Reza_RS
کاربر سایت
سلام ، بهترین هدست razer الان چه مدلی است ؟ از خارج تهیه میکنم ، من مد نظرم ای مدل هست ، با این قیمت 170 دلاری از برند های دیگه مورد بهتری بود ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین ویرایش:
این لینک فقط تست CPU MARK هست که به تنهایی برای هیچ انتخابی مناسب نیست
معیارهای علمی، سرعت پردازنده در انواع بنچمارکهای تئوریک، نرم افزارهای محاسباتی و مهندسی و انواع بازیها با موترهای مختلف هست
در صورتی که به مشاوره اعتماد دارید سوال کنید، وگرنه اجباری نیست که اطمینان کنید و دلیلی هم نیست که ما اثبات کنیم
قبلا برای مشاوره کمک می دادی، حالا داری متعصبانه طعنه می زنی!
شما نسبت کارایی به قیمت چی مدنظرت هست که من از قلم انداختم؟!
همچین بودجه ای اونقدر کافی نیست که کفاف بازی با کیبورد و ماوس گیمینگ رو هم بده، ماوس و کیبور معمولی توصیه میشه ،فقط سیستم کامل رو معرفی می کنم:
CPU:Core i3 4310
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:ASUS GTX 760 OC 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:GREEN X1
MONITOR:ASUS VX238H
اینا حدود 3430 تومن میشن
در اینصورت بودجه ی کلی رو بگید تا قطعات مورد نیاز رو معرفی کنم.
خب در اینصورت سیستم شما باید از نظر پردازنده و GPU هر دو خیلی قوی باشه و از تمام سیستمهای دیگه-حتی سیستمهای گیمینگ - هم گرونتر و قویتر خواهد بود.
CPU:INTEL Core I7 4930K
FAN:Enermax Liquid
RAM:CORSAIR Vengeance 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-PRO
VGA:MSI Geforce GTX 760 2GB DDR5
SSD:SAMSUNG 840 EVO 120GB
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:785W GREEN
CASE:GREEN X7
حدود 6840 تومن میشه
مشخصه ی سیستم پردازنده ی 6 هسته ای و 12 نخی مخصوص پردازشهای سنگین برای رندر سه بعدی، کتیا و ادیت فیلم هست، بجز این با کارت قوی در رده ی 760 میشه بخشی از برنامه های شما رو که قابلیت GPGPU داشته باشند رو هم روی کارت گرافیکی پردازش کرد که بسیار سریعتره.
برای گرافیک میشه از کارتهای مخصوص Quadro یا Fire PRO استفاده کرد که خیلی گرونترن اما برای کارهای پردازشی Compute GP GPU بسیار قویتر هستن ، انتخابشون بسته به بودجه ی شما هست.
در پروفایل پاسخ داده شد.
سلام ، بهترین هدست razer الان چه مدلی است ؟ از خارج تهیه میکنم ، من مد نظرم ای مدل هست ، با این قیمت 170 دلاری از برند های دیگه مورد بهتری بود ممنون میشم راهنمایی کنید
قبلا برای مشاوره کمک می دادی، حالا داری متعصبانه طعنه می زنی!
شما نسبت کارایی به قیمت چی مدنظرت هست که من از قلم انداختم؟!
بستگي رازه واسه چه كاري بخواي.سلام ، بهترین هدست razer الان چه مدلی است ؟ از خارج تهیه میکنم ، من مد نظرم ای مدل هست ، با این قیمت 170 دلاری از برند های دیگه مورد بهتری بود ممنون میشم راهنمایی کنید
Intel Core i3 4130 350Tلام فرشید جان، بهترین ترکیب CPU و MB با 600-700 بودجه و با هدف بازی چیا هستن؟ (کارت گرافیک GTX 760OC هست). با این بودجه میشه ترکیبی تهیه کرد که واسه GPU گلوگاه کلی ایجاد نکنه
سلام.
یکی از دوستان دنبال یه هدست گیمینگ بییسم که بشه به موبایل هم متصلش کرد بود. من g930 به ذهنم رسید ولی نمیدونم ایا میشه به گوشی هم متصلش کرد؟
قیمتش رو خبر دارین؟ و کلا مدل بهتری سراغ دارید ممنون میشم بگین.
ظاهرا از این مدل وایرلس هاست که یه دانگلusb باید به دستگاه وصل شه نه مثل هدفون های بلوتوث که بی واسطه وصل میشن درسته؟ تو سایتش این دانگلو دیدمواسه چی وصل نشه؟!
اونی واتش از بقیه بیشتره، 650 واتیبه نظرتون از پاورهای زیر کدومشون بهتره واسه گیم و نصب کارت گرافیک اقا فرشید ؟
TwinMOS 650W Power Supply- Xpower with 12CM Cooling Fan in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
DELCO - 500W ATX PSU (LC-8500BTX) in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
Power Supply Accopia IT-23F2 in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
TwinMOS 550W Power Supply- Xpower with 12CM Cooling Fan in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
Power Supply Spider IT-23FR in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
خواهشا بین اینا هر کدوم مناسبه بگین و اگه مثل اون قبلیه که تو پیام خصوصی گفتم بگین مناسب نیستن
من منتظر جوابتونم
دستت درد نکنه سیستم خوبی شد
فقط یه سوال الان که cpu رو کردی i5 پاور همون 600 وات باقی میمونه ؟
عزیز جان ممنون از راهنماییت
ولی شش میلیون خیلی واقعیتش
یک سیستم میتونید معرفی کنید طرفای سه و نیم میلیون
ممنون از لطفت
اولا دلیل اینکه من کمتر مشاوره میدم اینه که شما همیشه حاضر در صحنه هستی و کار همه رو راه میندازی، دوما اینکه خیلی مواقع بچه ها با قیمت مشاوره میخوان که من اصلا از قیمت های توی ایران خبر ندارم. در مورد این حرف هم بگم که برای مثال fx 8350 برای مثال حداقل اینجا از نظر قیمت از i5 4670 قیمت کمتری داره، و از نظر کارکرد توی بازی هایی که نیاز به core های بالاتر داره تفاوت چندانی نداره پس فکر نکنم پیشنهاد دادنش ضرری داشته باشه.
سلام فرشید جان، بهترین ترکیب CPU و MB با 600-700 بودجه و با هدف بازی چیا هستن؟ (کارت گرافیک GTX 760OC هست). با این بودجه میشه ترکیبی تهیه کرد که واسه GPU گلوگاه کلی ایجاد نکنه؟
Intel Core i3 4130 350T
Asus B85 Plus 320T
سلام.
یکی از دوستان دنبال یه هدست گیمینگ بییسم که بشه به موبایل هم متصلش کرد بود. من g930 به ذهنم رسید ولی نمیدونم ایا میشه به گوشی هم متصلش کرد؟
قیمتش رو خبر دارین؟ و کلا مدل بهتری سراغ دارید ممنون میشم بگین.
یک مادر بورد و پاور و کیس مناسب برای این سیستم معرفی کنید تا 2500
770sli
intel corei 7 4770 k
ram 32 gig 1600 or 16gig 1600
3 ترابایت هارد
به نظرتون از پاورهای زیر کدومشون بهتره واسه گیم و نصب کارت گرافیک اقا فرشید ؟
TwinMOS 650W Power Supply- Xpower with 12CM Cooling Fan in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
DELCO - 500W ATX PSU (LC-8500BTX) in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
Power Supply Accopia IT-23F2 in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
TwinMOS 550W Power Supply- Xpower with 12CM Cooling Fan in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
Power Supply Spider IT-23FR in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
خواهشا بین اینا هر کدوم مناسبه بگین و اگه مثل اون قبلیه که تو پیام خصوصی گفتم بگین مناسب نیستن
من منتظر جوابتونم
.این سایتا هوشمند نیستن که بشه به نظرشون اعتماد کرد، با این سیستم قدیمی با خوشحالی میگی فقط پردازنده کم میاره؟! نه عزیز، کل سیستم اصلا مناسب بازی نیست دیگه! اون کارت گرافیک از اول هم واسه بازی نبوده که خریدی
پردازنده و مادربرد و رم هم باید یه جا ارتقا داده بشن، چون هیچ کدوم با قطعات جدید همخوانی ندارن..
دقیقا چیا لازمه چون سررشته ندارم بگی ممنون میشم :biggrin1: ( قیمتم مهمه و هرچی نرمال تر باشه حدش بهتره )