تا اینجا 8800ultra برتر بوده تو بنچمارک هاسلام من ميخوام Sys عوض كنم تو VGA موندم چي بگيرم HD2900XT 1GB يا 8800ultra بعد CPU كه انتخاب كردم Core 2 Quad Q6800. خودم فكر ميكنم كه Nvidia بگريم بعد چه برندي بگيرم 70-860 تومن بودجه؟؟ چه MainBoard ديي بگيرم خودم چنتا پيدا كردم ولي زياد خوشم نيومده ؟ مرسي
به نظر من پولتو دور نریز یه 8800gtx بگیر راحت تا دم دمایه ultra هم میشه اورش کرد. برند هم bfg اگه گیر نیومد xfx.سلام من ميخوام Sys عوض كنم تو VGA موندم چي بگيرم HD2900XT 1GB يا 8800ultra بعد CPU كه انتخاب كردم Core 2 Quad Q6800. خودم فكر ميكنم كه Nvidia بگريم بعد چه برندي بگيرم 70-860 تومن بودجه؟؟ چه MainBoard ديي بگيرم خودم چنتا پيدا كردم ولي زياد خوشم نيومده ؟ مرسي
دوست عزيز من به شما با اين بودجه اي كه براي گرافيك گذاشتيد پيشنهاد مي كنم XFX Geforce 8800Ultra XXX بگيريد كه ultra اوركلاك شدست و بسيار عالي مي باشد.سلام من ميخوام Sys عوض كنم تو VGA موندم چي بگيرم HD2900XT 1GB يا 8800ultra بعد CPU كه انتخاب كردم Core 2 Quad Q6800. خودم فكر ميكنم كه Nvidia بگريم بعد چه برندي بگيرم 70-860 تومن بودجه؟؟ چه MainBoard ديي بگيرم خودم چنتا پيدا كردم ولي زياد خوشم نيومده ؟ مرسي
گارانتی BFG را در ایران توسط شرکت برین تک انجام می شود.سلام
میگم محمدرضا
گارنتی Bfg رو در ایران کدوم شرکت تامین می کنه ؟؟؟
آیا واقعاً مادام العمر تعویض (همون وارنتی خود Bfg) رو ارائه میده یا نه ؟؟؟
اصلاً شرکتی هست که در حد آواژنگ یا فرضاً سازگار ارقام معتبر باشه ؟؟؟ یا از ایناییه که 4 روز دیگه یه دفعه جمع کنه و بره ؟؟؟
و درنهایت سرعت پاسخش در چه حدیه ؟؟؟ یعنی الان جنس خراب رو بدی بهش چقدر طول میکشه تا درستش کنه | تعویضش کنه | یا مثل آواژنگ پرداخت نقدی انجام بده ؟؟؟
پ.ن.: اینا تمامشون سوال هستن.
کارت گرافیک رو BFG 8800 ULTRA OC بگیرید.سلام من ميخوام Sys عوض كنم تو VGA موندم چي بگيرم HD2900XT 1GB يا 8800ultra بعد CPU كه انتخاب كردم Core 2 Quad Q6800. خودم فكر ميكنم كه Nvidia بگريم بعد چه برندي بگيرم 70-860 تومن بودجه؟؟ چه MainBoard ديي بگيرم خودم چنتا پيدا كردم ولي زياد خوشم نيومده ؟ مرسي
این G92 که شما می گی فعلا به اسم 8800GT می شناسند.به ممدرضا هم اومدببین من آخر نفهمیدم این G92 اسمش چیه؟؟ 8800 gt یا 8700 gts ؟؟؟ قمیت موقع لانچ چنده؟؟؟
![]()
کارت گرافیک رو BFG 8800 ULTRA OC بگیرید.
CPU رو هم Q6700 پیشنهاد می کنم چون برای اور کلاک خیلی مناسب هست.
مادر بورد هم می تونی ASUS Striker بگیرید که چیپ nvidia 680i هست و بعدن هم می توانی SLI کنی.
بازار رضا =سیما کامپیوتر 66973571 66496545قيمت اين BFG چقدره ؟؟
BFG تو ايران فقط VGA هاش هست ؟ مادربوردش نيست
ادرسي از نمايندگي BFG اگه ميشه بدين يا شماره
قيمت دقيق C2Q Q6800 يا Q6700 چقدره ؟؟
از همتون ممنون
فرق 8 مگ با 16 مگ محسوسه ؟اول وسترن بعد مکستور بعد هیتاچی.