مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان نسبت به سیستمم با بودجه 1100 چه گرافیکی رو پیشنهاد میدید ؟

بعد این گرافیک msi gtx 760 gaming الان چنده و هست ؟
سلام
سی پی یو و مادربوردت برای کارت های گرافیک High-END مناسب هستش.
تا 1.2 میلیون تومن GTX 760 توصیه میشه.
مدل MSI رو قیمت ندارم
اما Gigabyte GTX 760 Windforce OC حدودا 1220 هستش. اورکلاک کارخانه هستش و کولینگ خوبی هم داره. نسبت به سایر مدل های غیر رفرنس مثل ASUS و MSI کارایی یکسان یا 1-2 فریم بیشتر داره.

آقا من یه کارت گرافیک gtx580با برند evgaدارم این بخوام ردش کنم بره و یه گرافیک جدید بخرم فکر خوبی هست (تا 200تومن هم میتونم روی پول دریافتی ار فروش این بزارم)
اگه اره چه گرافیکی میتونم بخرم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

سلام به همه...

می خوام پست اولمو با خرید یه کیس تو رینج 800 تومن شروع کنم چون بازی هایی هم که مد نظرمه، بازی های نرمال و یه چند تا شبیه سازه.

ممنون میشم یه کیس تو رینج قیمت گفته شده پیشنهاد بدین.
مرسی

آقا من یه کارت گرافیک gtx580با برند evgaدارم این بخوام ردش کنم بره و یه گرافیک جدید بخرم فکر خوبی هست (تا 200تومن هم میتونم روی پول دریافتی ار فروش این بزارم)
اگه اره چه گرافیکی میتونم بخرم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
با فروش کارت خودت و 200 تومن هزینه ی بالاتر جمعا فک میکنم یه 1,050 حدودا بشه که حالا ما میگیم 1,100 ، حالا حتی با 100 تومن بالاتر هم کارتی که ارزش خرید نسبت به 580 داشته باشه وجود نداره بصورت کلی میگم در حال حاضر برای ارتقاء باید رو کارتایی مثل GTX770 یا HD7970 Ghz فک کنی کارتای پایینتر با توجه به اختلاف قیمتشون نسبت به کارت خودت ارزش خرید ندارن !
سلام به همه...

می خوام پست اولمو با خرید یه کیس تو رینج 800 تومن شروع کنم چون بازی هایی هم که مد نظرمه، بازی های نرمال و یه چند تا شبیه سازه.

ممنون میشم یه کیس تو رینج قیمت گفته شده پیشنهاد بدین.
مرسی
با 800 تومن با کمترین قطعات موجود هم نمیشه یه کیس جمع کرد حالا بازی و موارد دیگه بماند !
برای بازی حداقل باید 1,600 در نظر بگیری دیگه کمتر از این معنی بازی که نمیده هیچ تاریخ مصرفش هم به 1 سال نخواهد رسید !

سلام
من کارت گرافیکو به مادربورد که وصل کردم با اینکه کارت گرافیکم pci express 3 هست (gtx 660ti) و مادربوردمم ساپورتش می کنه pci express 3.0 رو ، اما وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب کردم دیدم تو system infomation نوشته pci express 2.0 ! باید چیکار کنم ؟ آیا درسته یا باید کارت گرافیکو به یه جای دیگه وصلش کنم ؟
و سوال دیگه اینکه هنوزم gtx 660ti sli بهتره یا msi 780 ? من 1200 بدم یک 660 دیگه بگیرم sli کنم بهتره یا اینکه کلاً برم 770 یا 780 بگیرم ؟ این دو تا 660 ها تا کی برای بازی خوب هستند ؟

دوستان نظرتون راجع به این سیستم چیه ؟ قیمت تقریبی اش چقدر در میاد ؟
M.B: ASUS B85M-E
C.P.U: Core i5 4430
G.P.U: ASUS Gforce GTX 760
RAM: KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-2x4GB
H.D.D: Western Digital - SATA3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black
Power: GREEN - GP600A-EU
Case : GREEN - Falcon

آخرین ویرایش:
سلام
من کارت گرافیکو به مادربورد که وصل کردم با اینکه کارت گرافیکم pci express 3 هست (gtx 660ti) و مادربوردمم ساپورتش می کنه pci express 3.0 رو ، اما وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب کردم دیدم تو system infomation نوشته pci express 2.0 ! باید چیکار کنم ؟ آیا درسته یا باید کارت گرافیکو به یه جای دیگه وصلش کنم ؟
و سوال دیگه اینکه هنوزم gtx 660ti sli بهتره یا msi 780 ? من 1200 بدم یک 660 دیگه بگیرم sli کنم بهتره یا اینکه کلاً برم 770 یا 780 بگیرم ؟ این دو تا 660 ها تا کی برای بازی خوب هستند ؟
سلام
احتمالا کارت رو به اسلات دوم PCI-Eوصل کردی که ورژن 2 کار می کنه.
دو تا 660TI از 780 هم کمی سریعتر عمل می کنه.چه برسه770! دو تا 660 هم حداکثر 2-3 سال جوابگو هستش.
البته درباره SLI باید به چند نکته مهم توجه کنی:
1- پردازنده قوی
2- مادربورد SLI ساپورت مناسب
3-پاور معتبر و قوی
4- عدم هماهنگی بعضی بازی ها با Multi-GPU و منتظر شدن انتشار پچ و درایور

البته SLI و CF کردن دو تا کارت MID-END معمولا توصیه نمیشه و خرید یک Single-GPU خیلی قوی بهتر هستش.

دوستان نظرتون راجع به این سیستم چیه ؟ قیمت تقریبی اش چقدر در میاد ؟
M.B: ASUS B85M-E
C.P.U: Core i5 4430
G.P.U: ASUS Gforce GTX 760
RAM: KINGSTON - Dual Channel 8GB - 1600-2x4GB
H.D.D: Western Digital - SATA3 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black
Power: GREEN - GP600A-EU
Case : GREEN - Falcon

سیستمی که نوشتی MID-END هستش و برای بازی های امروزی مناسبه.
اون سیستم حدودا 3150 میشه.
البته پاور رو توصیه میشه 650 وات به بالا تهیه کنید. مثلا Green650OC

آره به اسلات دوم وصل کردم ، اگه به اسلات اولی وصل کنم سریعتر و بهتر کار می کنه یعنی ؟ هر سه تا اسلات گفتم آبی رنگه پس معنیش یعنی اینکه هر سه تا pci 3.0 هستند ؟ یا فقط یکیشون اینجوریه ؟
پردازنده ام core i5 3570k خوبه ؟
پاور 800 وات باید بگیرم ؟
مادربوردمم sli ساپورت میکنه ! z77a gd 65
کارت highend چی پیشنهاد می کنید ؟ آخه گفتم بیام 2800 واسه 780 بدم یا titan بگیرم ممکنه زیاد صرف نکنه و sli کنم هم شاید بهتر و به صرفه تر باشه !
روی اسلات اول وصل کنی بهتره چون روی 16x کار می کنه. البته بین اسلات ها تفاوت خاصی نیست.
در bios هم چک کن که PCI-E Gen 3 فعال باشه.
پردازنده هم برای SLI تقریبا خوبه.
برای دو تا 660TI حداقل یک پاور 750 وات به بالا نیاز هستش.
تایتان که خریدش با وجود 780 توصیه نمیشه. چون اختلاف قیمتش خیلی بیشتر هستش و از 780 هم حدودا 5 تا 7 درصد سریعتر هستش. و معماری هر دو هم GK110 هستش.

خب شما دو تا حالت تقریبا داری:
1- خرید 780: مزایاش: مصرف کمتر، نویز کمتر و نداشتن مشکلات SLI و یک Single-GPU جدید و بسیار قوی
2- SLI کردن دو تا 660TI: نویز بیشتر، مصرف بیشتر ، حرارت بیشتر و مشکلات SLI که البته با درایور معمولا حل میشه. کمی سریعتر از یک 780.

انتخاب یک مورد بالا بستگی به خودتون داره
.

آخرین ویرایش:
سلام
دو تا 660TI از 780 هم کمی سریعتر عمل می کنه.چه برسه770! دو تا 660 هم حداکثر 2-3 سال جوابگو هستش.
1- پردازنده قوی
3-پاور معتبر و قوی

البته SLI و CF کردن دو تا کارت MID-END معمولا توصیه نمیشه و خرید یک Single-GPU خیلی قوی بهتر هستش.

\ا \
آره به اسلات دوم وصل کردم ، اگه به اسلات اولی وصل کنم سریعتر و بهتر کار می کنه یعنی ؟ هر سه تا اسلات گفتم آبی رنگه پس معنیش یعنی اینکه هر سه تا pci 3.0 هستند ؟ یا فقط یکیشون اینجوریه ؟
پردازنده ام core i5 3570k خوبه ؟
پاور 800 وات باید بگیرم ؟
مادربوردمم sli ساپورت میکنه ! z77a gd 65
کارت highend چی پیشنهاد می کنید ؟ آخه گفتم بیام 2800 واسه 780 بدم یا titan بگیرم ممکنه زیاد صرف نکنه و sli کنم هم شاید بهتر و به صرفه تر باشه !

این مشخصات سیستم:
Intel core quad q9550
4 gig memory
ati 4870 512mb
motherboard gigabyte
==================================
رم 2 گیگ GEIL 2GB DDR2 1066 تو بازار هست؟قیمتش چنده؟
کارت گرافیک خوب برای این سیستم میخوام بگیرم. . بنظرتون چی بگیرم؟

آخرین ویرایش:
این مشخصات سیستم:
Intel core quad q9550
4 gig memory
ati 4870 512mb
motherboard gigabyte
==================================
رم 2 گیگ GEIL 2GB DDR2 1066 تو بازار هست؟قیمتش چنده؟
کارت گرافیک خوب برای این سیستم میخوام بگیرم. . بنظرتون چی بگیرم؟
رم 2 گیگابایت Kingston باس 800 حدودا 80 هزار تومن هستش.
البته خودت 4 گیگابایت رم روی سیستم داری که کافی هستش.
کارت گرافیک High-END جدید هم بخوای بگیری بهتر هستش که سی پی یو و مادربورد جدید تهیه کنی.
چون پردازنده ات جوابگوی کارت های قوی امروزی نیست.
چقدر بودجه برای ارتقاء سیستم و خرید کارت گرافیک دارین؟

من حدود 300 تومن برای ارتقاع سیستم دارم.
با ابن اوصاف بیخیالشم.

متاسفانه با 300 هزار تومن نمی تونید کارت گرافیک مناسب بازی تهیه کنید. طبیعتا سیستم رو هم با اون مبلغ نمیشه ارتقاء داد.

آخرین ویرایش:
رم 2 گیگابایت Kingston باس 800 حدودا 80 هزار تومن هستش.
البته خودت 4 گیگابایت رم روی سیستم داری که کافی هستش.
کارت گرافیک High-END جدید هم بخوای بگیری بهتر هستش که سی پی یو و مادربورد جدید تهیه کنی.
چون پردازنده ات جوابگوی کارت های قوی امروزی نیست.
چقدر بودجه برای ارتقاء سیستم و خرید کارت گرافیک دارین؟
من حدود 300 تومن برای ارتقاع سیستم دارم.
با ابن اوصاف بیخیالشم.

دوستان این سیستم من میباشد:
cpu: core i3 2100 3.1 gh
ram: 2*2gb 1333
vga: 9800gt
motherboard: p61-usb3-b3
power: 480w green
میخوام 1.2 میلیون هزینه کنم برای ارتقا سیستم.شما چی پیشنهاد میکنید که توی اولویت عوض کنم؟البته هزینه فروش اون قطعه عوض شده هم روش میذارم.
در ضمن مادربورد من توانایی نصب کارتهای گرافیکی جدید مثل 760gtx و سی پی یو core i5 داره یا نه؟
یه کیس مناسب تا سقف 250 هزار تومان هم معرفی کنید بی زحمت.
مرسی

دوستان این سیستم من میباشد:
cpu: core i3 2100 3.1 gh
ram: 2*2gb 1333
vga: 9800gt
motherboard: p61-usb3-b3
power: 480w green
میخوام 1.2 میلیون هزینه کنم برای ارتقا سیستم.شما چی پیشنهاد میکنید که توی اولویت عوض کنم؟البته هزینه فروش اون قطعه عوض شده هم روش میذارم.
در ضمن مادربورد من توانایی نصب کارتهای گرافیکی جدید مثل 760gtx و سی پی یو core i5 داره یا نه؟
یه کیس مناسب تا سقف 250 هزار تومان هم معرفی کنید بی زحمت.
مرسی
سی پی یوت برای بازی نسبتا مناسبه ولی ایده ال نیست.
مقدار رم هات تقریبا کافیه برای بازی.
کارت GTX 760 هم روی مادربوردت نصب میشه اما بصورت PCI-E Gen2 کار می کنه که در مجموع بخاطر سی پی یو نمی تونی از تمام کارایی 760 استفاده کنی. اما خب نسبت به 9800 خودت خیلی بهتر هستش و تفاوتش به راحتی حتی با سی پی یو 2100 هم معلوم میشه.
برای 760 پاورت هم ضعیف هستش و باید پاور 600 وات به بالا بخری. Green600eu مناسب هستش.
کیس هم تا 250 هزار تومن می تونی Green X3 بخری.

سلام
1- پردازنده قوی
3-پاور معتبر و قوی

سیستمی که نوشتی MID-END هستش و برای بازی های امروزی مناسبه.
اون سیستم حدودا 3150 میشه.
البته پاور رو توصیه میشه 650 وات به بالا تهیه کنید. مثلا Green650OC

روی اسلات اول وصل کنی بهتره چون روی 16x کار می کنه. البته بین اسلات ها تفاوت خاصی نیست.
در bios هم چک کن که PCI-E Gen 3 فعال باشه.
پردازنده هم برای SLI تقریبا خوبه.
برای دو تا 660TI حداقل یک پاور 750 وات به بالا نیاز هستش.
تایتان که خریدش با وجود 780 توصیه نمیشه. چون اختلاف قیمتش خیلی بیشتر هستش و از 780 هم حدودا 5 تا 7 درصد سریعتر هستش. و معماری هر دو هم GK110 هستش.

خب شما دو تا حالت تقریبا داری:
1- خرید 780: مزایاش: مصرف کمتر، نویز کمتر و نداشتن مشکلات SLI و یک Single-GPU جدید و بسیار قوی
2- SLI کردن دو تا 660TI: نویز بیشتر، مصرف بیشتر ، حرارت بیشتر و مشکلات SLI که البته با درایور معمولا حل میشه. کمی سریعتر از یک 780.

انتخاب یک مورد بالا بستگی به خودتون داره
.
۷۸۰ با پاور ۶۵۰ هم اوکی میشه ؟ ۷۹۷۰ ati چطوره خوبه ؟ ۷۸۰ بهتره یا 7970ati ? چون ۷۹۷۰ خوش قیمت هم هست میپرسم اینو :d
اگه کمی از ۷۸۰ سریعتر باشه دو تا ۶۶۰ پس به صرفه تره!‌ پاور چند وات راستی باید بگیرم ؟ الان ۶۵۰ enermax دارم ...
اگه سه سال دیگه برا بازی کافی نبود بخوام این دوتا رو اورکلاک کنم امکانش هست دیگه ؟
راستی منظورتون از نویز بیشتر چه مشکلاتی میتونه باشه ؟
راستی یک سوال دیگه کلاً به نطرتون دو تا 660 زورشون از کنسول های نسل بعد بیشتره ؟ آخه من دیدم gtflops یک 660 برابره با 2.5 اما ps4 = 1.89 و xbox one : 1.29 !

آخرین ویرایش:
با 800 تومن با کمترین قطعات موجود هم نمیشه یه کیس جمع کرد حالا بازی و موارد دیگه بماند !
برای بازی حداقل باید 1,600 در نظر بگیری دیگه کمتر از این معنی بازی که نمیده هیچ تاریخ مصرفش هم به 1 سال نخواهد رسید !
ممنون... راستش من طرفدار کنسولم و نمی خوام زیاد واسه PC خرج کنم. اما داداشم یه سیستم داره واسه 4-5 سال پیش (یا شایدم بیشتر) دیدم Resident Evil 6 رو با گرافیک ایده آل بازی می کرد و همینطور خیلی از بازی های ps2 رو تو شبیه ساز با سرعت تقریبا خوب اجرا می کرد (سوای اینکه خود شبیه ساز هنوز تقریبا ناقصه). اون موقع گرفته بودش 300 تومن (البته فقط خود کیس رو). مشخصاتشم اینه:

CPU:Intel E5200
VGA: GeForce 9500
Main: Socket 775 TP43D2 DDR2
RAM: Appacer 2 GIG
Power: 380 Green

یعنی یه کیس تو همین حد هم نمیشه جمع کرد ؟ من فقط می خوام کیس جمع کنم. مانیتور و کیبورد و موس رو دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or