خب کم کم اون هم پیداش میشه، یکی از دوستان هم قیمت sapphire رو زده بود فکر کنم اومده باشه تک و توک.
تک و توک باشه که نمی تونیم ملاک توصیه به دوستان قرار بدیم.
با EZ Flash آپدیت کردم و هیچ ایرادی هم نداد. 3570k و Corsair 8 Gig Dual را هم سفارش دادم شنبه به دستم میرسه. واقعا ممنونم ازت فرشید جان. امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشی.
انتخاب خوبی بود،
سلام میخواستم یک سیستم برای خودم جمع کنم؛؛ برای گیم بیشتر میخوام؛؛ در مورد این مادربوردی که انتخاب کردم میخواستم ببینم نظر شما چیه؟؟(msi z87 mpower) به نظر شما با بودجه ای تا نهایت 1 م از این مادربورد بهتر گیرم میاد؟؟؟
بعد یک سوال تخصصی داشتم !!!! میخواستم بدونم من مادربوردم از رم با باس 1800 بدون اورکلاک پشتیبانی میکنه(تا 3000 اورکلاک میشه) و سی پی یو مورد نظرم از رم ی با باس 1600 ساپورت میکنه (i5 4670 k) رم مورد نظر من هم باس ش 2000 هست!!!!!!!!! سوال؟
1- آیا cpu مورد نظر قابل oc هست که بشه به 2000 اورکلاکش کرد؟؟؟
2- آیا مادربورد هم برای پشتیبانی از رم مورد نظر باید اورکلاک بشه؟؟
3-اگر رم مورد نظر 2000 باشه و مادربورد 1800 پشتیبانی کنه و سی پی یو 1600 باشه؛؛ اونوقت رم خود به خود با باس 1800 یا 1600 کار میکنه؟؟؟
ممنون میشم
شما بودجه ی کلی رو بگو، بهترین انتخابها رو ما توصیه کنیم، جزییاتش رو وقتی انتخابها انجام شد میشه مختصر توضیحی داد
1-بله، اون K واسه اورکلاک هست!
2-خیر، بصورت مجزا هم میشه بالا برد، البته اگر خود رم توی پروفایلش داشته باشه، اگر نداشته باشه زیادتر از 20 درصد بعیده بالاتر بره و ضرورتی هم نداره
3-سوال کنکوره این الان؟! معادله 3 مجهولی؟!
اون باس CPU از کجا اضافه شد؟
درسته که هنوز مضربی از فرکانس پردازنده هست، اما ماجرا به این صورتی که شما فرض می کنی نیست، باید بیشتر در مورد اصول اورکلاک 3 نسل آخر اینتل و تعریفش جستجو و مطالعه کنی.
در مورد اون دو تا که زیر 100 هست یه مقدار توضیح می دی؟کاراییشون چطوره؟
از صدای مادربرد خیلی بهتره، اما امکانات جنبی و قطعات روی بردش بهترین مدلها نیست و آمپ قوی هم برای خروجی نداره.
یعنی میخوام بدونم 3470 خیلی از 3570 ضعیفتره؟
اصلا به حال من که GTX 760 دارم فرقی میکنه یا تفاوتش تو کارای سنگینتر و کارتهای قویتر معلوم میشه؟
خیلی ضعیفتر نیست، اما هر چقدر فرکانسش بیشتر باشه به همون نسبت ممکنه توی بازی کمتر گلوگاه بشه.