مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تا4تومن میخوام هزینه کنم فقط کیس میخوام جمع کنم هارد هم 1T میخوام باشه کارت گرافیک هم طوری باشه که راحت رندربگیرم بازی هم نمیخوام باهاش کنم سیستم کاریه

حداقل حدود 5 میلیون اگر می تونستید هزینه کنید، بهتر بود!

اما این سیستم حداقل شرایط کاری رو داره:
اگر انتظار و توقعتون بالا باشه و شرایط کاریتون هم اینقدر سنگین باشه که این سیستم رو حسابی تحت فشار ببره، باید بگم سیستم مناسبی برای شما نخواهد بود!
چرا رندرینگ هر چقدر سنگین تر باشه، بودجه ی به مراتب بالاتری رو هم نیازمنده تا بتون انتظارات کاربر رو بر آورده کنه!
ضمناً فعلاً می تونید بدون کارت گرافیک از سیستم زیر استفاده کنید و بعد که افزایش بودجه دادین، می تونید کارت گرافیک هم اضافه کنید:
ظاهراً کارت گرافیک در اولویت شما نیست و می تونید فعلاً ازش صرف نظر کنید تا بتونید سیستم قدرتمندی در جهت کاربری رندرینگ خریداری کنید.

0031436983.png

آخرین ویرایش:
درود

نظرتون رو درباره این سیستم اقا فرشاد میشه بگین؟

فکر می کنم یه بار دیگه هم راجع به این لیست صحبت کردیم، قطعات اونقدرنابجا انتخاب شدن که قابل اصلاح نیست، بودجه رو بگید که خودم یه لیست مجزا بدم

سلام
یه سیستم میخوام جمع کنم برای کاربانرم افزار 3Dرندرگرفتن برام خیلی مهمه
ازاساتیدلطفاراهنمایی کنن که چی جمع کنم

تا4تومن میخوام هزینه کنم فقط کیس میخوام جمع کنم هارد هم 1T میخوام باشه کارت گرافیک هم طوری باشه که راحت رندربگیرم بازی هم نمیخوام باهاش کنم سیستم کاریه

کارت گرافیک توی رندر نهایی تاثیری نداره، بنابراین یه مدل معمولی توصیه شده

CPU:INTEL Core I7 4770
RAM:CORSAIR 4*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS Z87-C
VGA:Geforce GTX 650 2GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:750W GREEN
CASE:GREEN HUNTER

حدود 3840 تومن میشه، اگه تا حدود 5 تومن می تونستید هزینه کنید امکان خرید سیستمی با پردازنده ی 6 هسته ای هم برای شما فرآهم بود که راندمان خیلی بالاتری می داد.

ممنون.چند مغازه قیمت کردم
SAMSUNGیه10تومن تزLITEONارزونتر بود.
بهترینشون کدومه برا خودم نیست خوب نباشه دوستم پدرمودرمیاره:دی

دوست عزیز، به قیمت کار نداشته باش، همشون خوب بودن که گفتم،
دیسک مکانیکی اپتیکی هر چی هم باشه امکان خرابی یا ضعیف شدنش هست، پس وسواس نکن. معمولا بعد از 2 یا 3 سال کاربری مداوم نیاز به تعویضشون پیش میاد.

سلام من میخوامcpu i5-3470دارم رو عوض کنم برای راندمان بهتر با حداکثر رم(16گیگ باس2400) گزینه بهتر چیه ؟مادربوردم asus p8z77v

بالاترین چیزی که میشه خرید همون 3770K هست که در تئوری و محاسبات از پردازنده ی شما بطور محسوسی قویتر هست اما اگر برای بازی هست بالاتر از 3570K توصیه نمیشه، ولی من توصیه نمی کنم که برای بازی پردازنده رو عوض کنید،
برای رم هم بارها توی این چند پست اخیر تذکر دادم که ماجولهای فرکانس بالاتر از 2000 نه از نظر راندمان و نه هزینه ارزش خرید ندارن، پولتون رو دور نریزید!

آخرین ویرایش:
سلام.یه مشاوره کلی واسه خرید مادربورد بیزحمت.اول اینکه چون اولویت گیم هست و اهل اور نیستم کدوم برند تو مادربورد ها بهتره و تو زمینه گیم بیشتر جوابگو هست؟نظرتون درباره مادربورد های گیمینگ چیه،واقعا ارزش خرید دارن یا به قول Farshidstar2012 عزیز تو پست بالا پول دور ریختن هست ؟واقعا تفاوتی بین کارایی مادربورد های گیمینگ و غیر گیمینگ هست یا در حد تبلیغاته؟؟اگر بخواین یه مادربورد با اولویت گیم معرفی کنید بدون توجه به بودجه مطابق با نسل هاسول چه چیزی رو معرفی میکنید؟از اونجایی که برند کارت گرافیکی که مد نظرم هست گیگابایت هست بهتره مادربورد هم گیگا باشه یا نه تفاوتی تو راندمان کارت رافیک نداره؟؟ممنون

سلام.یه مشاوره کلی واسه خرید مادربورد بیزحمت.اول اینکه چون اولویت گیم هست و اهل اور نیستم کدوم برند تو مادربورد ها بهتره و تو زمینه گیم بیشتر جوابگو هست؟نظرتون درباره مادربورد های گیمینگ چیه،واقعا ارزش خرید دارن یا به قول Farshidstar2012 عزیز تو پست بالا پول دور ریختن هست ؟واقعا تفاوتی بین کارایی مادربورد های گیمینگ و غیر گیمینگ هست یا در حد تبلیغاته؟؟اگر بخواین یه مادربورد با اولویت گیم معرفی کنید بدون توجه به بودجه مطابق با نسل هاسول چه چیزی رو معرفی میکنید؟از اونجایی که برند کارت گرافیکی که مد نظرم هست گیگابایت هست بهتره مادربورد هم گیگا باشه یا نه تفاوتی تو راندمان کارت رافیک نداره؟؟ممنون

دوست عزیز، من کجا راجع به مادربرد گیمینگ نظر دادم؟! من صحبت رم فرکانس بالا کردم که گفتم خریدشون دور ریختن پول هست.
مادربرد گیمینگ هم بستگی به مدل، قیمت و امکاناتش داره که توصیه بشه یا نه، وگرنه در طول سالیان گذشته مدلهای گیمینگ(ROG از ASUS و GAMING از MSI) مدلهای زیادی بوده که توصیه کردید و جوایز زیادی هم بردن، اما صرف این تصور که هر کس با هر بودجه ی بخواد سیستم گیمینگ بخره باید مادربرد مخصوص بازی هم بگیره خیر، همچین چیزی درست نیست.

برای نسل هاسول، بهترین مدلهایی که معرفی شدن از نظر فنی و شخصی ASUS MAXIMUS HERO و MSI Z87 XPOWER توی مدلهای گرون بوده، مدلهای ارزونتر هم انتخابها زیادن، بستگی به بودجه داره،
برند گرافیک به مادربرد هم ربطی نداره.

دوست عزیز، من کجا راجع به مادربرد گیمینگ نظر دادم؟! من صحبت رم فرکانس بالا کردم که گفتم خریدشون دور ریختن پول هست.
مادربرد گیمینگ هم بستگی به مدل، قیمت و امکاناتش داره که توصیه بشه یا نه، وگرنه در طول سالیان گذشته مدلهای گیمینگ(ROG از ASUS و GAMING از MSI) مدلهای زیادی بوده که توصیه کردید و جوایز زیادی هم بردن، اما صرف این تصور که هر کس با هر بودجه ی بخواد سیستم گیمینگ بخره باید مادربرد مخصوص بازی هم بگیره خیر، همچین چیزی درست نیست.

برای نسل هاسول، بهترین مدلهایی که معرفی شدن از نظر فنی و شخصی ASUS MAXIMUS HERO و MSI Z87 XPOWER توی مدلهای گرون بوده، مدلهای ارزونتر هم انتخابها زیادن، بستگی به بودجه داره،
برند گرافیک به مادربرد هم ربطی نداره.
ممنون از راهنماییت عزیز.منظور بنده رو متوجه نشدین.من از تکه کلام پول دور ریختنتون استفاده کردم.منظورم این بود که وافعا خرید یک مادربورد گیمینگ برای یه گیمر نیاز هست یا به قول تکه کلام شما پول دور ریختن هست.اگر تا 500 تومن مادربورد با اولویت گیم معرفی کنید چی معرفی می کنید؟؟
نگفتین بهترین برند تو مادربورد چی هست؟

ممنون از راهنماییت عزیز.منظور بنده رو متوجه نشدین.من از تکه کلام پول دور ریختنتون استفاده کردم.منظورم این بود که وافعا خرید یک مادربورد گیمینگ برای یه گیمر نیاز هست یا به قول تکه کلام شما پول دور ریختن هست؟

بستگی به شرایط اقتصادی و سطح کیفی خریدار داره! اگر خیلی حرفه ای و پر توقع باشه و از امثال بازی کراسیس 3 بخواد بالای 70 فریم بگیره و بودجه اش هم ok باشه، بله! باید قطعاً مادربرد گیمینگ خرید به قیمت بالای 1 و نیم میلیون تومان! در غیر اینصورت، همون مادربرد در حد رنج قیمت بین 500 تا 800 کاملاً کفایت می کنه و نیاز به ولخرجی نیست!

بستگی به شرایط اقتصادی و سطح کیفی خریدار داره! اگر خیلی حرفه ای و پر توقع باشه و از امثال بازی کراسیس 3 بخواد بالای 70 فریم بگیره و بودجه اش هم ok باشه، بله! باید قطعاً مادربرد گیمینگ خرید به قیمت بالای 1 و نیم میلیون تومان! در غیر اینصورت، همون مادربرد در حد رنج قیمت بین 500 تا 800 کاملاً کفایت می کنه و نیاز به ولخرجی نیست!
حالا با دو مدل بودجه تا500 و 500تا800 چه مدل های رو مناسب میدونین؟؟

ممنون از راهنماییت عزیز.منظور بنده رو متوجه نشدین.من از تکه کلام پول دور ریختنتون استفاده کردم.منظورم این بود که وافعا خرید یک مادربورد گیمینگ برای یه گیمر نیاز هست یا به قول تکه کلام شما پول دور ریختن هست.اگر تا 500 تومن مادربورد با اولویت گیم معرفی کنید چی معرفی می کنید؟؟
نگفتین بهترین برند تو مادربورد چی هست؟

حالا با دو مدل بودجه تا500 و 500تا800 چه مدل های رو مناسب میدونین؟؟

اول بگم که میزان فریم بازی هیچ ربطی به مادربرد نداره، چه مادربرد 300 تومن باشه و چه 1500، میزان تفاوت فریم 5 درصد هم نمیشه.

تا 550 تومن میشه ASUS Z87-K رو توصیه کرد، بازم بسته به بودجه ی کلی کیس داره
تا 800 تومن هم نمیشه مدل متفاوت دیگه ای گرفت، اما مدل ASUS MAXIMUS HERO حدود 1100 تومن بود آخرین بار،

مادربردهای گیمینگ چیز خاصی ندارن، بجز کارت صدای با کیفیتتر و امکانات اورکلاکینگ بیشتر.

Last edited by a moderator:
سلام من میخام یه رم وگرافیک به این مشخصات بگیرم
گرافیک: asus-geforce gt 630-2gb ddr3-128bit
رم:corsair-8gb-1600
حالا سوالم اینه که آیا این قطعات به مادربوردم میخوره؟ مادربوردم اینه:gigabyte p41t-d3
خیلی ممنون میشم سریعتر جوابمو بدین

حالا سوالم اینه که آیا این قطعات به مادربوردم میخوره؟ مادربوردم اینه:gigabyte p41t-d3

خیر! هیچکدوم رو به خوبی ساپورت نمی کنه! نه حجم رمتون رو ساپورت می کنه و نه فرکانسش رو! کلاً در سطح اون مادربرد نیست!
کارت گرافیم شما هم از اسلات PCI Express 2 بهره می بره که مادربرد شما فاقد این اسلات هست. طبیعیه که نمی تونید از تمام ظرفیت کارت گرافیک خود استفاده کنید. چه بسا اینکه حتی اگر ساپورت هم می کرد، این کارت گرافیک برای بازی های متوسط به پایین بود.

آخرین ویرایش:

شما فقط ماجول 4 گیگی می تونی بزاری روی اون مادربرد، اصلا 8 گیگی به چه درد این سیستم ضعیف می خوره؟!
در مورد گرافیک مشکلی نیست، می تونید نصب کنید.

البته اگه اینکار رو برای بازی می کنید متاسفانه 630 برای بازی مناسب نیست. کمتر از 650 بدرد بازی نمی خوره.

سلام دوستان.
من لپتاپ N46VZ از برند Asus خریدم به تازگی، می خواستم روش یه مودم وایرلس کلفت:دی بندازم برای این که قوی وایرلس های اطراف رو بگیره. چجوری می تونم این کار رو بکنم؟ چه مدل مودمی رو به نظرتون بگیرم؟ کلاً پیشنهادی دارید؟

سلام دوستان.
من لپتاپ N46VZ از برند Asus خریدم به تازگی، می خواستم روش یه مودم وایرلس کلفت:دی بندازم برای این که قوی وایرلس های اطراف رو بگیره. چجوری می تونم این کار رو بکنم؟ چه مدل مودمی رو به نظرتون بگیرم؟ کلاً پیشنهادی دارید؟

بودجه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or