من یه نکته پی بردم، این Green فقط توی ایران هست و در اصل کیس های شرکت های دیگه رو میخرن به اسم خودشون میزنن! دقیقا کاری که Farasoo میکنه...اکثر کیس های Green توی ایران در اصل مال Aerocool هستن...
دقیقا همینطوره.
ببخشید یعنی کسی نیست جواب مارو بده؟![]()
یه amd 270x بگیر high هم جواب میده راحت!
تایید میشه!
ممنون از پاسختون
البته من مادربوردم asus p5p41t هستش و کلا سیستمم ضعیف هست،رو این حساب فک میکنم خیلی توان بالایی مصرف نکنه.
البته من قصد ارتقا سیستم رو دارم و اینکه گرافیک رو میخوام تو مرحله اول عوض کنم،اما واسه همونم هست که نمیخوام پاور رو عوض کنم،چون فوقشم باید یه 530 بگیرم که تازه دوباره باید عوضش کنم.
فقط سوالم اینه که تا 1سال جواب میده این پاور،بعدم نمیخوام بسوزه،؟ البته اهل اور و اینجور حرفهام نیستم.
بعد این برند inno خوب هست ؟ من خودم کارت فعلیم gt240 برای gainward هستش.
بازم ممنون
بعیده مشکلی پیش بیاد اما تضمین هم نمیشه داد!
برند Inno هم در کل خوب هست.
سلام ببخشید یک سوال داشتم cpuکامپیوتر من intel celeron است وcpu یکی از فامیل هامون intel p4 است اما با این حال سرعت سیستم من بالاتره هنگامی که می خوای یک نرم افزار نصب کنی هنگ میکن ولی کامپیوتر من به راحتی باز می کند و زود نصب میکند به نظرتون مشکل چیه
Celeron چندین و چند نسل داره، برخی اوقات Celeron های نسل جدید از Pentium 4 هی کوره بخاری نسل قدیم سریعتر هستن!
مشکلات نرم افزاری و ویندوز هم می تونه دخیل باشه.
یک سیستم high end تا سقف 10 میلیون میشه معرفی کنید؟
CPU:INTEL Core I5 4770K
RAM:CORSAIR 2*8GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-PLUS
VGA:2*Geforce GTX 780 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SSD:SAMSUNG 840 PRO
SOUND:CREATIVE SB Z
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:850W GREEN
CASE:GREEN X7
اینا حدود 9940 میشه.
اول از آقا فرشید متشکرم
دوم این خبر را ببینید
ASUS Brings Haswell Processor Overclocking to H87 and B85 Motherboards | techPowerUp
آیا این ویژگی در بقیه بوردها مثل گیگابایت هم هست یا نه ؟
با توجه به این ویژگی مادربورد های ایسوس ارزش داره که 50 تا 60 تومن بیشتر بدهیم و به جای 4670 ، 4670k رو بگیریم .( منظورم بیشتر برای oc کردن سر دستی است و نه حرفه ای .)
و سوال بعدی asus b85 plus چه فرقی با asus h87 plus دارد ؟ و دومی ارزش خرید دارد ؟
ممنون
شما خبر رو تازه دیدی، ما اون موقع که داغ داغ بود داشتیم روش بحث می کردیم و چند بار هم خودم توصیه کردم که H87 با پردازنده یK بگیرن.
اما متاسفانه اون داستان موقتی بود و اینتل رو هم عصبانی کرد، قرار شد با آپدیتهای بعدی بایوس روی مادربردها این امکان حذف بشه!
B85 و H87 هم در برخی امکانات جزیی جنبی مثل ساپورت گرافیک آنبرد و پردازش GPGPU روی گرافیک داخلی پردازنده و پشتیبانی از SSD Caching تفاوت دارن، اما در عمل هر دو همرده هستن.
اما کمی ارزش داره که K بگیری و تست کنی ببینی باز میشه کرد یا نه، اما روش حساب نکن!
4820K و 4770K کدوم بهتر هستند ؟
مادربردهای 4820 کدوما هستند ؟
برای سیستمهای معمولی و بازی 4770K بهتر هست، 4820 فقط برای کار رندر و سه بعدی سازی کمی برتری حافظه ای داره.

(برای بازی...)