مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام
میخوام قیمت این چند قطعه حدودا 230 بشه
مادربورد
سی پی یو
دو تا رم 512
موس و کیبرد وایرلس
دی وی دی رام
حالا ببیینم چی پیشنهاد میدی
؟بعد یه مانیتور 19 واید هم میخوام در حد 280 چی پیشنهاد میدی ؟
ممنون
بای
سلام
با 230000 تومن سیستمو برا چه کاری میخای؟؟؟ ( البته منظورم بدون بودجه ال سی دی ) خیلی کمه ... با این حال میشه ..........
اگه واسه بازی میخوای که به نظر من دورشو باید خط بکشی ... چون بازی آنچنانی نمیشه کرد .
برا چی میخای؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام
میخوام قیمت این چند قطعه حدودا 230 بشه
مادربورد
سی پی یو
دو تا رم 512
موس و کیبرد وایرلس
دی وی دی رام
حالا ببیینم چی پیشنهاد میدی
؟بعد یه مانیتور 19 واید هم میخوام در حد 280 چی پیشنهاد میدی ؟
ممنون
بای
واسه چه کاری میخوای یکم بیشتر توضیح بده .

من به تازگي يه مادربورد خريدم كه يك وروديه Ide داره و من فقط ميتونم يه هارد و ي سي دي رام
را پرتاشه وصل كنم و ديگه نمي تونم دي وي دي رام را وصل آيا مبدلي وجود نداره كه دو تا Ide بگيره و يكيش كنه با تشكر:(:(:(

اوضاع شلوغه...یکی وقت کرد یه جوابی به من بده:
دنبال این کنترلرهای وایرلس برای اسلایدشو و این چیزا میخوام.یکم خزه که موبایل به اون گندگی رو بگیرم دستم برم بالای سن! لپتاپای Hp یه کنترلرهایی دارن خدا!!
البته به اون کاملی نمیخوام.فقط همون کنترلر اسلاید شو.
کسی اطلاعی داره؟

8800Ultra بهتره يا HD2900XTX اليته خودم دارم Ultra ميگيرم چون از هركي كه ميپرسم ميگه ati خوب نيست از نظر اماري HD2900Xtx بهتره پس چرا ميگن Ultra خيلي بهتره؟؟

دوست عزیز اقای Ea_games

شما فکر کردید برای چی می خواهید این همه پول رو بدید برای این سیستم

خوب نمی خوام بدونم ولی در کل شما یکم فکر کنید CPu اضافی یعنی زیاد بکارت نمیاد می تونی دوست من با یکم فکر یک Cpu E6750 یا E6600 بگیری مطمئن باش این Cpu ها برای اینده هم مشکلی نداری خیلی زیادی هستن برای بازی

شما شرکت داری مسئوول سازمانی حرفه ای هستی .

با یکم فکر می تونی یک سیستم خوب ببندی برای راهنمایی همه دوستان عزیز بود

فقط یکم فکر نمی خوام راحتتون کنم دوستان من از روی دوستی رفقات دارم حرف میزنم.

ميدونم بهتره فقط موندم چرا امار اين كه بهتره
512Bit
1ْGB GDDR4
سیستمی که شما می بندی هم عالی هست هم از نظر کارایی خیلی بالا تر از سیستم های پیشنهادی هست.
در مورد CPU Q6700 انتخاب عالی هست چون از Q6600 خیلی بیشتر اورکلاک می شود و نیاز های اینده را تامین می کند.(CPU Q6600 تا 3.6GHz کلاک می شود ولی Q6700 تا 4.0GHz کلاک می شود.)
در مورد مادربورد هم قبلا گفتم که برای SLI خیلی عالی هست تازه ُSLI سه کارت رو هم ساپورت می کنه و هم برای اورکلاک CPU خیلی مناسب هست.
کلا چیپ 680i برای کارت های 8800GTX و 8800ULTRA بهینه شده و بطور اتوماتیک تا 25% پهنای باند کارت گرافیک را افزایش می دهد.
کارت گرافیک BFG 8800 ULTRA OC برای کسانی که می خواهند برای 3 سال راحت بازی کنند کاملا مناسب می باشد.
این هم اورکلاک شده و هم از بقیه کارت های موجود بازار بیشتر اورکلاک می شود و در ضمن گارانتی مادام العمر هم دارد.

آخرین ویرایش:
کلا چیپ 680i برای کارت های 8800GTX و 8800ULTRA بهینه شده و بطور اتوماتیک تا 25% پهنای باند کارت گرافیک را افزایش می دهد.
فکر کنم منظورت همون Linkboost بود درسته.
gts رو یادت رفت بطور کلی با 7900gtx و سریه 8800 سازگاری داره (اون 25 درصد رو میگم).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or