مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
من شنيدم عوض كردن مادربورد هاي كه چيپست يكساني دارن زياد تو عملكرد cpu تاثير نداره و تفاوت قيمت مادربوردها بخاطر امكانات بيشتر و توانايي اوركلاك شدنشونه.
ميخواستم بدونم اين حرف درسته يا نه. يعني در حالت عادي(نه اور كلاك) يك مادر بورد 150 تومني با يك مادر بورد 400 تومني كارايي يكساني دارن؟(با چيپ يكسان)

سلام
من شنيدم عوض كردن مادربورد هاي كه چيپست يكساني دارن زياد تو عملكرد cpu تاثير نداره و تفاوت قيمت مادربوردها بخاطر امكانات بيشتر و توانايي اوركلاك شدنشونه.
ميخواستم بدونم اين حرف درسته يا نه. يعني در حالت عادي(نه اور كلاك) يك مادر بورد 150 تومني با يك مادر بورد 400 تومني كارايي يكساني دارن؟(با چيپ يكسان)
تعداد Slot ها داخل و خارج ، قابلیت استفاده از چند کارت گرافیک (SLI و CrossFire) ، قابلیت OC ، تعداد ماژول های رم و میزان سرعت آن ها و امکانات جانبی همون طور که خود گفتی تو قیمت تاثیر میزاره .... وقتی سوکت یکی باشه CPU ده هسته ای هم بیاری روش جواب میده مگه این که بخوای Overـش کنی اکثرا برا قابلیت OC و استفاده از چند گرافیک دست به خرید مین های گرون قیمت میزنند ...

آخرین ویرایش:
دوستان یکی از اشناها میخواد سیستم ارتقا بده
بودجش 2500 هست

برای

cpu
main
hdd
Gpu
Psu
Ram
گیر عجیبی داده که حتما Main و برد Gpu اش Asus باشه و حتی کارت 650 معمولی Asus رو نشون کرده

برای Hdd هم گیر داده که حتما مدل خاویار باشه

حالا خواستم دوستان با این بودجه 2500 برای این قطعات یک سیستم پیشنهادی بنویسن
خیلی اهل بازی هم نیست و مانتیورش هم 19 هست

سلام
من سیستمی که تو Gaming rig ام هست رو قصد دارم فردا بخرم! بنظرتون همه چیزش مچ هست؟ اخه بنظرم مادربرد خیلی گرونه! نزدیک 1 تومن برام افتاد!
اصلا هم مچ نیست !!
Cpu و Main رو حتما باید پایین تر ببندی ! 260X با اونا اصلا مچ نیستش !! Cpu و Main رو پایین بیار و 760 یا 770 یا 280X بگیر

سلام
دوستان هارد لپ تاپ 1 ترا چه مارک هایی تو بازار موجود هستش ؟ کدوم رو بخریم خوبه ؟؟؟
1TB خیلی وقته که نایاب شده ، 640 یا 750 به نسبت راحت تر پیدا میشه و 750 با توجه به قیمتش ارزش خرید بیشتری داره در مورد برند هم محدود به 3 یا 4 برند خاص میشه که همشون هم تولید کننده اصلی هستن مثل WD , Seagate , Samsung , Hitachi و... هر کدوم رو که بگیری از نظر کیفیت مشکلی ندارن.
دوستان یکی از اشناها میخواد سیستم ارتقا بده
بودجش 2500 هست
برای
cpu
main
hdd
Gpu
Psu
Ram
گیر عجیبی داده که حتما Main و برد Gpu اش Asus باشه و حتی کارت 650 معمولی Asus رو نشون کرده
برای Hdd هم گیر داده که حتما مدل خاویار باشه
حالا خواستم دوستان با این بودجه 2500 برای این قطعات یک سیستم پیشنهادی بنویسن
خیلی اهل بازی هم نیست و مانتیورش هم 19 هست
اینا پیشنهاد میشه :

CPU : intel i5 4670
RAM : corsair vengeance 8gb 2x4gb ddr3 1600
MAIN : asus p8b75-v
VGA : sapphire hd7790
HDD : seagate 1tb 64mb
SSD : plextor m5p extreme 128gb
POWER : green gp600a-eu

حدودا 2,600 در میاد من با جمع خودم یه SSD هم براش در نظر گرفتم که میشه جای SSD کارت گرافیک رو بالاتر در نظر گرفت مثل GTX760.(البته اگه مانیتور FHD نباشه خرید یه همچین کارتی دیگه منطقی نیست)
سلام
من سیستمی که تو Gaming rig ام هست رو قصد دارم فردا بخرم! بنظرتون همه چیزش مچ هست؟ اخه بنظرم مادربرد خیلی گرونه! نزدیک 1 تومن برام افتاد!
اگه هدف بازی هستش این قطعات کلا مشکل داره !
اول از همه با وجود X1 دیگه Magnum 2 ارزش خرید نداره دوم شما نیاز به همچین Mainیی نداری همینطور Ram با باس 2400 هم به هیچ عنوان بدردت نمیخوره (همونطور که گفتم اگه هدف بازی باشه) و به اون پاور هم با توجه به قطعات مد نظر اصلا نیازی نیست ، با این شرایط شما فقط و فقط داری پولت رو میریزی تو سطل زباله !
با کم کردن Main و RAM میشه کارت گرافیک به مراتب بهتر و همینطور یه SSD خوب در نظر گرفت که تو راندمان نهایی تاثیر محسوسی میذارن.
در آخر بودجه ی کلی + قطعاتی که نیاز داری رو بگو بقیه ش با ما اینجوری به نتیجه نمیرسی !

amin_sh
دوست عزیز برای مشکلات تاپیک جداگانه هست میتونی همونجا مطرح و پیگیری کنی.

آخرین ویرایش:
بله، مادربردهای این برند هم موجودن، قیمتشون هم نسبت به ASUS پایینتر هست و برخی مدلهاش رو میشه انتخاب کرد.

مثلا z87 extreme 4 یا z87 extreme 6 و یا z87 pro3 رو جایی دیده اید ؟

قیمتشون چنده ؟

گارانتی دارد یا ندارد ؟

ممنون

دوستان با 3-4 تومن میشه یک سیستم کامل بست که تا 3-4 سال دیگه راحت گیم هارو ساپورت کنه؟

خیر، 4 سال برای PC میشه 3 نسل کارت گرافیک، شما روی 2 سال حساب کن برای بهترین راندمان!

مثلا z87 extreme 4 یا z87 extreme 6 و یا z87 pro3 رو جایی دیده اید ؟

قیمتشون چنده ؟

گارانتی دارد یا ندارد ؟

ممنون

خیر، از سری Z87 ندیدم، تا Z77 موجود بود.
از برندای ASUS و MSI انتخاب کنید.

مانیتور SAMSUNG S23B375 توصیه میشه با قیمت حدود 930 تومن .

CPU:INTEL Core I7 3930K
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS P9X79-LE
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM 2

حدود 4230 میشه و کمتر از این هم برای کار شما توصیه نمیشه.

فقط میشه KINGESTON Hyper X و CORSAIR XMS3 رو با فرکانس 1600 پیدا کرد. ماجول 8 گیگی و دوبل هم دارن.

گرافیک لپ تاپ ها رو نمیشه تغییر داد
لپ تاپی هم ککه آخرین مدل کارت گرافیک روش باشه تا 12 تومن هم میرسه! شما بودجتون چقدره؟

فرشید جان اگه میشه این سیستم پیشنهادی رو با 4930k بگی لطفا ! بودجه هم تا 5 تومن . راستی طبیعتا odd هم نمیخواد همچنین مادربوردش هر چی قوی تر بهتر .
ممنون .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or