در واقع نمی خوام سیگنال رو تقویت کنم، میخوام سیگنال رو فقط رو دستگاه خودم بهتر بگیرم، همین. Repeater ها به درد نمی خورن چون بقیه هم می تونن ازش استفاده کنن؛ میمونه گرفتن یه مودم با یه آنتن بزرگ غیر اینه فرشید جان؟
سلام . آقا فرشید ، من چون یه مدل قدیمی تر این مدلی که شما برای ایسوس معرفی کردی رو خریدم قبلا (x55vd)، داخلش درفترچه راهنمای win8 داشت و توضیحات تکمیلی نرم افزار هاش ، من فکر میکنم که دیگه این مدلهای x550 و جدیدتر حتما win8 رو ساپورت میکنند . ویندوز اورجینال هم که ندارن ، من خودم سون ریختم...!! پس در این رابطه فکر نمیکنم مشکلی باشه !! فقط ممکنه احتمالش وجود داشته باشه به قول شما اونم فکر نمیکنم در ایسوس ...
با تشكر از اساتيد تاپيك به خصوص Farshidstar2012
من تصميم خودم رو براي براي خريد گرفتم.
ASUS Maximus VI Hero + Intel i7-4770k
اما دو سوال برام پيش اومده
1- اين پردازنده مدلي با پسوند ES داره؟ تو انجمن ها خارجي خيلي روش مانور داده بودند.
2- فرقي تو مدل هاي ساخت مالزي و كاستاريكا وجود داره؟
ميشه مشكلات كراس فاير رو يكي از دوستان بگه و بگه چرا ميگن sli بهتره؟
با سلام خدمت دوستان.بنده یه سیستمی دارم که میخوام بفروشم بجاش لپتاپ بگیرم.میخواستم ازتون قیمت تقریبی بگیرم.مشخصات سیستم:
motherboard : foxconn p43ap F1
CPU : INTEL E5700 LGA775
VGA : XFX ATI RADEON HD 6770 1GB GDDR5
RAM : 2*2GB 1333 KINGMAX
POWER : GREEN GP530A-EU
MONITOR : LG W2253TQ
CASE : PASCAL
SPEAKER : MICROLAB M663 (eNOD) 2+1 system
DVD WRITER : PIONEER DVR-S19FXV
ALL IN 1 INTERNAL CARD READER
KEYBOARD : FARASSOO
DIAL-UP MODEM
موس , مودم ADSL و هارد رو احتمال خیلی زیاد نفروشم به همین خاطر این سه تا رو قیمت جداگانه بدید:
MOUSE : A4 TECH XL-750BF (2500 DPI
HDD : SEGATE 2TB
ADSL MODEM : TP-LINK TD-8810
فکر نکنم چیزی مونده باشه ولی اگه هست بگین.سوالی بود در خدمتم.
با تشکر از دوستانی که کمک میکنن.
با سلام خدمت دوستان میخواستم راهنمایی کنید با قیمت حدود 1.700 یک کیس میخوام بخرم برا بازی ولی الان گرافیک نمیخوام بخرم و این قیمت فقط برا کیس بدون گرافیک هست اگه ممکنه یه سیستم پیشنهادی معرفی کنید.
با تشکر
دوستان یه سوال
من 2تا ماژول رم Xms3 2*2 دارم که میشه 4 گیگ رم .و رم ها رو به صورت دوال انداختم
حالا میخوام 4 گیگ دیگه اضافه کنم ولی متاسفانه از این سری رم ها دیگه تو بازار نیست
حالا می تونم یه ماژل 4 گیگ تنها از سری XMs3 بندازم کنارشون؟ یعنی کلا میشه 3تا ماژول 2*2*4
CPU:INTEL COre i5 4430
RAM:2*2GB DDR3 1333
M/B:ASUS B85-PLUS
HDD: SEAGATE 1TB
ODD:SAMSUNG 24X
POWER: GREEN 600W
CASE: GREEN MAGNUM2
حدود 1840 میشه اینا، دیگه کمتر از اینا برندار
نه عزیز، تعداد ماجولهات باید زوج باشه و ماجولهات هم یک مدل باشن، نباید یه 4 گیگ تکی کنارشون بزاری چون از حالت دو کانالی در میاد.
فرشید جان به نظر شما چه کار کنم ؟
سلام.میخوام این سیستم رو بگیرم لطفا نظرتون رو بگین که چقدر با هم مچ هست..اهل اور نیستم،اولویتم گیم با مانیتور 1920*1080 هست(مانیتور دارم)و بعد کارهای روزانه مثل نت،فیلم،کارهای دانشجوی(تحقیقات و آفیس).
cpu:core i7 3770
vga:Gigabyte GTX 760 OC WindForce 3X 2GB
MSI GTX 760 OCpower:Green EU Series GP600A-EU
mainboard:
MSI Z77A-G43 Gaming
ram:Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz Single
HDD 1TRA SEEGATE(اینو دارم)
چندتا نکته:اولی اینکه من کیس ایکس 6 گرین دارم و این قطعات از لحاظ فضا مشکلی ندارن؟
دوم اینکه من دو مدل کارت گرافیک رو انتخاب کردم و به نظرتون کدوم بهتره؟
سوم اینکه یک رم 1600 4گیگ دارم و میخوام این 8 گیگ رو هم اضافه کنم مشکلی پیش نمیاد؟
و چهارم اینکه اگر زمانی بخوام ssd و واتر کولینگ اضافه کنم این پاور هنوز مناسب هست یا نه؟؟
هرجا مشکلی هست بفرمائید و قطعه مناسب رو پبشنهاد کنید.ممنون
خواهش
خوب با توجه به مشخصات قطعات فعلی ، نه ارزش ارتقاء نداره !
چیزی که برای شما ارزش خرید داشته باشه حداقل 350 تومن بودجه بالاتر میخواد اینجوری تفاوت به نوعی محسوس و قابل توجه میشه.

ممنون عزیز فوقش همین سی پی یو ولی بودجه کارت گرافیک رو بالا میبرم.حالا چه رمی با چه باسی بندازم که گلوگاه ایجاد نشه؟؟؟؟پاور رو خیلی از دوستان گفتن ضعیفه.پاور چی بردارم؟واقعا ضعیفه؟گفتم دیگه، یا اینا رو بفروش همه رو مثل هم بخر، یا مثل همینا پیدا کن بزار کنار قبلیا، توی بازار بگردی هست.
قطعات خوبه، اما میشد بجای 3770 یه 3570 بگیری و کارت گرافیکت رو 770 بکنی، چون HD بازی می کنی هر چی کارتت قویتر باشه بهتره
از اون دو مدل هر دو خوبن؛ مدل GIGA کم صداتر هست .
رم رو هم اصلا نباید تکی بندازی، دوتا ماجول 4 گیگی بخر یا دوتا 8 گیگی. رم های سیستم نباید از نظر ظرفیت و مدل فرق کنن، بنابراین یا 4 گیگی رو بفروش یا یکی دیگه بزار کنارش که مثل خودش باشه بشه 8 گیگ، دوست بالایی هم همین مشکل رو داره.
SSD و واتر کولینگ مصرفی ندارن که نگرانشون باشی.
سلام عزیزان
من در حال حاضر ps3 دارم و به فکر فروششم و خیلی دوست داشتم یه ps4 بعد که اومد بخرم ولی دیدم همین ps3 4 سال بعد اومدنش تازه هک شد یا الان حتی هکرا نتونستن کاری برا vita بکنن واسه همین میخوام پول ps3 و از این ور اونور یه pc خوب ببندم از اونور در کل کامپیتر برا من یه لذت دیگه ای داره
خودم که فکر میکنم همه چیم نیاز به ارتقاع داره حالا شما بگین چیارو اول ارتقاع بدم
Motherboard: Gigabyte P31-S3G
RAM: 4GB DDR2,Frequency: 332 MHz ~x(
CPU: Intel Plentium E2200, Duel CPU 2.20GHz
Graphic Card: Nvidia Gforce 9500 GT 1GB
اول از همه بهم گفتن که باید مادربودرتو عوض کنی برا کارتا و چیزای جدید اینو اول باید بگیرم چه مادربوردی خوبه که تا 4-5 سال دیگه خواستم باز ارتقا بدم کار بده ؟؟
من الان دارم سیستمم واسه بهترین حالت گرافیکی بتل فیلد مقایسه میکنم واسه اینکه سیستمی که میخواد فک کنم نسل بعدی باشه درسته؟؟
بعد گفته cpu 4 هسته ای میخواد چه قیمت درمیاد این cpu ??
و گرافیک هم گفته 3GB چه کارتی خوبه بگیرم؟؟ nvidia 760 خوبه ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟
دیگه همین
ممنون عزیز فوقش همین سی پی یو ولی بودجه کارت گرافیک رو بالا میبرم.حالا چه رمی با چه باسی بندازم که گلوگاه ایجاد نشه؟؟؟؟پاور رو خیلی از دوستان گفتن ضعیفه.پاور چی بردارم؟واقعا ضعیفه؟