و سریع رو برای نصب و اجرای بازی انتخاب کنید!
مدلهای WD GREEN به درد اینکار نمی خوره اما اون مدل SEAGATE دقیقا مدل توصیه شده ی ما هست، کیفیت ساخت هر دو سازنده هم بالاست،همش چن تا سازنده و انتخاب هست که برای خرید هارد اینقدر وسواس می کنی؟!

کیبوردها هم هر دو خوبن، مشکلی رو هم که می گی تا حالا برخورد نکردم، شما بیش از حد به حرف کاربرای عادی اهمیت می دی. برخی مشکلات ممکنه برای هر محصولی رخ بده، مختص مدل خاصی نیست.

بله، امکان داره
برای اون مادربرد می تونی Core i5 3570 بخری و راندمانت رو افزایش بدی،
با پردازنده ی فعلی در برخی بازیها ممکنه افت فریم داشته باشی، درصدش متغیر هست،
فرشید خان واقعا از پاسخگوییتون یک دنیا ممنونم
آخه مساله اینجاس که مادربورد خودم PCI express ورژن 2 رو ساپورت می کنه اما این کارت ؛ PCI express ورژن 3 هستش، آیا خود این عیب نیست؟یعنی با وجود این مساله ، کارت سرعت یکسانی ازش کشیده خواهد شد؟
اگر مادربورد
ASUS Z87-PLUS و CPUی که مد نظر خودتون بود (همون i7ه) رو برام بفرستید با کل هزینه هاش دقیقا چقدر میشه؟

یه بار جای دیگه به شما گفتم، هم از SEAGATE و هم WD فقط باید مدلهای دور بالا و سریع رو برای نصب و اجرای بازی انتخاب کنید!
مدلهای WD GREEN به درد اینکار نمی خوره اما اون مدل SEAGATE دقیقا مدل توصیه شده ی ما هست، کیفیت ساخت هر دو سازنده هم بالاست،همش چن تا سازنده و انتخاب هست که برای خرید هارد اینقدر وسواس می کنی؟!

کیبوردها هم هر دو خوبن، مشکلی رو هم که می گی تا حالا برخورد نکردم، شما بیش از حد به حرف کاربرای عادی اهمیت می دی. برخی مشکلات ممکنه برای هر محصولی رخ بده، مختص مدل خاصی نیست.
ممنون
آخه من اولین بار در مورد هارد پرسیدم ، می خواستم اکسترنال بگیرم که دیدم اینترنال بیشتر به کارم میاد
بعد وسواس من اصلا مارک نیست ، چون هر دو که دادم مدل های 3 ترا دیگه ای دارن با چند برابر قیمت این ها ، برای همین می خواستم بدونم این هارد ها جواب کاری که من می خوام رو می دن یا نه ، و اینکه عمر کوتاه هم نداشته باشن که یکدفعه حجم بالایی از اطلاعاتم از دست بره ،
مرسی

اگه بخوام سی پی یو i3 3220 با مادربرد ga-pa65ud3-b3 و کارت گرافیک evga gts450 رو بفروشم و به جاش
اینارو بخرم چقدر باید هزینه کنم قطعات خودم چند میرن در مورد گرافیک هم تو این سطح ها nvidia یا ati خوبه این r7 260x چجوره

GA-Z87-HD3
asus gtx650ti boost
or any 650 and 650ti model
i3-4130

ضمنا میشه یه سایتی معرفی کنی که قیمت قطعات رو روزانه و به طور درست بزنه؟!!!

آخرین ویرایش:
فرشید خان واقعا از پاسخگوییتون یک دنیا ممنونم
آخه مساله اینجاس که مادربورد خودم PCI express ورژن 2 رو ساپورت می کنه اما این کارت ؛ PCI express ورژن 3 هستش، آیا خود این عیب نیست؟یعنی با وجود این مساله ، کارت سرعت یکسانی ازش کشیده خواهد شد؟
اگر مادربورد
ASUS Z87-PLUS و CPUی که مد نظر خودتون بود (همون i7ه) رو برام بفرستید با کل هزینه هاش دقیقا چقدر میشه؟

الان حتی قوی ترین کارت ها هم سرعت pci express 2 واسشون کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or