مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان یه سیستم برای گیمینگ میخوام تا 5 ملیون میخوام مانیتور و اسپیکر دارم

CPU:INTEL Core I5 4670
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-PLUS
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:650W GREEN
CASE:GREEN X7
حدود 4220 میشه
2 صفحه قبل بود.

اگر 5 میتونی بدی، یا CPU رو بالاتر بگیر مثلا i7 یا گرافیک رو مثلا 290

بله
Turbo رو که همه ی پردازنده های پرسرعت اینتل دارن، اورکلاک سقفش خیلی بالاتر از اون هست.
بایوس هم ریختنی نیست، خود مادربرد داره! بدون اون اصلا سیستم بوت نخواهد شد.

فرشید جان امروز رفتم یه مغازه گفت رو p8h61 این cpu رو نزار. وقتی چندتا برنامه باز می کنی هنگ می کنه. ماجراش چیه؟ من الان می خوام سفارش بدم از تهران بیارن. راستی منظورم این بود که باید bios مادربورد رو آپدیت کنم؟

RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 770 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
حدود 4220 میشه
2 صفحه قبل بود.

اگر 5 میتونی بدی، یا CPU رو بالاتر بگیر مثلا i7 یا گرافیک رو مثلا 290
یه سوال دیگه من یه تلوزیون 24 اینچ فول اچ دی دارم میتونم به عنوان مانیتور استفاده کنم
بعد من کلا کیس الانم رو میتونم 1 ملیون بفروشم که میشه 3.2 ملیون رم رو میکنم 16 و پردازنده کور ای 7 به نظرت خوبه

یه سوال دیگه من یه تلوزیون 24 اینچ فول اچ دی دارم میتونم به عنوان مانیتور استفاده کنم
بعد من کلا کیس الانم رو میتونم 1 ملیون بفروشم که میشه 3.2 ملیون رم رو میکنم 16 و پردازنده کور ای 7 به نظرت خوبه

چرا نشه؟!
به نظر من الان 16 گیگ نیاز نیست، 8 کاملا کافیه. بذار بعدا اگه نیاز شد بخر که ارزونتر هم خواهد شد. اون یکی هم دیگه نظر خودته، خوبه اگه i7 بگیری.

چرا نشه؟!
به نظر من الان 16 گیگ نیاز نیست، 8 کاملا کافیه. بذار بعدا اگه نیاز شد بخر که ارزونتر هم خواهد شد. اون یکی هم دیگه نظر خودته، خوبه اگه i7 بگیری.
من یه پیشنهاد دیگه به ذهنم رسید من یه رم 16 میگیرم میشه کلا 3.5 بعد 500 میزارم رو کارت گرافیک 780 میخرم بعد پردازندم رو اور کلاک میکنم من تقریبا تصمیم قطعی شده به نظر شما خوبی

من یه پیشنهاد دیگه به ذهنم رسید من یه رم 16 میگیرم میشه کلا 3.5 بعد 500 میزارم رو کارت گرافیک 780 میخرم بعد پردازندم رو اور کلاک میکنم من تقریبا تصمیم قطعی شده به نظر شما خوبی

من خوبم، شما چطوری؟
اونم خوبه، فعلا نیاز نداری overclock کنی همون i5 راحت جواب میده داداش.

فرشید جان این مادربوردی که پیشنهاد دادی asus b85 plus من تو سایتش که خوندم نوشته بود Supports AMD Quad-GPU CrossFireX™ Technology یعنی فقط کارت گرافیکای amd رو ساپورت میکنه؟
[h=1][/h]

فرشید جان این مادربوردی که پیشنهاد دادی asus b85 plus من تو سایتش که خوندم نوشته بود Supports AMD Quad-GPU CrossFireX™ Technology یعنی فقط کارت گرافیکای amd رو ساپورت میکنه؟

یعنی از فناوری کراس فایر استفاده می کنه و SLI نیست و می تونی از دو کارت AMD روش استفاده کنی و SLI رو پشتیبانی نمی کنه(فقط می تونی از یک کارت انویدیا استفاده کنی)

یعنی از فناوری کراس فایر استفاده می کنه و SLI نیست و می تونی از دو کارت AMD روش استفاده کنی و SLI رو پشتیبانی نمی کنه(فقط می تونی از یک کارت انویدیا استفاده کنی)
ممنون بابت پاسخ
خوب به نظر شما این یه عیب نیست؟کلا ماردبوردی داریم که هر دو تکنولوژی رو ساپورت کنه؟چون در آینده اگر خواستم گرافیکو عوض کنم به مشکل بر نخورم

ممنون بابت پاسخ
خوب به نظر شما این یه عیب نیست؟کلا ماردبوردی داریم که هر دو تکنولوژی رو ساپورت کنه؟چون در آینده اگر خواستم گرافیکو عوض کنم به مشکل بر نخورم

عیب نمی تونه باشه .هر کسی بر اساس نیاز خودش مادربورد رو تهیه می کنه.
بله مادربورد هایی هست که هر دو تکنولوژی استفاده می کنن ولی قیمتشون بیشتر هست

سلام.
سیستم فعلی من :
cpu: i3 3220
vga: gtx 760 oc
ram: 8gb 1333
motherboard: giga p61 s3
میخواستم ببینم این مادربورد ارزش داره که یه cpu i5 براش بگیرم.چون مادر بورد ارونیه.
اگر ارزش داره و قذرت سیستم و تغییر میده لطفا یه cpu مناسب معرفی کنید.ممنون

قطعا ارزش داره!

نهایتا 600 تومن!

Core i5 3470/3570
سلام دوستان با بودجه‌ی نهایتاً ۷۰۰-۸۰۰تومن میخوام مانیتور بگیرم...اگه نظری دارید بگید؟؟[اگه پایینترم بود ک بهتر:دی!]

SAMSUNG S23B375
حدود 940 هست، مدل 23 اینچ بدرد بخور دیگه ای هم نداریم توی بازار، قحطی مانیتور هست!

سلام.
logitech z-506 با مادربورد ASUS B85 Plus جور در میاد یا پاشم برم یه کارت صدا بگیرم؟
مادربورد فقط یه خروجی audio سبز رو داره و اون دو تای دیگه نیست.در حالی که اسپیکر سه تا ورودی به کامپیوتر داره!
رو جعبه مادربورد هم نوشته صدای 8 کانال.
حالا این مادربورد واسه اسپیکر خوبه یا باید برای صدای 5.1 یه کارت صدا بگیرم؟
یکیم صدای اسپیکر به نظر خیلی بم می یاد..مشکل از کجاست؟میشه تنظیمش کرد؟
من فکر می کردم اسپیکر خیلی خوفیه!!!ولی خیلی صداش بم هست!!چطوری از این لامصب درست کار بکشم؟؟؟!!!

حتما کارت صدای مجزا بخرید، صدای آنبرد مادربردای ارزون قیمت مناسب همچین ست اسپیکری نیست،
8 کانال رو هم ساپورت می کنه، اما کیفیت و صافی های نویز و SNR مهم هست که اینجا خبری ازش نیست، به کارت صدای خوب با تفکیک 96 Khz و 24 بیت روی سیستم بزار، صدای واقعی رو متوجه میشی!

فرشید جان امروز رفتم یه مغازه گفت رو p8h61 این cpu رو نزار. وقتی چندتا برنامه باز می کنی هنگ می کنه. ماجراش چیه؟ من الان می خوام سفارش بدم از تهران بیارن. راستی منظورم این بود که باید bios مادربورد رو آپدیت کنم؟

ماجرا اینه که بیشتر فروشنده ها نمی دونن راجع به چی حرف می زنن!
مگه پردازندت چی بود؟ سری جدیدا بایوسشون آپدیت هست اصن

من تصمیم قطعی شد

RAM:CORSAIR 16GB DDR3 1600
VGA:Geforce GTX 780
HDD:Seagate 7200.12 2 TB

از خوب هم خوبتره، شک نکن!

سلام دوستان
واقعا از همه ی عزیزانی به من کمک کردن که بتونم یک سیستم عالی رو برای خودم فراهم کنم ممنونم و واقعا از همشون نهایت سپاس گزاری رو دارم
ممنون

- - -ویرایش - - -

بعد دوستان یه سوال دیگه مجموع قیمت کل این سیستم چه قدر میشه؟

ماجرا اینه که بیشتر فروشنده ها نمی دونن راجع به چی حرف می زنن!
مگه پردازندت چی بود؟ سری جدیدا بایوسشون آپدیت هست اصن

G840 هستش الان. میگم بهتره خودم بروز کنم بایوس را یا ببرم بیرون؟ راستی Power Green 485w دارم. واسه کارت گرافیک 6790 و دو تا رم 4 گیگ و این cpu 3570 کافیه؟ از هرجا هم سوال کردم 3570 معمولی نبود سری k بود. اونم باید بگن از تهران بیاره. من تبریز هستم. اینجا 3470 زیاد بود.

سلام دوستان
واقعا از همه ی عزیزانی به من کمک کردن که بتونم یک سیستم عالی رو برای خودم فراهم کنم ممنونم و واقعا از همشون نهایت سپاس گزاری رو دارم
ممنون

- - -ویرایش - - -

بعد دوستان یه سوال دیگه مجموع قیمت کل این سیستم چه قدر میشه؟

مطمئنی میخوای همین سیستم و جمع کنی ؟
با توجه به نسل جدید سری پردازنده های اینتل و اینکه به زودی سوکت های جدیدش عرضه میشن ، Core I5 4670 از نظر به روز بودن و جدید بودن یه مقدار قدیمی میشه !
در واقع Core I5 4670 ازنظر قدرت از چندین مدل داره که Core i5-4670K از سری معماری هاسول از همشون قویتر و بهتره . البته باید توجه هم داشته باشید که با معماری هاسول شما تو فرکانس رم محدودیت دارید و به هیچ وجه نمیتونید از رم هایی بیشتر از DDR3-1600 استفاده کنید .

اما از نظر فرکانس توربو یا همون اورکلاک ( با نرم افزار احتمالا اختصاصی ) میتونید فرکانس هسته رو به 3800 برسونید که برای این پردازنده خوبه . از نظر تاریخ هم پردازنده شما Jun 2013 عرضه شده که زمان خیلی خوبیه . یکی از نکات عالی پردازنده شما هم کش l3 به اندازه 6 MB هست که فوق العاده هست .

در کل پیشنهاد منه انه که فعلا دست نگه داری تا سری جدیدسوکت های اینتل عرضه بشن ( چیزی نمونده ). اینطوری قطعا قیمت های فعلی هم شکسته میشه و هم اینکه میتونید پردازنده بهتری بگیرید . پیشنهاد من اینه رم خودتون رو به 8gb با سرعت 1600 کاهش ( چون واقعا برنامه ها یا بازی هایی که بتونن به صورت کامل از 16gb رم در حالت 64bit استفاده کنن به اندازه انگشت های دو دست هم نمیشن و پول بیخودی برای رم دارید پرداخت میکنید ) بدید و cpu رو ارتقا بدید .

برای قیمت قطعات هم میتونید در اینترنت جستجو کنید و قیمت دلار یا تومان رو بدست بیارید . مثلا پردازنده شما ( INTEL Core I5 4670 ) به تنهایی $219.29 یا 657 هزار تومان قیمت داره که خوب اگر صرفا برای بازی میخواید ، شاید توجیه پذیر نباشه . در کل هر طور دوست دارید سیستم جمع کنید . اما فعلا به نظرم صبر کنید بهتره .

- - -ویرایش - - -

quote_icon.png
نوشته شده توسط mostafaamiri

نهایتا 600 تومن!

شما هم به نظرم 50 تومن دیگه بذارید رو 600 تومان ، میتونید پردازنده ای به مراتب قدرتمند تر بخرید ! حداقل میتونید بین 15 تا 30% قدرت بیشتر و با فقط 50 تومان نسبت به اون چیزی که در پست های بالا پیشنهاد شده ، بدست بیارید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or