amirmahmood
کاربر سایت
آقا فرشيد شما هميشه تو پيشنهاداتون هارد seagate رو پيشنهاد ميكنين، ميخاستم بدونم آيا از وسترن بهتره يا فرقي ندارن باهم؟
seagate از برند های معبتر و شناخته شده هستش.
western digital هم همینطور.
آقا فرشيد شما هميشه تو پيشنهاداتون هارد seagate رو پيشنهاد ميكنين، ميخاستم بدونم آيا از وسترن بهتره يا فرقي ندارن باهم؟
شما اصلا پاسخ من رو خوندید؟! یا ندید گرفتید؟
من گفتم موضوع ساپورت کردن توی همچین سیستمی که یه PC قوی هست مطرح نیست، یعنی اینکه فعلا تا 2 یا 3 سال آینده API ی جدید برای PC معرفی نمیشه و بنابراین سیستمهای فعلی می تونن بازیهای آینده رو هم با افکتهای کامل اجرا کنن، اما ممکنه به مرور زمان گرافیکهای قویتری داشته باشن که موجب بشه سیستم قوی شما که الان 100 فریم میده بعد از 3 سال و بازی اون دوره فقط 60 فریم تولید کنه، به زبان عامیانه و مختصر گفتم!
داستان کنسولها متفاوت هست، اونها طراحی میشن که حداقل برای 5 سال بدون تغییر در مشخصات از پس تمام بازیهاشون بربیان، معلومه که عمر کنسول خیلی بیشتره، ولی از اون طرف به نیمه ی عمر که میرسن دیگه کیفیت گرافیک و سرعت اجرای بازیها روشون از نسخه ی PC خیلی ضعیفتر خواهد بود، مورد آخری رو معمولا کسی توجه نمی کنه!
گرافیکی که شما میخرید, الان DX11.2 رو پشتیبانی میکنه.ممنون از راهنمایی کاملتون
یه سوال داشتم
الان فرض کنید من سیستمی گرفتم که مشخصات خوبی داره مثل همون سیستمی که شما معرفی کردید حالا سوال من اینجاست که فرض کنید الان 3 سال گذشته از خرید سیستمم و الان حالا دیگه باید از کجا بفهمم که آیا سیستمم توانایی اجرای افکتهای روز بازیها رو داره یا نه که اگه نداره سیستمم رو ارتقا بدم
باید از کجا بفهمم؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی کاملتون
یه سوال داشتم
الان فرض کنید من سیستمی گرفتم که مشخصات خوبی داره مثل همون سیستمی که شما معرفی کردید حالا سوال من اینجاست که فرض کنید الان 3 سال گذشته از خرید سیستمم و الان حالا دیگه باید از کجا بفهمم که آیا سیستمم توانایی اجرای افکتهای روز بازیها رو داره یا نه که اگه نداره سیستمم رو ارتقا بدم
باید از کجا بفهمم؟؟؟؟؟؟
خیلی راحت اگر دیدین سیستمتون قبلا روی تنظیمات Ultra توی فلان بازی 100 فریم میگرفته اما الان که سه سال گذشته داره تو یه بازی جدید روی High کمتر از 60 فریم میگیره میفهمین که زمان ارتقا کارت گرافیک رسیده (توی بعضی از سیستم ها چند تا دیگه از قطعات هم باید عوض شن!)
ولی در کل با این کارت گرافیکی که اقا فرشید بتون معرفی کرد میتونین یه نسل رو هم باش بگذرونین فقط شاید در اواخر نسل مجبور باشد تنظیمات یکم بیارین پایین.
تشکر از راهنمایی تون بعد از این مدت که گفتید وقتی که 3 سال یا بیشتر گذشته و سیستم بازی ها رو در حالت high زیر 60 فریم اجرا کنه باید فقط و فقط کارت گرافیک رو تعویض کنم یا باید کل سیستمم که شامل cpu و ram و ... هست رو هم باید ارتقا بدم؟؟؟؟
دوستان من فقط الان یه خورده شک و تردید دارم میشه کامل تر بگید لطفا آقا فرشید شما هم نظرتون رو بگید
1)الان فرض کنید من سیستمی گرفتم که مشخصات خوبی داره مثل همون سیستمی که شما معرفی کردید حالا سوال من اینجاست که فرض کنید الان 3 سال گذشته از خرید سیستمم و الان حالا دیگه باید از کجا بفهمم که آیا سیستمم توانایی اجرای افکتهای روز بازیها رو داره یا نه که اگه نداره سیستمم رو ارتقا بدم
باید از کجا بفهمم؟؟؟؟؟؟
شرمنده از همه که مزاحم شدم ولی کامل من مطمئن نشدم
سلام
یه کیس میخواستم تا 3 میلیون ... فقط هارد نمیخوام و این که سی پی یو اینتل و گرافیک انویدیا باشه...
ممنون
دوستان الان هارد 64 یا 128 SSD برای لپتاپ چه برندایی با چه قیمت هایی خوبن؟ یه view کلی بدین از تنوع و قیمت های این مدل هاردها.
سلام
من می خوام یه کیس ببندم تا حداکثر 4 میلیون تومن با گرافیک انویدیا
ممنون میشم راهنماییم کنید .
سلام اقا فرشید
یه سیستم کامل برای پسر عمم میخواستم
قیمت دور و ور 1 و800 تا 2 تومن
بعد اگه میشه مادر برد رو بالا بنویس که در آینده بشه ارتقاع داد و ازت میخوام قطعات با کیفیتی معرفی کنی
با تشکر
دوستان یه سیتم با مانیتور میخوام 19 اینچ حدود 1100-1200