دوستان سلام .. شرمنده من باز مزاحم شدم
و در اینده حتما SLI خواهم کرد .. و میخوام حتما قسمت تهویش و جا دار بودنش یه جورایی کار رو خراب نکنه و برم یه کیس دیگه بخرم
ممنون میشم کمکم کنید !
سلام
دوستان مانیتور گیمینگ تا ماکزیموم 800 تومن چی پیشنهاد میدین ؟
با تشکر![]()
سلام،اقا من تا یک 1.500 میخوام هزینه کنم واسه خرید سیستم،پاور،مادربرد،سی پی یو،رم،گرافیک،بقیه چیز ها رو دارم،ممنون میشم کمکم کنید،در ضمن واسه بازی بیشتر مد نظر هست این سیستم! تشکر !!!
1-من میخوام به بودجه حدودا 4 4.5 تومن یه کیس ببندم که تا اخره نسل جدید جواب بده
حداکثر با چه مشخصاتی میتونم ببندم سیستمو
2-این که اگه تا تابستون صبر کنم میتونم با همین پول سیستم بهتری ببندم؟
3-احنمال اومدن directx 12 تا 2 سال دیگه هست؟
1-من میخوام به بودجه حدودا 4 4.5 تومن یه کیس ببندم که تا اخره نسل جدید جواب بده
حداکثر با چه مشخصاتی میتونم ببندم سیستمو
2-این که اگه تا تابستون صبر کنم میتونم با همین پول سیستم بهتری ببندم؟
3-احنمال اومدن directx 12 تا 2 سال دیگه هست؟
مدل کیسی که گفتم Raidmax - AEOLUS
شما اونایی رو که داری گفتی، دیگه چیزی از سیستم نموند که توصیه کنیم! دقیقا بگو چه قطعاتی رو می خوای با 1500 تومن بگیری.
بله من منظورم رو بد رساندم،منظور این بود که این قطعات رو میخوام،Ram,CPU,VGA,Power,Motherboard که اینا سرجمع بشن 1500،برای بازی کردن هم میخوام !!!
خب در اینصورت این مبلغ خیلی محدود هست و نمیشه قطعات سطح بالایی برای بازی در نظر گرفت:
CPU:Core i3 3220
RAM:2*2GB 1333 DDR3
M/B:P8H61-M
VGA:AMD 7770 DDR5
POWER:GREEN 600w
حدود 1550 میشن.
بله خب یک مقدار محدودیت مالی هست،تشکر که راهنمایی کردید،خب حالا یکم بخواهیم گرافیکش قویتر باشه چه چیزی پیشنهاد میکنید و تفاوت قیمتش چقدر میشود؟!!
تشکر !
اون پیش فاکتور رو که فراموش کن زبانش مشخص نیست که بخوایم ترجمه ش کنیم !دوستان یکی از اقوام یک سیستم خیلی معمولی میخواد برای کارهای دانشجویی ( خانوم هستن تازه دانشجو شدن ) بازی هم اصلا نمیکنن
یک پیش فاکتور به من دادن که میتونم بگم از عجیبترینهاست که دیدم و معلومه فروشنده اصلا حالیش نبوده
گفتم از دوستان مشاوره بخوام تا 1500 یک سیستم کامل میخواد بگیرهطرف cpu رو نوشته A4 3300
Mb رو زده Elite A65
Ram رو زدن 4gb appacer
hdd رو seagate 1gb
مونیتور رو Led 19 lg
جالبترینش Vga رو زدن یا 20 یا 22 که من هنگ کردم
یعنی علاوه بر Cpu , mainboard , ram , gpu , hdd
همراه با dvd rw , psu , case , keyboard , monitor , mouse , باشه
برای مانیتور هم فکر کنم 19 اونم Led زیاد باشه شاید 17 هم کارش رو راه بندازه
مرسی
میتونی اینارو در نظر بگیری :سلام دوستان
می خواستم یه سیستم بهم پیشنهاد بدید با این مشخصات بودجه هم طرف 5میلیون و 100 150 بالاتر.
سیستمو بیشتر برای بازی می خوام (مثل بتل 4 و بازی های جدیدی که میان) که روی اولترا بتونم جواب بگیرم ولی دیگه نه فول فول
بعد اینکه اسپیکر نمی خوام.ولی کیبرد و مانیتور هم یه چیزه معمولی خوب(بیشتر می خوام رو خود کیس هزینه کنم.
بعد اینکه گرافیک رو می خوام amd پیشنهاد بدید.
------------
یه سوال جدا هم اینکه اگه بخوام سیستمم دیگه فول فول روی اولترا بازی های جدید رو بخواد اجرا کنه چقدر باید هزینه کنم؟
ممنون.