SHAYAN KARMAK
کاربر سایت
سلام دوستان کارت گرافیکم radeon 7750 hd 1gb هستش می خواستم مادربورد,cpu و رمَم رو عوض کنم با چه قیمتی می شه یه چیز خوب مخصوص بازی جمع کرد؟ ممنون میشم پاسخ بدیدl-)
سلام دوستان کارت گرافیکم radeon 7750 hd 1gb هستش می خواستم مادربورد,cpu و رمَم رو عوض کنم با چه قیمتی می شه یه چیز خوب مخصوص بازی جمع کرد؟ ممنون میشم پاسخ بدیدl-)
درود بر استاد فرشید و دوستان گرامی
من یک سیستم جمع کردم و تمام قطعات رو خریدم ولی برای خرید پاور مشکل دارم
مشکل من اینه که نمیدونم که پاور چند وات بگیرم ؟
و میخوام مارک گرین باشه
مشخصات سیستم من اینه:
MSI FM2-A85XA-G65 مادربرد
AMD 2nd Gen A-Series APU A10-5800K سی پی یو
Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 هارد
CORSAIR - Dual Channel 8GB - 1600-(2x4GB) رم
SAPPHIRE HD 7750 - 2GB کارت گرافیک
ASUS - 24" - ML248H - LED مانیتور
GREEN - WEE کیس
قصد اورکلاک کردن ندارم
در اینده هم کارت گرافیک اضافه نمیکنم
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با تشکر
مرتضی
به دلیل اینکه مانتیور ASUS رزولوشنش FULL HD هستش و لپ تاپ قادر به اجرا بازی ها در این رزولوشن نیست. در بازی دچار افت شدید فریم میشه و در نهایت بازی بسیار کند هستش.یک سوال فنی دیگه دارم
من یک لپ تاپ DELL - Inspiron N5110 دارم
و یک مانیتور AOC LED 19 Inch
و یک مانیتور ASUS LED ML248 24 Inch
وقتی لپ تاپ رو با HDMI به مانیتور AOC وصل میکنم در بازی ها هیچ مشکلی ندارم و بازی روان اجرا میشه
ولی وقتی لپ تاپ رو با HDMI به مانیتور ASUS وصل میکنم بازی به صورت تکان تکان اجرا میشه
رزولیشن بازی هم در هردو مانیتور روی 1024 در 768 میذارم
و در مانیتور ASUS رزولیشن بازی رو حتی در 1920 در 1080 و هر رزولیشنی که داره میذارم باز مشکل حل نمیشه
وقتی مانیتور ASUS رو به کامپیوتر خانگی وصل میکنم در هیچ کدوم از بازی ها مشکلی نداره و بازی روان اجرا میشه
چرا اینجور میشه ؟؟؟
با 3 تومن چه سيستمي ر. پيشنهاد مي كني (يك سيستم كامل) قيمت رو بالاتر هم مي تونم ببرم تا حدودي؟
در پیغام خصوصی پرسیدین و پاسخ داده شد.سلام بر همه
میخواستم ببینیم بهترین مدل مودم چی هست که الان تو بازار هست مدل دقیقشو اگه میشه بگین ممنون ( مشکل قیمت نیست هر قیمتی باشه ) :d
سلامسلام دوستان
من یه پرینتر میخواستم بخرم با سقف قیمت 500 تومن .
برای عکاسی میخوام ( فک کنم جوهر افشان بهتر باشه ) و این که 3 کاره باشه .
هستش ولی DPI پایینی دارن ، اگه تو رنجی که گفتین با DPI بالا موجود باشه میتونم سقفم رو تا 600 بالا ببرم .
هستش ولی DPI پایینی دارن ، اگه تو رنجی که گفتین با DPI بالا موجود باشه میتونم سقفم رو تا 600 بالا ببرم .سلام
من بیشتر لیزری سه کاره دیدم در بازار تا رنج 500-600.
سلام فرشید عزیز
اقا این سیستم برای اور چه پاوری لازم داره؟
cpu 2500
vga 6870
یه مانیتور فول اچ دی 20 اینچ چی پیدا میشه؟
مرسی
سلام بر همه
میخواستم ببینیم بهترین مدل مودم چی هست که الان تو بازار هست مدل دقیقشو اگه میشه بگین ممنون ( مشکل قیمت نیست هر قیمتی باشه ) :d
منون بابت جواب فرشید عزیزمانیتور 20 اینچی FULL HD هم نداریم، باید 22 اینچ به بالا بخرید
سلامسلام
کارت 760 تو بازار موجوده ؟کدوم برند رو توصیه میکنید ؟از کجا میتونم این کارت رو بخرم؟