مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

- - -ویرایش - - -

شما هم به نظرم 50 تومن دیگه بذارید رو 600 تومان ، میتونید پردازنده ای به مراتب قدرتمند تر بخرید ! حداقل میتونید بین 15 تا 30% قدرت بیشتر و با فقط 50 تومان نسبت به اون چیزی که در پست های بالا پیشنهاد شده ، بدست بیارید .[/QUOTE]
ممنون از راهنماییت. یعنی شما میگی 3570 بگیرم با 650؟ .اخه حس میکنم مادربورد 160 تومنی ارزش این cpu رو نداره

- - -ویرایش - - -

شما هم به نظرم 50 تومن دیگه بذارید رو 600 تومان ، میتونید پردازنده ای به مراتب قدرتمند تر بخرید ! حداقل میتونید بین 15 تا 30% قدرت بیشتر و با فقط 50 تومان نسبت به اون چیزی که در پست های بالا پیشنهاد شده ، بدست بیارید .

یعنی با 650 به نظر شما 3570 بگیرم؟

یعنی با 650 به نظر شما 3570 بگیرم؟

خیر . Core I5 4670 بگیر . البته من قیمت دلار و تبدیل کردم ، دراومد 650 تومن ! شاید بیشتر باشه . اما اگر Core I5 4670 رو با قیمت 650 تا 680 گیر آوردی حتما بخر که ضرر نمیکنی . ( چون دقیقا قیمت های تومانی رو اطلاع ندارم ) . ولی اگر از نمایندگی ها بخری ، همین حدودا باید باشه و بازار سیاهی نداره .

حتما کارت صدای مجزا بخرید، صدای آنبرد مادربردای ارزون قیمت مناسب همچین ست اسپیکری نیست،
8 کانال رو هم ساپورت می کنه، اما کیفیت و صافی های نویز و SNR مهم هست که اینجا خبری ازش نیست، به کارت صدای خوب با تفکیک 96 Khz و 24 بیت روی سیستم بزار، صدای واقعی رو متوجه میشی!

خب پس بم بودن صدا هم به خاطر مادربورده.
حالا یه کارت صدای 5.1 با اون مشخصات چی می تونه باشه؟قیمتشم بگو!
فقط گران نباشه یه چیز معمولی!

مطمئنی میخوای همین سیستم و جمع کنی ؟
با توجه به نسل جدید سری پردازنده های اینتل و اینکه به زودی سوکت های جدیدش عرضه میشن ، Core I5 4670 از نظر به روز بودن و جدید بودن یه مقدار قدیمی میشه !
در واقع Core I5 4670 ازنظر قدرت از چندین مدل داره که Core i5-4670K از سری معماری هاسول از همشون قویتر و بهتره . البته باید توجه هم داشته باشید که با معماری هاسول شما تو فرکانس رم محدودیت دارید و به هیچ وجه نمیتونید از رم هایی بیشتر از DDR3-1600 استفاده کنید .

اما از نظر فرکانس توربو یا همون اورکلاک ( با نرم افزار احتمالا اختصاصی ) میتونید فرکانس هسته رو به 3800 برسونید که برای این پردازنده خوبه . از نظر تاریخ هم پردازنده شما Jun 2013 عرضه شده که زمان خیلی خوبیه . یکی از نکات عالی پردازنده شما هم کش l3 به اندازه 6 MB هست که فوق العاده هست .

در کل پیشنهاد منه انه که فعلا دست نگه داری تا سری جدیدسوکت های اینتل عرضه بشن ( چیزی نمونده ). اینطوری قطعا قیمت های فعلی هم شکسته میشه و هم اینکه میتونید پردازنده بهتری بگیرید . پیشنهاد من اینه رم خودتون رو به 8gb با سرعت 1600 کاهش ( چون واقعا برنامه ها یا بازی هایی که بتونن به صورت کامل از 16gb رم در حالت 64bit استفاده کنن به اندازه انگشت های دو دست هم نمیشن و پول بیخودی برای رم دارید پرداخت میکنید ) بدید و cpu رو ارتقا بدید .

برای قیمت قطعات هم میتونید در اینترنت جستجو کنید و قیمت دلار یا تومان رو بدست بیارید . مثلا پردازنده شما ( INTEL Core I5 4670 ) به تنهایی $219.29 یا 657 هزار تومان قیمت داره که خوب اگر صرفا برای بازی میخواید ، شاید توجیه پذیر نباشه . در کل هر طور دوست دارید سیستم جمع کنید . اما فعلا به نظرم صبر کنید بهتره .

- - -ویرایش - - -

شما هم به نظرم 50 تومن دیگه بذارید رو 600 تومان ، میتونید پردازنده ای به مراتب قدرتمند تر بخرید ! حداقل میتونید بین 15 تا 30% قدرت بیشتر و با فقط 50 تومان نسبت به اون چیزی که در پست های بالا پیشنهاد شده ، بدست بیارید .

پس با این اوصاف تصمیم گرتم کرات گرافیک r9 290 رو بخرم که حدود 1900 است و بقیه ی پول رو صرف پردازنده و رم میکنم

G840 هستش الان. میگم بهتره خودم بروز کنم بایوس را یا ببرم بیرون؟ راستی Power Green 485w دارم. واسه کارت گرافیک 6790 و دو تا رم 4 گیگ و این cpu 3570 کافیه؟ از هرجا هم سوال کردم 3570 معمولی نبود سری k بود. اونم باید بگن از تهران بیاره. من تبریز هستم. اینجا 3470 زیاد بود.

خودت هم با نرم افزار ASUS Updateمی تونی بروز کنی.
پاور هم برای اون کارت و این پردازنده ی 3570 کافی هست، اگه مدل 3570K رو هم بگیری هیچ ایرادی نداره، مثل 3570 برات کار می کنه.

مطمئنی میخوای همین سیستم و جمع کنی ؟
با توجه به نسل جدید سری پردازنده های اینتل و اینکه به زودی سوکت های جدیدش عرضه میشن ، Core I5 4670 از نظر به روز بودن و جدید بودن یه مقدار قدیمی میشه !
در واقع Core I5 4670 ازنظر قدرت از چندین مدل داره که Core i5-4670K از سری معماری هاسول از همشون قویتر و بهتره . البته باید توجه هم داشته باشید که با معماری هاسول شما تو فرکانس رم محدودیت دارید و به هیچ وجه نمیتونید از رم هایی بیشتر از DDR3-1600 استفاده کنید .

اما از نظر فرکانس توربو یا همون اورکلاک ( با نرم افزار احتمالا اختصاصی ) میتونید فرکانس هسته رو به 3800 برسونید که برای این پردازنده خوبه . از نظر تاریخ هم پردازنده شما Jun 2013 عرضه شده که زمان خیلی خوبیه . یکی از نکات عالی پردازنده شما هم کش l3 به اندازه 6 MB هست که فوق العاده هست .

در کل پیشنهاد منه انه که فعلا دست نگه داری تا سری جدیدسوکت های اینتل عرضه بشن ( چیزی نمونده ). اینطوری قطعا قیمت های فعلی هم شکسته میشه و هم اینکه میتونید پردازنده بهتری بگیرید . پیشنهاد من اینه رم خودتون رو به 8gb با سرعت 1600 کاهش ( چون واقعا برنامه ها یا بازی هایی که بتونن به صورت کامل از 16gb رم در حالت 64bit استفاده کنن به اندازه انگشت های دو دست هم نمیشن و پول بیخودی برای رم دارید پرداخت میکنید ) بدید و cpu رو ارتقا بدید .

برای قیمت قطعات هم میتونید در اینترنت جستجو کنید و قیمت دلار یا تومان رو بدست بیارید . مثلا پردازنده شما ( INTEL Core I5 4670 ) به تنهایی $219.29 یا 657 هزار تومان قیمت داره که خوب اگر صرفا برای بازی میخواید ، شاید توجیه پذیر نباشه . در کل هر طور دوست دارید سیستم جمع کنید . اما فعلا به نظرم صبر کنید بهتره .

دوست عزیز، بیشتر مطالبی که نوشتید اشتباه هست، کاربران گمراه میشن، پیشنهاداتون رو به عنوان نظر شخصی مطرح کنید بهتر هست!

ممنون از راهنماییت. یعنی شما میگی 3570 بگیرم با 650؟ .اخه حس میکنم مادربورد 160 تومنی ارزش این cpu رو نداره[/QUOTE]

حس شما اشتباه هست، اگه شک داری دیگه پرسیدن توجیهی نداره.

خب پس بم بودن صدا هم به خاطر مادربورده.
حالا یه کارت صدای 5.1 با اون مشخصات چی می تونه باشه؟قیمتشم بگو!
فقط گران نباشه یه چیز معمولی!

همینطوره
اگه یه چیز معمولی می خوای Creative VX یا Creative X-Fi رو بخر، زیر 100 تومن هم داره
اما اگه یه چیزی می خوای صداش واقعا خوب باشه باید برای Creative SB Z حدود 400 تومن هزینه کنی!

پس با این اوصاف تصمیم گرتم کرات گرافیک r9 290 رو بخرم که حدود 1900 است و بقیه ی پول رو صرف پردازنده و رم میکنم

در بازار داخلی موجود نیست.

همینطوره
اگه یه چیز معمولی می خوای Creative VX یا Creative X-Fi رو بخر، زیر 100 تومن هم داره
اما اگه یه چیزی می خوای صداش واقعا خوب باشه باید برای Creative SB Z حدود 400 تومن هزینه کنی!
در مورد اون دو تا که زیر 100 هست یه مقدار توضیح می دی؟کاراییشون چطوره؟

خودت هم با نرم افزار ASUS Updateمی تونی بروز کنی.
پاور هم برای اون کارت و این پردازنده ی 3570 کافی هست، اگه مدل 3570K رو هم بگیری هیچ ایرادی نداره، مثل 3570 برات کار می کنه.
.
با EZ Flash آپدیت کردم و هیچ ایرادی هم نداد. 3570k و Corsair 8 Gig Dual را هم سفارش دادم شنبه به دستم میرسه. واقعا ممنونم ازت فرشید جان. امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشی.

؟؟؟؟؟

سلام میخواستم یک سیستم برای خودم جمع کنم؛؛ برای گیم بیشتر میخوام؛؛ در مورد این مادربوردی که انتخاب کردم میخواستم ببینم نظر شما چیه؟؟(msi z87 mpower) به نظر شما با بودجه ای تا نهایت 1 م از این مادربورد بهتر گیرم میاد؟؟؟
بعد یک سوال تخصصی داشتم !!!! میخواستم بدونم من مادربوردم از رم با باس 1800 بدون اورکلاک پشتیبانی میکنه(تا 3000 اورکلاک میشه) و سی پی یو مورد نظرم از رم ی با باس 1600 ساپورت میکنه (i5 4670 k) رم مورد نظر من هم باس ش 2000 هست!!!!!!!!! سوال؟
1- آیا cpu مورد نظر قابل oc هست که بشه به 2000 اورکلاکش کرد؟؟؟
2- آیا مادربورد هم برای پشتیبانی از رم مورد نظر باید اورکلاک بشه؟؟
3-اگر رم مورد نظر 2000 باشه و مادربورد 1800 پشتیبانی کنه و سی پی یو 1600 باشه؛؛ اونوقت رم خود به خود با باس 1800 یا 1600 کار میکنه؟؟؟
ممنون میشم

خیر . Core I5 4670 بگیر . البته من قیمت دلار و تبدیل کردم ، دراومد 650 تومن ! شاید بیشتر باشه . اما اگر Core I5 4670 رو با قیمت 650 تا 680 گیر آوردی حتما بخر که ضرر نمیکنی . ( چون دقیقا قیمت های تومانی رو اطلاع ندارم ) . ولی اگر از نمایندگی ها بخری ، همین حدودا باید باشه و بازار سیاهی نداره .
مادربورد من 1155 هست و این cpu که شما معرفی کردی بهش نمیخوره(1150).
فکر کنم باید 3570 بگیرم! ممنون میشم اگه نظرتو راجع به 3470 بگی.

- - -ویرایش - - -

یعنی میخوام بدونم 3470 خیلی از 3570 ضعیفتره؟
اصلا به حال من که GTX 760 دارم فرقی میکنه یا تفاوتش تو کارای سنگینتر و کارتهای قویتر معلوم میشه؟

دوست عزیز، بیشتر مطالبی که نوشتید اشتباه هست، کاربران گمراه میشن، پیشنهاداتون رو به عنوان نظر شخصی مطرح کنید بهتر هست!

شما بفرمایید دقیقا کجای حرفم اشتباست ؟ تا کاربرا از گمراهی در بیان ! و خلاف چیزی که نوشتم و ثابت کن . در غیر این صورت پیشنهادت شخصی خودتون به کاربرا رو بهترین انتخاب ممکن براشون لحاظ نکن .

با احترام . موفق باشید .

مادربورد من 1155 هست و این cpu که شما معرفی کردی بهش نمیخوره(1150).
فکر کنم باید 3570 بگیرم! ممنون میشم اگه نظرتو راجع به 3470 بگی.

اصلا به حال من که GTX 760 دارم فرقی میکنه یا تفاوتش تو کارای سنگینتر و کارتهای قویتر معلوم میشه؟

تفاوت اول این دو پردازنده بسیار بسیار کمه . به 10% هم نمیرسه . منتها در حالت توربو میتونید فرکانس 3570 رو میتونید تا 3800 مگاهرتز هم برسونید ، در صورتی که 3470 ، درحالت توربو به صورت استاندارد تا 3600 مگاهرتز قابل اورکلاکه .
تفاوت دوم این دو تا تو چیپ گرافیکی مجتمعی هست که استفاده میکنن . اولی از چیپ گرافیکی منسوخ شده و ضعیف HD 2500 استفاده میکنه و دومی هم از HD 4000 که خیلی بهتره .

در کل اگر 3570 رو بخرید ، میتونید حدود 7% افزایش کارایی ( بدون توجه به گرافیک مجزا و .. ) رو داشته باشید . ضمن اینکه هر دو پردازنده از سوکت 1155 استفاده میکنن و شما مشکلی نخواهید داشت .

===========================

اما در زمینه کارت گرافیک :

پیشنهاد من استفاده از Radeon HD 7850 به جای GTX 760 هست . GTX 760 قیمت بالاتر و حدود 4 تا 5 % قدرت بیشتری داره . در وافع در ظاهر هیچ تفاوتی حس نمیشه . با خرید Radeon HD 7850 میتونید حداقل 200 تا 300 تومن تو هزینه صرفه جویی کنید و همون کاراییو قدرت و بدست بیارید . ضمن اینکه میتونید اندکی پول رو 300 تومن بگذارید و مثلا مادربورد و به سوکت جدیدتر ارتقا بدید و باز با قطعاتی پایین تر ، اما سوکت و پلتفرمی جدیدتر ، همون کارایی رو بدست بیارید .

همیشه این و بدونید که پلتفرم جدیدتر ، علی رغم پردازنده های ضعیف تر ، راندمان و کارایی بالاتری داره . این یه قانون کلیه . مثلا تمام چیپ های گرافیکی مجتمع Iris مبتنی بر هاسول ، 100% از ntel HD Graghic های مبتنی بر هاسول قویترن .

برای اطلاعات بیشتر هم میتونید مقاله زیر رو بخونید :

نگاهی به معماری Haswell کمپانی اینتل

خب کم کم اون هم پیداش میشه، یکی از دوستان هم قیمت sapphire رو زده بود فکر کنم اومده باشه تک و توک.

تک و توک باشه که نمی تونیم ملاک توصیه به دوستان قرار بدیم.

با EZ Flash آپدیت کردم و هیچ ایرادی هم نداد. 3570k و Corsair 8 Gig Dual را هم سفارش دادم شنبه به دستم میرسه. واقعا ممنونم ازت فرشید جان. امیدوارم همیشه تو زندگی موفق باشی.

انتخاب خوبی بود،

سلام میخواستم یک سیستم برای خودم جمع کنم؛؛ برای گیم بیشتر میخوام؛؛ در مورد این مادربوردی که انتخاب کردم میخواستم ببینم نظر شما چیه؟؟(msi z87 mpower) به نظر شما با بودجه ای تا نهایت 1 م از این مادربورد بهتر گیرم میاد؟؟؟
بعد یک سوال تخصصی داشتم !!!! میخواستم بدونم من مادربوردم از رم با باس 1800 بدون اورکلاک پشتیبانی میکنه(تا 3000 اورکلاک میشه) و سی پی یو مورد نظرم از رم ی با باس 1600 ساپورت میکنه (i5 4670 k) رم مورد نظر من هم باس ش 2000 هست!!!!!!!!! سوال؟
1- آیا cpu مورد نظر قابل oc هست که بشه به 2000 اورکلاکش کرد؟؟؟
2- آیا مادربورد هم برای پشتیبانی از رم مورد نظر باید اورکلاک بشه؟؟
3-اگر رم مورد نظر 2000 باشه و مادربورد 1800 پشتیبانی کنه و سی پی یو 1600 باشه؛؛ اونوقت رم خود به خود با باس 1800 یا 1600 کار میکنه؟؟؟
ممنون میشم

شما بودجه ی کلی رو بگو، بهترین انتخابها رو ما توصیه کنیم، جزییاتش رو وقتی انتخابها انجام شد میشه مختصر توضیحی داد
1-بله، اون K واسه اورکلاک هست!
2-خیر، بصورت مجزا هم میشه بالا برد، البته اگر خود رم توی پروفایلش داشته باشه، اگر نداشته باشه زیادتر از 20 درصد بعیده بالاتر بره و ضرورتی هم نداره
3-سوال کنکوره این الان؟! معادله 3 مجهولی؟!
اون باس CPU از کجا اضافه شد؟

درسته که هنوز مضربی از فرکانس پردازنده هست، اما ماجرا به این صورتی که شما فرض می کنی نیست، باید بیشتر در مورد اصول اورکلاک 3 نسل آخر اینتل و تعریفش جستجو و مطالعه کنی.

در مورد اون دو تا که زیر 100 هست یه مقدار توضیح می دی؟کاراییشون چطوره؟

از صدای مادربرد خیلی بهتره، اما امکانات جنبی و قطعات روی بردش بهترین مدلها نیست و آمپ قوی هم برای خروجی نداره.

خیلی ضعیفتر نیست، اما هر چقدر فرکانسش بیشتر باشه به همون نسبت ممکنه توی بازی کمتر گلوگاه بشه.

سلام
دوستان من الان میخوام یه کیس ببندم ولی عملا هیچ اطلاعاتی ندارم :دی در حدود دو و پونصد بودجه دارم. اگه میشه قطعات متناسب با بودجمون رو بهمون معرفی کنید

شما بفرمایید دقیقا کجای حرفم اشتباست ؟ تا کاربرا از گمراهی در بیان ! و خلاف چیزی که نوشتم و ثابت کن . در غیر این صورت پیشنهادت
شخصی خودتون به کاربرا رو بهترین انتخاب ممکن براشون لحاظ نکن .

با احترام . موفق باشید .
البته باید توجه هم داشته باشید که با معماری هاسول شما تو فرکانس رم محدودیت دارید و به هیچ وجه نمیتونید از رم هایی بیشتر از DDR3-1600 استفاده کنید .
این کاملا اشتباهه.
استفاده از رم بالاتر از 1600 گارانتی رو به فنا میده:دی
اما از نظر فرکانس توربو یا همون اورکلاک ( با نرم افزار احتمالا اختصاصی ) میتونید فرکانس هسته رو به 3800 برسونید که برای این پردازنده خوبه
اینم نیاز به پردازنده یا دانش اورکلاکینگ نیست، خود CPU اتوماتیک میاد CPU رو تا 3800 میبره بالا!
در کل پیشنهاد منه انه که فعلا دست نگه داری تا سری جدیدسوکت های اینتل عرضه بشن ( چیزی نمونده ).
Haswell-E اواخر سال 2014 میاد. این تاریخ به نظر شما نزدیکه؟
پیشنهاد من اینه رم خودتون رو به 8gb با سرعت 1600 کاهش ( چون واقعا برنامه ها یا بازی هایی که بتونن به صورت کامل از 16gb رم در حالت 64bit استفاده کنن به اندازه انگشت های دو دست هم نمیشن و پول بیخودی برای رم دارید پرداخت میکنید )
RLY?
برای قیمت قطعات هم میتونید در اینترنت جستجو کنید و قیمت دلار یا تومان رو بدست بیارید . مثلا پردازنده شما (
INTEL Core I5 4670 )
به تنهایی $219.29 یا 657 هزار تومان قیمت داره که خوب اگر صرفا برای بازی میخواید ، شاید توجیه پذیر نباشه . در کل هر طور دوست دارید سیستم جمع کنید . اما فعلا به نظرم صبر کنید بهتره .
قیمت بازار ایران رو به همین راحتی نمیشه به دست اورد، بهترین کار رفتن به فروشگاه های اینترنتی فارسی ه.
تفاوت دوم این دو تا تو چیپ گرافیکی مجتمعی هست که استفاده میکنن . اولی از چیپ گرافیکی منسوخ شده و ضعیف HD 2500 استفاده میکنه و دومی هم از HD 4000 که خیلی بهتره .
چیپ گرافیکی به چه دردی میخوره آخه؟ مگه با Intel HD 4000/2500 میخواید بازی رو اجرا کنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or