سلامسلام
این سیستمیه که تصمیم گرفتم ببندم .
اگه میشه قیمت سیستم رو بگید . اگه مشکلی هم داشت واسم تصحیح کنین .
MSI 760GTX TF
MSI Z78 G45
Core i5 4570
Corsair 2*4GB Vengeance 1600
Seagate 1 TB bracudda
CoolerMaster Silent pro 600W
CoolerMaster N600
قیمت تک تک رو بگین بهتره .
ممنون
بین B85 و H87 تفاوتی خاصی وجود نداره.قصد اور ندارم اما سیستمم رو واسه گیم میخوام واسه همین سری گیمینگ MSI رو انتخاب کردم .
Asus B بهتره یا Asus H ?
سیستم خاصی هنوز در نظر ندارم بیشتر دنبال این بودم که ببینم یه سیستم خوب چند در میاد.بعدش منظورم از 4-5 سال بطور کامل نبود.الان این سیستمی که دارم حدود 5-6 سال هست دارم که 3-4 سال اول بازی ها زمان خودش رو بدون مشکل باز میکرد ولی به مرور بازی های سالهای بعدش رو یا اصلا نمیتونست اجرا کنه یا بعضی هاش رو با فریم پایین باز میکرد.الان تقریبا یه همچین سیستمی مورد نظرم هست که همینطوری دست و پا شکسته 4-5 سال بکشه تا باز بعدش ببینیم وضع چطوریه و خلاصه همینجوری پیش برم.خوب یه همچین سیستمی چند در میاد؟هر موقع که شما سیستم high-end بخرید، حداکثر تا 2-3 سال جوابگو بازی ها هستش و بعد از 3 سال دیگه افت می کنه و نیاز به ارتقاء مجدد داره.
شما بودجه خودتون رو مشخص کنید تا ما سیستم مناسب معرفی کنیم.
سیستم هایی که ما معرفی می کنیم بازی ها رو دست و پا شکسته اجرا نمی کنه!! البته منظورم سیستم های حرفه ای و قوی هستش.سیستم خاصی هنوز در نظر ندارم بیشتر دنبال این بودم که ببینم یه سیستم خوب چند در میاد.بعدش منظورم از 4-5 سال بطور کامل نبود.الان این سیستمی که دارم حدود 5-6 سال هست دارم که 3-4 سال اول بازی ها زمان خودش رو بدون مشکل باز میکرد ولی به مرور بازی های سالهای بعدش رو یا اصلا نمیتونست اجرا کنه یا بعضی هاش رو با فریم پایین باز میکرد.الان تقریبا یه همچین سیستمی مورد نظرم هست که همینطوری دست و پا شکسته 4-5 سال بکشه تا باز بعدش ببینیم وضع چطوریه و خلاصه همینجوری پیش برم.خوب یه همچین سیستمی چند در میاد؟
بعدش یه مانیتور خوب چه برند و چه مدلی هستش؟ اگه LG باشه بهتر ولی خوب برندهای دیگه هم بود عیبی نداره؟
فعلا روز خوش.
من نگفتم که شما سیستم ضعیفی معرفی میکنید منظور از دست و پا شکسته این بود که مثل همین سیستمی که دارم 3-4 سال بدون مشکل و 1-2سال بعدشم دست و پا شکسته پشتیبانیم کنه.سیستم هایی که ما معرفی می کنیم بازی ها رو دست و پا شکسته اجرا نمی کنه!! البته منظورم سیستم های حرفه ای و قوی هستش.
سیستم های gaming که معرفی میشه حداکثر تا 2-3 سال جوابگو هستش.
مانتیور LED و FULL HD هم سامسونگ و LG هر دو خوب هستند.
معمولا سیستم های حرفه ای Gaming بین 3 میلیون تومن تا 6 میلیون تومن هزینه داره.
رنج قیمت سیستم gaming رو خدمت تون عرض کردم. در واقع اون رنج قیمت معقول و متداول هستش.من نگفتم که شما سیستم ضعیفی معرفی میکنید منظور از دست و پا شکسته این بود که مثل همین سیستمی که دارم 3-4 سال بدون مشکل و 1-2سال بعدشم دست و پا شکسته پشتیبانیم کنه.
حالا پس از گفتهات سیستمی معرفی نکردی رنج قیمت هم متوسط در بیاد.بعدشم یه مدل خوب هم از مانیتور بگید که پیشنهادت چیه؟
عکس از CPU-Z باید کامل بگذارین که مدل CPU کامل معلوم بشه تا بتونیم با سایر سی پی یو ها مقایسه کنیم.آقا این سیستم یکیه الان رفتیم خونشون وظعیت سی پیوش چطوره ؟ البته میدونم و می دونه که ظعیفه ولی می خوام بدونم از سی پی یو e2180 بهتره ؟
![]()
آقا این سیستم یکیه الان رفتیم خونشون وظعیت سی پیوش چطوره ؟ البته میدونم و می دونه که ظعیفه ولی می خوام بدونم از سی پی یو e2180 بهتره ؟
![]()
کامپیوتری که شما مد نظرتونه حداقل 3.5 میلیون باید خرجش بشه, ولی اگه بتونید تا 4.5 یا 4 میلیون خرج کنید خیلی بهتره.من نگفتم که شما سیستم ضعیفی معرفی میکنید منظور از دست و پا شکسته این بود که مثل همین سیستمی که دارم 3-4 سال بدون مشکل و 1-2سال بعدشم دست و پا شکسته پشتیبانیم کنه.
حالا پس از گفتهات سیستمی معرفی نکردی رنج قیمت هم متوسط در بیاد.بعدشم یه مدل خوب هم از مانیتور بگید که پیشنهادت چیه؟
سلام خدمت اقا فرشید و امیر
میخواستم مانیتور بگیرم تا رنج 300$
از امریکا قراره برام بیارم....
مانیتور فعلیم Samsung px23
هست
شما چی پیشنهاد میکنید و فرقش با مانیتور خودم محسوسه؟
ممنون
سلامسلام خدمت اقا فرشید و امیر
میخواستم مانیتور بگیرم تا رنج 300$
از امریکا قراره برام بیارم....
مانیتور فعلیم Samsung px23
هست
شما چی پیشنهاد میکنید و فرقش با مانیتور خودم محسوسه؟
ممنون