مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

آقایون من امروز دارم 8600 gt برد giga میگیرم :دی... به نظر شما خوبه؟ هر چی گشتم bfg گیر نیوردم :-"
قیمتش هم 185 گارانتی آواژنگ :biggrin1:

چه خبره اینقدر گروون ؟؟؟
185 اونم برا 8600GT ؟؟؟ نکنه از این Silent Pipe هاست ؟؟؟
اگه Silent Pipe ـه، نگیر که خودتو به دردسر انداختی
تمام این تبلیغاتش چرنده برا این SP
همچین نجومی دمای کارت میره بالا که بمونی توش ...
برای اینکه این SP ها خوب کار کنن باید تهویه ی داخل Case ت یه چیزی بهتر از عالی باشه، وگرنه داغ می کنه، اونوقت مجبور میشی یا فن بخری براش و یا هم اینکه به روش های ابداعی متوسل بشی
من از این SP ها، قدیما 6800 ـش رو داشتم (3 سال قبل)
توی کاتالوگ و تست و اینا می گفت فلان و بهمان، منم گول خوردم و خریدم که یکم اتاقم ساکت شه
چشمت روز بد نبینه، یه بازی که ران می کردم، دماش میرفت روی 100-90 بعد یه مدتم قفل می کرد (من تهویه ی کیسم عالی بود، اتاقمم فوق العاده خنک) اومدم در کیس رو باز گذاشتم دیدم اثر نداره، یه پنکه آوردم گذاشتم روبروی کیس تا خنکش کنه، اونو خنک می کرد ولی بدن خودمو خشک می کرد

نهایتاً با کلی ابتکار یه فن 8 سانت رو بستم روش (هوا رو داخل شیار های پشت کارت می دمید) و اینجوری دما رو به 70 رسوندم (ولی بازم OC بی OC وگرنه روز از نو و روزی از نو)
اینا رو گفتم یه وقت گول این تکنولوژی Silent Pipe رو نخوری، که هر چی میگه این گیگا در این زمینه حرف مفته

میگم چرا یه geForce 8800 GTS 320 Mb نمی گیری یه مدت خودتو راحت کنی ؟؟؟
قوی، بی صدا، توپ ...
با 330 هم پیدا میشه، یعنی 145 هزار تومان بیشتر
در عوض 8600 رو می بلعه و برای ماه نوامبر هم خیلی بهتر ازت پشتیبانی می کنه

حالا اگر خیلی روی 8600 اصرار داری، می تونی برد های ASUS و یا XFX رو هم یه نگاه بندازی (حتی Leadtek هم که توی بازار ریخته بد نیست)

الان برا XFX حدودای 50-140 هستش (مدل Fatal1ty ش حدودای 200 ـه که توصیه هم نمی کنمش)
Leadtek حدودای 160 ـه
XFX 8600 GTS هم دور و برای 200 باید باشه

با این تفاسیر همین آخریه با بودجه ی شما بیشترین سازگاری رو داره

ویرایش:

همین الان نیگا کردم، دیدم رایان صبا این XFX 8600 GTS رو میده 200
موجود هم داره
می تونی یه زنگ بزنی با پیک بفرسته خونتون

آخرین ویرایش:
در عوض 8600 رو می بلعه و برای ماه نوامبر هم خیلی بهتر ازت پشتیبانی می کنه
سلام
فکر می کنم احمد جان شما هم مث من و خیلی ها بی صبرانه منتظر رسیدن ماه نوامبر هستی:)

من هم می خواستم از همین سری کارت رو خریداری کنم
ولی به همین دلیلی که احمد جان گفتن از خریدش منصرف شدم و الان هم صاحب یه 8800 هستم
فکر می کنم با خرید 8800 حالا حالاها راحت باشی

پ ن : احمد جان شما هاف لایف رو گیر نیاوردی؟

احمد جان ممنون... xfx رو میخاستم بخرم تعریف بد ازش شنیدم نخریدم... میگن chip هاش قلابی هست... قمیتش هم 135 بود... من مشکوک بودم مشکوک ترم کرد :biggrin1: sparkle قیمتش 160 هست بعد xfx 135 خو آدم مشکوک میشه دیگه :دی

با این تعریف هایی که شما کردی پشیمون شدم زنگ زدم کنسل کردم ;) خودمم 100% دوست دارم 8800 بخرم ولی واقعا در حال حاضر نمیتونم بیشتر از 200 بدم..... دیگه کاسه صبر لبریز شده،نوامبر هم که رسید :cheesygri حالا فقط قضیه اون 320 نیست که باید پای کارت بدی... باید یه پاور مشتی بندازی cpu رو dual core کنی. خلاصه میره بالای 500 که من در حال حاضر بودجه ندارم( باید صبر کنیم تا دم عید بودجه جدید برسه :laughing: )
الان من در مرحله عذاب وجدان به سر میبرم :دی

پ.ن: یک دنیا ممنون احمد جان...از یک خرید اشتباه منو نجات دادی :love: یک تشکر خیلی کم بود باید پستی تشکر میکردم :love:

احمد جان ممنون... xfx رو میخاستم بخرم تعریف بد ازش شنیدم نخریدم... میگن chip هاش قلابی هست... قمیتش هم 135 بود... من مشکوک بودم مشکوک ترم کرد :biggrin1: sparkle قیمتش 160 هست بعد xfx 135 خو آدم مشکوک میشه دیگه :دی

با این تعریف هایی که شما کردی پشیمون شدم زنگ زدم کنسل کردم ;) خودمم 100% دوست دارم 8800 بخرم ولی واقعا در حال حاضر نمیتونم بیشتر از 200 بدم..... دیگه کاسه صبر لبریز شده،نوامبر هم که رسید :cheesygri حالا فقط قضیه اون 320 نیست که باید پای کارت بدی... باید یه پاور مشتی بندازی cpu رو dual core کنی. خلاصه میره بالای 500 که من در حال حاضر بودجه ندارم( باید صبر کنیم تا دم عید بودجه جدید برسه :laughing: )
الان من در مرحله عذاب وجدان به سر میبرم :دی

پ.ن: یک دنیا ممنون احمد جان...از یک خرید اشتباه منو نجات دادی :love: یک تشکر خیلی کم بود باید پستی تشکر میکردم :love:

گول این Brand ها رو نخور
من الان یه 8600GT ـیه Albatron هم دارم
با بقیه ی 8600 های GT هیچ تفاوتی نداره (دماش هم عالیه, Idle ش 50 و توی Full Load هم به 65 میرسه، OC پذیری خوبی هم داره)
جنسی که میگیری یه گارانتی درست و درمون داشته باشه کافیه، بقیه ش رو هم با review ها می تونی بفهمی
البته این XFX ـه نمی دونم چرا اینقدر ارزونه، ولی مدل 8600GT ـه Leadtek هم خوبه، کلاً لیدتک برند خوبیه (اگر گارانتی XFX سازگار ارقام باشه که خوبه)

کلاً از من می شنوی، اگر از خرید BFG ناامید شدی، برو سراغ همین Leadtek ـه ...

آها راستی
هدفت از 8600 خریدن DX10 ـه ؟؟؟
اگه نیست یه نگاهی به ASUS Radeon X1950 Pro 256 Mb هم بنداز (در DX 9.0 از 8600 یه سر و گردن بالاتره)
قیمتشم زیر 200 ـه (یعنی حدودای 190)

پ.ن: خدا نصیب نکنه این ارتقای سیستم رو
آدم تو برزخ چه کنم گیر می کنه ...

پ.ن.2: الان ASUS این مدل های 512 مگش رو هم یکی از بچه ها گرفته، حدودای 90-180
خیلی هم راضیه ازش (OC هم کرده ش یکمی)
کلاً کارت خوبی بود

آقایون من امروز دارم 8600 gt برد giga میگیرم :دی... به نظر شما خوبه؟ هر چی گشتم bfg گیر نیوردم :-"
قیمتش هم 185 گارانتی آواژنگ :biggrin1:
اگر نظر من رو میخوای به شما پیشنهاد می کنم BFG 8800GTS OC بگیر که برات راحت 3 سال کار می کنه ولی اگر بودجه شما محدود هست بهتر هست 1ماه صبر کنی تا BFG 8800GT OC بیاد.
هم کارت قوی هست هم قیمت مناسبی داره.
8800GT از 8800GTS ضعیف تر هست ولی از 8600GTS قوی تر هست.

(اگر گارانتی XFX سازگار ارقام باشه که خوبه)
احمد جان من در کفِ همین هستم... از سازگار ارقام پرسیدم(نمایندگی که توی پاساژ ایران داررن) گفت همین الان 8600 gt رو میدم 135 ...مدل fatal1ty رو میدم 190... :biggrin1: واقعا من گیج شدم.... Asus هم پرسیدم گفتن 185 ولی یادم رفت بپرسم چند مگ هست! من خودم به محصولات Asus علاقه خاصی دارم و تا امروز هر چیزی با اسم Asus گرفتم خراب نشده :biggrin1:
آها راستی
هدفت از 8600 خریدن DX10 ـه ؟؟؟
اگه نیست یه نگاهی به ASUS Radeon X1950 Pro 256 Mb هم بنداز (در DX 9.0 از 8600 یه سر و گردن بالاتره)
قیمتشم زیر 200 ـه (یعنی حدودای 190)
من هدفم فقط بازیه :biggrin1: دیگه هم اکثرا بازی ها از dx10 دارن کم کم استفاده میکنن...معقول نیست آدم کارتی که فقط Dx 9 ساپورت میکنه بخره.... البته قبول دارم 8600 کارت همچین خوفی نیست ولی دیگه از 6600 که در حال حاضر دارم 100% بهتره:دی دیگه تا کریسمس سال دیگه میتونه بازی ها رو روی medium اجرا کنه:-"
باز هم ممنون و یک دنیا تشکر احمد جان :love:
اگر نظر من رو میخوای به شما پیشنهاد می کنم BFG 8800GTS OC بگیر که برات راحت 3 سال کار می کنه ولی اگر بودجه شما محدود هست بهتر هست 1ماه صبر کنی تا BFG 8800GT OC بیاد.
هم کارت قوی هست هم قیمت مناسبی داره.
8800GT از 8800GTS ضعیف تر هست ولی از 8600GTS قوی تر هست.
گفتم که واقعا الان اونقدر بودجه ندارم :( وگرنه خیلی علاقه دارم یه 8800 gtx بندازم خودمو راحت کنم برای یه 2 یا 3 سالی :love:

دفعه قبلم سوال کردم هیچ کس جوابم رو نداد... قمیت 8700 موقع لانچ چنده؟!

احمد جان من در کفِ همین هستم... از سازگار ارقام پرسیدم(نمایندگی که توی پاساژ ایران داررن) گفت همین الان 8600 gt رو میدم 135 ...مدل fatal1ty رو میدم 190... :biggrin1: واقعا من گیج شدم.... Asus هم پرسیدم گفتن 185 ولی یادم رفت بپرسم چند مگ هست! من خودم به محصولات Asus علاقه خاصی دارم و تا امروز هر چیزی با اسم Asus گرفتم خراب نشده :biggrin1:

من هدفم فقط بازیه :biggrin1: دیگه هم اکثرا بازی ها از dx10 دارن کم کم استفاده میکنن...معقول نیست آدم کارتی که فقط Dx 9 ساپورت میکنه بخره.... البته قبول دارم 8600 کارت همچین خوفی نیست ولی دیگه از 6600 که در حال حاضر دارم 100% بهتره:دی دیگه تا کریسمس سال دیگه میتونه بازی ها رو روی medium اجرا کنه:-"
باز هم ممنون و یک دنیا تشکر احمد جان :love:

گفتم که واقعا الان اونقدر بودجه ندارم :( وگرنه خیلی علاقه دارم یه 8800 gtx بندازم خودمو راحت کنم برای یه 2 یا 3 سالی :love:

دفعه قبلم سوال کردم هیچ کس جوابم رو نداد... قمیت 8700 موقع لانچ چنده؟!
ببین اگه خواستی 200 پول بدی برو یه gts اش رو بخر:biggrin1:
اصلا هم به فکر dx9 نباش
8700 چی هست؟
منظورت 8800gt هست؟
من حدس میزنم با قیمت 200$ عرضه شه که البته تو ایران 280 میدن مردم(داشتی حدس رو!!!:biggrin1:)

ببین تو که الان 200 پول داری یعنی نصفه راه رو رفتی بقیه رو هم آروم آروم جور کن یه 8800gts بگیر راحت.
منظور این بود که این همه صبر کردی بازم صبر کن این نظر من بود.

سلام

میگم محمدرضا
گارنتی Bfg رو در ایران کدوم شرکت تامین می کنه ؟؟؟
آیا واقعاً مادام العمر تعویض (همون وارنتی خود Bfg) رو ارائه میده یا نه ؟؟؟
اصلاً شرکتی هست که در حد آواژنگ یا فرضاً سازگار ارقام معتبر باشه ؟؟؟ یا از ایناییه که 4 روز دیگه یه دفعه جمع کنه و بره ؟؟؟
و درنهایت سرعت پاسخش در چه حدیه ؟؟؟ یعنی الان جنس خراب رو بدی بهش چقدر طول میکشه تا درستش کنه | تعویضش کنه | یا مثل آواژنگ پرداخت نقدی انجام بده ؟؟؟

پ.ن.: اینا تمامشون سوال هستن.

سلام احمد جان
یه 2 هفته ای بود نت نبودم:biggrin1: شرمنده...امیر خان جواب دادن و کاملا تایید میشه...

جواد تو هم وایسا G92 بگیر یا اینکه همون X1950 [pro...گول DX10 هم نخور...وقتی زور کارت نرسه و IQ های فعلی Dx9 Vs 10 هم زیاد فرقی نداره توجیهی واسه ی 8600 نمیذاره جز قیمت کمتر نسبت به X1950 pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or