مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با عرض سلام

این مادربورد در ایران پیدا می شود ؟

اگر پیدا بشود چند هست ؟

ارزش خرید دارد یا ندارد ؟

اگر پیدا نمی شود امید هست که به زودی پیدا بشود ؟

ASRock > Fatal1ty H87 Performance

ممنون

خیر، من جایی ندیدم،
توصیه می کنم از مدلهای ASUS انتخاب کنید، مگر اینکه قابلیت خاصی(مثل کارت صدا) برای شما مهم باشه

با عرض سلام خدمت دوستان
بنده با راهنمایی های آقا فرشید سیستمم رو عوض کردم و یه ارتقا کوچیک دادم،این سیستم فعلیم هستش:
MB : Asus B85 plus
Cpu : intel core i3 4130
Power: Green 485A

راستیتش فعلا گرافیک رو نخریدم،فقط سوالم اینه که به نظرتون کدوم یکی از این دو رو پیشنهاد میکنین ؟البته اینم بگم که مادربوردم crossfire ساپورت میکنه و اگه AMD ببندم شاید بشه تو آینده دوتاش کرد،درضمن قیمتم در نظر بگیرین:
1. Sapphire hd7790 1G OC به قیمت 430 تومن
2. Asus GTX 650 Ti boost به قیمت 600 تومن ناقابل :D

حالا به نظرتون چیکار کنم ؟
ممنون

برای گرافیک هر چی بیشتر بودجه بزاری کارت گرافیکی قویتری خواهی داشت و در نتیجه راندمان بهتری توی بازیها خواهی گرفت.
کارت 650Ti Boost سریعتر هست و توصیه میشه، 600 تومن برای کارت گرافیکی مبلیغی نیست!

خیر، من جایی ندیدم،
توصیه می کنم از مدلهای ASUS انتخاب کنید، مگر اینکه قابلیت خاصی(مثل کارت صدا) برای شما مهم باشه

برای گرافیک هر چی بیشتر بودجه بزاری کارت گرافیکی قویتری خواهی داشت و در نتیجه راندمان بهتری توی بازیها خواهی گرفت.
کارت 650Ti Boost سریعتر هست و توصیه میشه، 600 تومن برای کارت گرافیکی مبلیغی نیست!
خیلی ممنون
بعد تا یک سال دیگه با High میتونم باهاش بازی کنم ؟
راستش میخوام بهترین کارایی رو با بهترین هزینه داشته باشه.البته من رزلوشن مانیتورم 1440x900 هستش.
راستش خودتون میدونین بعضی کارتها واقعا ارزش خرید بالایی دارن.

آخرین ویرایش:
خیر، من جایی ندیدم،

دقیقا به خاطر Realtek ALC1150 هست . اگر ایسوس و یا گیگا تو این رنج قیمت ( حدود 100 دلار) ماربوردی با این چیپست صدا داشتند خیلی خوب بود !

خیلی ممنون
بعد تا یک سال دیگه با High میتونم باهاش بازی کنم ؟
راستش میخوام بهترین کارایی رو با بهترین هزینه داشته باشه.البته من رزلوشن مانیتورم 1440x900 هستش.
راستش خودتون میدونین بعضی کارتها واقعا ارزش خرید بالایی دارن.

در حال حاضر بله، بیشتر بازیها رو توی اون رزولوشن می تونی با تنظیم متوسط و High بازی کنی، اما نه همه ی بازیها رو، برای سال آینده هم که بازیها مقارن با نسل جدید کنسولها خواهند بود باید منتظر جهشی در کیفیت موتور گرافیکی بازیها باشیم.

دقیقا به خاطر Realtek ALC1150 هست . اگر ایسوس و یا گیگا تو این رنج قیمت ( حدود 100 دلار) ماربوردی با این چیپست صدا داشتند خیلی خوب بود !

راستش فکر نمی کنم توی رده ی ارزونقیمت توی برند ASUS یا MSI بشه دنبال این تراشه گشت، بیشتر سازنده ها توی نسل جدید از مدل 887 واسه مدلای ارزونقیمت استفاده می کنن. ASUS هم از مدل Z87-PRO به بالا از 1150 استفاده کرده، توی سری H87 هم این تراشه رو استفاده نکرده. در واقع شاید صرف نمی کنه از 1150 استفاده کنن.

من خودم راه حل کارت صدای مجزای با کیفیت رو ترجیح میدم. مدلهایی از سری جدید Creative یا سری قدیمی X-Fi هنوز هم برتری دارن.

راستش فکر نمی کنم توی رده ی ارزونقیمت توی برند ASUS یا MSI بشه دنبال این تراشه گشت، بیشتر سازنده ها توی نسل جدید از مدل 887 واسه مدلای ارزونقیمت استفاده می کنن. ASUS هم از مدل Z87-PRO به بالا از 1150 استفاده کرده، توی سری H87 هم این تراشه رو استفاده نکرده. در واقع شاید صرف نمی کنه از 1150 استفاده کنن.

من خودم راه حل کارت صدای مجزای با کیفیت رو ترجیح میدم. مدلهایی از سری جدید Creative یا سری قدیمی X-Fi هنوز هم برتری دارن.

مشکل اینه که اون جایی من ذهنیت دارم برای خرید یک کارت صدای خوب باید حدود 200 تومن خرج کرد حداقل .

ولی اون مدل asrock کلا 100 دلاره. تازه شاید بتونیم از قابلیت non-z oc هم استفاده کنیم .

مشکل اینه که اون جایی من ذهنیت دارم برای خرید یک کارت صدای خوب باید حدود 200 تومن خرج کرد حداقل .

ولی اون مدل asrock کلا 100 دلاره. تازه شاید بتونیم از قابلیت non-z oc هم استفاده کنیم .

در اینصورت تنها گزینه همون هست
قابلیت None-Z OC رو هم اینتل به سازنده ها گفته بود در آپدیتهای جدید بایوس غیرفعال کنن، امیدوارم Asrock این کار رو نکرده باشه.

نوشته شده توسط meysam480:
سلام
لطف کنید یک سیستم کامل همراه با مانیتور تا حداکثر 1600 معرفی کنید.

متاسفانه مبلغ خیلی کمه و گرافیک هم مناسب بازی نیست:

CPU:Core i3 3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:Geforce GT630
HDD:SEAGATE 500GB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 480w
CASE:GREEN X1
MONITOR:SAMSUNG 19B315

حدود 1700 تومن میشه.

سلام
من میخوام کارت گرافیکی تا حدود قیمت 1/500/000 بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه هم ارزش خرید بالایی داشته باشه
خودم gtx 770 و gtx 660 sli و gtx 650 ti boost sli و r9 290 رو مد نظر دارم
ولی بر اساس حرف آقا فرشید عزیز که چند وقت پیش با هم اینجا صحبت کردیم گفتند که amd فریم ریت هایی که از کارت های جدیدش به سایتها داده با اونی که تو بازار هست فرق میکنه و یه اصطلاحی هم براش بکار بردند که گفتند نمیدونم amd با رفرنس متفاوتی یا یه همچین چیزی( یادم نیست دقیقا) فریم ریت ها رو داده خلاصه بگم منظورشون این بود که اون فریم ریتی که کارت های جدید amd توی وبسایت های خارجی نوشته با اونی که توی بازار هست فرق میکنه و ماله بازار فریم ریت کمتری داره به خاطر همینم شک پیدا کردم در خریدش و نمیدونم آیا این کارت های سری جدید amd رو بخرم یا نه
چند تا ویدیو از r9 290 هم دیدم که در بازی بتلفیلد 4 با کارت گرافیک gtx 780 ti و r9 290 x مقایسه میشد که تقریبا فریم ریت یکسانی رو با اونها میداد اینو بگم که r9 290 کارت gtx 780 رو راحت شکست داد و با تایتان تقریبا برابری میکرد خواهشا یه راهنمایی کنید که آیا این حرف آقا فرشید که میگند فریم ریت کارت amd موجود در وبسایت ها با فریم ریت واقعیت (یعنی خودمون فریم ریت کارت رو تست کنیم فرق داره یا خیر ؟؟؟ اگه فرق داره چقده؟!؟!
لطفا راهنمایی کنید تا مرز 1.5 میلیون تومان چه کارتی ارزش خریدن داره و بهترین کارایی در برابر قیمت رو میده
با تشکر ببخشید که حرفم زیاد شد ... !!!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من قصد دارم سیستمم رو برای استفاده گیم ارتقا بدم بودجه نقدم 2 تومنه که نمیدونم قطعاتی که روش هست رو چند برمیدارن
مشخصات سیستم من
ga990xa ud3
cpu x6 1090t
ram corsair 2*4 1600
vga asus 5750 * 2 crossfire
قصد دارم این چهار قطعه رو به روز کنم البته با این بودجه نمیدونم میشه چیز مناسبی جمع کرد یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
من میخوام کارت گرافیکی تا حدود قیمت 1/500/000 بخرم که هم کارایی خوبی داشته باشه هم ارزش خرید بالایی داشته باشه
خودم gtx 770 و gtx 660 sli و gtx 650 ti boost sli و r9 290 رو مد نظر دارم
ولی بر اساس حرف آقا فرشید عزیز که چند وقت پیش با هم اینجا صحبت کردیم گفتند که amd فریم ریت هایی که از کارت های جدیدش به سایتها داده با اونی که تو بازار هست فرق میکنه و یه اصطلاحی هم براش بکار بردند که گفتند نمیدونم amd با رفرنس متفاوتی یا یه همچین چیزی( یادم نیست دقیقا) فریم ریت ها رو داده خلاصه بگم منظورشون این بود که اون فریم ریتی که کارت های جدید amd توی وبسایت های خارجی نوشته با اونی که توی بازار هست فرق میکنه و ماله بازار فریم ریت کمتری داره به خاطر همینم شک پیدا کردم در خریدش و نمیدونم آیا این کارت های سری جدید amd رو بخرم یا نه
چند تا ویدیو از r9 290 هم دیدم که در بازی بتلفیلد 4 با کارت گرافیک gtx 780 ti و r9 290 x مقایسه میشد که تقریبا فریم ریت یکسانی رو با اونها میداد اینو بگم که r9 290 کارت gtx 780 رو راحت شکست داد و با تایتان تقریبا برابری میکرد خواهشا یه راهنمایی کنید که آیا این حرف آقا فرشید که میگند فریم ریت کارت amd موجود در وبسایت ها با فریم ریت واقعیت (یعنی خودمون فریم ریت کارت رو تست کنیم فرق داره یا خیر ؟؟؟ اگه فرق داره چقده؟!؟!
لطفا راهنمایی کنید تا مرز 1.5 میلیون تومان چه کارتی ارزش خریدن داره و بهترین کارایی در برابر قیمت رو میده
با تشکر ببخشید که حرفم زیاد شد ... !!!
عزیز همین gtx 770 رو مدل اورکلاک شدش رو بخر تو این رنج قیمت بهترینه.amd هم فقط تو بتل 4 بخاطر سفارشی بودن انجینش حرف برای گفتن داره.تو بقیه بازیا از مدلای هم سطحش چند فریم پایین ترن.
الان هم چون قیمت 770 کاهش داشته از کارت هم رده خودش یعنی r9 280x سر تره.
موفق باشی

سلام من یه هارد هیتاچی 1ترا دارم سرعتش خیلی خوبه ولی خیلی سروصدا داره یه هارد 500وسترن گرین هم دارم خیلی بی سرو صدا هست اما خب سرعتش کمه حالا میخوام یه هارد 1ترا دیگه بخرم بین این دوتا هارد کدومو برا خرید پیشنهاد میکنید
Seagate Barracuda 1TB یا WD Blue 1 TB
مشخصاتشون که عینه همه بیشتر مد نظرمه کدوم بی صرو صدا تره اصلا هارد 1ترا با بی سروصدایی هاردهای 500داریم؟کلا بین این دوتا کدوم بهتره.ممنون

دوستان من اگه بخوام اطلاعات سخت افزاریمو بالا ببرم سایتی یا مقاله ای چیزی برای شروع سراغ دارین؟ ( اطلاعات پایه یا جزئی و کلی)
169.gif

کلا درباره کانفیگ و اطلاعات ریز درشت و هرچی درباره سخت افزار هست از صفر میخوام یاد بگیرم
214920_Cherna-facepalm.gif

ممنون از راهنماییتون
249.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or