مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام. 3 سوال !! مودمی که خودش قابلیت دانلود کردن داشته باشه توی بازار داخلی پیدا میشه ؟ اگر هست با قیمت معرفی کنید 2- یکی از دوستان میخواد کارت R9 270X بخره من توان این کارت رو تایید نکردم براش تا از شما بپرسم. این کارت میتونه توی FULL HD برای تنظیمات medium یا high توی بازی های روز مثل AC IV یا battlefield 4 و ... 60 فریم ثابت بده ؟ 3- تبلت تا 1.200 با سیستم عامل ویندوز ( windows 8 ) مدلی موجود هست الان توی بازار ؟ تشکر

1-بله ASUS Rt N66/56
دانلود مستر داره ، قیمت ندارم

2-تایید میشه، توی رده ی خودش(700 تومن) بهترین گزینه هست، 60 فریم نباید انتظار داشت، مخصوصا توی اون بازیها، فعلا 780 هم توی اون بازیها همه جا نمی تونه 60 فریم ثابت بده!
3-خیر، ویندوزی ها خیلی گرونتر از این حرفان، با این پول فقط میشه یه اندرویدی خوب مثل NEXUS 7 2013 LTE خرید.

سلام دوستان یه سیستم قوی میخوامکه رتونم بازی ها ی جدید رو کامل با فریم 60 انجام بدم سقف بودجه تا سه ملیون یه سیستم خیلی قوی باشه در حد بودجم

شما با 3 تومن یه کنسول باید بخری که بعضی بازیها رو 60 فریم قفل بشه، بعضیاشون روی 30!
برای سیستم متوسط گیمینگ، بدون تضمین 60 فریم این توصیه میشه:

CPU:Core i3 3220
RAM:2*4GB 1600 DDR3
M/B:P8B75V
VGA:GIGA GTX 760 OC3X 2GB GDDR5
HDD:SEAGATE 1TB
DVD/RW:SAMSUNG 24X
POWER:GREEN 600w
CASE:MAGNUM2

سلام. میشه 2-3 تا برد خوب Z77 با گارانتی خوب باسه سوکت 1155 معرفی کنید ؟ نهایت قیمت هم تا 700 تومن
بعد اینکه آیا منطقی هست تغییر سوکت بدیم از 1155 به 1150 هاسول ؟
آقا فرشید نظر شما مهمه عزیز :x

ASUS Z87-PLUS
از MSI هم فقط Z87-GD65
بقیه توی لیست نمی گنجن!

دوستان i5 3570k برای بازی چطوریاس؟ به نظرتون فرقش با 3470 در اون حد هست که بخوام هزینه اضافی کنم؟
بنده الان 700 تومن بودجه دارم. سیستم من اینه: mb: p8h61 , Cpu: Intel G840 , Gpu: AMD HIS 6790 HD , Ram: 4 Gig Geil
به نظرتون کدوم قطعاتو عوض کنم تا بتونم راحت بازیارو اجرا کنم؟

برای بازی بله، فرق می کنن، اما با مادربردی که شما داری خیر، فرق نمی کنن! چون روی برد شما نمیشه سری K رو اور کرد. همون 3570 خالی رو بگیر.

[FONT=&amp] Intel Core i7-[/FONT] پردازنده

Gigabyte GTX 770 OC WindForce 3X 4GB[FONT=&amp] کارت گرافیک[/FONT]

Gigabyte GA-Z87-HD3[FONT=&amp] مادر بورد

[/FONT]
Ram 16 gig ddr3 1600
این سیستم برای بازی خوبه؟

آره عزیز، خوبه،

نه فکر نکنم، bf4 رو روی low به زور جواب میده.

اذیت نکن دوستمون رو! :)
ترول نبود، جدی پرسید!

سلام
یه مادربرد بهم معرفی کنین که سی پی یو اینتل رو بکشه و بتونه همزمان 2تا کارت گرافیک رو shareکنه
در ضمن اگه 2تا گرافیک 4 گیگ 128 بیتی روshareکنم برای بازی تا 2سال دگ روی حالت معمولی جوابگو هستش؟ممنون

1-

برای بازی بله، فرق می کنن، اما با مادربردی که شما داری خیر، فرق نمی کنن! چون روی برد شما نمیشه سری K رو اور کرد. همون 3570 خالی رو بگیر.

منظورت اورکلاکه؟ سری K با سری معمولی فرقش اینه که اورکلاک میشه؟ من فکر می کردم چون تکنولوژِی Turbo داره دیگه نیازی به اور نیست. تا 3.8 بالا میره !
در ضمن بخوام اینو بگیرم باید Bios جدید بریزم واسه مادربرد؟

آخرین ویرایش:
سلام
یه مادربرد بهم معرفی کنین که سی پی یو اینتل رو بکشه و بتونه همزمان 2تا کارت گرافیک رو shareکنه
در ضمن اگه 2تا گرافیک 4 گیگ 128 بیتی روshareکنم برای بازی تا 2سال دگ روی حالت معمولی جوابگو هستش؟ممنون

اینجوری نمیشه ، شما بگو هدفت چیه، چه قطعاتی داری و می خوای چیکار کنی. سوال دومت هم کلی هست و باز باید بودجه و هدف رو بگی.

منظورت اورکلاکه؟ سری K با سری معمولی فرقش اینه که اورکلاک میشه؟ من فکر می کردم چون تکنولوژِی Turbo داره دیگه نیازی به اور نیست. تا 3.8 بالا میره !
در ضمن بخوام اینو بگیرم باید Bios جدید بریزم واسه مادربرد؟

بله
Turbo رو که همه ی پردازنده های پرسرعت اینتل دارن، اورکلاک سقفش خیلی بالاتر از اون هست.
بایوس هم ریختنی نیست، خود مادربرد داره! بدون اون اصلا سیستم بوت نخواهد شد.

سلام.
سیستم فعلی من :
cpu: i3 3220
vga: gtx 760 oc
ram: 8gb 1333
motherboard: giga p61 s3
میخواستم ببینم این مادربورد ارزش داره که یه cpu i5 براش بگیرم.چون مادر بورد ارونیه.
اگر ارزش داره و قذرت سیستم و تغییر میده لطفا یه cpu مناسب معرفی کنید.ممنون

سلام.
سیستم فعلی من :
cpu: i3 3220
vga: gtx 760 oc
ram: 8gb 1333
motherboard: giga p61 s3
میخواستم ببینم این مادربورد ارزش داره که یه cpu i5 براش بگیرم.چون مادر بورد ارونیه.
اگر ارزش داره و قذرت سیستم و تغییر میده لطفا یه cpu مناسب معرفی کنید.ممنون

اکه میخوره بگیر ضرر نداره، واسه پیشنهاد هم اول بگو بودجه چقدر داری!

سلام.
logitech z-506 با مادربورد ASUS B85 Plus جور در میاد یا پاشم برم یه کارت صدا بگیرم؟
مادربورد فقط یه خروجی audio سبز رو داره و اون دو تای دیگه نیست.در حالی که اسپیکر سه تا ورودی به کامپیوتر داره!
رو جعبه مادربورد هم نوشته صدای 8 کانال.
حالا این مادربورد واسه اسپیکر خوبه یا باید برای صدای 5.1 یه کارت صدا بگیرم؟
یکیم صدای اسپیکر به نظر خیلی بم می یاد..مشکل از کجاست؟میشه تنظیمش کرد؟
من فکر می کردم اسپیکر خیلی خوفیه!!!ولی خیلی صداش بم هست!!چطوری از این لامصب درست کار بکشم؟؟؟!!!

ممنون .ولی مادربورد من 1155 هست و این cpu که شما معرفی کردی 1150.
نظر خودم i5 3470 هست

اووه، ببخشید من خیلی از intel خبر ندارم، آره همونه که خودت گفتی خوبه. البته میتونی اول motherboard رو update کنی. اینجوری بعدا خواستی مثلا i7 بگیری به نفعت میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or