دوست عزیز، بیشتر مطالبی که نوشتید اشتباه هست، کاربران گمراه میشن، پیشنهاداتون رو به عنوان نظر شخصی مطرح کنید بهتر هست!
شما بفرمایید دقیقا کجای حرفم اشتباست ؟ تا کاربرا از گمراهی در بیان ! و خلاف چیزی که نوشتم و ثابت کن . در غیر این صورت پیشنهادت
شخصی خودتون به کاربرا رو بهترین انتخاب ممکن براشون لحاظ نکن .
با احترام . موفق باشید .
مادربورد من 1155 هست و این cpu که شما معرفی کردی بهش نمیخوره(1150).
فکر کنم باید 3570 بگیرم! ممنون میشم اگه نظرتو راجع به 3470 بگی.
یعنی میخوام بدونم 3470 خیلی از 3570 ضعیفتره؟
اصلا به حال من که GTX 760 دارم فرقی میکنه یا تفاوتش تو کارای سنگینتر و کارتهای قویتر معلوم میشه؟
تفاوت اول این دو پردازنده بسیار بسیار کمه . به 10% هم نمیرسه . منتها در حالت توربو میتونید فرکانس 3570 رو میتونید تا 3800 مگاهرتز هم برسونید ، در صورتی که 3470 ، درحالت توربو به صورت
استاندارد تا 3600 مگاهرتز قابل اورکلاکه .
تفاوت دوم این دو تا تو چیپ گرافیکی مجتمعی هست که استفاده میکنن . اولی از چیپ گرافیکی منسوخ شده و ضعیف HD 2500 استفاده میکنه و دومی هم از HD 4000 که خیلی بهتره .
در کل اگر 3570 رو بخرید ، میتونید حدود 7% افزایش کارایی (
بدون توجه به گرافیک مجزا و .. ) رو داشته باشید . ضمن اینکه هر دو پردازنده از سوکت
1155 استفاده میکنن و شما مشکلی نخواهید داشت .
===========================
اما در زمینه کارت گرافیک :
پیشنهاد من استفاده از Radeon HD 7850 به جای GTX 760 هست . GTX 760 قیمت بالاتر و حدود 4 تا 5 % قدرت بیشتری داره . در وافع در ظاهر هیچ تفاوتی حس نمیشه . با خرید Radeon HD 7850 میتونید حداقل 200 تا 300 تومن تو هزینه صرفه جویی کنید و همون کاراییو قدرت و بدست بیارید . ضمن اینکه میتونید اندکی پول رو 300 تومن بگذارید و مثلا مادربورد و به سوکت جدیدتر ارتقا بدید و باز با قطعاتی پایین تر ، اما سوکت و پلتفرمی جدیدتر ، همون کارایی رو بدست بیارید .
همیشه این و بدونید که پلتفرم جدیدتر ، علی رغم پردازنده های ضعیف تر ، راندمان و کارایی بالاتری داره . این یه قانون کلیه . مثلا تمام چیپ های گرافیکی مجتمع
Iris مبتنی بر هاسول ، 100% از ntel HD Graghic های مبتنی بر هاسول قویترن .
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید مقاله زیر رو بخونید :
نگاهی به معماری Haswell کمپانی اینتل