نهایت چیزی که بشه از این سری پیدا کرد 6670 یا 6570 هستش که به ترتیب حدودا 280 و 230 در کمترین حالت و در صورت موجود بودن در میاد.سلام الان قیمت یه vga سری 6 ati چنه مثلا 6970hd
بستگی به شرایط داره بطور مثال اگر هیچ ماژولی رو Main نصب نباشه و Main هم Dual ساپورت باشه قطعا 2 تا 4GB پیشنهاد بهتری هستش یا اگر سیستم بر پایه OC قراره که جمع بشه تعداد ماژول ها هر چی کمتر باشه ثبات ، پایداری و کلا نتیجه ی تست بهتر هستش.دوستان دو عدد رم 4 گیگ خوبه یا یه دونه 8 گیگ

CPU شما سوکت 1155 نیاز داره این دو تا مین هم برا این CPU کافین هر کدوم رو خریدی خریدی ...آقا تو رو خدا جواب بدین.امروز i5 3470 رو خریدم 570 تومن.حالا واسه مادربورد یکی ازین دو تا رو میخوام بخرم.قصدم فقط گیمینگه و اورکلاک نیست.P8B75 M LX و P8B75 V
1. اینکه میگن بایاس مادربورد با بایاس سی پی یو بخونه یعنی چی؟بایاس سی پی یو ی من به کدوم اینا میخوره؟
2.فرق این دو تا مین بورد چیه؟؟اختلاف قیمتشون حدود 80 تومنه و دست منم تنگه
3.پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت داری؟ (پایین 300 تومن)
1-بایوس CPU ؟! هر کی اینو به شما گفته درجا باید... !آقا تو رو خدا جواب بدین.امروز i5 3470 رو خریدم 570 تومن.حالا واسه مادربورد یکی ازین دو تا رو میخوام بخرم.قصدم فقط گیمینگه و اورکلاک نیست.P8B75 M LX و P8B75 V
1. اینکه میگن بایاس مادربورد با بایاس سی پی یو بخونه یعنی چی؟بایاس سی پی یو ی من به کدوم اینا میخوره؟
2.فرق این دو تا مین بورد چیه؟؟اختلاف قیمتشون حدود 80 تومنه و دست منم تنگه
3.پیشنهاد بهتری تو این رنج قیمت داری؟ (پایین 300 تومن)
تا ۱ تا ۱.۱۰۰ فقط کیس چی یشنهاد میدی فرشید جان؟
این مشخصات که دارم برای گیم چطوره؟ وپاورچند وات گرین ببندم؟
3g gddr5 384 bit sapphire hd 7970 dual-x
System Model: TA790GX A3 BIOSTAR Group
AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor (2 CPUs), ~3.1GHz
Memory: 4096MB RAM
سلام
ببخشید من باز سوال میکنم،راستش میخوام یه GTX 650 ti boost بگیرم
ولی بین inno3d و asus موندم،البته inno رو میدن 570 تومن و ایسوس هم حدود 610 تومنه،
اما متاسفانه نسخه inno3d از نوع معمولیش هست و ichill نیست،ازینورم چند جا خوندم که ایسوس رو این مدل خوب کار نکرده و خیلی کولینگش خوب نیست،اما ازینورم کولینگ inno متاسفانه اصلا ازین لوله ها نداره و کاملا ساده هستش،اما کولینگ ایسوس به ظاهر به مراتب بهتر میاد.
خلاصه گیر کردم نمیدونم کدوم رو بخرم،البته msi هم وجود داره ولی دیگه طرفای 700 میشه که اصلا به صرف نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام
مشخصات سیستم من اینه
Cpu - AMD - PhenomIIX4 965 Processor 3.40 ghz
Ram- 8 - DDR3-1333
VGA- AMD Radeon HD 6700 SERIE
Main Board - MSI - 7599
میخواستم بدونم برای اجرای بازی ها با حداکثر تنظیمات و Full HD باید چه قطعه ای رو عوض کنم یا کلا باید عوض شه؟
Main Board من کارت گرافیک GDDR 5 ساپرت میکنه ؟
یه سوال دیگه اگه قطعه ای باید عوض شه قطعه پیشنهادی تون رو بگید
ممنون
این مشخصات که دارم برای گیم چطوره؟ وپاورچند وات گرین ببندم؟
3g gddr5 384 bit sapphire hd 7970 dual-x
System Model: TA790GX A3 BIOSTAR Group
AMD Phenom(tm) II X2 550 Processor (2 CPUs), ~3.1GHz
Memory: 4096MB RAM
سلام
ASUS B85-PLUS با B87 plus خیلی فرق داره ؟
ذرود.
بین موس های لاجیتک G500s و G9x کدوم رو پیشنهاد می دین!؟
اگر مدل بهترین تو این رینج قیمت سراغ دارین معرفی کنید.
ممنون