آقایون من امروز دارم 8600 gt برد giga میگیرم... به نظر شما خوبه؟ هر چی گشتم bfg گیر نیوردم
![]()
قیمتش هم 185 گارانتی آواژنگ :biggrin1:
سلامدر عوض 8600 رو می بلعه و برای ماه نوامبر هم خیلی بهتر ازت پشتیبانی می کنه
خودمم 100% دوست دارم 8800 بخرم ولی واقعا در حال حاضر نمیتونم بیشتر از 200 بدم..... دیگه کاسه صبر لبریز شده،نوامبر هم که رسید :cheesygri حالا فقط قضیه اون 320 نیست که باید پای کارت بدی... باید یه پاور مشتی بندازی cpu رو dual core کنی. خلاصه میره بالای 500 که من در حال حاضر بودجه ندارم( باید صبر کنیم تا دم عید بودجه جدید برسه :laughing: )
یک تشکر خیلی کم بود باید پستی تشکر میکردم 
احمد جان ممنون... xfx رو میخاستم بخرم تعریف بد ازش شنیدم نخریدم... میگن chip هاش قلابی هست... قمیتش هم 135 بود... من مشکوک بودم مشکوک ترم کرد :biggrin1: sparkle قیمتش 160 هست بعد xfx 135 خو آدم مشکوک میشه دیگه![]()
با این تعریف هایی که شما کردی پشیمون شدم زنگ زدم کنسل کردمخودمم 100% دوست دارم 8800 بخرم ولی واقعا در حال حاضر نمیتونم بیشتر از 200 بدم..... دیگه کاسه صبر لبریز شده،نوامبر هم که رسید :cheesygri حالا فقط قضیه اون 320 نیست که باید پای کارت بدی... باید یه پاور مشتی بندازی cpu رو dual core کنی. خلاصه میره بالای 500 که من در حال حاضر بودجه ندارم( باید صبر کنیم تا دم عید بودجه جدید برسه :laughing: )
الان من در مرحله عذاب وجدان به سر میبرم![]()
پ.ن: یک دنیا ممنون احمد جان...از یک خرید اشتباه منو نجات دادییک تشکر خیلی کم بود باید پستی تشکر میکردم
![]()
اگر نظر من رو میخوای به شما پیشنهاد می کنم BFG 8800GTS OC بگیر که برات راحت 3 سال کار می کنه ولی اگر بودجه شما محدود هست بهتر هست 1ماه صبر کنی تا BFG 8800GT OC بیاد.آقایون من امروز دارم 8600 gt برد giga میگیرم... به نظر شما خوبه؟ هر چی گشتم bfg گیر نیوردم
![]()
قیمتش هم 185 گارانتی آواژنگ :biggrin1:
با اين سيستم شما بازي هاي جديد فعلا با فريم نسبتا بالايي اجرا مي شوند.بچه ها با این سیستم بازی جدید چه جوری میاد
cpu:amd dual core 4200
graphic :geforce 8600gt
ram:2gig
hard:250gig
احمد جان من در کفِ همین هستم... از سازگار ارقام پرسیدم(نمایندگی که توی پاساژ ایران داررن) گفت همین الان 8600 gt رو میدم 135 ...مدل fatal1ty رو میدم 190... :biggrin1: واقعا من گیج شدم.... Asus هم پرسیدم گفتن 185 ولی یادم رفت بپرسم چند مگ هست! من خودم به محصولات Asus علاقه خاصی دارم و تا امروز هر چیزی با اسم Asus گرفتم خراب نشده :biggrin1:(اگر گارانتی XFX سازگار ارقام باشه که خوبه)
من هدفم فقط بازیه :biggrin1: دیگه هم اکثرا بازی ها از dx10 دارن کم کم استفاده میکنن...معقول نیست آدم کارتی که فقط Dx 9 ساپورت میکنه بخره.... البته قبول دارم 8600 کارت همچین خوفی نیست ولی دیگه از 6600 که در حال حاضر دارم 100% بهترهآها راستی
هدفت از 8600 خریدن DX10 ـه ؟؟؟
اگه نیست یه نگاهی به ASUS Radeon X1950 Pro 256 Mb هم بنداز (در DX 9.0 از 8600 یه سر و گردن بالاتره)
قیمتشم زیر 200 ـه (یعنی حدودای 190)
گفتم که واقعا الان اونقدر بودجه ندارماگر نظر من رو میخوای به شما پیشنهاد می کنم BFG 8800GTS OC بگیر که برات راحت 3 سال کار می کنه ولی اگر بودجه شما محدود هست بهتر هست 1ماه صبر کنی تا BFG 8800GT OC بیاد.
هم کارت قوی هست هم قیمت مناسبی داره.
8800GT از 8800GTS ضعیف تر هست ولی از 8600GTS قوی تر هست.
وگرنه خیلی علاقه دارم یه 8800 gtx بندازم خودمو راحت کنم برای یه 2 یا 3 سالی
ببین اگه خواستی 200 پول بدی برو یه gts اش رو بخر:biggrin1:احمد جان من در کفِ همین هستم... از سازگار ارقام پرسیدم(نمایندگی که توی پاساژ ایران داررن) گفت همین الان 8600 gt رو میدم 135 ...مدل fatal1ty رو میدم 190... :biggrin1: واقعا من گیج شدم.... Asus هم پرسیدم گفتن 185 ولی یادم رفت بپرسم چند مگ هست! من خودم به محصولات Asus علاقه خاصی دارم و تا امروز هر چیزی با اسم Asus گرفتم خراب نشده :biggrin1:
من هدفم فقط بازیه :biggrin1: دیگه هم اکثرا بازی ها از dx10 دارن کم کم استفاده میکنن...معقول نیست آدم کارتی که فقط Dx 9 ساپورت میکنه بخره.... البته قبول دارم 8600 کارت همچین خوفی نیست ولی دیگه از 6600 که در حال حاضر دارم 100% بهترهدیگه تا کریسمس سال دیگه میتونه بازی ها رو روی medium اجرا کنه
![]()
باز هم ممنون و یک دنیا تشکر احمد جان![]()
گفتم که واقعا الان اونقدر بودجه ندارموگرنه خیلی علاقه دارم یه 8800 gtx بندازم خودمو راحت کنم برای یه 2 یا 3 سالی
![]()
دفعه قبلم سوال کردم هیچ کس جوابم رو نداد... قمیت 8700 موقع لانچ چنده؟!
سلام
میگم محمدرضا
گارنتی Bfg رو در ایران کدوم شرکت تامین می کنه ؟؟؟
آیا واقعاً مادام العمر تعویض (همون وارنتی خود Bfg) رو ارائه میده یا نه ؟؟؟
اصلاً شرکتی هست که در حد آواژنگ یا فرضاً سازگار ارقام معتبر باشه ؟؟؟ یا از ایناییه که 4 روز دیگه یه دفعه جمع کنه و بره ؟؟؟
و درنهایت سرعت پاسخش در چه حدیه ؟؟؟ یعنی الان جنس خراب رو بدی بهش چقدر طول میکشه تا درستش کنه | تعویضش کنه | یا مثل آواژنگ پرداخت نقدی انجام بده ؟؟؟
پ.ن.: اینا تمامشون سوال هستن.