مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به دوستان
یکی از دوستان ما یه سیستمی میخواد برای کار نسخه نویسی و اینا استفاده ی دیگه ای هم نمیکنه یه سیستم مناسب با این کار با موس و کیبورد کوچیک معرفی میکنید؟ مانیتورش هم گفتن که کوچیک باشه حدود 13 اینچ !

سلام
من میخوام کارت گرافیکی تا حدود قیمت 1/500/000 بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه هم ارزش خرید بالایی داشته باشه
خودم gtx 770 و gtx 660 sli و gtx 650 ti boost sli و r9 290 رو مد نظر دارم
ولی بر اساس حرف آقا فرشید عزیز که چند وقت پیش با هم اینجا صحبت کردیم گفتند که amd فریم ریت هایی که از کارت های جدیدش به سایتها داده با اونی که تو بازار هست فرق میکنه و یه اصطلاحی هم براش بکار بردند که گفتند نمیدونم amd با رفرنس متفاوتی یا یه همچین چیزی( یادم نیست دقیقا) فریم ریت ها رو داده خلاصه بگم منظورشون این بود که اون فریم ریتی که کارت های جدید amd توی وبسایت های خارجی نوشته با اونی که توی بازار هست فرق میکنه و ماله بازار فریم ریت کمتری داره به خاطر همینم شک پیدا کردم در خریدش و نمیدونم آیا این کارت های سری جدید amd رو بخرم یا نه
چند تا ویدیو از r9 290 هم دیدم که در بازی بتلفیلد 4 با کارت گرافیک gtx 780 ti و r9 290 x مقایسه میشد که تقریبا فریم ریت یکسانی رو با اونها میداد اینو بگم که r9 290 کارت gtx 780 رو راحت شکست داد و با تایتان تقریبا برابری میکرد خواهشا یه راهنمایی کنید که آیا این حرف آقا فرشید که میگند فریم ریت کارت amd موجود در وبسایت ها با فریم ریت واقعیت (یعنی خودمون فریم ریت کارت رو تست کنیم فرق داره یا خیر ؟؟؟ اگه فرق داره چقده؟!؟!
لطفا راهنمایی کنید تا مرز 1.5 میلیون تومان چه کارتی ارزش خریدن داره و بهترین کارایی در برابر قیمت رو میده
با تشکر ببخشید که حرفم زیاد شد ... !!!

بین این انتخابها هنوز هم R9 290 انتخاب اول هست و با فاصله از 770 سرتره، اما فقط در صورتی خریدش توصیه میشه که مدل رفرنس با فن خود AMD نباشه، یکی از مدلهای ASUS یا MSI توصیه میشه، مشکلی رو هم که عنوان کرده بودم تا حدود 5 درصد در بنچمارکها تاثیرگذار هست، با احتساب این تفاوت باز هم از 770 با فاصله بالاتر و در حد 780 هست.

در بازار داخلی هم بیشتر GTX 780 موجود هست تا R9 290.

سلام دوستان
من قصد دارم سیستمم رو برای استفاده گیم ارتقا بدم بودجه نقدم 2 تومنه که نمیدونم قطعاتی که روش هست رو چند برمیدارن
مشخصات سیستم من
ga990xa ud3
cpu x6 1090t
ram corsair 2*4 1600
vga asus 5750 * 2 crossfire
قصد دارم این چهار قطعه رو به روز کنم البته با این بودجه نمیدونم میشه چیز مناسبی جمع کرد یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید

بهترین کار فقط ارتقای گرافیک هست، پردازنده ی شما هنوز هم تا حد زیادی جوابگو هست
من توصیه می کنم که کارت GTX 780 یا در صورت موجود بودن کارت R9 290X مدل غیر رفرنس رو در نظر داشته باشید.

سلام اقا فرشید برای خرید مادربورد الان سوکت سی پی یو بعد1155 چه مدلی هست؟(منظورم الان جدید ترینSocket چیه)

آخرین نسل سوکت 1150 برای پردازنده های هاسول اینتل هست.

سلام من یه هارد هیتاچی 1ترا دارم سرعتش خیلی خوبه ولی خیلی سروصدا داره یه هارد 500وسترن گرین هم دارم خیلی بی سرو صدا هست اما خب سرعتش کمه حالا میخوام یه هارد 1ترا دیگه بخرم بین این دوتا هارد کدومو برا خرید پیشنهاد میکنید
Seagate Barracuda 1TB یا WD Blue 1 TB
مشخصاتشون که عینه همه بیشتر مد نظرمه کدوم بی صرو صدا تره اصلا هارد 1ترا با بی سروصدایی هاردهای 500داریم؟کلا بین این دوتا کدوم بهتره.ممنون

اگر منظور از صر و صدا صدای تیک هدهای هارد در هنگام پارک شدن یا I/O هست که بیشتر مدلها این رو دارن و قابل شنیدن هست، اما اینکه کدومشون کمتر این صدا رو دارن یا وضعیت آکوستیک بهتری دارن در بین مدلهای فعلی خودم مدل نسل جدید Barracuda رو با مدل WD BLACKهم مقایسه کردم، با اینکه دور بالا و سریعتر هست کمی کم صداتره، اگر توی ویندوز گزینه ی APM برای هارد روشن باشه باعث میشه مرتب به حالت کم مصرف سوییچ کنه که این خودش ایجاد صدا می کنه.

دوستان من اگه بخوام اطلاعات سخت افزاریمو بالا ببرم سایتی یا مقاله ای چیزی برای شروع سراغ دارین؟ ( اطلاعات پایه یا جزئی و کلی)
169.gif

کلا درباره کانفیگ و اطلاعات ریز درشت و هرچی درباره سخت افزار هست از صفر میخوام یاد بگیرم
214920_Cherna-facepalm.gif

ممنون از راهنماییتون
249.gif

شما باید دنبال خرید یا دانلود کتاب با کلمات کلیدی " آشنایی با اصول سخت افزارهای PC" یا مشابه ی این باشی، با یک یا دو مقاله چیز زیادی دستگیرت نمیشه

البته می تونی به مقاله های سخت افزاری خودم در بخش PC همین سایت اصلی بازیسنتر هم مراجعه کنی، مقاله های مشاوره برای خرید سخت افزار هست.

سلام به دوستان
یکی از دوستان ما یه سیستمی میخواد برای کار نسخه نویسی و اینا استفاده ی دیگه ای هم نمیکنه یه سیستم مناسب با این کار با موس و کیبورد کوچیک معرفی میکنید؟ مانیتورش هم گفتن که کوچیک باشه حدود 13 اینچ !

برای PC که مانیتور 13 اینچی نداریم!
شاید شما بهتر باشه یه لپ تاپ با پنل 14 اینچی بخری که مناسب کار ایشون هم باشه. قیمت لپ تاپ مناسب برای این کار از 1800 به بالا می تونه باشه و از برند ASUS یا LENOVO هم انتخابهایی موجود هست.

ممنون از راهنمایی کاملتون
من فقط یه چیزی هست که ذهنمو بد جوری مشغول کرده یکی از دوستان میگفت اگه من بهترین سیستم هم جمع کنم مثلا gtx 690 باز هم تا 3 سال بیشتر نمیتونه با ps4 رقابت کنه و کم میاره
یه مثالی هم زد و گفت که شما برو pc high end های 7 سال پیش رو نگاه کن ببین تونسته با ps3 رقابت کنه تا 7 سال و بازیها رو عالی اجرا کنه ؟!؟!
حالا از اون وقته دیگه از pc زده شدم و نمیدونم آیا حرف این دوست ما درسته یا نه
ممنون میشم یه راهنمایی کامل بفرمایید منو دز این موضوع
الان مثلا من اگه gtx 780 یا r9 290 بگیرم تا چند سال میتونه بازیها رو در حالت high و 1080 یا حداقل 900p اجرا کنه ؟؟!!!

سلام دوستان سیستم زیر رو میخوام بفروشم چند بفروشم؟ گارانتی تمام شده

motherboard : ASUSE P5E
CPU : COR2 DUE E7500
RAM : 2G KINGMAN BUS 1066
VGA : GEFORCE 9500GT
POWER : GREEN 585B
FAN CPU : OCZ
HARD :WESTERN DIGITAL GREEN 500G 32MG
CASE : INFINITY
dvd rewritable : proneer
dvd rewritable : lite-one
speaker: next
mouse @ keyboard : expert
montori lg :smart flat t710bh
modem adsl : zyxel p600
میز کامپیوتر

عکس: آپلود عکس » مشاهده تصویر » 120620101053.jpg

سلام
بالاخره سیستم رو بستم،به نظرتون این ترکیب خوبی هست و اینکه پاورم جواب میده تا یکی دو سال دیگه ؟
MB : Asus B85plus
CPU: intel Corei3 4130
Graphic : Asus GTX 650 ti boost
Power : Green 485A
Chassis : Green Zest
ممنون

ممنون از راهنمایی کاملتون
من فقط یه چیزی هست که ذهنمو بد جوری مشغول کرده یکی از دوستان میگفت اگه من بهترین سیستم هم جمع کنم مثلا gtx 690 باز هم تا 3 سال بیشتر نمیتونه با ps4 رقابت کنه و کم میاره
یه مثالی هم زد و گفت که شما برو pc high end های 7 سال پیش رو نگاه کن ببین تونسته با ps3 رقابت کنه تا 7 سال و بازیها رو عالی اجرا کنه ؟!؟!
حالا از اون وقته دیگه از pc زده شدم و نمیدونم آیا حرف این دوست ما درسته یا نه
ممنون میشم یه راهنمایی کامل بفرمایید منو دز این موضوع
الان مثلا من اگه gtx 780 یا r9 290 بگیرم تا چند سال میتونه بازیها رو در حالت high و 1080 یا حداقل 900p اجرا کنه ؟؟!!!

دوست شما اشاره ی خوبی داشته، اما بخشی از مطلب رو نادرست گفته، چون کارت 690 همین الان هم 2.5 تا 3 برابر PS4 قدرت گرافیکی داره!
چیزی که باید می گفت اینه که قویترین سیستم امروز PC رو هم بخرید 2 سال دیگه شاید نتونه سنگینترین بازیها رو با تنظیمات آخر اجرا کنه و مثلا نیاز به ارتقای گرافیکش باشه، در حالی که سازندگان بازی برای PS4 همون 2 سال بعد هم مجبورن از توان قدرت پردازنده و گرافیک فعلی PS4 استفاده کنن و کیفیت بازیشون مثل الان به گرافیک PC نزدیک نخواهد بود و مرتب عقبتر خواهد افتاد.

در واقع این سازنده های بازیهای کنسولی هستن که باید با همون سخت افزار هماهنگ باشن و بنابراین تا سالها باید چیزی بسازن که روی کنسول خوب اجرا بشهاما در مورد PC هر سال با ورود سخت افزار جدید، می تونن کیفیت رو بالاتر ببرن و علاوه بر ترقیب گیمرها به خرید و ارتقا، کیفیت فنی بازی رو هم بیشتر کنن.

کارتهای قوی امروزی تا دو سال از پس اجرای هر چیزی برخواهند آمد.

سلام دوستان سیستم زیر رو میخوام بفروشم چند بفروشم؟ گارانتی تمام شده

motherboard : ASUSE P5E
CPU : COR2 DUE E7500
RAM : 2G KINGMAN BUS 1066
VGA : GEFORCE 9500GT
POWER : GREEN 585B
FAN CPU : OCZ
HARD :WESTERN DIGITAL GREEN 500G 32MG
CASE : INFINITY
dvd rewritable : proneer
dvd rewritable : lite-one
speaker: next
mouse @ keyboard : expert
montori lg :smart flat t710bh
modem adsl : zyxel p600
میز کامپیوتر

عکس: آپلود عکس » مشاهده تصویر » 120620101053.jpg

بدون میز میشه 650 تا 700 برای فروش قیمتگذاری کرد.

سلام
بالاخره سیستم رو بستم،به نظرتون این ترکیب خوبی هست و اینکه پاورم جواب میده تا یکی دو سال دیگه ؟
MB : Asus B85plus
CPU: intel Corei3 4130
Graphic : Asus GTX 650 ti boost
Power : Green 485A
Chassis : Green Zest
ممنون

ترکیب خوبی هست و پاور شما هم برای این کارت گرافیکی لب مرز هست اما جوابگو خواهد بود،برای این کارت بهتر بود دست کم یه 535 وات گرین بخرید.

ممنون از راهنمایی کاملتون تا حد زیادی برام این قضیه روشن شد
ولی یه سوالی دارم ازتون
الان به فرض مثال من همون r9 290 رو گرفتم و همونطور که گفتید بعد 3 سال عمر کارت گرافیک تموم میشه و بعد از این مدت نمیتونه بازیها رو در حالت high اجرا کنه حالا من برای اینکه بتونم دوباره مثل سه سال پیش بازیها رو در حالت high اجرا کنم فقط و فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدم کافیه؟؟؟؟
یعنی اگه بعد از سه سال فقط و فقط کارت رو ارتقا بدم و یه دونه جدید بخرم میتونه بازم برای سه سال دیگه تمدید بشه و بازیها رو در حالت high اجرا کنه ؟!؟! یا باید کل پلتفرم رو ارتقا بدم ؟؟؟

بین این انتخابها هنوز هم R9 290 انتخاب اول هست و با فاصله از 770 سرتره، اما فقط در صورتی خریدش توصیه میشه که مدل رفرنس با فن خود AMD نباشه، یکی از مدلهای ASUS یا MSI توصیه میشه، مشکلی رو هم که عنوان کرده بودم تا حدود 5 درصد در بنچمارکها تاثیرگذار هست، با احتساب این تفاوت باز هم از 770 با فاصله بالاتر و در حد 780 هست.

در بازار داخلی هم بیشتر GTX 780 موجود هست تا R9 290.
فرشید جان قیمت R9 290 چنده؟
تا 1.500 چی میشه خرید؟

سلام . یه سوالی داشتم :
با یک میلیون و پانصد تا 2 میلیون میشه یه سیستم جمع کرد که حداقل تا دو سه سال دیگه بتونه بازی ها رو اجرا کنه ( فقط قطعات داخل کیس ) ؟

ممنون از راهنمایی کاملتون تا حد زیادی برام این قضیه روشن شد
ولی یه سوالی دارم ازتون
الان به فرض مثال من همون r9 290 رو گرفتم و همونطور که گفتید بعد 3 سال عمر کارت گرافیک تموم میشه و بعد از این مدت نمیتونه بازیها رو در حالت high اجرا کنه حالا من برای اینکه بتونم دوباره مثل سه سال پیش بازیها رو در حالت high اجرا کنم فقط و فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدم کافیه؟؟؟؟
یعنی اگه بعد از سه سال فقط و فقط کارت رو ارتقا بدم و یه دونه جدید بخرم میتونه بازم برای سه سال دیگه تمدید بشه و بازیها رو در حالت high اجرا کنه ؟!؟! یا باید کل پلتفرم رو ارتقا بدم ؟؟؟

بله، فقط ارتقای کارت گرافیک لازم خواهد بود. بعد از 4 سال می شه به ارتقای سیستم هم فکر کرد،البته در صورتی که الان قطعات دیگر سیستم رو هم از قویترین ها بردارید.

فرشید جان قیمت R9 290 چنده؟
تا 1.500 چی میشه خرید؟

فعلا در بازار داخلی موجود نیست.
با 1500 میشه GTX 770 خرید که از R9 290 خیلی کندتره.

سلام . یه سوالی داشتم :
با یک میلیون و پانصد تا 2 میلیون میشه یه سیستم جمع کرد که حداقل تا دو سه سال دیگه بتونه بازی ها رو اجرا کنه ( فقط قطعات داخل کیس ) ؟

با تومن به زور میشه یه سیستم گیمینگ متوسط هم بست، چه برسه به اینکه بخواد تا 3 سال هم دوام بیاره!

CPU:INTEL Core I3 4130

RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS H81-PLUS
VGA:Geforce GTX 760 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X1

اینا میشه 2360 تومن.

راهنمائي

سلام يك سوال داشتم. خواهشا جوابمو بدين

من. ميخوام يك كامبيوتنر انلاين سفارش بدم اينترنتي لينكشو هم ميدم براتون يك نكاه واسش بندازين

سوال دارم اينكه ايا ميشه اينو بعد از اينكه خريدمش ارتقاعش بدم. همين فقط جوابمو بدين لينك هم زير كزاشتم

uae.souq.com/ae-en/acer-aspire-ax3995-012-pc-intel-core-i3-500-gb-4-gb-windows-8-with-mouse-and-keyboard-5710042/i/

بله، فقط ارتقای کارت گرافیک لازم خواهد بود. بعد از 4 سال می شه به ارتقای سیستم هم فکر کرد،البته در صورتی که الان قطعات دیگر سیستم رو هم از قویترین ها بردارید.
شرمنده آقا فرشید عزیز که بازم مزاحم وقتتون میشم
همانطور که شما گفتید (((البته در صورتی که الان قطعات دیگر سیستم رو هم از قویترین ها بردارید.))) پردارنده core i5 چز این قویترینی که شما گفتید محسوب میشه یا نه
اگه نه خودتون یه پردازنده با قیمت مناسب رو بهم معرفی کنید که طبق گفته ی خودتون قوی محسوب بشه که بعد سه سال دچار مشکل نشم و فقط کارت رو ارتقا بدم بازم شرمنده ...

سلام يك سوال داشتم. خواهشا جوابمو بدين

من. ميخوام يك كامبيوتنر انلاين سفارش بدم اينترنتي لينكشو هم ميدم براتون يك نكاه واسش بندازين

سوال دارم اينكه ايا ميشه اينو بعد از اينكه خريدمش ارتقاعش بدم. همين فقط جوابمو بدين لينك هم زير كزاشتم

uae.souq.com/ae-en/acer-aspire-ax3995-012-pc-intel-core-i3-500-gb-4-gb-windows-8-with-mouse-and-keyboard-5710042/i/

سیستمی که مدنظر دارید متوسط و مناسب کار اداری هست، از نظر قابلیت ارتقا هم مشکلی نیست، میشه قطعات اصلی رو تعویض کرد.

شرمنده آقا فرشید عزیز که بازم مزاحم وقتتون میشم
همانطور که شما گفتید (((البته در صورتی که الان قطعات دیگر سیستم رو هم از قویترین ها بردارید.))) پردارنده core i5 چز این قویترینی که شما گفتید محسوب میشه یا نه
اگه نه خودتون یه پردازنده با قیمت مناسب رو بهم معرفی کنید که طبق گفته ی خودتون قوی محسوب بشه که بعد سه سال دچار مشکل نشم و فقط کارت رو ارتقا بدم بازم شرمنده ...

بله، اون هم جزو قویترین ها هست، مدلی مثل 4670 به این زودیها بازنشسته نخواهد شد.

اقا فرشید ممنون یه دنیا سپاس با این مشاوره های عالیت من الان خیلی هیجان زده خوشحال هستم چون با هر کسی صحبت کردم نتونستند برام دلایل قاتع کنند بیارند چون من به این راحتی ها قانع نمیشم متاسفانه ولی شما کاری کردید که اینقدر زود من با صحبت های شما قانع بشم
تشکر تشکر
آقا فرشید عزیز مشکلی نداره یه دو سه تای دیگه سوال ازتون بپرسم ؟؟؟؟
البته اگه مشکلی نداره و مزاحم وقتتون نمیشم چون هیچ جایی رو از این جا مطمئن تر پیدا نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or