سلام خدمت اساتید محترم.
یه کیس بدون در نظر گرفتن هارد معرفی کنید با بودجه 2.50-2.70.
فقط هم کیس، مانیتور و باقی قطعات موجود هست.
هدف هم بازی و کار با برنامههایی مثل اتوکد و کتیا هست.
باتری مادربورد رو در بیاره و دوباره جا بگذاره که Clear Cmos بشه.آقا من یکی از دوستام به سرش زده بود سی پیوش رو اور کلاک کنه ولی فرکانس رو اشتباه زده حالا pc اش بوت نمی شه چطوری باید درستش کرد ؟!!
سلامسلام سیستم تا 5.5 چی بهم پیشنهاد می کنید؟ فقط کیس ( سی پی یو حتما i7 باشه ) ممنون
سلام من یه سیستم دارو با این مشخصات میخواستم بدونم سیستم من چه قدر ارزش داره واگه بخواهم ارتقاهش بدم در حد یک میلیون چه قطعاتی رو پیشنهاد میکننین.
اینم سیستم من
![]()
قیمت مانیتور بالا رفت ؟ یادمه با 650 میشد یه 24 اینچ سامسونگ خرید یه ماه پیش....
سلامسلام خدمت اساتید بزرگ
آیا با بوجه 4.5 میشه یه کیس جمع کرد که گرافیک 780 توش باشه و سوال دومم اینه که این killer e2200 چقد تو بازی های آنلاین تاثیر میذاره یعنی پینگو میاره پایین ؟
و ارزش داره من همچین مادربوردی بخرم آخه من فقط آنلاین بازی میکنم .
لطفا هر دو سوالمو جواب بدید
ممنون
سلامسلام
با تشکر از شما ولی سیستم پیشنهادی من اینه
mb:asus p8p67le p8h67
ram 2*2igi corsair bus 1600
power: green 480w
cpu:cori3 3220 ya 2220
case: green
اینا رو میخوام کم کم تهیه کنم پس زیاد عجله ای ندارم
بقیه قطعات هم که بر اساس راهنمایی شما با کارت گرافیک خودم. فقط ی سوال مگه کارت گرافیکم چه مشگلی داره؟ مدل بدی بنظر نمیاد باشه. اگر بر مبنای amd بخوام چی پیشنهاد میدین
با تشکر
مادربوردت سوکت 775 هستش و چیپست intel 865. بسیار قدیمی هستش.سلام من مدل مادربوردم asrock 775I65gv می دونم این مادر بورد خیلی قدیمی هست ولی می خواستم بدونم حداکثر چه سی پی یو ای می تونه سا پورت کنه و حداکثر چه کارت گرافیکی ساپورت می کنه و حداکثر چند گیگ رم می توانم به این مادر بورد وصل کنم و از چه نوع رم ساپورت می کند؟